Αν ηταν μεσω predator πηγαινε πρωτα απο τα γραφεια του πασοκ μηπως το κυνηγησετε μαζι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εξορκισμοί ζντμπλατεία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εξορκισμοί ζντμπλατεία
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δεν έχω γίνει δεξιός. Είμαι η Δεξιά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Αύγ 2022, 18:39Γω το είπα. Αυτός έχει γίνει κανονικός δεξιός.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Αύγ 2022, 11:59 Μια χαρά ήταν ο μεσαίωνας. Έχει μπαντ ρεπ λόγω κάποιων μυρωδιάδων
Στηρίζει Κούλη για να μας πάει κατευθείαν στον Μεσαίωνα κύριοι.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Cecily Anne
Μοντιέ..ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Αύγ 2022, 19:39Δεν έχω γίνει δεξιός. Είμαι η Δεξιά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Αύγ 2022, 18:39Γω το είπα. Αυτός έχει γίνει κανονικός δεξιός.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Αύγ 2022, 11:59 Μια χαρά ήταν ο μεσαίωνας. Έχει μπαντ ρεπ λόγω κάποιων μυρωδιάδων
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
https://e-thessalia.gr/thessaloniki-ti- ... sopos-tis/Κατά τη διάρκεια των τελετών εξορκισμού υπήρχε στο χώρο μία οθόνη, η οποία μετέδιδε αυτά ακριβώς που γίνονταν στην Αριστοτέλους, προκειμένου να έχει καλύτερη εικόνα ο συγκεντρωμένος κόσμος. Κατά τον κ. Παναπακίδη, ο ιερέας της εκκλησίας επέλεξε να κάνει τους εξορκισμούς στην αγγλική γλώσσα, προκειμένου να γίνει κατανοητός και στους τουρίστες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
ΑΑΑΑΑΑΑΑ ομιλεί και την αγγλική και μάλιστα γνωρίζει και την ορολογία.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2022, 19:43https://e-thessalia.gr/thessaloniki-ti- ... sopos-tis/Κατά τη διάρκεια των τελετών εξορκισμού υπήρχε στο χώρο μία οθόνη, η οποία μετέδιδε αυτά ακριβώς που γίνονταν στην Αριστοτέλους, προκειμένου να έχει καλύτερη εικόνα ο συγκεντρωμένος κόσμος. Κατά τον κ. Παναπακίδη, ο ιερέας της εκκλησίας επέλεξε να κάνει τους εξορκισμούς στην αγγλική γλώσσα, προκειμένου να γίνει κατανοητός και στους τουρίστες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.
![]()
![]()
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Από ότι διάβασα στο βιογραφικό του 10 χρόνια ήταν στην Νιγηρία δίπλα στον γκουρού της Εκκλησίας των Εθνών και εκπαιδευόταν.Cecily Anne έγραψε: 24 Αύγ 2022, 19:44ΑΑΑΑΑΑΑΑ ομιλεί και την αγγλική και μάλιστα γνωρίζει και την ορολογία.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2022, 19:43https://e-thessalia.gr/thessaloniki-ti- ... sopos-tis/Κατά τη διάρκεια των τελετών εξορκισμού υπήρχε στο χώρο μία οθόνη, η οποία μετέδιδε αυτά ακριβώς που γίνονταν στην Αριστοτέλους, προκειμένου να έχει καλύτερη εικόνα ο συγκεντρωμένος κόσμος. Κατά τον κ. Παναπακίδη, ο ιερέας της εκκλησίας επέλεξε να κάνει τους εξορκισμούς στην αγγλική γλώσσα, προκειμένου να γίνει κατανοητός και στους τουρίστες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.
![]()
![]()
![]()
![]()
Λογικό να ξέρει Αγγλικά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Θα τρίζουν τα κόκαλα του Σιμιτη.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Αύγ 2022, 19:39Δεν έχω γίνει δεξιός. Είμαι η Δεξιά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Αύγ 2022, 18:39Γω το είπα. Αυτός έχει γίνει κανονικός δεξιός.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Αύγ 2022, 11:59 Μια χαρά ήταν ο μεσαίωνας. Έχει μπαντ ρεπ λόγω κάποιων μυρωδιάδων
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Λίνο Βεντούρα
Τι σόι μπιζνα είναι που πληρώνεται ο οπαδός; Μπιζνα είναι αν πληρώνει.Gherschaagk έγραψε: 24 Αύγ 2022, 12:47Εσύ πού τους ξέρεις;Δημοκράτης έγραψε: 24 Αύγ 2022, 12:08αυτή η αίρεση πάντως δεν είναι νέα, είχε κάνει αντίστοιχα καραγκιοζιλίκια 7-8 χρόνια πριν. Εννοώ υπάρχουν χρόνια και δεν έχουν καταφέρει να πιάσουν κοινό. Δεν πρέπει να υποτιμηθούν προφανώς, τα λάθη που έγιναν με άλλα ζώα όπως οι μάρτυρες του Ιεχωβά δεν πρέπει να ξαναγίνουν αλλά προς το παρόν δεν έιναι πρόβλημαGherschaagk έγραψε: 24 Αύγ 2022, 12:05 https://www.google.com/search?q=%CE%94% ... IgAQ%3D%3D
Έχει και αξιολογήσεις στο Google.![]()
Οι ιεχωβάδες btw πληρώνονται για να πιστεύουν. Έτσι είναι, η πίστη ήταν πάντα καλή μπίζνα και επικερδής.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Και στη Θύρα 7 το ίδιο γίνεταιΛίνο Βεντούρα έγραψε: 24 Αύγ 2022, 20:16Τι σόι μπιζνα είναι που πληρώνεται ο οπαδός; Μπιζνα είναι αν πληρώνει.Gherschaagk έγραψε: 24 Αύγ 2022, 12:47
Εσύ πού τους ξέρεις;
Οι ιεχωβάδες btw πληρώνονται για να πιστεύουν. Έτσι είναι, η πίστη ήταν πάντα καλή μπίζνα και επικερδής.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 24 Αύγ 2022, 19:27 Το βίντεο με τη ΣΜΥ μου θύμισε, κάνουν και στις στρατιωτικές σχολές εξορκισμούς?
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Αύγ 2022, 19:39Δεν έχω γίνει δεξιός. Είμαι η Δεξιά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Αύγ 2022, 18:39Γω το είπα. Αυτός έχει γίνει κανονικός δεξιός.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Αύγ 2022, 11:59 Μια χαρά ήταν ο μεσαίωνας. Έχει μπαντ ρεπ λόγω κάποιων μυρωδιάδων
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Eθνικοκοινωνιστης
ο ντειριο το ξερει?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Αύγ 2022, 19:39Δεν έχω γίνει δεξιός. Είμαι η Δεξιά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Αύγ 2022, 18:39Γω το είπα. Αυτός έχει γίνει κανονικός δεξιός.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Αύγ 2022, 11:59 Μια χαρά ήταν ο μεσαίωνας. Έχει μπαντ ρεπ λόγω κάποιων μυρωδιάδων
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εμένα ρωτάς;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 24 Αύγ 2022, 20:16Τι σόι μπιζνα είναι που πληρώνεται ο οπαδός; Μπιζνα είναι αν πληρώνει.Gherschaagk έγραψε: 24 Αύγ 2022, 12:47Εσύ πού τους ξέρεις;Δημοκράτης έγραψε: 24 Αύγ 2022, 12:08
αυτή η αίρεση πάντως δεν είναι νέα, είχε κάνει αντίστοιχα καραγκιοζιλίκια 7-8 χρόνια πριν. Εννοώ υπάρχουν χρόνια και δεν έχουν καταφέρει να πιάσουν κοινό. Δεν πρέπει να υποτιμηθούν προφανώς, τα λάθη που έγιναν με άλλα ζώα όπως οι μάρτυρες του Ιεχωβά δεν πρέπει να ξαναγίνουν αλλά προς το παρόν δεν έιναι πρόβλημα
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.