Καλα εσκισε μια φορα ο Τζο την πουτανα του πουτλερ, τωρα θα την σκισει και 2η. Λιγη υπομονη.Animal έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:04Ευσεβείς προσωπικοί σου πόθοι.Πλεον ούτε οι ίδιοι οι Δημοκρατικοί δεν πιστεύουν ότι ο Μπάιντεν έχει ελπίδες μετά τα χθεσινά.Παρτο χαμπάρι:ο Τραμπ θα διαλύσει εντελώς τον γέρο με άνοια κοιμισμένο Τζο.Οργισμένος έγραψε: 28 Ιουν 2024, 10:44Εγω ειμαι Καμαλικος αν και δεν ειναι επικοινωνιακη, μια αλλαγη τωρα σε Καμαλα θα ηταν ευπροσδεκτη και θα ξεπατωνε τελειως τα οποια ψεκοεπιχειρηματα της τραμποψεκας . Ομως εστω και νεκρος, ο Τζο θα κερδιζε πολυ ανετα τον πορτοκαλοπιθηκο του πουτιν. Ποσο μαλλον ζωντανος.Mitharadir έγραψε: 28 Ιουν 2024, 10:41
Οι Δημοκρατικοί πάντως έχουν πανικοβληθεί και ζητάνε έντονα από τον Μπάιντεν να αποσυρθεί
[img]https://i.postimg.cc/qBSpYnTJ/IMG- ... .jpg[/img]
Με βάση τις στοιχηματικες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι επιδόσεις των Γκαβιν Νιουσομ (Κυβερνήτης Καλιφόρνια) και της Μισέλ Ομπάμα να πάρουν εκείνοι το Προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών αντί του Μπάιντεν.
[img]https://i.postimg.cc/wvDkpLGC/IMG- ... .jpg[/img] : https://www.stoiximan.gr/sport/politiki ... ipa/11446/
Αν πάντως εγώ ήμουν αυτός που καθόριζε τα των Δημοκρατικών δεν θα άλλαζα υποψήφιο Πρόεδρο.Η αλλαγή υποψηφίου Προέδρου 3,5 μόλις μήνες πριν τις Προεδρικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και κυριολεκτικά τελευταία στιγμή στο Συνέδριο των Δημοκρατικών τον Ιούλιο είναι ένδειξη πανικού και μπορεί να κάνει ακόμα μεγαλύτερη ζημιά διότι ο νέος υποψήφιος Πρόεδρος δεν θα έχει χρόνο να τρέξει καμπάνια σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα σε μια τόσο απέραντη χώρα.
Το καλύτερο στο οποίο θα πρέπει να κινηθούν οι Δημοκρατικοί είναι να εκπαιδεύσουν τον Μπάιντεν για το επόμενο (και τελευταίο) ντιμπέιτ που είναι στις 10 Σεπτεμβρίου έτσι ώστε να αποφύγει τα τραγικά λάθη αυτή τη φορά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ντιμπέιτ Τραμπ-Μπάιντεν τον Ιούνιο
- Οργισμένος
Re: Ντιμπέιτ Τραμπ-Μπάιντεν τον Ιούνιο
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Οπότε πάμε για τερματισμό του Ουκρανικού, διχοτόμηση αλά Κύπρος και διαιώνιση του προβλήματος με διαίρει και βασίλευε;πατησιωτης έγραψε: 28 Ιουν 2024, 08:21 Το κυριότερο μειονέκτημα του Μπάιντεν δεν ήσαν αυτά που έλεγε αλλά η σβησμένη φωνή του,ήταν προφανής η διαφορά υγείας των δύο και αυτό στις αμερικανικές εκλογές μετράει.Για να μη μετρήσει οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να ιδεολογικοποιήσουν την αναμέτρηση αλά ευρωπαικά στυλ ψηφίστε αντι - Τραμπ διότι είναι ακροδεξιός και δεν έχει σημασία ποιόν αλλά δεν ξέρω αν πιάνει και πόσο εκεί.
Όμως και η αλλαγή υποψηφίου λίγο πριν τις εκλογές είναι δύσκολη.
- hellegennes
Ηρέμησε, κανείς δεν είναι μαζί σου.Οργισμένος έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:06 ολοι οι ψεκες μαζι, ενα σωμα μια φωνη υπερ του πορτοκαλοπιθηκου...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Financial man
Για την Nancy Pelosi λες λογικά.Οργισμένος έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:06 ολοι οι ψεκες μαζι, ενα σωμα μια φωνη υπερ του πορτοκαλοπιθηκου...
Α, καλά.....Εσύ παίζει να τα έχεις πιο χαμένα και από τον γέρο-Τζο με το Αλτσχάιμερ και την άνοια.Διαβαζεις καθόλου; Ούτε οι ίδιοι οι Δημοκρατικοί μετά τα χθεσινά δεν έχουν ελπίδες ότι ο Μπάιντεν μπορεί να κερδίσει και συζητάνε κιόλας ποιός θα αντικαταστήσει τον Μπάιντεν για την υποψηφιότητα του κόμματος τους για την Προεδρία...Παίζει να είσαι ο μοναδικός που πιστεύει ακόμα στον Μπάιντεν.Οργισμένος έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:08Καλα εσκισε μια φορα ο Τζο την πουτανα του πουτλερ, τωρα θα την σκισει και 2η. Λιγη υπομονη.Animal έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:04Ευσεβείς προσωπικοί σου πόθοι.Πλεον ούτε οι ίδιοι οι Δημοκρατικοί δεν πιστεύουν ότι ο Μπάιντεν έχει ελπίδες μετά τα χθεσινά.Παρτο χαμπάρι:ο Τραμπ θα διαλύσει εντελώς τον γέρο με άνοια κοιμισμένο Τζο.Οργισμένος έγραψε: 28 Ιουν 2024, 10:44
Εγω ειμαι Καμαλικος αν και δεν ειναι επικοινωνιακη, μια αλλαγη τωρα σε Καμαλα θα ηταν ευπροσδεκτη και θα ξεπατωνε τελειως τα οποια ψεκοεπιχειρηματα της τραμποψεκας . Ομως εστω και νεκρος, ο Τζο θα κερδιζε πολυ ανετα τον πορτοκαλοπιθηκο του πουτιν. Ποσο μαλλον ζωντανος.
- Οργισμένος
Ναι, ειναι ολοι μαζι σου ε; Τι σου ψυθιριζουν;;;hellegennes έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:16Ηρέμησε, κανείς δεν είναι μαζί σου.Οργισμένος έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:06 ολοι οι ψεκες μαζι, ενα σωμα μια φωνη υπερ του πορτοκαλοπιθηκου...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Βλεπω πως οι επιστολικες ψηφοι παλι σας φταινε οταν θα ουρλιαζετε απο πονοAnimal έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:33Α, καλά.....Εσύ παίζει να τα έχεις πιο χαμένα και από τον γέρο-Τζο με το Αλτσχάιμερ και την άνοια.Διαβαζεις καθόλου; Ούτε οι ίδιοι οι Δημοκρατικοί μετά τα χθεσινά δεν έχουν ελπίδες ότι ο Μπάιντεν μπορεί να κερδίσει και συζητάνε κιόλας ποιός θα αντικαταστήσει τον Μπάιντεν για την υποψηφιότητα του κόμματος τους για την Προεδρία...Παίζει να είσαι ο μοναδικός που πιστεύει ακόμα στον Μπάιντεν.Οργισμένος έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:08Καλα εσκισε μια φορα ο Τζο την πουτανα του πουτλερ, τωρα θα την σκισει και 2η. Λιγη υπομονη.Animal έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:04
Ευσεβείς προσωπικοί σου πόθοι.Πλεον ούτε οι ίδιοι οι Δημοκρατικοί δεν πιστεύουν ότι ο Μπάιντεν έχει ελπίδες μετά τα χθεσινά.Παρτο χαμπάρι:ο Τραμπ θα διαλύσει εντελώς τον γέρο με άνοια κοιμισμένο Τζο.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
μη μιλατε για λογικη. Καμια συνωμοσια ξεσκεπαστε, ξερετε σεις...Financial man έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:31Για την Nancy Pelosi λες λογικά.Οργισμένος έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:06 ολοι οι ψεκες μαζι, ενα σωμα μια φωνη υπερ του πορτοκαλοπιθηκου...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ναι αφου το λεει ο τραμπας αρα ειναι σωστο για την ψεκα.sharp έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:09Οπότε πάμε για τερματισμό του Ουκρανικού, διχοτόμηση αλά Κύπρος και διαιώνιση του προβλήματος με διαίρει και βασίλευε;πατησιωτης έγραψε: 28 Ιουν 2024, 08:21 Το κυριότερο μειονέκτημα του Μπάιντεν δεν ήσαν αυτά που έλεγε αλλά η σβησμένη φωνή του,ήταν προφανής η διαφορά υγείας των δύο και αυτό στις αμερικανικές εκλογές μετράει.Για να μη μετρήσει οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να ιδεολογικοποιήσουν την αναμέτρηση αλά ευρωπαικά στυλ ψηφίστε αντι - Τραμπ διότι είναι ακροδεξιός και δεν έχει σημασία ποιόν αλλά δεν ξέρω αν πιάνει και πόσο εκεί.
