βαμμένηtaliban έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:12Συριζα η γιαγιά ;Otto Weininger έγραψε: 09 Ιουν 2024, 09:33 Γω θα πάω σε καμία ώρα,για να πάω μετά και την γιαγιά μου να ψηφίσει.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσατε?
- Otto Weininger
Re: Ψηφίσατε?
Let them make the first mistake. We make the last move.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αν δεν είχα γυναίκα και παιδί και εμένα με τους γονείς?GoBzi έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:55Εάν μένεις με τους γονείς και σε ταϊζουν μια χαρά βγαίνεις. Εσένα δεν θα σου έφταναν 15 ευρώ για καφέ κάθε μέρα;George_V έγραψε: 09 Ιουν 2024, 10:53Με τα 450 του ταμείου? Μας δουλεύεις? Πληρώνεις για όλα τα παραπάνω και σου μένουν?Libre arbitre έγραψε: 09 Ιουν 2024, 10:50
Με σωστή διαχείριση όλα γίνονται και σου περισσεύουν κιόλας.
Πιθανόν.
Αλλά αν έχεις γυναίκα παιδιά και σπίτι να συντηρήσεις δεν φτάνουν ούτε για το πρώτο δεκαήμερο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ε και ο λιμπρε έτσι βγαίνει.George_V έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:29Αν δεν είχα γυναίκα και παιδί και εμένα με τους γονείς?
Πιθανόν.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Πως πάει το ΚΚΕ με τόσο μεγάλη αποχή και με διαλυμένο ΣΥΡΙΖΑ; Ανέβηκαν πολύ τα ποσοστά του;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Ψήφισα. Πηγα πριν 2 ωρες. Ερημια. Μεγάλη θα είναι η αποχή. Ειναι ντροπή ο πολιτης να μη συμμετέχει στα κοινα του τοπου και να πηγαίνει παραλία. Προσωπικά τα τελευταία 26 χρόνια που εχω εκλογικό δικαίωμα, δεν ελλειψα πογε απο ψηφοφορία.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Δεν ξέρω γιατί με ρωτάς, δεν είμαι κάτι από τα δύο. Α, ούτε μένω με τους γονείς μου, ούτε έχω πάρει ποτέ μου κάποιο επίδομα.Libre arbitre έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:31Πως πάει το ΚΚΕ με τόσο μεγάλη αποχή και με διαλυμένο ΣΥΡΙΖΑ; Ανέβηκαν πολύ τα ποσοστά του;
- Libre arbitre
Συγνώμη. Θεωρούσα ότι μένεις με τους γονείς σου, ότι σεισαι λενινικος και ψηφίζεις ΚΚΕ.GoBzi έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:37Δεν ξέρω γιατί με ρωτάς, δεν είμαι κάτι από τα δύο. Α, ούτε μένω με τους γονείς μου, ούτε έχω πάρει ποτέ μου κάποιο επίδομα.Libre arbitre έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:31Πως πάει το ΚΚΕ με τόσο μεγάλη αποχή και με διαλυμένο ΣΥΡΙΖΑ; Ανέβηκαν πολύ τα ποσοστά του;![]()
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- George_V
Νταξει ευρωεκλογές είναι who fucking cares?lonelyrider έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:34 Ψήφισα. Πηγα πριν 2 ωρες. Ερημια. Μεγάλη θα είναι η αποχή. Ειναι ντροπή ο πολιτης να μη συμμετέχει στα κοινα του τοπου και να πηγαίνει παραλία. Προσωπικά τα τελευταία 26 χρόνια που εχω εκλογικό δικαίωμα, δεν ελλειψα πογε απο ψηφοφορία.
Δεν είναι βουλευτικές για να βγάλεις κυβέρνηση ούτε δημοτικές για τοπική αυτοδιοίκηση.
Είναι εκλογές για να στείλουμε 20 παπαροβιοληδες στο Στρασβούργο να μασουλανε 5 χρόνια μισθούς και επιδόματα.
Οι εκλογές για 15μελη στα λύκεια πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες είναι.
Λες και η ΕΕ έχει ομοσπονδιακή κυβέρνηση και κάτι κάνει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Πήγα λίγο μετά τις 7:00. Ήταν το πρώτο ψηφοδέλτιο στην κάλπη του τμήματός μου, χαχα!
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
Όχι. Μενω στο νοίκι με την γυναίκα και τα παιδιά μου, τον μήνα βγάζω όσα εσύ τον χρόνο οπότε δεν δικαιούμαι επιδόματα και κάποτε ψήφιζα ΚΚΕ, αλλά έχω να ψηφίσω σε εκλογές από το 2015.Libre arbitre έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:38Συγνώμη. Θεωρούσα ότι μένεις με τους γονείς σου, ότι σεισαι λενινικος και ψηφίζεις ΚΚΕ.GoBzi έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:37Δεν ξέρω γιατί με ρωτάς, δεν είμαι κάτι από τα δύο. Α, ούτε μένω με τους γονείς μου, ούτε έχω πάρει ποτέ μου κάποιο επίδομα.Libre arbitre έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:31
Πως πάει το ΚΚΕ με τόσο μεγάλη αποχή και με διαλυμένο ΣΥΡΙΖΑ; Ανέβηκαν πολύ τα ποσοστά του;![]()
- Libre arbitre
Όλοι οι πιο πλούσιοι από εμένα ΚΚΕ ψηφίζουν τελικά.GoBzi έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:44Όχι. Μενω στο νοίκι με την γυναίκα και τα παιδιά μου, τον μήνα βγάζω όσα εσύ τον χρόνο οπότε δεν δικαιούμαι επιδόματα και κάποτε ψήφιζα ΚΚΕLibre arbitre έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:38Συγνώμη. Θεωρούσα ότι μένεις με τους γονείς σου, ότι σεισαι λενινικος και ψηφίζεις ΚΚΕ.GoBzi έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:37
Δεν ξέρω γιατί με ρωτάς, δεν είμαι κάτι από τα δύο. Α, ούτε μένω με τους γονείς μου, ούτε έχω πάρει ποτέ μου κάποιο επίδομα.![]()
Δεν παίζει γιατί τότε το ΚΚΕ θα έπαιρνε πάνω από 80%.Libre arbitre έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:47Όλοι οι πιο πλούσιοι από εμένα ΚΚΕ ψηφίζουν τελικά.GoBzi έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:44Όχι. Μενω στο νοίκι με την γυναίκα και τα παιδιά μου, τον μήνα βγάζω όσα εσύ τον χρόνο οπότε δεν δικαιούμαι επιδόματα και κάποτε ψήφιζα ΚΚΕLibre arbitre έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:38
Συγνώμη. Θεωρούσα ότι μένεις με τους γονείς σου, ότι σεισαι λενινικος και ψηφίζεις ΚΚΕ.
- Libre arbitre
Και πόσα βγάζεις τον μήνα αν επιτρέπεται; 8 χιλιάδες ευρώ;GoBzi έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:50Δεν παίζει γιατί τότε το ΚΚΕ θα έπαιρνε πάνω από 80%.Libre arbitre έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:47Όλοι οι πιο πλούσιοι από εμένα ΚΚΕ ψηφίζουν τελικά.GoBzi έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:44
Όχι. Μενω στο νοίκι με την γυναίκα και τα παιδιά μου, τον μήνα βγάζω όσα εσύ τον χρόνο οπότε δεν δικαιούμαι επιδόματα και κάποτε ψήφιζα ΚΚΕ![]()
Όχι ακόμα, πίνω καφέ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- George_V
Άντε σε 2 ώρες κλείνουν οι κάλπες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση