!!! DEVELOPMENT MODE !!!
17χρονος ξυλοκόπησε την μάνα του γιατί πηδιοταν με συμμαθητή του και πρόσβαλε τον ανάπηρο πατέρα του.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 17χρονος ξυλοκόπησε την μάνα του γιατί πηδιοταν με συμμαθητή του και πρόσβαλε τον ανάπηρο πατέρα του.
Άντε να προσθέσω και τη φάση με την ανήλικη που έβαλε τον ανήλικο φίλο της και την παρέα του να σκοτώσουν τη μάνα της για να πάρουν το κομπόδεμα και να γουστάρουν.
Έτσι, για να μη λέει κανένας ότι κάνω φεμέν σαπόρτ στο θέμα.
Άι σιχτίρ στην τελική με το κάθε μαλακισμένο, που κάποιοι θεωρούν ευάλωτο βρεφάκι όταν αντιδρούν σαν αδίστακτα δίποδα αλλά κατάλληλο ως ψηφοφόρο.
Τόση ευαισθησία, δεν αντέχω.
Άι σιχτίρ στην τελική με το κάθε μαλακισμένο, που κάποιοι θεωρούν ευάλωτο βρεφάκι όταν αντιδρούν σαν αδίστακτα δίποδα αλλά κατάλληλο ως ψηφοφόρο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: 17χρονος ξυλοκόπησε την μάνα του γιατί πηδιοταν με συμμαθητή του και πρόσβαλε τον ανάπηρο πατέρα του.
γυναικεια αλληλεγγυηΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιουν 2022, 11:42 Προς το παρόν πάντως, προκύπτει ότι ο 17χρονος είναι ένα ακόμη ημιβλαμμένο ανήλικο, που μια χαρά πάει με τη μανούλα όταν πρόκειται για διακοπές στη Μύκονο, μια χαρά αφήνει τον πατερούλη που αγαπάει τόσο πολύ σε άλλα χέρια αλλά του θίγεται ο αντρισμός επειδή...
Συμπληρώστε βρε ό,τι θέλετε.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
παλι φεμιν σαπορτ κανειςΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιουν 2022, 12:17 Άντε να προσθέσω και τη φάση με την ανήλικη που έβαλε τον ανήλικο φίλο της και την παρέα του να σκοτώσουν τη μάνα της για να πάρουν το κομπόδεμα και να γουστάρουν.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
you know nothing john snow.vantono έγραψε: 21 Ιουν 2022, 11:53 Καταλαβαίνω τις ορμόνες των 17χρονων που ξεχειλίζουν απο τα αυτιά και τις τσέπες, αλλά ρε φίλε πώς ειναι δυνατόν να γαμηθείς με ιρλανδέζα που εχουν ξανθά φρύδια και ειναι τίγκα στα ξανθά φαβοριτοχνούδια? Ίου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πολύ επιθετική μου έχεις γίνει τώρα τελευταιαΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιουν 2022, 12:06Όσο μπορείς και να γαμηθείς με τις ξανθές με σκούρο μονόφρυδο, δύσκολε άντρα.vantono έγραψε: 21 Ιουν 2022, 11:53 Καταλαβαίνω τις ορμόνες των 17χρονων που ξεχειλίζουν απο τα αυτιά και τις τσέπες, αλλά ρε φίλε πώς ειναι δυνατόν να γαμηθείς με ιρλανδέζα που εχουν ξανθά φρύδια και ειναι τίγκα στα ξανθά φαβοριτοχνούδια? Ίου.
Ακριβώς τόσο.
Η συμπεριφορά σου με ευνουχίζει και θα με κάνεις να φυγοστρατίσω πατριαρχικώς στο τέλος.
- EKPLIKTIKOS
Ασέβαστος έγραψε: 21 Ιουν 2022, 12:44you know nothing john snow.vantono έγραψε: 21 Ιουν 2022, 11:53 Καταλαβαίνω τις ορμόνες των 17χρονων που ξεχειλίζουν απο τα αυτιά και τις τσέπες, αλλά ρε φίλε πώς ειναι δυνατόν να γαμηθείς με ιρλανδέζα που εχουν ξανθά φρύδια και ειναι τίγκα στα ξανθά φαβοριτοχνούδια? Ίου.
Βαντονε συνειδητοποιεις ότι ο μέσος Ιρλανδός στην ηλικία σου έχει φυτεψει ήδη 3-4 παιδιά? Νομίζεις ότι αυτό είναι τυχαίο?
πωπω την χορτασε πουτσο το 17χρονο αλανι
τα σεβη
ΓΑΛΗ πηξε απο τη ζηλια σου
τα σεβη
ΓΑΛΗ πηξε απο τη ζηλια σου
- vantono
Δεν έχουν προφυλακτικά στην Ιρλανδία?EKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Ιουν 2022, 12:52Ασέβαστος έγραψε: 21 Ιουν 2022, 12:44you know nothing john snow.vantono έγραψε: 21 Ιουν 2022, 11:53 Καταλαβαίνω τις ορμόνες των 17χρονων που ξεχειλίζουν απο τα αυτιά και τις τσέπες, αλλά ρε φίλε πώς ειναι δυνατόν να γαμηθείς με ιρλανδέζα που εχουν ξανθά φρύδια και ειναι τίγκα στα ξανθά φαβοριτοχνούδια? Ίου.![]()
Βαντονε συνειδητοποιεις ότι ο μέσος Ιρλανδός στην ηλικία σου έχει φυτεψει ήδη 3-4 παιδιά? Νομίζεις ότι αυτό είναι τυχαίο?![]()
Αγγλίδες ωραίες έχω συναντήσει πολλές φορές απο κοντά, Ιρλανδές ωραίες ούτε μία.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Πάλι καλά δεν λες.Unique έγραψε: 21 Ιουν 2022, 05:32 ενω εμεις στα 17 μας τον παιζαμε με Αννα Μαρια Λογοθετη, Μενεγακη και Ελενα Ακριτα.
Τώρα που τον παίζεις με τον κούλη θα έπρεπε να σε προβληματίζει.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
η ιρλανδια εχει και ενα 10-20% κοκκινομαλλεςvantono έγραψε: 21 Ιουν 2022, 11:53 Καταλαβαίνω τις ορμόνες των 17χρονων που ξεχειλίζουν απο τα αυτιά και τις τσέπες, αλλά ρε φίλε πώς ειναι δυνατόν να γαμηθείς με ιρλανδέζα που εχουν ξανθά φρύδια και ειναι τίγκα στα ξανθά φαβοριτοχνούδια? Ίου.

πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Όταν εγώ έκανα το ρίαλ φέμιν σαπόρτ γλυκό μου, χωρίς να χρωστάω τίποτα στον κάθε πικραμένο, τόσο οι ινσέλ όσο και οι φεμέν της κατηγορίας σας, βρέχατε τα βρακάκια σας ακόμα.
Οπότε, κάντε μου τη χάρη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Αυτό το πολύ πορτοκαλί-φακιδιάρικο ειναι που δεν μπορώ εγώ.alekhine έγραψε: 21 Ιουν 2022, 13:05η ιρλανδια εχει και ενα 10-20% κοκκινομαλλεςvantono έγραψε: 21 Ιουν 2022, 11:53 Καταλαβαίνω τις ορμόνες των 17χρονων που ξεχειλίζουν απο τα αυτιά και τις τσέπες, αλλά ρε φίλε πώς ειναι δυνατόν να γαμηθείς με ιρλανδέζα που εχουν ξανθά φρύδια και ειναι τίγκα στα ξανθά φαβοριτοχνούδια? Ίου.
![]()
Η μεσαία που ειναι η μονη ωραια, καστανή τη λες.
- Eθνικοκοινωνιστης
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιουν 2022, 13:09Όταν εγώ έκανα το ρίαλ φέμιν σαπόρτ γλυκό μου, χωρίς να χρωστάω τίποτα στον κάθε πικραμένο, τόσο οι ινσέλ όσο και οι φεμέν της κατηγορίας σας, βρέχατε τα βρακάκια σας ακόμα.
Οπότε, κάντε μου τη χάρη.![]()
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 21 Ιουν 2022, 13:11ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιουν 2022, 13:09Όταν εγώ έκανα το ρίαλ φέμιν σαπόρτ γλυκό μου, χωρίς να χρωστάω τίποτα στον κάθε πικραμένο, τόσο οι ινσέλ όσο και οι φεμέν της κατηγορίας σας, βρέχατε τα βρακάκια σας ακόμα.
![]()

Κάπως έτσι.vantono έγραψε: 21 Ιουν 2022, 13:13Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 21 Ιουν 2022, 13:11ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιουν 2022, 13:09
Όταν εγώ έκανα το ρίαλ φέμιν σαπόρτ γλυκό μου, χωρίς να χρωστάω τίποτα στον κάθε πικραμένο, τόσο οι ινσέλ όσο και οι φεμέν της κατηγορίας σας, βρέχατε τα βρακάκια σας ακόμα.
![]()
![]()
Ενιγουέι, πρόσεχε γιατί είσαι σε κρίσιμη ηλικία. Από τα 4Ο και μετά χαλάτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση