!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πεθερόπληκτοι-ες

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Athina__P

Re: Πεθερόπληκτοι-ες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Μηχανικός έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 18:30
Athina__P έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 18:07 Πες και μια ιστορία χωρίς ονόματα και διευθύνσεις από την κατοχή τη Βουλγαρική. Ο πατέρας μου που ήταν παιδί μεταπολεμικά λέει ότι ήταν η πιο σκληρή κατοχή από όλες στον Ελλαδικό χώρο και ας μη βόλευε να την εκμεταλλευτεί κανείς μεταπολεμικά και έτσι δεν έγιναν γνωστές οι πομπές εκείνης της κατοχής.
Το έχουμε πεί επανειλημμένα στο φόρουμ.
Οι αριστεροί που κάνουν όλο τον τζερζελέ, αποσιώπησαν τα εγκλήματα των Βουλγάρων που ήταν μεγαλύτερα από των Γερμανών.
Γιατί οι Βούλγαροι ήταν μετέπειτα κομμουνιστές και συνεργάτες τους. Θα τους χάριζαν και την Μακεδονία.
Γι αυτό δικαίως οι Έλληνες κομμουνιστές του εμφυλίου ονομάστηκαν ΕΑΜοβούλγαροι.

Αφιέρωσε λίγο χρόνο γι αυτό το βίντεο που λέει πως οι κομμουνιστές διαστρέβλωσαν την ιστορία κρύβοντας τα εγκλήματα των Βουλγάρων.

Δεν νομίζω ότι και οι υπόλοιποι πήγαν πίσω στην επιλεκτική μνήμη. Γιατί για τις πομπές της Γερμανίας υπήρχαν αποζημιώσεις, ντόιτσμαρκς, ντόλαρζ... Από τους Βούλγαρους τι να περιμένεις; Διάβαζα πρόσφατα σε ένα επίσημο έγγραφο μεταπολεμικό και ότι είχε γίνει μια καταγραφή ότι είχαν καταστραφεί επί κατοχής το 1/10 των κτιρίων. Πώς είναι δυνατόν; Και από ποιον και πού;

Οι Γερμανοί είχαν μια απαίσια κατοχή και κατέστρεψαν πληθυσμό και άλλα... Αλλά αυτά για τους Εβραίους του Ελλαδικού χώρου και για ντόπιους πληθυσμούς σε Ρωσία και Ουκρανία...
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

ο Nandros είναι στο βίντεο;
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

the comet the course the tail έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 21:02 ο Nandros είναι στο βίντεο;
Εγώ, όταν πήγα Βραζιλία, ξαπόστειλα την πεθερά μου στον χρόνο απάνω! :smt077:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Athina__P έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 18:07
bluerose έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 12:27 Λοιπόν. Μπήκα λίγο σπίτι, καθισμένη στη γωνία της, με κουβέρτα σα μωρό
Αρχίζει
Εμείς είχαμε αργαλειό...έφτιαχνα αυτό, εκείνο
Κανένα εξοχικό δεν έκανες
Τι;;;
Αστο

Καλά κάτσε να έρθει και για εμάς ο απολογισμός αν αυτά που φτιάξαμε και θα αφήσουμε κάποτε θα έχουν αξία...

Πες και μια ιστορία χωρίς ονόματα και διευθύνσεις από την κατοχή τη Βουλγαρική. Ο πατέρας μου που ήταν παιδί μεταπολεμικά λέει ότι ήταν η πιο σκληρή κατοχή από όλες στον Ελλαδικό χώρο και ας μη βόλευε να την εκμεταλλευτεί κανείς μεταπολεμικά και έτσι δεν έγιναν γνωστές οι πομπές εκείνης της κατοχής.

Μου έδωσες επιχειρηματική ιδέα με το τόπικ σου.

