Δηλαδή εσύ που έχεις εμβολιαστεί (=μη αναστρέψιμη επιλογή), δεν νιώθεις απολύτως καμία ανασφάλεια για το ενδεχόμενο να έχουν δίκιο όσοι εκφράζουν αμφιβολίες για την ασφάλεια των εμβολίων in the long term; Και δεν σε επηρεάζει καθόλου ψυχολογικά αυτή η (όποια) ανασφάλεια;ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:26Κάτι έγραφα για μηχανισμούς άμυνας παραπάνω και τις ψυχολογικές παρενέργειες τους.Scouser έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:22Κλασσικού τύπου εμβόλιο με αδρανοποιημένο ιό είναι. Αν είχε σοβαρές παρενέργειες, είναι ασύγκριτα πιο πιθανό να είχαν εκδηλωθεί έως τώρα στα εκατοντάδες εκατομμύρια που έχει χορηγηθεί σε σχέση με τα πειραματικά μαντζούνια. Θα προτιμούσα βέβαια να μην κάνω κανένα εμβόλιο για τη γριπούλα (με τη γνωστή επιφύλαξη για αυτούς προχωρημένης ηλικίας και με υποκείμενα), αλλά αφού πρέπει οπωσδήποτε να κάνω, θα προτιμήσω μια δοκιμασμένη αξία.Highlander έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:17
Και θεωρώντας ότι κατασκεύασαν στη ζούλα ιό που έχει σκοτώσει μέχρι στιγμής 5,5 εκατομμύρια και δεν άνοιξε μύτη, έχεις εμπιστοσύνη ότι ελέγχουν τυχόν παρενέργειες του εμβολίου, ενώ η πφιζερ δεν το κάνει.![]()
Αυτός είναι ο πιο επικίνδυνος ιός.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ SINOPHARM ΣΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ SINOPHARM ΣΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ?
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Otto Weininger
Λυπήσου μας. Αλήθεια όμως. Τα έχεις κάνει τουρλουμπούκι στο κεφάλι σου.hellegennes έγραψε: 07 Δεκ 2021, 13:01Εγώ δεν ξέρω αν είναι πιο ασφαλές, ξέρω ότι τα κριτήρια όπως διατυπώνονται θα έπρεπε να το καθιστούν αυτομάτως το ίδιο ασφαλές.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Δεκ 2021, 12:50Το ερώτημα είναι γιατί το κινεζοεμβόλιο με τον ίδιο αριθμό δόσεων θεωρείται πιο ασφαλές.hellegennes έγραψε: 07 Δεκ 2021, 12:48
Το εμβόλιο της Pfizer πήρε έγκριση με 2 εβδομάδες δοκιμών. Σ' αυτό μάλλον έχει high confidence ο EMA και ο FDA για τις παρενέργειες. Και πλέον λένε «έχουν χορηγηθεί 1 δις δόσεις, άρα είναι ασφαλές». Το κινεζοεμβόλιο με ίδιο αριθμό δόσεων δεν είναι ασφαλές.![]()
Μιλάμε για επιστημονικά κριτήρια, όχι αρχίδια.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμμιά μελέτη για την μακροπρόθεσμη ασφάλεια κανενός εμβολίου.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Όχι. Γιατί αυτοί που τα λένε είναι είτε απατεώνες/συνειδητοί ψεύτες είτε πλήρως και παντελώς άσχετοι. Long term και παπβααριές και αν ρωτήσεις έναν καργιόλη από αυτούς να σου πει πάνω σε τι μηχανισμό βασίζει αυτό που λέει και πάνω σε τι ιστορικό, είτε θα σε κοιτάει σα χάνος είτε θα αρχίσει τα αόριστα.Scouser έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:30Δηλαδή εσύ που έχεις εμβολιαστεί (=μη αναστρέψιμη επιλογή), δεν νιώθεις απολύτως καμία ανασφάλεια για το ενδεχόμενο να έχουν δίκιο όσοι εκφράζουν αμφιβολίες για την ασφάλεια των εμβολίων in the long term; Και δεν σε επηρεάζει καθόλου ψυχολογικά αυτή η (όποια) ανασφάλεια;ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:26Κάτι έγραφα για μηχανισμούς άμυνας παραπάνω και τις ψυχολογικές παρενέργειες τους.Scouser έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:22
Κλασσικού τύπου εμβόλιο με αδρανοποιημένο ιό είναι. Αν είχε σοβαρές παρενέργειες, είναι ασύγκριτα πιο πιθανό να είχαν εκδηλωθεί έως τώρα στα εκατοντάδες εκατομμύρια που έχει χορηγηθεί σε σχέση με τα πειραματικά μαντζούνια. Θα προτιμούσα βέβαια να μην κάνω κανένα εμβόλιο για τη γριπούλα (με τη γνωστή επιφύλαξη για αυτούς προχωρημένης ηλικίας και με υποκείμενα), αλλά αφού πρέπει οπωσδήποτε να κάνω, θα προτιμήσω μια δοκιμασμένη αξία.
