Δηλαδή,κάποιος ανόητος και εντεταλμένος ας πούμε ότι είχε μια διαβολική ιδέα και την έκανε νόμο του Κράτους.Είμαι υποχρεωμένος εγώ να την ασπαστώ ή μήπως να ακούσω τα λόγια του Ιησού για Θεική αγάπη προς όλα τα ζωντανά και μή πλάσματά Του?George_V έγραψε: 23 Φεβ 2025, 21:27Ο νομος 4830/2021 περι ζωων συντροφιας αναφέρεται αποκλειστικα σε γάτες, σκυλους και λοιπα ζωα εξαιρουμενων παραγωγικων ζωων οπως αρνια, κατσικια, γελαδια κλπ.vag_el έγραψε: 23 Φεβ 2025, 21:15Εγώ έφερα τον Θεό στην συζήτηση αλλά πρέπει να κατανοείς ότι το έκανα αναγκαστικά. Αν πρώτη λόγο παίρνει η ανταγωνιστικότητα και η προσωπική μας διαφορά -που δεν υπάρχει - νομίζω άμεσα θα λήξει η συζήτηση μας.George_V έγραψε: 23 Φεβ 2025, 20:54
Eσυ εφερες τον Θεο στην κουβεντα πρωτος.
Θες να μιλησουμε για τον Θεο ή για τους νομους?
Το θέμα και αυτό που θέλω να ξέρω από εσένα είναι αν συνεχίζεις να πιστεύεις ότι τα γουρουνάκια τα αρνάκια και οι αγελάδες δεν είναι οικόσιτα ζώα. Να μου πεις επίσης αν υφίσταται κάποιος νόμος που τα συμπεριλαμβάνει ως μη οικόσιτα
Αυτα εμπιπτουν σε αλλο νομικο πλαισιο (Ν.4056/2012 και Μετρο 14 του Ευρωπαικου Προγραμματος Αγροτικης Αναπτυξης) οπου οριζονται οι κανονες διαβιωσης τους, διατροφης τους, φροντιδας τους αλλα και θανατωσης τους για να διαμοιραστουν ως τροφιμο εμπορευμα.
Οπως βλεπεις ειναι δυο εντελως διαφορετικα πραγματα. Ο νομος δεν θεωρει μια κατσικα π.χ. ως ζωο συντροφιας αλλα ως παραγωγικο ζωο και το εντασσει σε αλλο νομικο πλαισιο.
Αντιθετα ενας σκυλος ειναι ζωο συντροφιας και συνεπως σε αυτον ισχυει ο 4830 και οχι ο 4056.
Επαναλαμβάνω ,γιατί εγώ είμαι υποχρεωμένος να την δεχτώ αφού έχω διαφορετική άποψη επι του θέματος?
Η πιστεύεις στο Θεό ,είτε στο διάβολο όλα