Γηροκομείο YOLO. Θα παίζει μουσική όλη μέρα και κάθε μέρα θα έχει βραδιά. Δευτέρα λαϊκά, Τρίτη έιτιζ, Τετάρτη νησιώτικα και ούτω καθεξής. Το καλοκαίρι θα πηγαίνουν μονοήμερες σε νησχιά. Επειδή χαλάει το μυαλό να περιμένεις να κάνουν άλλοι όλες τις δουλειές, όποια γιαγιά μπορεί να φτιάχνει πίτες, άλλος θα σκαλίζει λαχανόκηπο... Και θα έχουν δράσεις να βοηθάνε τον τοπικό δήμο με τα skills τους.
Ναι ήταν σκληρή εποχή, στα χωριά όμως είχαν μάθει κι αλλιώς, ψάρευαν στη λίμνη, μου λέει ιστορίες, πήγαιναν και κοβαν ξύλα απ' το βουνό, φτιάχνανε πίτες με γάλατα, αυγά,τυριά. Δύσκολη η πρόσβαση σε γιατρούς όμως, σε ύδρευση, μάζευαν νερό απ' το βουνό και τέτοια
Κι ότι κυνηγούσαν τους κομμουνιστές, ώσπου και πολλά χρόνια μετά υπήρχε η στάμπα
Τα γνωστά δλ

Όσο για το γηροκομείο που λες, δε το μπορούν να σκαλίζουν, φτιάχνουν πίτες κτλ
Δε μπορούν ένα βήμα να κάνουν

Εμένα λέει, τι έπαθα. Τι έπαθες. 90 ετών πας
Απότομα έπεσε, αν εξαιρέσουμε που δεν ακούει κι έχει ωχρά κηλίδα κανένα άλλο πρόβλημα δεν έχει, απλά σέρνετε από γηρατειά
Γερό σκαρί, εδώ έχει δικά της δόντια
Που έως πριν πέντε έτη που ήρθα όλα υπήρχαν. Τώρα λείπουν δύο από κατω, δύο από πάνω. Κουτσοδόντα πω, σα μωρά χωρίς δόντια
Δεν υπάρχει περίπτωση να βάλει δόντια τώρα, μέχρι να βγει απ' το αμάξι όταν την έφερα έκανε δέκα ωρες
bluerose

Πεθερά χρεώνει 19 ευρώ το κεφάλι για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι

VIRAL
Viral 27 Νοεμβρίου, 2018
Βρετανία πεθερά χριστουγεννιάτικο τραπέζι
FACEBOOK
Θα παίρνατε όρκο ότι πρόκειται για περιστατικό που αφορά ελληνική οικογένεια και ελληνίδα μάνα-πεθερά. Και ποιος θα μπορούσε να σας αδικήσει, εδώ που τα λέμε. Όμως, πέφτετε έξω...

Πρόκειται για βρετανίδα μαμά που ειδοποίησε τον γιο της ότι λόγω υψηλού κόστους του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού, αποφάσισε να ζητήσει 17 λίρες από κάθε άτομο που επιθυμεί να απολαύσει τα φαγητά της.
Το εντυπωσιακό στην όλη ιστορία είναι ότι η νύφη της μαγείρισσας ανέβασε τις λεπτομέρειες σε ποστ στο Facebook και ζήτησε τη γνώμη άλλων χρηστών, αρκετοί εκ των οποίων θεώρησαν απολύτως φυσιολογική την απαίτηση της μάνας.

http://www.nooz.gr/perierga/1520422/pet ... ko-trapezi
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

bluerose έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 21:54
bluerose έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 12:27 Λοιπόν. Μπήκα λίγο σπίτι, καθισμένη στη γωνία της, με κουβέρτα σα μωρό
Αρχίζει
Εμείς είχαμε αργαλειό...έφτιαχνα αυτό, εκείνο
Κανένα εξοχικό δεν έκανες
Τι;;;
Αστο

Καλά κάτσε να έρθει και για εμάς ο απολογισμός αν αυτά που φτιάξαμε και θα αφήσουμε κάποτε θα έχουν αξία...

Πες και μια ιστορία χωρίς ονόματα και διευθύνσεις από την κατοχή τη Βουλγαρική. Ο πατέρας μου που ήταν παιδί μεταπολεμικά λέει ότι ήταν η πιο σκληρή κατοχή από όλες στον Ελλαδικό χώρο και ας μη βόλευε να την εκμεταλλευτεί κανείς μεταπολεμικά και έτσι δεν έγιναν γνωστές οι πομπές εκείνης της κατοχής.

Γηροκομείο YOLO. Θα παίζει μουσική όλη μέρα και κάθε μέρα θα έχει βραδιά. Δευτέρα λαϊκά, Τρίτη έιτιζ, Τετάρτη νησιώτικα και ούτω καθεξής. Το καλοκαίρι θα πηγαίνουν μονοήμερες σε νησχιά. Επειδή χαλάει το μυαλό να περιμένεις να κάνουν άλλοι όλες τις δουλειές, όποια γιαγιά μπορεί να φτιάχνει πίτες, άλλος θα σκαλίζει λαχανόκηπο... Και θα έχουν δράσεις να βοηθάνε τον τοπικό δήμο με τα skills τους.
Ναι ήταν σκληρή εποχή, στα χωριά όμως είχαν μάθει κι αλλιώς, ψάρευαν στη λίμνη, μου λέει ιστορίες, πήγαιναν και κοβαν ξύλα απ' το βουνό, φτιάχνανε πίτες με γάλατα, αυγά,τυριά. Δύσκολη η πρόσβαση σε γιατρούς όμως, σε ύδρευση, μάζευαν νερό απ' το βουνό και τέτοια
Κι ότι κυνηγούσαν τους κομμουνιστές, ώσπου και πολλά χρόνια μετά υπήρχε η στάμπα
Τα γνωστά δλ

Απότομα έπεσε, αν εξαιρέσουμε που δεν ακούει κι έχει ωχρά κηλίδα κανένα άλλο πρόβλημα δεν έχει, απλά σέρνετε από γηρατειά
Που έως πριν πέντε έτη που ήρθα όλα υπήρχαν. Τώρα λείπουν δύο από κατω, δύο από πάνω. Κουτσοδόντα πω, σα μωρά χωρίς δόντια
Δεν υπάρχει περίπτωση να βάλει δόντια τώρα, μέχρι να βγει απ' το αμάξι όταν την έφερα έκανε δέκα ωρες
Για κάποιο λόγο, κάθε φορά που διαβάζω αυτά που γράφεις σκέφτομαι ότι θέλω να σε παντρευτώ. Κρίμα που η ύπαρξη πεθεράς υποδηλώνει ότι πρόλαβε άλλος.
μη επανδρωμένη σέλφι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μη επανδρωμένη σέλφι »

μην απελπίζεσαι, μπορεί να είσαι το κρυφό όνειρο ΚΑΙ αυτηνής
Naida έγραψε: 08 Δεκ 2018, 09:08 Δε μ' αρέσει η φάτσα της.
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

μη επανδρωμένη σέλφι έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 22:36 μην απελπίζεσαι, μπορεί να είσαι το κρυφό όνειρο ΚΑΙ αυτηνής
Μάλλον απίθανο, είμαι νέος εδώ, δεν με ξέρει.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Athina__P έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 18:01
Antares έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 16:42
Maspoli έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 12:43

Και τις περισσότερες φορές μάλλον αδίκως ενώ με τις μανούλες τους είναι συμπαιγνία ασχέτως που μπορεί να τρώγονται στα "μικρά" ζητήματα. Αντιθέτως οι άντρες είμαστε πολύ πιο ανεκτικοί ως γαμπροί και σαφώς λιγότερο παρεμβατικοί ως πεθεροί.
Γενικά πιστεύω ότι η συσχέτιση μεταξύ παρακμής της χώρας και ολοένα αυξανόμενου παρεμβατισμού των γυναικών στις αποφάσεις από το μικρό νοικοκυριό ως την κυβέρνηση, είναι εξαιρετικά υποτιμημένη
Αν εφαρμόζονταν οι νόμοι και η αξιοκρατία στο δημόσιο, δεν θα υπήρχαν τόσα πολλά τσόκαρα να παίρνουν αποφάσεις, να διοικούν ή και απλώς να διογκώνουν το διοικητικό τμήμα του δημοσίου. Τον ιδιωτικό τομέα τον αφήνω απέξω αν δεν είναι κρατικοδίαιτος.
Ένας καλός τρόπος να διώξεις τους ικανούς προς χώρες που δεν γίνονται αυτά και να ταράξεις τα νεύρα όσων απομείνουν.

