!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σεξιστικό παραλήρημα Τ.Χαλκιά εναντίον Ι.Μαλέσκου! ''Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου'' #με την Μαλεσκου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Σεξιστικό παραλήρημα Τ.Χαλκιά εναντίον Ι.Μαλέσκου! ''Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου'' #με την Μαλεσκου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Εικόνα
https://www.youweekly.gr/article/news/6 ... ton-xalkia

«Η Ιωάννα ήταν ψύχραιμη και ευγενής… Δεν έχει το δικαίωμα η Ιωάννα Μαλέσκου να υπερασπιστεί τον εαυτό της; Οι καλεσμένοι έχουν το δικαίωμα να έχουν νευριάσει για το οτιδήποτε.

Πρέπει όμως να αναλογιστούν ότι κάποια πράγματα πρέπει να περιμένεις να τελειώσει η εκπομπή για να τα πεις κατευθείαν στον άλλον, όπως έχει συμβεί πολλές φορές σε όλους μας που κάνουμε μια ζωντανή εκπομπή…

Όταν γίνεται στον αέρα και ο άλλος θα πρέπει με κάποιον τρόπο να τοποθετηθεί, να βάλει κι εκείνος τα όριά του μέχρι πού μπορεί να ακούσει γιατί κι εκείνος εκτίθεται δημόσια…»

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
SpAcE_PaNtHeR

Re: Σεξιστικό παραλήρημα Τ.Χαλκιά εναντίον Ι.Μαλέσκου! ''Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου'' #με την Μαλεσκου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR »

:vp27: https://www.techgame.gr/ <---ΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GAMING NEWS SITES!!!(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ) :urock:
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

georgebi έγραψε: 28 Δεκ 2021, 17:10 Βαρυσήμαντη τοποθέτηση και από Λιάγκα... :e040:

«Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα της Μαλέσκου -και θα μιλήσω πρώτη φορά γι’ αυτήν την κοπέλα- ενώ είναι μια όμορφη κοπέλα και έχει ένα ταλέντο αδιαμφισβήτητα :smt023

δεν είναι ειλικρινής ως προς τον εαυτό της. :o

Δηλαδή, πάντα, επειδή της έχουν πει να προσέχει, έχει βάλει έναν μανδύα γύρω της και απαντάει ψεύτικα. ‘Όλο αυτό το θεατρικό που έγινε με τον Μπάκα ήταν ψεύτικο» :o

Υπάρχει και η ευγένεια... Λιάγκα. Δεν χρειάζεται να καραμπαμπίζει κάποιος για να τον πούνε "Αληθινό".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Αν η μπούμπα του είχε πετάξει ένα ok boomer τώρα θα μιλάγαμε για τη νέα μπουμπουλίνα, μαντώ, αγριππίνα. Αλλά δεν υπάρχει ταλέντο σε αυτή τη χώρα... Τέσπα, προλαβαίνει και με τουί
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Πολύ σημασία δεν δίνεται στα σκατά που κάνουν τους δημοσιογράφους στα κανάλια;;;
Αυτοί τα σιχαμερά υποκείμενα είναι ικανά και να τη μάνα τους να πουλήσουν λεκανατζού σε μπουρδέλο προκειμένου να αυξήσουν την τηλεθέαση!!!
Αυτά τα σκατά, το τρόπο που λειτουργούν και το ότι πρεσβεύουν υποστηρίζετε;;;

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:39 Ποιος βλέπει αυτές τις εκπομπές και δεν βαριέται, βρε παιδιά;
:+1: :goodpost: :+1: :102:
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2021, 14:40
klg έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:55
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:34

Και το να γίνεται διάλεξη για το σωστό και πρόστυχο σαβουαρ βιβρ από πασοκοχιμπατζήδες, είναι ανεκτό.
Ναι βέβαια η διαφορά είναι ότι εγώ δεν είμαι καλεσμένος της (σε πλατφόρμα παντελώς διαφορετικού scale) και της μιλάω σαν αγάμητος τράγος.
Ε, αυτό ακριβώς είναι και το κύριο στοιχείο των πασοκογενών.

Προσπαθούν να παραστήσουν κάτι που δεν είναι.

Δηλαδή ενώ χαρακτηρίζουν οι ίδιοι μια γυναίκα "κωλοπουτανάκι ή καραπουτανίτσα" έτσι στο χαλαρό, παθαίνουν σοκ όταν κάποιος την αποκαλέσει "κουκλίτσα".

Ρε δεν πάτε να πλύνετε κανένα πιάτο από το καλό σερβίτσιο που βγάζετε μόνον για τους καλεσμένους; :lol:
Δεν ξέρω κούκλα μου από σερβίτσια, το κάνω defer στο expertise σου.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

georgebi έγραψε: 28 Δεκ 2021, 17:26 Εικόνα
https://www.youweekly.gr/article/news/6 ... ton-xalkia

«Η Ιωάννα ήταν ψύχραιμη και ευγενής… Δεν έχει το δικαίωμα η Ιωάννα Μαλέσκου να υπερασπιστεί τον εαυτό της; Οι καλεσμένοι έχουν το δικαίωμα να έχουν νευριάσει για το οτιδήποτε.

Πρέπει όμως να αναλογιστούν ότι κάποια πράγματα πρέπει να περιμένεις να τελειώσει η εκπομπή για να τα πεις κατευθείαν στον άλλον, όπως έχει συμβεί πολλές φορές σε όλους μας που κάνουμε μια ζωντανή εκπομπή…

Όταν γίνεται στον αέρα και ο άλλος θα πρέπει με κάποιον τρόπο να τοποθετηθεί, να βάλει κι εκείνος τα όριά του μέχρι πού μπορεί να ακούσει γιατί κι εκείνος εκτίθεται δημόσια…»

Εικόνα
Ποτέ μου δεν την χώνεψα αυτήν την τύπισσα.

Ούτε πολύ bimbo για σαχλαμάρες, ούτε πολύ σοβαρή για σοβαρή δημοσιογραφία. Δήθεν είχε πιάσει και ακραία θέματα ένα φεγγάρι με τις χαζό εκπομπές της.

Αφού είσαι για σπίτι με τα παιδιά ρε τύπισσα, κάτσε εκεί και άσε τις ροζ επαναστάσεις και την δήθεν μάχιμη δημοσιογραφία. Βγάλε εκεί καμμιά φώτο με τον αντρούλη και τα παιδάκια σου και άσε μας στην ησυχία μας.

Με χάλασε που είδα την φάτσα της και μου θύμισε ότι την σιχαίνομαι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
klg

Φυσικά δεν και δεν έθεσα ποτέ θέμα σοκ, είπα ότι κανονικοποιεί συμπεριφορές, προσωπικά και την πούτσα του να πέταγε στο πλατό δεν με απασχολεί τόσο πολύ ώστε να κάνω μετα-ηθική συζήτηση για το τι μπορεί να λέει κανείς σε κλώνους της Μενεγάκη.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

klg έγραψε: 28 Δεκ 2021, 19:55
klg έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:55

Ναι βέβαια η διαφορά είναι ότι εγώ δεν είμαι καλεσμένος της (σε πλατφόρμα παντελώς διαφορετικού scale) και της μιλάω σαν αγάμητος τράγος.

Δηλαδή ενώ χαρακτηρίζουν οι ίδιοι μια γυναίκα "κωλοπουτανάκι ή καραπουτανίτσα" έτσι στο χαλαρό, παθαίνουν σοκ όταν κάποιος την αποκαλέσει "κουκλίτσα".

Ρε δεν πάτε να πλύνετε κανένα πιάτο από το καλό σερβίτσιο που βγάζετε μόνον για τους καλεσμένους; :lol:
Αυτό είναι σίγουρο. Σε κάθε περίπτωση, για να το πάμε σε κάτι λιγότερο σύνθετο όπως τα ποτήρια για τα ποτά, όταν η κάθε Μαλέσκου προσπαθεί να πλασάρει μπύρα από κουτί σε κρυστάλλινο ποτήρι σαμπάνιας ή βότκα σε γκλιτεράκο πλαστικό "μέρυ κρίστμας" είναι απολύτως φυσικό όποιος πίνει μπύρα από κουτί ή μπουκάλι ή βότκα σε γυάλινο, να της πει "άσε μας ρε κουκλίτσα μου".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
klg

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2021, 20:15
klg έγραψε: 28 Δεκ 2021, 19:55

Αυτό είναι σίγουρο. Σε κάθε περίπτωση, για να το πάμε σε κάτι λιγότερο σύνθετο όπως τα ποτήρια για τα ποτά, όταν η κάθε Μαλέσκου προσπαθεί να πλασάρει μπύρα από κουτί σε κρυστάλλινο ποτήρι σαμπάνιας ή βότκα σε γκλιτεράκο πλαστικό "μέρυ κρίστμας" είναι απολύτως φυσικό όποιος πίνει μπύρα από κουτί ή μπουκάλι ή βότκα σε γυάλινο, να της πει "άσε μας ρε κουκλίτσα μου".
Εντάξει ρε, δεν περάσαμε όλοι από το royal court των old Εξαρχείων για να καταλαβαίνουμε το nuanced etiquette σερβιρίσματος. Επισής εγώ γιατί αισθάνομαι ότι απλά γουστάρεις Χαλκιά και στον θίξαμε;

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Νομιζω εδω κολλάει γαντι το "οποιος ανακατεύεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες"
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
LETO
Phorum.gr user: LETO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LETO »

ειρωνικη και σιχαμενη, οπως και ολοι στο γαμωκαναλο
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”