Και πόσα θα βγουν ακόμα.SeaHawk έγραψε: 29 Ιαν 2025, 14:47Καποτε και εγω και εσυ δεχομασταν επιθεσεις επειδη λεγαμε αυτα που λενε τωρα μονοι τους οι συγγενεις
Αυτά γίνονται ότι θεωρείς την διακριτικοτητα ως αδυναμία.
Και πόσα θα βγουν ακόμα.SeaHawk έγραψε: 29 Ιαν 2025, 14:47Καποτε και εγω και εσυ δεχομασταν επιθεσεις επειδη λεγαμε αυτα που λενε τωρα μονοι τους οι συγγενεις
Το οποίο είναι φαρμακοποιός, πράγμα που εξασκείς, έχοντας καταστήματα που πουλάει φάρμακα.Otto Weininger έγραψε: 29 Ιαν 2025, 14:29 Είμαι οσα λένε οι τίτλοι μου και τα επαγγελματικά δικαιώματα που μου δίνουν
Ήμουν ξεκάθαρος στο τι έγραψα και εδώ και σε όσα πάλι πετσοκοψες.hellegennes έγραψε: 29 Ιαν 2025, 16:20Το οποίο είναι φαρμακοποιός, πράγμα που εξασκείς, έχοντας καταστήματα που πουλάει φάρμακα.Otto Weininger έγραψε: 29 Ιαν 2025, 14:29 Είμαι οσα λένε οι τίτλοι μου και τα επαγγελματικά δικαιώματα που μου δίνουν
hellegennes έγραψε: 29 Ιαν 2025, 10:47 Εσένα πονάει το γεγονός ότι δεν πείθεις κανέναν για όλα τα απίστευτα που ισχυρίζεσαι.
Όσο συντομότερα αποδεχτείς ότι είσαι φαρμακοποιός, τόσο το καλύτερο για την ψυχική σου υγεία, ότι δηλαδή η δουλειά σου είναι να πουλάς φάρμακα, όχι να σώζεις κόσμο όπως βαυκαλίζεσαι ή ό,τι άλλο φαντασιώνεσαι για επιστήμες επειδή κάποτε στο πανεπιστήμιο παρακολούθησες 10 ώρες μαθήματος σε ένα αντικείμενο.
Ούτε κλινικός είσαι ούτε ερευνητής ούτε τίποτα άλλο που φαντάζεσαι. Αν ποτέ γίνεις, το συζητάμε. Τώρα δεν είσαι τίποτα απ' αυτά και η συνεισφορά σου σε οποιοδήποτε θέμα σχετικό με την ιατρική είναι μικρότερη από την σύνοψη ενός αντίστοιχου άρθρου στην wikipedia.
Εμένα τι να με πονέσει; Δεν παριστάνω ούτε τον ερευνητή ούτε τον επιστήμονα. Να με πονέσουν οι γραφικότητες τύπου "πήγαινε στην κουζίνα σου να πλύνεις πιάτα"; Πρέπει να είναι κρετίνος κανείς για να νομίζει ότι έχει πει κάτι όταν το λέει αυτό.
Δε θέλω:"Χα-χα", έξυπνος είναι, ευφυέστατος, απλά ισχυρογνώμων...
Και χημικός σκέτος με κάνει overrule στην χημεια, με εξαίρεση την φαρμακευτική χημεία για ευνόητους λόγους.exiledd έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:01hellegennes έγραψε: 29 Ιαν 2025, 10:47 Εσένα πονάει το γεγονός ότι δεν πείθεις κανέναν για όλα τα απίστευτα που ισχυρίζεσαι.
Όσο συντομότερα αποδεχτείς ότι είσαι φαρμακοποιός, τόσο το καλύτερο για την ψυχική σου υγεία, ότι δηλαδή η δουλειά σου είναι να πουλάς φάρμακα, όχι να σώζεις κόσμο όπως βαυκαλίζεσαι ή ό,τι άλλο φαντασιώνεσαι για επιστήμες επειδή κάποτε στο πανεπιστήμιο παρακολούθησες 10 ώρες μαθήματος σε ένα αντικείμενο.
Ούτε κλινικός είσαι ούτε ερευνητής ούτε τίποτα άλλο που φαντάζεσαι. Αν ποτέ γίνεις, το συζητάμε. Τώρα δεν είσαι τίποτα απ' αυτά και η συνεισφορά σου σε οποιοδήποτε θέμα σχετικό με την ιατρική είναι μικρότερη από την σύνοψη ενός αντίστοιχου άρθρου στην wikipedia.
Εμένα τι να με πονέσει; Δεν παριστάνω ούτε τον ερευνητή ούτε τον επιστήμονα. Να με πονέσουν οι γραφικότητες τύπου "πήγαινε στην κουζίνα σου να πλύνεις πιάτα"; Πρέπει να είναι κρετίνος κανείς για να νομίζει ότι έχει πει κάτι όταν το λέει αυτό.
Ρε συ Χελ,ο Otto, δεν πουλά απλά φάρμακα, ξέρει και φαρμακοδυναμική και βαρβάτη οργανική χημεία, με πολυμερή, οπτική της Χημείας, είχε μια πρώην μου βιβλία Φαρμακευτικής, μου έφυγε ο τσέρβελος.
Όταν μιλάει για θέματα χημείας, μόνο χημικός μηχανικός τον κάνει overrule, δηλαδή η Cesily...
Μην τον ακυρώνεις έτσι, από εμένα κι από εσένα περισσότερο βαρύτητα έχει η άποψή του, από εμένα περισσότερο, κοινωνιολογίας απόφοιτος, γαρ..
Έξυπνος άνθρωπος είσαι και πανεπιστημονικά-εγκυκλοπεδικά μορφωμένος είσαι και το ξέρεις, καλύτερα από εμένα, προς θεού δε σου κάνω υπόδειξη ή το δάσκαλο...
Απλά ο εγωισμός είναι μεγάλος κ@ργιόλης...
sharp έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:18 Μπα, δεν έχουν καλύτερες σχολές, λόγω παράδοσης με τον υπαρκτό σοσιαλισμό;
Θέλω να πω και η χημεία στη σχολή σας δεν είναι παίξε-γέλασε. Προσπαθούσα να καταλάβω κάτι για chiralityOtto Weininger έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:11Και χημικός σκέτος με κάνει overrule στην χημεια, με εξαίρεση την φαρμακευτική χημεία για ευνόητους λόγους.exiledd έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:01hellegennes έγραψε: 29 Ιαν 2025, 10:47 Εσένα πονάει το γεγονός ότι δεν πείθεις κανέναν για όλα τα απίστευτα που ισχυρίζεσαι.
Ρε συ Χελ,ο Otto, δεν πουλά απλά φάρμακα, ξέρει και φαρμακοδυναμική και βαρβάτη οργανική χημεία, με πολυμερή, οπτική της Χημείας, είχε μια πρώην μου βιβλία Φαρμακευτικής, μου έφυγε ο τσέρβελος.
Όταν μιλάει για θέματα χημείας, μόνο χημικός μηχανικός τον κάνει overrule, δηλαδή η Cesily...
Μην τον ακυρώνεις έτσι, από εμένα κι από εσένα περισσότερο βαρύτητα έχει η άποψή του, από εμένα περισσότερο, κοινωνιολογίας απόφοιτος, γαρ..
Έξυπνος άνθρωπος είσαι και πανεπιστημονικά-εγκυκλοπεδικά μορφωμένος είσαι και το ξέρεις, καλύτερα από εμένα, προς θεού δε σου κάνω υπόδειξη ή το δάσκαλο...
Απλά ο εγωισμός είναι μεγάλος κ@ργιόλης...

αληθές.Μαδουραίος έγραψε: 29 Ιαν 2025, 17:13 Ρε ΓΊΔΙΑ τα πτυχία από Βουλγαρία και Ρουμανία είναι εντελώς για τον πουτσο και πληρωμενα.
Μα εγώ ξαναλέω, δεν μίλησα για εκρήξεις. Εσυ μου χρέωσες ότι δεν ξέρω τι είναι τo ιξώδες, το flashpoint, τα έλαια σιλικόνης κλπ.hellegennes έγραψε: 29 Ιαν 2025, 16:58 Ο ταρίφας της υπόθεσης είσαι εσύ. Χωρίς γνώσεις, χωρίς ιδέα για τι μιλάς, μπαίνεις να υπερασπιστείς το σιχαμένο κόμμα σου γράφοντας ανοησίες με κατηγορηματικό τρόπο και ύφος χιλίων καρδιναλίων.
Όχι, δεν ξέρεις τίποτα από εκρήξεις, δεν ξέρεις τίποτα σχετικό με το δυστύχημα πέρα από τους παπαγαλισμούς των εκπροσώπων της κυβέρνησης και δεν θα χρειαζόταν πραγματογνώμονες αν οποιοσδήποτε ηλίθιος με 2 λεπτά γκούγκλισμα μπορούσε να βρει σενάρια για το τι συνέβη, διαβάζοντας πρώτη φορά για όλα αυτά.
Στο καπάκι πετάς τον αχυράνθρωπο "τι είναι αυτό που δεν ξέρω; Το ιξώδες ή το σημείο ανάφλεξης;". Σαν να λέμε "μπορώ να υπολογίσω την αστρική εξέλιξη του Ήλιου αφού ξέρω τι είναι το υδρογόνο, ξέρω τον τύπο E=mc² και το ατομικό βάρος του υδρογόνου και του ηλίου".