εχω δεχτεί overdose καραμπαμπιας οπότε θέλω κάτι πολύ πιο ήπιο και χαμηλών τόνων.stergiosbik έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 16:54Kαλυτερα αυτο παρα να ειναι τιποτα κρυοκωλοι μουλωχτοι.
Αυτους να τους φοβασαι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πεθερόπληκτοι-ες
Re: Πεθερόπληκτοι-ες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τώρα που θα έχει πεθάνει η πεθερά, μπορεί να τα ξαναφτιάξετε.Πάνας έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 15:57 Πάντως δεν το μετάνιωσα, από την στιγμή που επηρεάστηκε δεν έχω ενδοιασμούς για την κατάληξη. Στο μόνο που δίνω άδικο στο εαυτό μου είναι στο γεγονός ότι πίστεψα πως θα μπορούσε να κάνει τα πάντα για μένα όπως και εγώ. Γιαυτό τσακώθηκα και με την πεθερά μου, αλλά δεν πήγαινε άλλο.
-
stergiosbik
Ακου που σου λεω.
Αμα σου τυχουν τιποτα φιδια κολοβά θα βλαστημησεις την ωρα και την στιγμη.
Δεν λεω οτι ειναι τετοιοι οι ανθρωποι.
Γενικα μιλαω.
Αμα σου τυχουν τιποτα φιδια κολοβά θα βλαστημησεις την ωρα και την στιγμη.
Δεν λεω οτι ειναι τετοιοι οι ανθρωποι.
Γενικα μιλαω.
Πρώτον είναι μικρή και δεύτερον μήπως έχεις πυρετό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 26 Νοέμ 2018, 17:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
Σε φοβόντουσαν.
-
stergiosbik
Τα μεγαλα πανηγυρια γινονται συνηθως οταν καποιος παει σωγαμπρος.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
για καμια σεξι πεθερα θα μας πειτε να φτιαχτουμε; καλα παλιοτερα κατι γριες με τσεμπερια ηταν, αλλα τωρα με κατι 45+ που κυκλοφορούν, που σε πονει και που σε σφάζει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
bluerose που γκρινιάζει για την πεθερά της, όπου να είναι γίνεται σέξι πεθερά. 
Σε βλέπανε με καραμπίνα, με κάτι μεγάλα μαχαίρια, που να σου πάνε κόντρα;
Antares έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 16:42Αν εφαρμόζονταν οι νόμοι και η αξιοκρατία στο δημόσιο, δεν θα υπήρχαν τόσα πολλά τσόκαρα να παίρνουν αποφάσεις, να διοικούν ή και απλώς να διογκώνουν το διοικητικό τμήμα του δημοσίου. Τον ιδιωτικό τομέα τον αφήνω απέξω αν δεν είναι κρατικοδίαιτος.Maspoli έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 12:43Και τις περισσότερες φορές μάλλον αδίκως ενώ με τις μανούλες τους είναι συμπαιγνία ασχέτως που μπορεί να τρώγονται στα "μικρά" ζητήματα. Αντιθέτως οι άντρες είμαστε πολύ πιο ανεκτικοί ως γαμπροί και σαφώς λιγότερο παρεμβατικοί ως πεθεροί.Ζενίθεδρος έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 23:13 Γυναίκα χωρίς αντιπεθερίτιδα είναι το αντίστοιχο της πόλης χωρίς ιερά του Πλουτάρχου.
Γενικά πιστεύω ότι η συσχέτιση μεταξύ παρακμής της χώρας και ολοένα αυξανόμενου παρεμβατισμού των γυναικών στις αποφάσεις από το μικρό νοικοκυριό ως την κυβέρνηση, είναι εξαιρετικά υποτιμημένη
Ένας καλός τρόπος να διώξεις τους ικανούς προς χώρες που δεν γίνονται αυτά και να ταράξεις τα νεύρα όσων απομείνουν.
Αν είχαμε καλύτερες μαμάδες πεθερές που δεν τις νοιάζει το παιδί να είναι κάπου κοντά για να τις γηροκομήσει, δεν θα ανέχονταν τα παιδιά τα παρανοϊκά που ανέχτηκαν στο δημόσιο, όσοι τα ανέχτηκαν, για ένα γραφειάκι και μια θεσούλα και θα έβλεπαν την τύχη τους αλλιώς και όχι κάτω από κυριούλες.
Γιατί;this_man έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 16:29 Ψιλοσοβαρά όμως, καλύτερα να έχεις μια γυναίκα έτσι-κι-έτσι αλλά με μια καλή πεθερά, παρά το αντίστροφο.
bluerose έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 12:27 Λοιπόν. Μπήκα λίγο σπίτι, καθισμένη στη γωνία της, με κουβέρτα σα μωρό
Αρχίζει
Εμείς είχαμε αργαλειό...έφτιαχνα αυτό, εκείνο
Κανένα εξοχικό δεν έκανες
Τι;;;
Αστο
Καλά κάτσε να έρθει και για εμάς ο απολογισμός αν αυτά που φτιάξαμε και θα αφήσουμε κάποτε θα έχουν αξία...
Πες και μια ιστορία χωρίς ονόματα και διευθύνσεις από την κατοχή τη Βουλγαρική. Ο πατέρας μου που ήταν παιδί μεταπολεμικά λέει ότι ήταν η πιο σκληρή κατοχή από όλες στον Ελλαδικό χώρο και ας μη βόλευε να την εκμεταλλευτεί κανείς μεταπολεμικά και έτσι δεν έγιναν γνωστές οι πομπές εκείνης της κατοχής.
Μου έδωσες επιχειρηματική ιδέα με το τόπικ σου.
Γηροκομείο YOLO. Θα παίζει μουσική όλη μέρα και κάθε μέρα θα έχει βραδιά. Δευτέρα λαϊκά, Τρίτη έιτιζ, Τετάρτη νησιώτικα και ούτω καθεξής. Το καλοκαίρι θα πηγαίνουν μονοήμερες σε νησχιά. Επειδή χαλάει το μυαλό να περιμένεις να κάνουν άλλοι όλες τις δουλειές, όποια γιαγιά μπορεί να φτιάχνει πίτες, άλλος θα σκαλίζει λαχανόκηπο... Και θα έχουν δράσεις να βοηθάνε τον τοπικό δήμο με τα skills τους.
Το έχουμε πεί επανειλημμένα στο φόρουμ.Athina__P έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 18:07 Πες και μια ιστορία χωρίς ονόματα και διευθύνσεις από την κατοχή τη Βουλγαρική. Ο πατέρας μου που ήταν παιδί μεταπολεμικά λέει ότι ήταν η πιο σκληρή κατοχή από όλες στον Ελλαδικό χώρο και ας μη βόλευε να την εκμεταλλευτεί κανείς μεταπολεμικά και έτσι δεν έγιναν γνωστές οι πομπές εκείνης της κατοχής.
Οι αριστεροί που κάνουν όλο τον τζερζελέ, αποσιώπησαν τα εγκλήματα των Βουλγάρων που ήταν μεγαλύτερα από των Γερμανών.
Γιατί οι Βούλγαροι ήταν μετέπειτα κομμουνιστές και συνεργάτες τους. Θα τους χάριζαν και την Μακεδονία.
Γι αυτό δικαίως οι Έλληνες κομμουνιστές του εμφυλίου ονομάστηκαν ΕΑΜοβούλγαροι.
Αφιέρωσε λίγο χρόνο γι αυτό το βίντεο που λέει πως οι κομμουνιστές διαστρέβλωσαν την ιστορία κρύβοντας τα εγκλήματα των Βουλγάρων.