!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
Re: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
Πάμε πάλι σε μάνες χωρίς ζακετούλες για τα βλαστάρια τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ δεν χρειάζομαι κανέναν. Εσένα να σου μιλήσει κάποιος να αποκτήσεις στοιχειώδες ήθος.Nandros έγραψε: 28 Οκτ 2024, 12:03Κάποιος να σου μιλήσει για τον Κανελλόπουλο, τον Τσιγάντε, τον Ζέρβα, τον Ψαρρό (που σκότωσαν τα κομμούνια) κα χιλιάδες άλλους επώνυμους και ανώνυμους.marabou έγραψε: 28 Οκτ 2024, 10:08 Νομίζω ο Μαδουραίος έχει δίκιο. Να μιλάνε για πατριωτισμό όσοι έχουν δεξιά τοποθέτηση πάει πολύ.
Αντίθετα οι αριστεροί είναι διεθνιστές και εχθροί του πατριωτισμού.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Το νικ σου έχει σχέση με τα γουνάκια μαραμπού;marabou έγραψε: 28 Οκτ 2024, 17:33
Εγώ δεν χρειάζομαι κανέναν. Εσένα να σου μιλήσει κάποιος να αποκτήσεις στοιχειώδες ήθος.
Γλυκύτατα, δε λέω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ξίνισες επειδή σου απέδειξα την αμορφωσιά σου? Δεν πειράζει, θα συνηθίσεις.marabou έγραψε: 28 Οκτ 2024, 17:33Εγώ δεν χρειάζομαι κανέναν. Εσένα να σου μιλήσει κάποιος να αποκτήσεις στοιχειώδες ήθος.Nandros έγραψε: 28 Οκτ 2024, 12:03Κάποιος να σου μιλήσει για τον Κανελλόπουλο, τον Τσιγάντε, τον Ζέρβα, τον Ψαρρό (που σκότωσαν τα κομμούνια) και χιλιάδες άλλους επώνυμους και ανώνυμους.marabou έγραψε: 28 Οκτ 2024, 10:08 Νομίζω ο Μαδουραίος έχει δίκιο. Να μιλάνε για πατριωτισμό όσοι έχουν δεξιά τοποθέτηση πάει πολύ.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Είσαι πολύ πιο αμόρφωτος. Συνέχισε να πέφτεις αν και σε λυπάμαι.Nandros έγραψε: 28 Οκτ 2024, 18:26Ξίνισες επειδή σου απέδειξα την αμορφωσιά σου? Δεν πειράζει, θα συνηθίσεις.marabou έγραψε: 28 Οκτ 2024, 17:33Εγώ δεν χρειάζομαι κανέναν. Εσένα να σου μιλήσει κάποιος να αποκτήσεις στοιχειώδες ήθος.Nandros έγραψε: 28 Οκτ 2024, 12:03
Κάποιος να σου μιλήσει για τον Κανελλόπουλο, τον Τσιγάντε, τον Ζέρβα, τον Ψαρρό (που σκότωσαν τα κομμούνια) και χιλιάδες άλλους επώνυμους και ανώνυμους.
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ξύδι φασιστεράκο!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Ξύδι για ποιο πράγμα; Εσύ το έχεις ανάγκη. Μαζί με θεραπεία για το συμπεριφορά σου βεβαίως.
- Sid Vicious
Δεν τους λογαριάζω καν αυτούς, είναι ανύπαρκτοιΓΑΛΗ έγραψε: 28 Οκτ 2024, 16:23Έτσι ακριβώς.
Χρόνια Πολλά στην Ελλάδα.
Και όχι στην Ελλάδα ΜΑΣ (όπου στο ΜΑΣ συμπεριλαμβάνονται μαδουράκιαμ, γιασονάκιαμ, αλεφαντάκιαμ και λοιπός γελοίος εσμός με ελληνική ταυτότητα γραφειοκρατικού τύπου).
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Εγώ πάλι νομίζω ότι εκφράζουν απόλυτα τον υπαρκτό αντιφασισμό.Sid Vicious έγραψε: 28 Οκτ 2024, 18:48Δεν τους λογαριάζω καν αυτούς, είναι ανύπαρκτοιΓΑΛΗ έγραψε: 28 Οκτ 2024, 16:23Έτσι ακριβώς.
Χρόνια Πολλά στην Ελλάδα.
Και όχι στην Ελλάδα ΜΑΣ (όπου στο ΜΑΣ συμπεριλαμβάνονται μαδουράκιαμ, γιασονάκιαμ, αλεφαντάκιαμ και λοιπός γελοίος εσμός με ελληνική ταυτότητα γραφειοκρατικού τύπου).
Τυχόν συνειρμοί αποδεκτοί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δε ξέρω για τα φύλα. πούτσα να έχει ο άλλος κ εμένα μου κάνει.Feindflug έγραψε: 28 Οκτ 2024, 12:14 φύλα είναι αποτέλεσμα των δαρβινικών νόμων της εξελίξεως, τύπε.
Και ποιο το νόημα να το λες;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση