Εντάξει μωρέ, ούτε κοντέινερ δε γεμίζει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 16:34 Όταν λες την ξεπέρασες, πόσα δέματα είναι in transit?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς να την προσεγγίσω;
Re: Πώς να την προσεγγίσω;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Οτι κάτι τραβάει, αυτό είναι βέβαιο.GoBzi έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 16:09Την ξεπέρασε λέμε. Για να καταλάβεις, στο δωμάτιο του τραβάει κάθε μέρα γραμμές, σαν φυλακοβιος και μετράει τις μέρες που πέρασαν από τότε που την ξεπέρασε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 16:34 Όταν λες την ξεπέρασες, πόσα δέματα είναι in transit?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Οπίσθια έδειχνε?GoBzi έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 16:26Ήθελε μια δεύτερη γνώμη για το εάν είναι αρκετά ωραίος για την λεγάμενη και μου έστειλε τρεις φωτογραφίες του*.![]()
* Το πουλί του δεν το έχω δει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σελφι μόνο. Με μούσια καλός ήταν. Ξυρισμένος δεν θα κάνω κάποιο σχόλιο, εκτός και εάν μου το επιτρέπει ο Κάππας.
GoBzi έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 23:36Σελφι μόνο. Με μούσια καλός ήταν. Ξυρισμένος δεν θα κάνω κάποιο σχόλιο, εκτός και εάν μου το επιτρέπει ο Κάππας.
Moυ 'ρθε τώρα η εικόνα του τύπου που χορεύει στο ντούς στη διαφήμιση του Old Spice.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Λίνο Βεντούρα
Kappa έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 14:37Δεν είπα ποτέ ότι είμαι εύκολος άνθρωπος. Αλλά αξίζω τον κόπο.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Old spice φοράω σήμερα. Ωραία μυρίζω.
Λοιπόν, αυτή δεν μου έχει στείλει κανένα γατί σήμερα. Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν προχθές το βράδυ όταν σχολίασε μια άλλη φωτογραφία μου με μια γάτα και εγώ της έβαλα καρδούλες. Να στείλω κάτι εγώ;
Λοιπόν, αυτή δεν μου έχει στείλει κανένα γατί σήμερα. Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν προχθές το βράδυ όταν σχολίασε μια άλλη φωτογραφία μου με μια γάτα και εγώ της έβαλα καρδούλες. Να στείλω κάτι εγώ;
- Sid Vicious
Σκέφτομαι καποιες μερες στον Αυγουστο να τις περασω στην Ρόδο, θα έχει να μεινω; Τι παιζει απο διαθεσιμοτητα καταλυματων:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Το ρωτάς;Kappa έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 16:54 Old spice φοράω σήμερα. Ωραία μυρίζω.
Ναι
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Η μάρκα αυτή μου θυμίζει αυτό:Kappa έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 16:54 Old spice φοράω σήμερα. Ωραία μυρίζω.

[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Έπρεπε να έχεις κλείσει ήδη.Sid Vicious έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 17:53Σκέφτομαι καποιες μερες στον Αυγουστο να τις περασω στην Ρόδο, θα έχει να μεινω; Τι παιζει απο διαθεσιμοτητα καταλυματων:
Τι να της γραψω; μα της στείλω κι εγώ γατα;
Ρε γύφτο φιλοξένησε το παιδιKappa έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 18:30Έπρεπε να έχεις κλείσει ήδη.Sid Vicious έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 17:53Σκέφτομαι καποιες μερες στον Αυγουστο να τις περασω στην Ρόδο, θα έχει να μεινω; Τι παιζει απο διαθεσιμοτητα καταλυματων:
Στείλε, αλλά συστημένη με express. Βάλε και λίγο νερό μέσα στο πακέτο. Εάν την στείλεις με απλό δεν παίζει να φτάσει ζωντανή.