!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΣΕΙΣΜΟΣ.:ΕΜΠ.Το σενάριο για τα έλαια θα απορριφτεί πλήρως

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: ΣΕΙΣΜΟΣ.:ΕΜΠ.Το σενάριο για τα έλαια θα απορριφτεί πλήρως

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

SeaHawk έγραψε: 29 Ιαν 2025, 14:47
Otto Weininger έγραψε: 29 Ιαν 2025, 14:40
Για ακου εδώ λίγο:
Καποτε και εγω και εσυ δεχομασταν επιθεσεις επειδη λεγαμε αυτα που λενε τωρα μονοι τους οι συγγενεις
Και πόσα θα βγουν ακόμα.
Αυτά γίνονται ότι θεωρείς την διακριτικοτητα ως αδυναμία.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Otto Weininger έγραψε: 29 Ιαν 2025, 14:29 Είμαι οσα λένε οι τίτλοι μου και τα επαγγελματικά δικαιώματα που μου δίνουν
Το οποίο είναι φαρμακοποιός, πράγμα που εξασκείς, έχοντας καταστήματα που πουλάει φάρμακα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

hellegennes έγραψε: 29 Ιαν 2025, 16:20
Otto Weininger έγραψε: 29 Ιαν 2025, 14:29 Είμαι οσα λένε οι τίτλοι μου και τα επαγγελματικά δικαιώματα που μου δίνουν
Το οποίο είναι φαρμακοποιός, πράγμα που εξασκείς, έχοντας καταστήματα που πουλάει φάρμακα.
Ήμουν ξεκάθαρος στο τι έγραψα και εδώ και σε όσα πάλι πετσοκοψες.

Και γενικά, λες πολλά για χομπίστας/μινιμαρκετάς που βρήκε τον πιο ευφάνταστο τιτλο που μπορούσε να βρει για να περιγράψει ότι πουλάει τρόφιμα/χαρτιά υγείας/αναψυκτικά.

Απορώ γιατί σου δίνω περισσότερη σημασία από κάτι ταριφες που σπάνε παπαρια στην διαδρομή.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ο ταρίφας της υπόθεσης είσαι εσύ. Χωρίς γνώσεις, χωρίς ιδέα για τι μιλάς, μπαίνεις να υπερασπιστείς το σιχαμένο κόμμα σου γράφοντας ανοησίες με κατηγορηματικό τρόπο και ύφος χιλίων καρδιναλίων.

Όχι, δεν ξέρεις τίποτα από εκρήξεις, δεν ξέρεις τίποτα σχετικό με το δυστύχημα πέρα από τους παπαγαλισμούς των εκπροσώπων της κυβέρνησης και δεν θα χρειαζόταν πραγματογνώμονες αν οποιοσδήποτε ηλίθιος με 2 λεπτά γκούγκλισμα μπορούσε να βρει σενάρια για το τι συνέβη, διαβάζοντας πρώτη φορά για όλα αυτά.

Στο καπάκι πετάς τον αχυράνθρωπο "τι είναι αυτό που δεν ξέρω; Το ιξώδες ή το σημείο ανάφλεξης;". Σαν να λέμε "μπορώ να υπολογίσω την αστρική εξέλιξη του Ήλιου αφού ξέρω τι είναι το υδρογόνο, ξέρω τον τύπο E=mc² και το ατομικό βάρος του υδρογόνου και του ηλίου".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
exiledd
Phorum.gr user: exiledd

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από exiledd »

hellegennes έγραψε: 29 Ιαν 2025, 10:47 Εσένα πονάει το γεγονός ότι δεν πείθεις κανέναν για όλα τα απίστευτα που ισχυρίζεσαι.

Όσο συντομότερα αποδεχτείς ότι είσαι φαρμακοποιός, τόσο το καλύτερο για την ψυχική σου υγεία, ότι δηλαδή η δουλειά σου είναι να πουλάς φάρμακα, όχι να σώζεις κόσμο όπως βαυκαλίζεσαι ή ό,τι άλλο φαντασιώνεσαι για επιστήμες επειδή κάποτε στο πανεπιστήμιο παρακολούθησες 10 ώρες μαθήματος σε ένα αντικείμενο.

Ούτε κλινικός είσαι ούτε ερευνητής ούτε τίποτα άλλο που φαντάζεσαι. Αν ποτέ γίνεις, το συζητάμε. Τώρα δεν είσαι τίποτα απ' αυτά και η συνεισφορά σου σε οποιοδήποτε θέμα σχετικό με την ιατρική είναι μικρότερη από την σύνοψη ενός αντίστοιχου άρθρου στην wikipedia.

Εμένα τι να με πονέσει; Δεν παριστάνω ούτε τον ερευνητή ούτε τον επιστήμονα. Να με πονέσουν οι γραφικότητες τύπου "πήγαινε στην κουζίνα σου να πλύνεις πιάτα"; Πρέπει να είναι κρετίνος κανείς για να νομίζει ότι έχει πει κάτι όταν το λέει αυτό.

Ρε συ Χελ,ο Otto, δεν πουλά απλά φάρμακα, ξέρει και φαρμακοδυναμική και βαρβάτη οργανική χημεία, με πολυμερή, οπτική της Χημείας, είχε μια πρώην μου βιβλία Φαρμακευτικής, μου έφυγε ο τσέρβελος.

Όταν μιλάει για θέματα χημείας, μόνο χημικός μηχανικός τον κάνει overrule, δηλαδή η Cesily...
Μην τον ακυρώνεις έτσι, από εμένα κι από εσένα περισσότερο βαρύτητα έχει η άποψή του, από εμένα περισσότερο, κοινωνιολογίας απόφοιτος, γαρ..

Έξυπνος άνθρωπος είσαι και πανεπιστημονικά-εγκυκλοπεδικά μορφωμένος είσαι και το ξέρεις, καλύτερα από εμένα, προς θεού δε σου κάνω υπόδειξη ή το δάσκαλο...
Απλά ο εγωισμός είναι μεγάλος κ@ργιόλης...
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

:smt005: :smt005: :smt005:
exiledd έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:01
Έξυπνος άνθρωπος είσαι
Άβαταρ μέλους
exiledd

SeaHawk έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:06 :smt005: :smt005: :smt005:
Έξυπνος άνθρωπος είσαι
Δε θέλω:"Χα-χα", έξυπνος είναι, ευφυέστατος, απλά ισχυρογνώμων...
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

hellegennes έγραψε: 29 Ιαν 2025, 10:47 Εσένα πονάει το γεγονός ότι δεν πείθεις κανέναν για όλα τα απίστευτα που ισχυρίζεσαι.

Όσο συντομότερα αποδεχτείς ότι είσαι φαρμακοποιός, τόσο το καλύτερο για την ψυχική σου υγεία, ότι δηλαδή η δουλειά σου είναι να πουλάς φάρμακα, όχι να σώζεις κόσμο όπως βαυκαλίζεσαι ή ό,τι άλλο φαντασιώνεσαι για επιστήμες επειδή κάποτε στο πανεπιστήμιο παρακολούθησες 10 ώρες μαθήματος σε ένα αντικείμενο.

Ούτε κλινικός είσαι ούτε ερευνητής ούτε τίποτα άλλο που φαντάζεσαι. Αν ποτέ γίνεις, το συζητάμε. Τώρα δεν είσαι τίποτα απ' αυτά και η συνεισφορά σου σε οποιοδήποτε θέμα σχετικό με την ιατρική είναι μικρότερη από την σύνοψη ενός αντίστοιχου άρθρου στην wikipedia.

Εμένα τι να με πονέσει; Δεν παριστάνω ούτε τον ερευνητή ούτε τον επιστήμονα. Να με πονέσουν οι γραφικότητες τύπου "πήγαινε στην κουζίνα σου να πλύνεις πιάτα"; Πρέπει να είναι κρετίνος κανείς για να νομίζει ότι έχει πει κάτι όταν το λέει αυτό.

Ρε συ Χελ,ο Otto, δεν πουλά απλά φάρμακα, ξέρει και φαρμακοδυναμική και βαρβάτη οργανική χημεία, με πολυμερή, οπτική της Χημείας, είχε μια πρώην μου βιβλία Φαρμακευτικής, μου έφυγε ο τσέρβελος.

Όταν μιλάει για θέματα χημείας, μόνο χημικός μηχανικός τον κάνει overrule, δηλαδή η Cesily...
Μην τον ακυρώνεις έτσι, από εμένα κι από εσένα περισσότερο βαρύτητα έχει η άποψή του, από εμένα περισσότερο, κοινωνιολογίας απόφοιτος, γαρ..

Έξυπνος άνθρωπος είσαι και πανεπιστημονικά-εγκυκλοπεδικά μορφωμένος είσαι και το ξέρεις, καλύτερα από εμένα, προς θεού δε σου κάνω υπόδειξη ή το δάσκαλο...
Και χημικός σκέτος με κάνει overrule στην χημεια, με εξαίρεση την φαρμακευτική χημεία για ευνόητους λόγους.

Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

Ρε ΓΊΔΙΑ τα πτυχία από Βουλγαρία και Ρουμανία είναι εντελώς για τον πουτσο και πληρωμενα.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Μπα, δεν έχουν καλύτερες σχολές, λόγω παράδοσης με τον υπαρκτό σοσιαλισμό;
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

sharp έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:18 Μπα, δεν έχουν καλύτερες σχολές, λόγω παράδοσης με τον υπαρκτό σοσιαλισμό;
:smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
exiledd

Otto Weininger έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:11

Και χημικός σκέτος με κάνει overrule στην χημεια, με εξαίρεση την φαρμακευτική χημεία για ευνόητους λόγους.
Θέλω να πω και η χημεία στη σχολή σας δεν είναι παίξε-γέλασε. Προσπαθούσα να καταλάβω κάτι για chirality
οργανικών πολυμερών πόλωση φώτος και τη σημασία τους στην κλινική φαρμακολογία (η πρώην που έλεγα) και στο 10λεπτο πέταξε λευκή πετσέτα και μπλε οθόνη ο εγκέφαλος
ταυτόχρονα...

Εικόνα

Ούτε με παράβολο και αίτηση στον ΑΣΕΠ, που λένε... :lol:

Που γενικά το ψιλοέχω, ασχολούμαι με επιστήμη, εκλαϊκευμένη,αλλά αυτό αδερφάκι μου ήταν final boss στο Dark Souls και στο Elden Ring, συνάμα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μαδουραίος έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:13 Ρε ΓΊΔΙΑ τα πτυχία από Βουλγαρία και Ρουμανία είναι εντελώς για τον πουτσο και πληρωμενα.
αληθές.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

hellegennes έγραψε: 29 Ιαν 2025, 16:58 Ο ταρίφας της υπόθεσης είσαι εσύ. Χωρίς γνώσεις, χωρίς ιδέα για τι μιλάς, μπαίνεις να υπερασπιστείς το σιχαμένο κόμμα σου γράφοντας ανοησίες με κατηγορηματικό τρόπο και ύφος χιλίων καρδιναλίων.

Όχι, δεν ξέρεις τίποτα από εκρήξεις, δεν ξέρεις τίποτα σχετικό με το δυστύχημα πέρα από τους παπαγαλισμούς των εκπροσώπων της κυβέρνησης και δεν θα χρειαζόταν πραγματογνώμονες αν οποιοσδήποτε ηλίθιος με 2 λεπτά γκούγκλισμα μπορούσε να βρει σενάρια για το τι συνέβη, διαβάζοντας πρώτη φορά για όλα αυτά.

Στο καπάκι πετάς τον αχυράνθρωπο "τι είναι αυτό που δεν ξέρω; Το ιξώδες ή το σημείο ανάφλεξης;". Σαν να λέμε "μπορώ να υπολογίσω την αστρική εξέλιξη του Ήλιου αφού ξέρω τι είναι το υδρογόνο, ξέρω τον τύπο E=mc² και το ατομικό βάρος του υδρογόνου και του ηλίου".
Μα εγώ ξαναλέω, δεν μίλησα για εκρήξεις. Εσυ μου χρέωσες ότι δεν ξέρω τι είναι τo ιξώδες, το flashpoint, τα έλαια σιλικόνης κλπ.
Εσύ είπες ότι δεν τα είχα ξανακούσει ποτέ. Σου απάντησα και πετσόκοψες πάλι. Και τώρα με εγκαλείς γιατί σου είπα ότι τα ξέρω και γιατί τα ξέρω; Τρελός είσαι;

Το μόνο που έψαξα είναι κάτι που να δείχνει σχέση ηλεκτρικού τόξου και ελαίων σιλικόνης. Και αυτό επειδή όλοι λένε ότι "δεν θεωρούνται εύφλεκτα" αλλά αυτό δεν είναι πάντα το ζητούμενο. Ούτε χρειάζεται πόρισμα για να το ισχυριστεί κάποιος αυτό.
Εκτός και αν βρε τριμάλακα, νομίζεις ότι 11 μήνες στο ΕΜΠ ψάχνουν να δουν αν καίγονται τα έλαια σιλικόνης.

Σου είπα έχω γνώσεις χημείας πάρα πολλές (το υποτίμησες) σου είπα ότι έχω σύζυγο και καλό φίλο χημικούς μηχανικούς (τους υποτίμησες και αυτούς), ρωτάω όλα όσα δεν ξέρω κλπ.
Υποτιμάς πτυχία και μεταπτυχιακά των πάντων. Γνώσεις πραγματικές που εξετάστηκαν σε πανεπιστήμια και όχι πληροφορίες που απέκτησες διαβάζοντας στο χέσιμο με το κινητό.

Και ξαναρωτάω : Ως τι μιλάς;

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”