Eίσαι ρατσιστής.Υδράργυρος έγραψε: 07 Απρ 2023, 11:19 Φακ γιου σε αυτό το υπέροχο έθνος; Σε αυτούς τους καλούς ανθρώπους;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φάκ Γιού Γιουνάν
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: Φάκ Γιού Γιουνάν
Κάργα. Άλλωστε, πάρα πολλοί... φανατικοί αντιρατσιστές, είναι επιλεκτικά ρατσιστές. Ειδικά αυτοί που το φωνάζουν πολύ, σαν τον Φαρισαίο, αλλά ποτέ δεν κάνανε πραγματικά κτήμα τους.Αλιόσα έγραψε: 07 Απρ 2023, 12:53Eίσαι ρατσιστής.Υδράργυρος έγραψε: 07 Απρ 2023, 11:19 Φακ γιου σε αυτό το υπέροχο έθνος; Σε αυτούς τους καλούς ανθρώπους;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Να μη ψήφιζες νουδού. Τα παράπονά σου στο χέρι σου (και αυτό ισχύει για πολλά δεινά που σε βασανίζουν, όπως φαίνεται).southern έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:01 https://twitter.com/hellas_immortal/sta ... 9055676418
οι αρχες μπορουν να τον εντοπισουν και να του δωσουν συγχαρητηρια για τον πολιτισμικο εμπλουτισμο της πατριδας μας και τη χαρη που μας εκανε με την προτιμηση του στη Ελλαδα. Θα ενσωματωθουν
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Οι αντιρατσιστές, τους ρομά και λοιπές συμπαθείς και αναξιοπαθούσες ομάδες, τους έχουν δεί μόνο στη τηλεόραση.Bic έγραψε: 07 Απρ 2023, 12:57Κάργα. Άλλωστε, πάρα πολλοί... φανατικοί αντιρατσιστές, είναι επιλεκτικά ρατσιστές. Ειδικά αυτοί που το φωνάζουν πολύ, σαν τον Φαρισαίο, αλλά ποτέ δεν κάνανε πραγματικά κτήμα τους.Αλιόσα έγραψε: 07 Απρ 2023, 12:53Eίσαι ρατσιστής.Υδράργυρος έγραψε: 07 Απρ 2023, 11:19 Φακ γιου σε αυτό το υπέροχο έθνος; Σε αυτούς τους καλούς ανθρώπους;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
εξ ίδιας πείρας μιλάς; από την άλλη βλέπω να είσαι πιο φιλικός με τους συριζαιους που ξεπερνούν τη ΝΔ στο δικαιωματισμο. είσαι βλάκαςKauldron έγραψε: 07 Απρ 2023, 12:59Να μη ψήφιζες νουδού. Τα παράπονά σου στο χέρι σου (και αυτό ισχύει για πολλά δεινά που σε βασανίζουν, όπως φαίνεται).southern έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:01 https://twitter.com/hellas_immortal/sta ... 9055676418
οι αρχες μπορουν να τον εντοπισουν και να του δωσουν συγχαρητηρια για τον πολιτισμικο εμπλουτισμο της πατριδας μας και τη χαρη που μας εκανε με την προτιμηση του στη Ελλαδα. Θα ενσωματωθουν![]()
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Μουσίτσα, μη μιλάς. Δε σε παίρνει.southern έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:03εξ ίδιας πείρας μιλάς; από την άλλη βλέπω να είσαι πιο φιλικός με τους συριζαιους που ξεπερνούν τη ΝΔ στο δικαιωματισμο. είσαι βλάκαςKauldron έγραψε: 07 Απρ 2023, 12:59Να μη ψήφιζες νουδού. Τα παράπονά σου στο χέρι σου (και αυτό ισχύει για πολλά δεινά που σε βασανίζουν, όπως φαίνεται).southern έγραψε: 06 Απρ 2023, 14:01 https://twitter.com/hellas_immortal/sta ... 9055676418
οι αρχες μπορουν να τον εντοπισουν και να του δωσουν συγχαρητηρια για τον πολιτισμικο εμπλουτισμο της πατριδας μας και τη χαρη που μας εκανε με την προτιμηση του στη Ελλαδα. Θα ενσωματωθουν![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
πρόσεχε τους προσωπικούς χαρακτηρισμους. βαριέμαι να τσακωθω . από πολιτικής πλευράς κάνε ότι κριτική θες.Kauldron έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:03Μουσίτσα, μη μιλάς. Δε σε παίρνει.southern έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:03εξ ίδιας πείρας μιλάς; από την άλλη βλέπω να είσαι πιο φιλικός με τους συριζαιους που ξεπερνούν τη ΝΔ στο δικαιωματισμο. είσαι βλάκαςKauldron έγραψε: 07 Απρ 2023, 12:59
Να μη ψήφιζες νουδού. Τα παράπονά σου στο χέρι σου (και αυτό ισχύει για πολλά δεινά που σε βασανίζουν, όπως φαίνεται).![]()
![]()
Η χρυση αυγη κακκο έκανε όπως εσφαλμένη επιλογή είναι το κόμμα Κασιδιαρη.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Πολιτική μουσίτσα. Πολιτικός ο χαρακτηρισμός.southern έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:07πρόσεχε τους προσωπικούς χαρακτηρισμους. βαριέμαι να τσακωθω . από πολιτικής πλευράς κάνε ότι κριτική θες.
Βασικά και η ΧΑ, και όλοι οι άλλοι, με τέτοιο μαλάκα και φλώρο λαό, δε μπορεί να κάνει τίποτα.
Οι Γάλλοι, που λένε οι "Ελληναράδες" "τα Γαλλάκια", είδες τί κάνανε.
Οι Έλληνες είναι εθνικισταράδες του καναπέ και του καφενείου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Κι αυτοί που βρίζουν την Ελλάδα, βρίσκουν και τα κάνουν. Γιατί φωνάζεις? Τέτοιους ψηφίσατε, τέτοιοι είσαστε κι εσείς, τέτοια σας κάνουν. Σας βρήκανε μπόσικους.southern έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:07πρόσεχε τους προσωπικούς χαρακτηρισμους. βαριέμαι να τσακωθω . από πολιτικής πλευράς κάνε ότι κριτική θες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
δεν υπάρχει σωτηρία. κοίτα τον εαυτό σου, την οικογένεια σου και τους φίλους σου. μέχρι εκεί. θα μείνουμε για πάντα μια βαλκανική μπανανιαKauldron έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:09Πολιτική μουσίτσα. Πολιτικός ο χαρακτηρισμός.
Βασικά και η ΧΑ, και όλοι οι άλλοι, με τέτοιο μαλάκα και φλώρο λαό, δε μπορεί να κάνει τίποτα.
Οι Γάλλοι, που λένε οι "Ελληναράδες" "τα Γαλλάκια", είδες τί κάνανε.
Οι Έλληνες είναι εθνικισταράδες του καναπέ και του καφενείου.
Ποτε ο Γιαννης δεν μπορει,ποτε ο κωλος του πονει.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Απρ 2023, 18:06εγώ δεν πάω. έχω τη μέση μου.southern έγραψε: 06 Απρ 2023, 18:04πρώτα οι ΈλληνεςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Απρ 2023, 18:04
και έχουμε ελλειψη εργατικών χεριών, άρα δώσε στα παιδιά του βίντεο δουλειά. δεν είναι από την Ρωσία, η οποία είναι η εχθρική χώρα που λες.
Απ'ο,τι εχω δει και των ''παιδιων'' αυτων,η μεση τους πονει και δεν εργαζονται ποτε και περιμενουν τα επιδοματα της ΕΕ για να βιοποριστουν.
Κοινως,δουλευουμε λιγοι,για να ζειτε και οι υπολοιποι εις βαρος μας.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
αφού παίρνουν επιδόματα, πως ζούνε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης; οι ουκρανοι πρόσφυγες δεν είδα να μένουν σε ανάλογα, μια χαρά βολτάρουν επιδοματουχοι. αλλά γι αυτούς δε λες τίποτα. αν είναι πρσοφυγες, να πάρουν τα επιδόματα, και να ζήσουν όπως πρέπει, και να εργαστούν αν θελήσουν. αν είναι οικονομικοί μετανάστες, να εργαστούν σε τομείς όπου υπάρχει έλλειψη.Thor έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:36Ποτε ο Γιαννης δεν μπορει,ποτε ο κωλος του πονει.
