Οκ, επειδή έχει εξελιχθεί σε μεγάλο ανέκδοτο το θέμα, ας το πάρουμε αλλιώς.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το γιατί κάποιος που έχει κάνει καταγγελία στις Αρχές, για συγκεκριμένο χρήστη και συγκεκριμένη παράβαση, το ανακοινώνει στο πχόρουμ;
θες να σου πώ ποιος θα νικήσει να μην χάνουμε χρόνο; Απάντα απλά σε μία ερώτηση: πόσο καιρό βάζεις τόνους;
Αυτός πρέπει να είναι ο Μαδουραίος. Ξεκινάει η πρόταση με κεφαλαίο γράμμα, τόνοι μια στο τόσο και δεν έχει τελεία.
οχι βρε ο γγ ειναι, αυτο το νημα ειναι βασικό μαθημα για να περάσει καποιος την ταξη "αναγνώρισης γγ". Απο την αρχή έως 3-4 σελίδες μετά απο εκει, ειναι ο γγ συμπυκνωμένος, τα εχει ολα.
jackie Daniels έγραψε: 12 Φεβ 2025, 16:04
είδα σε κάποιο νήμα κάποιον να χλευάζει μια μαθήτρια, να μιλάει υποτιμητικά γι αυτήν και να αναφέρει προσωπικά της
και το άτομα αυτό να δηλώνει εκπαιδευτικός
λοιπόν επειδή εγώ δε θέλω να είμαι από αυτούς που αύριο θα λένε το βλέπανε μα δε μιλάγανε
θέλω να επισημάνω το περιστατικό στις αρχές και να το ελέγξουν
που μπορώ να το κάνω αυτό ?
μιλησα με ατομα στο ρεντιντ και με καθοδηγησαν
ολα καλα τωρα
Αυτός πρέπει να είναι ο Μαδουραίος. Ξεκινάει η πρόταση με κεφαλαίο γράμμα, τόνοι μια στο τόσο και δεν έχει τελεία.
οχι βρε ο γγ ειναι, αυτο το νημα ειναι βασικό μαθημα για να περάσει καποιος την ταξη "αναγνώρισης γγ". Απο την αρχή έως 3-4 σελίδες μετά απο εκει, ειναι ο γγ συμπυκνωμένος, τα εχει ολα.
Είσαι σίγουρος οτι δεν μιλάμε για το ίδιο (φυσικό) πρόσωπο;
enaon έγραψε: 12 Φεβ 2025, 18:09
Μηπως δεν με θελεις στα νηματα Τεμπων και προσπαθεις να μου φορτωσεις αυτη την μαλακια;
Είσαι σίγουρος οτι δεν μιλάμε για το ίδιο (φυσικό) πρόσωπο;
μαδουράιος και γγ; Αλλο πράγμα, καποτε μπες στον κόπο να διαβασεις εκεινο το νημα, εχει βαλει τον Σπυρο, τον διαχειριστή, να του αποδείξει οτι υπαρχει, θελει να τον πιστοποιήσει. Θα καταλαβεις.
jackie Daniels έγραψε: 12 Φεβ 2025, 18:09
γαλη το γράφω στο πρωτο ποστ
jackie Daniels έγραψε: 12 Φεβ 2025, 16:04
είδα σε κάποιο νήμα κάποιον να χλευάζει μια μαθήτρια, να μιλάει υποτιμητικά γι αυτήν και να αναφέρει προσωπικά της
και το άτομα αυτό να δηλώνει εκπαιδευτικός
λοιπόν επειδή εγώ δε θέλω να είμαι από αυτούς που αύριο θα λένε το βλέπανε μα δε μιλάγανε
θέλω να επισημάνω το περιστατικό στις αρχές και να το ελέγξουν
που μπορώ να το κάνω αυτό ?
μιλησα με ατομα στο ρεντιντ και με καθοδηγησαν
ολα καλα τωρα
Και τί συνέπειες είχαν τα άτομα που υπέστησαν καταγγελία από τα αγγελούδια της κάθαρσης;
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 18:06
Οκ, επειδή έχει εξελιχθεί σε μεγάλο ανέκδοτο το θέμα, ας το πάρουμε αλλιώς.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το γιατί κάποιος που έχει κάνει καταγγελία στις Αρχές, για συγκεκριμένο χρήστη και συγκεκριμένη παράβαση, το ανακοινώνει στο πχόρουμ;
Έτσι, από περιέργεια.
Η ψευδής καταγγελία όμως ,βάσει νόμου, τιμωρείται με φυλάκιση έως ενός έτους.