Όμως και η αλλαγή υποψηφίου λίγο πριν τις εκλογές είναι δύσκολη.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ο μόνος που θα ουρλιάζει στο φόρουμ θα είσαι εσύ τις ημέρες μετά το τέλος των Αμερικανικών εκλογών 2024....Οργισμένος έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:35Βλεπω πως οι επιστολικες ψηφοι παλι σας φταινε οταν θα ουρλιαζετε απο πονοAnimal έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:33Α, καλά.....Εσύ παίζει να τα έχεις πιο χαμένα και από τον γέρο-Τζο με το Αλτσχάιμερ και την άνοια.Διαβαζεις καθόλου; Ούτε οι ίδιοι οι Δημοκρατικοί μετά τα χθεσινά δεν έχουν ελπίδες ότι ο Μπάιντεν μπορεί να κερδίσει και συζητάνε κιόλας ποιός θα αντικαταστήσει τον Μπάιντεν για την υποψηφιότητα του κόμματος τους για την Προεδρία...Παίζει να είσαι ο μοναδικός που πιστεύει ακόμα στον Μπάιντεν.Οργισμένος έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:08
Καλα εσκισε μια φορα ο Τζο την πουτανα του πουτλερ, τωρα θα την σκισει και 2η. Λιγη υπομονη.![]()
![]()
μετεκλογικα.
Btw είσαι τόσο άσχετος που δεν παρακολουθείς καν τα νέα.Το 2020 οι επιστολικες ψήφοι ήταν σε ρεκόρ λόγω lockdown και πανδημίας.Σε αυτές τις εκλογές οι επιστολές ψήφοι έχουν επανέλθει στα επίπεδα του 2016,2012 κτλ δηλαδή σε φυσιολογικά επίπεδα.Αν ελπίζεις σε κάποιο θαύμα μέσω αποστολικών και αυτή τη φορά θα κλάψεις πολύ τον Νοέμβριο
- Οργισμένος
Τραμπικοι+αντιεμβολιαστες+πουτινικοι που "ξεσκεπαζουν την αληθεια και το deep state".
Αυτα ειναι/.
Αυτα ειναι/.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Δεν εχει νοημα να συζητω με πανιληθιους.Animal έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:38Ο μόνος που θα ουρλιάζει στο φόρουμ θα είσαι εσύ τις ημέρες μετά το τέλος των Αμερικανικών εκλογών 2024....Οργισμένος έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:35Βλεπω πως οι επιστολικες ψηφοι παλι σας φταινε οταν θα ουρλιαζετε απο πονοAnimal έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:33
Α, καλά.....Εσύ παίζει να τα έχεις πιο χαμένα και από τον γέρο-Τζο με το Αλτσχάιμερ και την άνοια.Διαβαζεις καθόλου; Ούτε οι ίδιοι οι Δημοκρατικοί μετά τα χθεσινά δεν έχουν ελπίδες ότι ο Μπάιντεν μπορεί να κερδίσει και συζητάνε κιόλας ποιός θα αντικαταστήσει τον Μπάιντεν για την υποψηφιότητα του κόμματος τους για την Προεδρία...Παίζει να είσαι ο μοναδικός που πιστεύει ακόμα στον Μπάιντεν.![]()
![]()
μετεκλογικα.