Απ'ο,τι εχω δει και των ''παιδιων'' αυτων,η μεση τους πονει και δεν εργαζονται ποτε και περιμενουν τα επιδοματα της ΕΕ για να βιοποριστουν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Παιρνουν επιδοματα και ζουν σε στρατοπαιδα συγκεντρωσης,τι σου κανει εντυπωση;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:42αφού παίρνουν επιδόματα, πως ζούνε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης; οι ουκρανοι πρόσφυγες δεν είδα να μένουν σε ανάλογα, μια χαρά βολτάρουν επιδοματουχοι. αλλά γι αυτούς δε λες τίποτα. αν είναι πρσοφυγες, να πάρουν τα επιδόματα, και να ζήσουν όπως πρέπει, και να εργαστούν αν θελήσουν. αν είναι οικονομικοί μετανάστες, να εργαστούν σε τομείς όπου υπάρχει έλλειψη.Thor έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:36Ποτε ο Γιαννης δεν μπορει,ποτε ο κωλος του πονει.
Και το χειροτερο απ'ολα,ενω πρεπει να ειναι περιορισμενοι γιατι ειναι παρανομοι,κυκλοφορουν ελευθερα.
Οι Ουκρανοι ειναι ευρωπαιοι και ειναι στη χωρα μας μετα απο προσκληση και φυσικα ειναι και πραγματικοι προσφυγες και οχι γιαλατζι.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
είναι η δεν ειναι προσφυγες; αν δεν είναι, πως παίρνουν χαρτιά και επιδόματα; αν είσαι πρόσφυγας η όχι, δεν παίζει ρόλο η... ήπειρος που ήρθες. αν είναι πρόσφυγες, είναι νόμιμα στην χώρα, στείλε τους και στον βορρά αν έχεις πολλούς, αν είναι οικονομικοί τους λες είτε θα δουλέψετε χωράφια η τουριστικό τομέα με ανθρώπινες αποδοχές, να φτιάξετε έδω τη ζωή σας, η πήγαιντε πίσω στη χώρα σας.Thor έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:47Παιρνουν επιδοματα και ζουν σε στρατοπαιδα συγκεντρωσης,τι σου κανει εντυπωση;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:42αφού παίρνουν επιδόματα, πως ζούνε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης; οι ουκρανοι πρόσφυγες δεν είδα να μένουν σε ανάλογα, μια χαρά βολτάρουν επιδοματουχοι. αλλά γι αυτούς δε λες τίποτα. αν είναι πρσοφυγες, να πάρουν τα επιδόματα, και να ζήσουν όπως πρέπει, και να εργαστούν αν θελήσουν. αν είναι οικονομικοί μετανάστες, να εργαστούν σε τομείς όπου υπάρχει έλλειψη.Thor έγραψε: 07 Απρ 2023, 13:36
Ποτε ο Γιαννης δεν μπορει,ποτε ο κωλος του πονει.
Και το χειροτερο απ'ολα,ενω πρεπει να ειναι περιορισμενοι γιατι ειναι παρανομοι,κυκλοφορουν ελευθερα.
Οι Ουκρανοι ειναι ευρωπαιοι και ειναι στη χωρα μας μετα απο προσκληση και φυσικα ειναι και πραγματικοι προσφυγες και οχι γιαλατζι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Δεν φταίω εγώ νεοναζί φίλε μου εάν η αντίληψη σου είναι περιορισμένη. Εμμονή δεν έχω μαζί σου, δεν είσαι κάτι σπουδαίο για εμένα, απλώς σε χρησιμοποιώ σαν παράδειγμα για να καταδείξω αυτήν την πουστιά που κάνεις εσύ μικρέ κομπλεξικέ μου φίλε και μερικοί ακόμη δω χάμου.Sid Vicious έγραψε: 07 Απρ 2023, 02:05sys3x έγραψε: 07 Απρ 2023, 00:15
εγώ δεν θρέφω απολύτως καμμία συμπάθεια για τον καθεστώς του Πούτιν και τον ίδιο τον Πούτιν![]()
Δεν θρέφεις απολύτως καμία συμπάθεια για τον Πούτιν ΑΛΛΑ στηρίζεις την εισβολή του
Δεν είσαι Σύριζα ΑΛΛΑ τους θεωρείς λίγο καλύτερους
Δεν ήσουν ΝΔ ΑΛΛΑ στήριζες κριτικά (δικά σου λόγια)
Δεν είσαι νεοναζί ΑΛΛΑ επιθυμείς την καταστροφή του Ισραήλ
Δεν έχεις εμμονή μαζί μου ΑΛΛΑ σε συζήτηση σου με τον Πατησιώτη αναφέρεις εμένα
![]()
Ας τα πάρουμε άλλη μία φορά από την αρχή λοιπόν.
Δεν θρέφω απολύτως καμμία συμπάθεια ούτε για τον Πούτιν ούτε για το καθεστώς του ούτε για την εισβολή, στο διάλογο που ξεκίνησε στο πχωρουμάκι μας ήμουν από τους πρώτους νομίζω που ανέλυσε τις ευθύνες των Αμερικανών οι οποίοι μη τηρώντας τις συμφωνίες του Μινσκ τρόπον τινά έστρωσαν το χάλι των εξελίξεων προς αυτήν την κατεύθυνση, αυτό δεν είναι στήριξη της εισβολής των Ρώσων στην Ουκρανία είναι ανάλυσή μιας κατάστασης απλά δεν είσαι, προφανώς, ιδιαίτερα έξυπνος για να το καταλάβεις, το ότι όμως είσαι εσύ χαζούλης δεν με κάνει εμένα οπαδό του Πούτιν. Δώσε βάση δικέ μου, υπάρχει πάτερν εδώ.
Σρζ, ναι, στα οικονομικά θέματα θεωρώ ότι, και έκανε κιόλας, λίγο καλλίτερη διαχείριση από τις μπλε ακρίδες, στα εθνικά θέματα με την Τουρκία πχ είναι μία η άλλη αλλά παραμένει τρομερά επικίνδυνος συνδυασμός, όπως και οι μπλε ακρίδες. Αυτό εσύ το λες στήριξή και ψήφο στο σρζ, εγώ λέω απλά ότι δεν είσαι ιδιαίτερα έξυπνος, δεν τα πιάνεις ρε παιδί μου, τόσο μπορείς, κι αυτό το λέω διότι δεν πιστεύω ότι είσαι πραγματικά κακόβουλος αλλά χαζούλης νεοναζί ποζεράς, σου μιλάω με πολύ αγάπη και στοργή να ξέρεις.
Την νουδού δεν την στήριξα κριτικά έτσι όπως το γράφεις ότι το έπραξα επειδή είναι η νουδού αλλά έκανα και κάνω κάθε φορά το ίδιο πράγμα διότι αισθάνομαι αγάπη γι' αυτόν τον τόπο, τι κάνω λοιπόν; εύχομαι είτε είναι το σκατόσογο είτε ο τσίπρας να κάνουν κάτι καλό γι αυτόν τον γαμημένο τον τόπο γιατί καλώς ή κακώς (κακώς κατά την άποψή μου) αυτοί βγήκαν στις τελευταίες εκλογές, οπότε εύχομαι να πετύχουν ότι καλλίτερο μπορούν για το κοινό καλό του τόπου έχοντας πάντα στο μυαλό τι εστί σκατόσογο και τσίπρας αντίστοιχα. Το ίδιο ακριβώς λοιπόν έκανα και με τον σρζ παλαιότερα χωρίς όμως ούτε να το συμπαθώ ούτε να το έχω ψηφίσει ποτέ στην ζωή μου, ομοίως και με την νουδού. Αρχίζεις να διακρίνεις το πάτερν; ξέρω ξέρω, είναι δύσκολο, αλλά, προσπάθησε.
Και για να τελειώνουμε και με τα υπόλοιπα, πότε έχω γράψει ότι θέλω την καταστροφή του Ισραήλ; ποτέ. Και ξέρεις γιατί; γιατί δεν είναι κάτι που επιθυμώ, εάν το επιθυμούσα θα το εξέφραζα, η κριτική απέναντί στο καθεστώς απαρτχάιντ του Ισραήλ δεν σημαίνει ότι θέλω να καταστραφεί το Ισραήλ εκτός εάν είσαι πραγματικά, αυθεντικά ηλίθιος, και ερχόμαστε σε εσένα μικρέ μου νεοναζί φίλε. Δεν έχω καμμία εμμονή μαζί σου, στην πραγματικότητα μου είσαι αδιάφορος, ο μόνος λόγος που γράφω αυτές τις γραμμές είναι για να ξεκαθαρίσω ορισμένα πραγματάκια, πρώτον δεν σε όρισε κανένας επίσημο εκφραστή των ιδεών μου και ως εκ τούτου κόφτο ή εάν σε ενδιαφέρει ρώτα, κάθε φορά που αναλαμβάνεις αυτόν τον πούστικο ρόλο θα παίρνεις και την αντίστοιχη απάντησή. Έχεις πολύ πλάκα πάντως ρε μλκ. Δεν έχω καταλάβει τι προσπαθείς να αποδείξεις αλλά δεν ψηλώνεις έτσι, κοντένεις σαν άνθρωπος και στα δικά μου μάτια, τουλάχιστον...
Φιλιά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 188 Προβολές