Απο τη φατσα.Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 12:59 Υπάρχουν ειδικές διαδικασίες και μηχανισμοί για να κρίνετε αν ο συνάνθρωπός σας, είναι καλός, ή για τον πέοντα; Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που σαν κάμουν να δημιουργήσετε μια επαρκή εντύπωση για το ποιόν του άλλου;
Υ.γ. Η ερώτησή μου, δεν αναφέρεται για κάποιους αποδεδειγμένα σκατόψυχους. Πως το λέμε..Με τη ''βούλα'' της πουστιάς.
Παρακαλώ εκφραστείτε ελεύθερα. Θα το εκτιμούσα δεόντως.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Για μαζευτείτε οι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψυχούλα'' του άλλου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Για μαζευτείτε οι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψυχούλα'' του άλλου;
Re: Για μαζευτείτε οι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψυχούλα'' του άλλου;
Επιμένω πως η δομή δεν αλλάζει. Αλλαγές στη συμπεριφορά ναι, προς όποια κατεύθυνση το πιάσεις.Lord Brum έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 19:09θεωρώ ότι και η δομή αλλάζει βάσει εμπειριών. Πιο δύσκολα όσο μεγαλώνει καποιος αλλά αλλάζει.Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 16:13Λόρδε μίλησα γενικά σε ανθρώπινο επίπεδο. τα κομματικά σκατά, μακρυά από μένα.Lord Brum έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 15:55
νόμιζα θα ρωτούσες πώς καταλαβαίνουμε ότι κάποιος είναι αριστερή ψυχούλα
πέρα από την πλάκα, οι ανθρωποι δεν είναι ίδιοι με όλους. Μπορεί οι χειρότεροι μαλάκες να είναι εξαιρετικοί με τους φίλους και την οικογένειά τους και άνρθωποι που φαίνονται σε σένα ψυχούλες να έχουν υπάρξει σκατόψυχοι σε άλλους στο παρελθόν. Γενικά η ψυχούλα είναι ρευστή στη διάρκεια της ζωής ενός ανθρώπου
Οι χειρότεροι μαλάκες που είναι θρασύπουστες, μόνο καλοί δεν μπορούν να είναι σε όλες τις εκφάνσεις τους.
Η ''ψυχούλα'' του καθενος είναι άλλο επίπεδο. Η ρευστότητα της καλωσύνης ή της διαρκούς σκατοψυχιάς, έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του ανθρώπου.Ακόμη κι αν αλλάζει συμπεριφορές κατά καιρούς, ένεκα ανάγκης, η δομή παραμένει ίδια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Γίνεται να καταλάβεις. Εκτός κι αν ο άλλος είναι τόσο πολύ βρωμιάρης που εκεί λες ''πόσο μαλάκας ήμουν''. Και πάλι όμως, μιλάμε για περιπτώσεις που είναι πασιφανείς, αν όχι με ην πρώτη, με τη δεύτερη αντιλαμάνεσαι. Εκτός κι αν είσαι τόσο μπετόστοκος που ό,τι και να σου σκάσει, το θεωρείς τυχαίο συμβάν.nemo έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 16:35δεν γινεται να καταλαβεις τιποτα ..καποιος κατι θα στην φορεσει ειναι νομοςΠασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 13:51Διαφωνώ. Άλλο να γίνεις σκληρότερος κατά περιπτώσεις και να βγάλεις απ'την ζωή σου ανθρώπους τοξικούς και άλλο να γίνεις σκατόπουστας. Ο καλός άνθρωπος στα μύχια του, ΔΕΝ αλλάζει.kongrosian έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 13:40 πρέπει να έχεις υπάρξει κακός σε κάποιες φάσεις της ζωής σου και να έχεις υποστεί κακό, για να μπορέσεις να γίνεις πραγματικά καλός.
εννοω οτι οσο και να προσεχεις θα την πατησεις
Ενιγουέι, αν με γνώριζες θα καταλάβαινες, πόσο σκύλα μπορώ να γίνω, αλλά και πόσο καλή παράλληλα. Το θέμα είναι με την πάστα του ανθρώπου που αλληλεπιδράς. Γύρνα την μπιφτέκα τώρα γραία.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 20:52 Eνιγουέι παίδες, ανεξαρτήτως συμπαθειών ή αντιπαθειών στον πχορουμόκοσμο, ως δεινοσαυρίνα του πχώρου πιστεύω ότι με εκφράζει διαχρονικώς αυτό, που δεν είναι καν δικό μου.