Όχι, αντιθέτως μ ´έχει χαλαρώσει γιατί απλώς έκανα αυτό που μπορούσα να κάνω στη συγκεκριμένη φάση με τα συγκεκριμένα δεδομένα της χ χρονικής στιγμής. Επιλογή ρίσκου.Scouser έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:30Δηλαδή εσύ που έχεις εμβολιαστεί (=μη αναστρέψιμη επιλογή), δεν νιώθεις απολύτως καμία ανασφάλεια για το ενδεχόμενο να έχουν δίκιο όσοι εκφράζουν αμφιβολίες για την ασφάλεια των εμβολίων in the long term; Και δεν σε επηρεάζει καθόλου ψυχολογικά αυτή η (όποια) ανασφάλεια;ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:26Κάτι έγραφα για μηχανισμούς άμυνας παραπάνω και τις ψυχολογικές παρενέργειες τους.Scouser έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:22
Κλασσικού τύπου εμβόλιο με αδρανοποιημένο ιό είναι. Αν είχε σοβαρές παρενέργειες, είναι ασύγκριτα πιο πιθανό να είχαν εκδηλωθεί έως τώρα στα εκατοντάδες εκατομμύρια που έχει χορηγηθεί σε σχέση με τα πειραματικά μαντζούνια. Θα προτιμούσα βέβαια να μην κάνω κανένα εμβόλιο για τη γριπούλα (με τη γνωστή επιφύλαξη για αυτούς προχωρημένης ηλικίας και με υποκείμενα), αλλά αφού πρέπει οπωσδήποτε να κάνω, θα προτιμήσω μια δοκιμασμένη αξία.
Έχω πλήρη επίγνωση του ότι κάποιος ανεμβολίαστος να ανταπεξέλθει στον ιό καλύτερα από μένα. Δεν θεωρώ το εμβόλιο πανάκεια αλλά μια στοιχειώδη προφύλαξη, όπως τα άλλα μέτρα. Απλώς θεωρώ τις στατιστικές πιο σοβαρές ενδείξεις από τις ηθικοπλαστικές παπαριές που κυκλοφορούν στα πέριξ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Highlander
Το "παραδοσιακού τύπου" δε λέει τίποτα. Ένα παραδοσιακού τύπου μπορεί να έχει πολύ περισσότερες παρενέργειες από το mRNA της πφιζερ που είναι τεχνολογία που δοκιμάζεται και μια εικοσαετία. Στην περίπτωση του κινεζικού ειδικά άμα είσαι και βέβαιος ότι αυτοί έφτιαξαν τον κοβιντ, αλλά δεν είπαν τίποτα, είναι αστείο να αισθάνεσαι ταυτόχρονα ασφαλής από τυχόν παρενέργειες ότι αυτές θα έχουν ελεγχθεί περισσότεροScouser έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:22Κλασσικού τύπου εμβόλιο με αδρανοποιημένο ιό είναι. Αν είχε σοβαρές παρενέργειες, είναι ασύγκριτα πιο πιθανό να είχαν εκδηλωθεί έως τώρα στα εκατοντάδες εκατομμύρια που έχει χορηγηθεί σε σχέση με τα πειραματικά μαντζούνια. Θα προτιμούσα βέβαια να μην κάνω κανένα εμβόλιο για τη γριπούλα (με τη γνωστή επιφύλαξη για αυτούς προχωρημένης ηλικίας και με υποκείμενα), αλλά αφού πρέπει οπωσδήποτε να κάνω, θα προτιμήσω μια δοκιμασμένη αξία.Highlander έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:17Και θεωρώντας ότι κατασκεύασαν στη ζούλα ιό που έχει σκοτώσει μέχρι στιγμής 5,5 εκατομμύρια και δεν άνοιξε μύτη, έχεις εμπιστοσύνη ότι ελέγχουν τυχόν παρενέργειες του εμβολίου, ενώ η πφιζερ δεν το κάνει.Scouser έγραψε: 07 Δεκ 2021, 06:41
Ο κατασκευαστής ξέρει καλύτερα από κάθε άλλο πως να καταπολεμησει το πρόβλημα.![]()
![]()
- hellegennes
Έχω ξαναπεί ότι δεν λοιδορώ τον ανθρώπινο φόβο, ακόμη κι αν είναι παράλογος. Βέβαια αυτό που παραθέτεις αναφέρεται στην αντιμετώπιση των ειδικών, όχι στον ιό.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:15 Σωστά. Αλλά ο συγκεκριμένος φόβος δεν αφορά μόνον στους εμβολιασμένους, έτσι;