.Θα το ευχαριστηθω πολύ να δω τις αντιδράσεις σου εκείνες τι μέρες.
Btw είσαι τόσο άσχετος που δεν παρακολουθείς καν τα νέα.Το 2020 οι επιστολικες ψήφοι ήταν σε ρεκόρ λόγω lockdown και πανδημίας.Σε αυτές τις εκλογές οι επιστολές ψήφοι έχουν επανέλθει στα επίπεδα του 2016,2012 κτλ δηλαδή σε φυσιολογικά επίπεδα.Αν ελπίζεις σε κάποιο θαύμα μέσω αποστολικών και αυτή τη φορά θα κλάψεις πολύ τον Νοέμβριο![]()
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Financial man
Οργισμένος έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:35μη μιλατε για λογικη. Καμια συνωμοσια ξεσκεπαστε, ξερετε σεις...Financial man έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:31Για την Nancy Pelosi λες λογικά.Οργισμένος έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:06 ολοι οι ψεκες μαζι, ενα σωμα μια φωνη υπερ του πορτοκαλοπιθηκου...
Κάποιος είναι σε πανικό λογικά μετά το φιάσκο του Biden.
Ούτε εγώ με ψεκες που πιστεύουν ακόμα σε γέρους με άνοια ότι έχουν ελπίδα να νικήσουν όταν ούτε το ίδιο τους το κόμμα δεν τους πιστεύει πια.Θα συνεχίσουμε λοιπόν τη συζήτηση μας τον Νοέμβριο όταν θα συζητάμε τα αποτελέσματα των εκλογών.Ως τότε κρατάω με screenshot όλες τις αναρτήσεις σου για αποδεικτικά στοιχείαΟργισμένος έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:40Δεν εχει νοημα να συζητω με πανιληθιους.Animal έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:38Ο μόνος που θα ουρλιάζει στο φόρουμ θα είσαι εσύ τις ημέρες μετά το τέλος των Αμερικανικών εκλογών 2024....Οργισμένος έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:35
Βλεπω πως οι επιστολικες ψηφοι παλι σας φταινε οταν θα ουρλιαζετε απο πονο![]()
![]()
μετεκλογικα.
.Θα το ευχαριστηθω πολύ να δω τις αντιδράσεις σου εκείνες τι μέρες.
Btw είσαι τόσο άσχετος που δεν παρακολουθείς καν τα νέα.Το 2020 οι επιστολικες ψήφοι ήταν σε ρεκόρ λόγω lockdown και πανδημίας.Σε αυτές τις εκλογές οι επιστολές ψήφοι έχουν επανέλθει στα επίπεδα του 2016,2012 κτλ δηλαδή σε φυσιολογικά επίπεδα.Αν ελπίζεις σε κάποιο θαύμα μέσω αποστολικών και αυτή τη φορά θα κλάψεις πολύ τον Νοέμβριο![]()
- hellegennes
Animal έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:42Ούτε εγώ με ψεκες που πιστεύουν ακόμα σε γέρους με άνοια ότι έχουν ελπίδα να νικήσουν όταν ούτε το ίδιο τους το κόμμα δεν τους πιστεύει πια.Θα συνεχίσουμε λοιπόν τη συζήτηση μας τον Νοέμβριο όταν θα συζητάμε τα αποτελέσματα των εκλογών.Ως τότε κρατάω με screenshot όλες τις αναρτήσεις σου για αποδεικτικά στοιχείαΟργισμένος έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:40Δεν εχει νοημα να συζητω με πανιληθιους.Animal έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:38
Ο μόνος που θα ουρλιάζει στο φόρουμ θα είσαι εσύ τις ημέρες μετά το τέλος των Αμερικανικών εκλογών 2024.....Θα το ευχαριστηθω πολύ να δω τις αντιδράσεις σου εκείνες τι μέρες.
![]()
Πολλές λέξεις ξοδεύεις για να απαντήσεις στο καραψεκαριό που έχει προσυπογράψει κάθε θεωρία συνωμοσίας που έχει κυκλοφορήσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 181 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 40 Απαντήσεις