Κατά τα άλλα και ενστάσεις και μπιφ και μπιφτέκια (βίγκαν ή μη, αρκεί να είναι της προκοπής και όχι βιομηχανοποιημένα) δεκτά.
Προς το παρόν παίζεις ως αγριεμένο τσιουάουα στο πχόρουμ, γλυκό μου μπάρμπιγιου νιάτο.Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:22Ενιγουέι, αν με γνώριζες θα καταλάβαινες, πόσο σκύλα μπορώ να γίνω, αλλά και πόσο καλή παράλληλα. Το θέμα είναι με την πάστα του ανθρώπου που αλληλεπιδράς. Γύρνα την μπιφτέκα τώρα γραία.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 20:52 Eνιγουέι παίδες, ανεξαρτήτως συμπαθειών ή αντιπαθειών στον πχορουμόκοσμο, ως δεινοσαυρίνα του πχώρου πιστεύω ότι με εκφράζει διαχρονικώς αυτό, που δεν είναι καν δικό μου.
Κατά τα άλλα και ενστάσεις και μπιφ και μπιφτέκια (βίγκαν ή μη, αρκεί να είναι της προκοπής και όχι βιομηχανοποιημένα) δεκτά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είσαι μαλάκας με πατέντα. Πρεπει να καταλάβεις πως είναι τελείως διαφορεική μια σχέση μεταξύ δυο παιδιών, πχ 16 με 19, εν αντιθέσει με μια φασούλα 15χρονου με 40άρη. Και για να σου λύσω την απορία που τρώει τον πάτο σου εγώ γαμήθηκα συναινετικά, όντας ανήλικη με άνθρωπο κοντά στην ηλικία μου. Δεν βιάστηκα από πορνόγερο. Ούτε χειραγωγήθηκα.Οργισμένος έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 15:47Οπως εχω γραψει χιλιαδες φορες ο νομος σε ολα τα πολιτισμενα κρατη, περιεργως και στην ελλαδα, επιτρεπει συναινετικο σεξ απο τα 15 και μετα.Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 15:08Όταν μου απαντήσεις εσύ για το πως δέχεσαι τον παιδοβιασμό στα 15, θα λάβεις τα ανάλογα μωρή Μιράντα. Επιπλέον το έχω γράψει στο γαμώνημα που εσύ και η πουστρογατα, ήσασταν μέσα στη λάσπη. Έπρεπε να σας πατήσω το είναι για τις μαλακίες που λέγατε.Οργισμένος έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 15:01
Δεν μου απαντησες τουβλο, Εκανες σεξ μετα τα 18 1η φορα ή σε παιδοβιασανε?
Οσο και να χτυπιεσαι τελειως υποκριτικα.
Το σεξ ειναι ενα σοβαρο θεμα οσον αναφορα νεους ανθρωπους, εχω παιδια και ξερω . Ομως ολες οι απαγορευσεις του κοσμου δεν βοηθανε σε αυτο το θεμα παρα μονο να αναθρεψεις ΣΩΣΤΑ τα παιδια σου , αλλωστε και τα εντελως βλητα καταλαβαινουν οτι απο τα 18 και μετα δεν γυρναει ξαφνου κανας διακοπτης και καμει τον ανθρωπο ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ.
Απο κει και επειτα , το να κανει συναινετικο σεξ μια δεκαπενταχρονη με ενα φιλο/η της, και να νιωσει τις χαρες της ζωης, δεν ειναι κατι το μεμπτο. Κοιτα λοιπον να αναθρεψεις σωστα τα παιδια σου αν εχεις βεβαια, θυμησου ποσο χρονων πηδηχτηκες (υποψιαζομαι κατω απο τα 17 , μη πω 14) και ασε στην ακρη τις μπαρουφες και την βρωμερη υποκρισια. Αυτη η υποκρισια αλλωστε ειναι πολυ υποπτη ενδειξη τις περισσοτερες φορες.
Και μην καλυπτεις ετσι ξεδιαντροπα τον τραμπικο παιδοβιαστη υπουργο που πηδουσε 17χρονα επι χρημασι, που ειναι δλδ παιδοβιασμος και παρανομο.
Αντε μπραβο βλημα.
Έλα, μας τα έχεις κάνει μπαλόνια όργιο.Που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις δυο γαϊδάρων άχυρα.
Εγώ παίζω με ό,τι έχω. Εσύ εφευρισκεις τρόπους να δείξεις την πουστιά σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:27Προς το παρόν παίζεις ως αγριεμένο τσιουάουα στο πχόρουμ, γλυκό μου μπάρμπιγιου νιάτο.Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:22Ενιγουέι, αν με γνώριζες θα καταλάβαινες, πόσο σκύλα μπορώ να γίνω, αλλά και πόσο καλή παράλληλα. Το θέμα είναι με την πάστα του ανθρώπου που αλληλεπιδράς. Γύρνα την μπιφτέκα τώρα γραία.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 20:52 Eνιγουέι παίδες, ανεξαρτήτως συμπαθειών ή αντιπαθειών στον πχορουμόκοσμο, ως δεινοσαυρίνα του πχώρου πιστεύω ότι με εκφράζει διαχρονικώς αυτό, που δεν είναι καν δικό μου.
Θενκς.ksk έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 15:40Πρώτα το ένστικτο σου και δευτερευόντως το πως συμπεριφέρεται στα όχι σου και στις δυσκολίες σου.Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 12:59 Υπάρχουν ειδικές διαδικασίες και μηχανισμοί για να κρίνετε αν ο συνάνθρωπός σας, είναι καλός, ή για τον πέοντα; Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που σαν κάμουν να δημιουργήσετε μια επαρκή εντύπωση για το ποιόν του άλλου;
Υ.γ. Η ερώτησή μου, δεν αναφέρεται για κάποιους αποδεδειγμένα σκατόψυχους. Πως το λέμε..Με τη ''βούλα'' της πουστιάς.
Παρακαλώ εκφραστείτε ελεύθερα. Θα το εκτιμούσα δεόντως.
- Οργισμένος
Gia συνεναιτικο σεξ μιλαμε ΒΛΗΜΑΠασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:29Είσαι μαλάκας με πατέντα. Πρεπει να καταλάβεις πως είναι τελείως διαφορεική μια σχέση μεταξύ δυο παιδιών, πχ 16 με 19, εν αντιθέσει με μια φασούλα 15χρονου με 40άρη. Και για να σου λύσω την απορία που τρώει τον πάτο σου εγώ γαμήθηκα συναινετικά, όντας ανήλικη με άνθρωπο κοντά στην ηλικία μου. Δεν βιάστηκα από πορνόγερο. Ούτε χειραγωγήθηκα.Οργισμένος έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 15:47Οπως εχω γραψει χιλιαδες φορες ο νομος σε ολα τα πολιτισμενα κρατη, περιεργως και στην ελλαδα, επιτρεπει συναινετικο σεξ απο τα 15 και μετα.Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 15:08
Όταν μου απαντήσεις εσύ για το πως δέχεσαι τον παιδοβιασμό στα 15, θα λάβεις τα ανάλογα μωρή Μιράντα. Επιπλέον το έχω γράψει στο γαμώνημα που εσύ και η πουστρογατα, ήσασταν μέσα στη λάσπη. Έπρεπε να σας πατήσω το είναι για τις μαλακίες που λέγατε.
Το σεξ ειναι ενα σοβαρο θεμα οσον αναφορα νεους ανθρωπους, εχω παιδια και ξερω . Ομως ολες οι απαγορευσεις του κοσμου δεν βοηθανε σε αυτο το θεμα παρα μονο να αναθρεψεις ΣΩΣΤΑ τα παιδια σου , αλλωστε και τα εντελως βλητα καταλαβαινουν οτι απο τα 18 και μετα δεν γυρναει ξαφνου κανας διακοπτης και καμει τον ανθρωπο ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ.
Απο κει και επειτα , το να κανει συναινετικο σεξ μια δεκαπενταχρονη με ενα φιλο/η της, και να νιωσει τις χαρες της ζωης, δεν ειναι κατι το μεμπτο. Κοιτα λοιπον να αναθρεψεις σωστα τα παιδια σου αν εχεις βεβαια, θυμησου ποσο χρονων πηδηχτηκες (υποψιαζομαι κατω απο τα 17 , μη πω 14) και ασε στην ακρη τις μπαρουφες και την βρωμερη υποκρισια. Αυτη η υποκρισια αλλωστε ειναι πολυ υποπτη ενδειξη τις περισσοτερες φορες.