Και στην τελική, το να φοβάται κάποιος τις επιπτώσεις μιας άγνωστης ασθένειας δεν είναι υπερβολικός αλλά απολύτως φυσιολογικός -και σε μεγάλο βαθμό- υγιής φόβος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Highlander
Scouser έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:30Δηλαδή εσύ που έχεις εμβολιαστεί (=μη αναστρέψιμη επιλογή), δεν νιώθεις απολύτως καμία ανασφάλεια για το ενδεχόμενο να έχουν δίκιο όσοι εκφράζουν αμφιβολίες για την ασφάλεια των εμβολίων in the long term; Και δεν σε επηρεάζει καθόλου ψυχολογικά αυτή η (όποια) ανασφάλεια;ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:26Κάτι έγραφα για μηχανισμούς άμυνας παραπάνω και τις ψυχολογικές παρενέργειες τους.Scouser έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:22
Εγώ δεν αισθάνομαι καθόλου ανασφάλεια, το έχει κάνει όλη η πολιτική, ιατρική, οικονομική ελίτ και όλες οι πολύ αναπτυγμένες χώρες σε ποσοστά 80+%.
Κατά τ αλλά υπάρχουν και άτομα που λένε ότι όλα τα εμβόλια μας βάζουν τον αντίχριστο, αλλά δε μου δημιουργούν ανασφάλεια.
- hellegennes
Κατατόπισέ με. Έχω όντως χάσει το επεισόδιο που έχει βγει εμβόλιο για άλλα στελέχη.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:20Οκ, έχεις χάσει πολλά επεισόδια. Αν θεωρείς ότι τα πάντα είναι βασισμένα στην αντιμετώπιση της άλφα, έσο έτοιμος για τις παραλλαγές της γάμμα.hellegennes έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:05Αν κάποιος νοσήσει από την Άλφα και κολλάει την Δέλτα ή την Όμικρον ή την Ωμέγα, το ίδιο κινδυνεύει προς το παρόν και ο εμβολιασμένος, γιατί τα εμβόλια σχεδιάστηκαν για την Άλφα. Ίδια αντισώματα έχουν οι εμβολιασμένοι με τους νοσήσαντες. Αν σχεδιαστούν στο μέλλον εμβόλια για άλλα στελέχη του ιού, θα αποκτήσει νόημα η ερώτησή σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:01
Οκ, το κρατάω.
Κάπου όμως έχω την αμυδράεντύπωση ότι παίζει και το ενδεχόμενο νόσησης σ´ αυτούς που έχουν ήδη νοσήσει και ότι προς το παρόν υπάρχει ποικιλία μεταλλάξεων του ακατονόμαστου. Να υποθέσω ότι είναι επιστημονικώς καλή προσέγγιση το ότι αν κάποιος ξεπεράσει το άλφα, θα φτάσει αλώβητος στο ωμέγα;
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Στον ίδιο μηχανισμό που προκαλεί μυοκαρδίτιδα. Έχει γίνει μελέτη για το αν αυξάνει την πιθανότητα καρδιοπάθειας στο μέλλον; Αν θεωρείς ότι δεν μπορεί να συμβεί, εξήγησέ μας τον μηχανισμό που οδηγεί σε μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα.Otto Weininger έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:43 Όχι. Γιατί αυτοί που τα λένε είναι είτε απατεώνες/συνειδητοί ψεύτες είτε πλήρως και παντελώς άσχετοι. Long term και παπβααριές και αν ρωτήσεις έναν καργιόλη από αυτούς να σου πει πάνω σε τι μηχανισμό βασίζει αυτό που λέει και πάνω σε τι ιστορικό, είτε θα σε κοιτάει σα χάνος είτε θα αρχίσει τα αόριστα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Καλά και η Μαρί Κιουρί έγλειφε ράδιο.Highlander έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:53 Εγώ δεν αισθάνομαι καθόλου ανασφάλεια, το έχει κάνει όλη η πολιτική, ιατρική, οικονομική ελίτ και όλες οι πολύ αναπτυγμένες χώρες σε ποσοστά 80+%.
