Αυτό είναι υπόθεση δική μου και του εργοδότη μου. Εσύ ο νεοδημοκράτης κηφήνας που βγαίνεις στο επίδομα εσκεμμένα, κοροϊδεύεις αυτούς που δουλεύουν όλο τον χρόνο και λες στον άλλο να ταϊσει τα παιδιά του δύο μπιφτέκια και ένα μαρούλι την μέρα κοίτα την δουλειά σου και άσε τι βγάζω εγώ ή ποιον θα ψηφίσω.Libre arbitre έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:51Και πόσα βγάζεις τον μήνα αν επιτρέπεται;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσατε?
Re: Ψηφίσατε?
Κάνει ζέστη ρε γμτ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Αγαπάμε Ραφαήλ 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 09 Ιουν 2024, 16:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εμ δε πηγές πρωί πρωί με τη δροσουλα...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Κατά τα άλλα λες ότι βγάζεις δέκα φορές περισσότερο από μένα.GoBzi έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:55Αυτό είναι υπόθεση δική μου και του εργοδότη μου.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
με την δροσούλα έπεσα να κοιμηθώ
- George_V
Έπρεπε πρώτα να ψηφίσεις και μετά να κοιμηθείς να δεις και όνειρα με κάλπες.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Έπρεπε πρώτα να κοιμηθώ να κάνω νηφάλια το καθήκον μου
Γιατι να δω όνειρα με κάλπες; Άλλοι θα πληρώνονται χιλιάρικα τον μήνα στο ευρωκοινοβούλιο LOL
Γιατι να δω όνειρα με κάλπες; Άλλοι θα πληρώνονται χιλιάρικα τον μήνα στο ευρωκοινοβούλιο LOL
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
προ πολλων ημερων
- SpAcE_PaNtHeR
Ψήφισα αλλά θα φτιάξω μπιφτέκια αύριο
- Space_Passenger
Ειναι επικινδυνο να πηγαινεις απο τους πρωτους. Την επαθε φιλος μου. Του ειπαν δεν εχουμε ατομα κατσε. Παντα παει λιγη ωρα πριν κλεισουν οι καλπες απο τοτε.
- George_V
Για να γιορτάσεις τη νίκη?
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Ακόμα το σκέφτομαι. Και δεν ξέρω τι να ψηφίσω.
Δεν με καλύπτει τίποτα όμως.
Δεν με καλύπτει τίποτα όμως.
- Communio Sancta
Ψήφισα. και μετά γύρισα σπίτι κι έκανα μπριζόλες, πατάτες τηγανητές, πιπεριές τηγανητές, και μια σαλάτα χωριάτικη με ρίγανη από την Ελλάδα και λάδι που μου φέρανε κάτι γνωστοί από το χωριό.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση