Οι Δημοκρατικοί πάντως έχουν πανικοβληθεί και ζητάνε έντονα από τον Μπάιντεν να αποσυρθείΟργισμένος έγραψε: 28 Ιουν 2024, 10:30Θ α εκλεγει διοτι ο αλλος ειναι καμμενος και απατεωνας.Libre arbitre έγραψε: 28 Ιουν 2024, 07:31 Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν αποκλείω καθόλου να ξαναεκλεγεί ο Μπάιντεν.
Ας παει σε καμια απο τις γνωστες του πορνες να ξεδωσει, δλδ να φαει δαχτυλακι, μετεκλογικα, να ηρεμησει.

Με βάση τις στοιχηματικες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι επιδόσεις των Γκαβιν Νιουσομ (Κυβερνήτης Καλιφόρνια) και της Μισέλ Ομπάμα να πάρουν εκείνοι το Προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών αντί του Μπάιντεν.
: https://www.stoiximan.gr/sport/politiki ... ipa/11446/Αν πάντως εγώ ήμουν αυτός που καθόριζε τα των Δημοκρατικών δεν θα άλλαζα υποψήφιο Πρόεδρο.Η αλλαγή υποψηφίου Προέδρου 3,5 μόλις μήνες πριν τις Προεδρικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και κυριολεκτικά τελευταία στιγμή στο Συνέδριο των Δημοκρατικών τον Ιούλιο είναι ένδειξη πανικού και μπορεί να κάνει ακόμα μεγαλύτερη ζημιά διότι ο νέος υποψήφιος Πρόεδρος δεν θα έχει χρόνο να τρέξει καμπάνια σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα σε μια τόσο απέραντη χώρα.
Το καλύτερο στο οποίο θα πρέπει να κινηθούν οι Δημοκρατικοί είναι να εκπαιδεύσουν τον Μπάιντεν για το επόμενο (και τελευταίο) ντιμπέιτ που είναι στις 10 Σεπτεμβρίου έτσι ώστε να αποφύγει τα τραγικά λάθη αυτή τη φορά.