Αν είχαμε καλύτερες μαμάδες πεθερές που δεν τις νοιάζει το παιδί να είναι κάπου κοντά για να τις γηροκομήσει, δεν θα ανέχονταν τα παιδιά τα παρανοϊκά που ανέχτηκαν στο δημόσιο, όσοι τα ανέχτηκαν, για ένα γραφειάκι και μια θεσούλα και θα έβλεπαν την τύχη τους αλλιώς και όχι κάτω από κυριούλες.
Δεν κατάλαβα τίποτα από την απάντηση. Αν δεν μπορείς να γίνεις σαφής δεν έχω χρόνο και χρήμα για χάσιμο.
Εμ βέβαια, να μην βγάλουν τους άλλους παρανοϊκούς. Εξάλλου ο χρόνος είναι άπλετος γι΄αυτά. Μαμάδες και πεθερές κοντά να τις βοηθάνε εγώ μόνο σε γυναίκες "συναδέλφους" έχω δει. Την δική μου την μάνα δεν την χωνεύω. Με κατέστρεψε, δεν με βοήθησε. Εντάξει να την βοηθήσω αν πάθει κάτι (αν και έχει προβλέψει χρηματικά) αλλά μόνο με χρήμα. Τι το θέλω το κοντά; Εξάλλου έχει και πολλά παιδιά.
Βέβαια στο τέλος εγώ θα μείνω στην ψάθα. Αυτή με την Γερμανία έκανε κουμάντο για τα γεράματα.
bluerose

this_man έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 22:30
bluerose έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 21:54

Τα γνωστά δλ

Για κάποιο λόγο, κάθε φορά που διαβάζω αυτά που γράφεις σκέφτομαι ότι θέλω να σε παντρευτώ. Κρίμα που η ύπαρξη πεθεράς υποδηλώνει ότι πρόλαβε άλλος.
Κοίτα πως θα αλλάξεις γνώμη

Τι θες ρε, να μου παρκάρεις τη μάνα σου;
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

bluerose έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 00:13 Τι θες ρε, να μου παρκάρεις τη μάνα σου;
:smt005:

Κάτι τέτοιο μου είπε μια πριν κάτι χρόνια και την έστειλα στην δικιά της :003:
the end
bluerose

Έχασε τη Χρυσή ευκαιρία

Οκ. Να σου πω...ακουει βλεπει μιλαει η μαμα σου;
Είναι λιγο πιο δύσκολο. Πετυχημένη πεθερά αυτή που δε μιλάει δε βλέπει δεν ακούει

Δεν είναι κατόρθωμα να τη κοιτάς έτσι. Βέβαια εμένα είναι έτσι, αλλά μου λέει πάρε λεφτά να πάρεις μανταρίνια(για να φάει όχι για μένα)
Ναι μεν πάρε...ναι μεν δε βλέπει, αλλά την απόδειξη τη θελει
Άβαταρ μέλους
Πάνας

bluerose έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 00:20 Έχασε τη Χρυσή ευκαιρία
Όταν πέθανε η μάνα μου, ξαναγύρισε και την ξαναέστειλα. :003:
the end
bluerose

Ποιος;

Έχασε λέω η κοπελιά τη χρυσή ευκαιρια
Άβαταρ μέλους
Πάνας

bluerose έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 00:23 Ποιος;

Έχασε λέω η κοπελιά τη χρυσή ευκαιρια
Την μάνα μου δεν είχα σκοπό να την φορτώσω σε καμία. Αλλά μόνο και μόνο αυτό που υπονόησε με χάλασε τόσο πολύ που έβαλα ένα μεγάλο Χ.

Τώρα μπορεί να είμαι μόνος μου, λόγω του ότι έπεσαν πολλές συγκυρίες , αλλά δεν το έχω μετανιώσει.
the end
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”