Και μην καλυπτεις ετσι ξεδιαντροπα τον τραμπικο παιδοβιαστη υπουργο που πηδουσε 17χρονα επι χρημασι, που ειναι δλδ παιδοβιασμος και παρανομο.
Αντε μπραβο βλημα.
Έλα, μας τα έχεις κάνει μπαλόνια όργιο.Που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις δυο γαϊδάρων άχυρα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Σου απάντησα ρε μινάρα. Να στο μασήσω και να στο φτύσω στη μούρη για να το καταλάβεις;Οργισμένος έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:45Gia συνεναιτικο σεξ μιλαμε ΒΛΗΜΑΠασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:29Είσαι μαλάκας με πατέντα. Πρεπει να καταλάβεις πως είναι τελείως διαφορεική μια σχέση μεταξύ δυο παιδιών, πχ 16 με 19, εν αντιθέσει με μια φασούλα 15χρονου με 40άρη. Και για να σου λύσω την απορία που τρώει τον πάτο σου εγώ γαμήθηκα συναινετικά, όντας ανήλικη με άνθρωπο κοντά στην ηλικία μου. Δεν βιάστηκα από πορνόγερο. Ούτε χειραγωγήθηκα.Οργισμένος έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 15:47
Οπως εχω γραψει χιλιαδες φορες ο νομος σε ολα τα πολιτισμενα κρατη, περιεργως και στην ελλαδα, επιτρεπει συναινετικο σεξ απο τα 15 και μετα.
Αντε μπραβο βλημα.
- Οργισμένος
Οτι ναναι γραφεις. Τα χεις ολα μπερδεμενα στο μυαλο σου. Κρατω το οτι παιδοβιαστηκες αφου εκανες σεξ ανηλικη ακομα.Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:47Σου απάντησα ρε μινάρα. Να στο μασήσω και να στο φτύσω στη μούρη για να το καταλάβεις;Οργισμένος έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:45Gia συνεναιτικο σεξ μιλαμε ΒΛΗΜΑΠασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:29
Είσαι μαλάκας με πατέντα. Πρεπει να καταλάβεις πως είναι τελείως διαφορεική μια σχέση μεταξύ δυο παιδιών, πχ 16 με 19, εν αντιθέσει με μια φασούλα 15χρονου με 40άρη. Και για να σου λύσω την απορία που τρώει τον πάτο σου εγώ γαμήθηκα συναινετικά, όντας ανήλικη με άνθρωπο κοντά στην ηλικία μου. Δεν βιάστηκα από πορνόγερο. Ούτε χειραγωγήθηκα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Κρίνω απαραίτητο να σε μαζέψει κάποιος. Δεν διαβάζεις, απλά έχεις ανοίξει το κουτάκι με τις μπαρούφες.Οργισμένος έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:48Οτι ναναι γραφεις. Τα χεις ολα μπερδεμενα στο μυαλο σου. Κρατω το οτι παιδοβιαστηκες αφου εκανες σεξ ανηλικη ακομα.Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:47Σου απάντησα ρε μινάρα. Να στο μασήσω και να στο φτύσω στη μούρη για να το καταλάβεις;
Aυτό είναι εμφανές. ...Ή τέρμα αφανές. Θέμα προσέγγισης.Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:30 Εγώ παίζω με ό,τι έχω. Εσύ εφευρισκεις τρόπους να δείξεις την πουστιά σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εχμμ..ξέρεις..Εγώ δεν παίζω το πουλάκι μου όλη τη μέρα και το βράδυ να πηγαίνω 'ξεσκέπαστη'' για ύπνο. Εσύ πάλι που το έχεις συνηθίσει, κάτι σημαίνει. Βρες κανα μοναστήρι και μην σκιάζεσαι, θα σου στέλνω εγώ τσιγάρα.
Παίζεις τα αρχίδια σου, το ίδιο κάνει. Συνέχισε να τα κουνάς στα οικεία σου "όλα" και όλα θα πάνε καλά ή χειρότερα...Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:01Εχμμ..ξέρεις..Εγώ δεν παίζω το πουλάκι μου όλη τη μέρα και το βράδυ να πηγαίνω 'ξεσκέπαστη'' για ύπνο. Εσύ πάλι που το έχεις συνηθίσει, κάτι σημαίνει. Βρες κανα μοναστήρι και μην σκιάζεσαι, θα σου στέλνω εγώ τσιγάρα.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 1516 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
-