* όποιος σταθεί στην κυριολεξία είναι κρετίνος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εν αντιθέσει με ποιό εμβόλιο άλλης ασθένειας; Και τι αποτέλεσμα έδειξε εκείνη η μελέτη;hellegennes έγραψε: 07 Δεκ 2021, 13:01Εγώ δεν ξέρω αν είναι πιο ασφαλές, ξέρω ότι τα κριτήρια όπως διατυπώνονται θα έπρεπε να το καθιστούν αυτομάτως το ίδιο ασφαλές.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Δεκ 2021, 12:50 Το ερώτημα είναι γιατί το κινεζοεμβόλιο με τον ίδιο αριθμό δόσεων θεωρείται πιο ασφαλές.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμμιά μελέτη για την μακροπρόθεσμη ασφάλεια κανενός εμβολίου.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Otto Weininger
Θα προσπαθήσω να το πω όσο πιο φιλικά μπορώ, γιατί μου είσαι όπως ξέρεις ιδιαίτερα συμπαθής. Δείγματα υπήρξαν πολλά κατά καιρούς, αλλά τόσο με αυτό σου το ποστ όσο και με το προηγούμενο που μιλούσες για τις εγκρίσεις από FDA και ΕΜΑ, απέδειξες γιατί η άγνοια ή/και η ημιμάθεια είναι ζόρικο πράγμα για μια κουβέντα.hellegennes έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:56Στον ίδιο μηχανισμό που προκαλεί μυοκαρδίτιδα. Έχει γίνει μελέτη για το αν αυξάνει την πιθανότητα καρδιοπάθειας στο μέλλον; Αν θεωρείς ότι δεν μπορεί να συμβεί, εξήγησέ μας τον μηχανισμό που οδηγεί σε μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα.Otto Weininger έγραψε: 07 Δεκ 2021, 14:43 Όχι. Γιατί αυτοί που τα λένε είναι είτε απατεώνες/συνειδητοί ψεύτες είτε πλήρως και παντελώς άσχετοι. Long term και παπβααριές και αν ρωτήσεις έναν καργιόλη από αυτούς να σου πει πάνω σε τι μηχανισμό βασίζει αυτό που λέει και πάνω σε τι ιστορικό, είτε θα σε κοιτάει σα χάνος είτε θα αρχίσει τα αόριστα.
Γράφεις ή έστω προσπαθείς, πράγματα προχωρημένα πάνω σε τομείς όπως η φαρμακοεπαγρύπνηση, η τοξικολογία, η βιολογία, η φυσιολογία κλπ, τομείς για τους οποίους δεν κατέχεις ούτε τα βασικά. Πρέπει να το κοιτάξεις αυτό και να χαλαρώσεις.
Τούτων λεχθέντων, αν όντως θες να προχωρήσουμε σε αναλύσεις μηχανισμών, κανένα πρόβλημα. Και επειδή δε προκειται να καταλάβεις αν αρχίζω να λέω καμουφλαρισμένα μπαρμπούτσαλα (όπως διάφοροι τρανοί επιστήμονες των ημερών μας) σου υπόσχομαι να μη το κάνω.
- Otto Weininger
μη κουράζεσαι, θα σου πω πως έχει η φάση. Λόγω ηλικίας, ο φίλος Χέλης, συναντήθηκε με εμβόλια που προυπήρχαν για δεκαετίες, ενώ στα νέα εμβόλια δεν ήταν πια παιδί ή γυναίκα πχ. οπότε δεν τον αφορούν.Leporello έγραψε: 07 Δεκ 2021, 15:03Εν αντιθέσει με ποιό εμβόλιο άλλης ασθένειας; Και τι αποτέλεσμα έδειξε εκείνη η μελέτη;hellegennes έγραψε: 07 Δεκ 2021, 13:01Εγώ δεν ξέρω αν είναι πιο ασφαλές, ξέρω ότι τα κριτήρια όπως διατυπώνονται θα έπρεπε να το καθιστούν αυτομάτως το ίδιο ασφαλές.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Δεκ 2021, 12:50 Το ερώτημα είναι γιατί το κινεζοεμβόλιο με τον ίδιο αριθμό δόσεων θεωρείται πιο ασφαλές.
Στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει το μοτίβο "100 χρόνια εμβόλια=ασφαλή", λες και μας τα έφεραν με χρονομηχανή ή η επιστήμη πάει όντως τυφλά και αναμένει βάθος χρόνου έτσι απλά.
Τώρα που συνταντήθηκε με νέο εμβόλιο και σε συνδυασμό με όσα ακούγονται, έκοψε ταρίφα ασφαλείας 2-3-5-10-100 χρόνια ξέρω γω και πορεύεται έτσι.
- hellegennes
Όλα τα υπόλοιπα εμβόλια που έχουμε είναι αποτελέσματα μακροχρόνιων μελετών, που περιλαμβάνουν μακροπρόθεσμη επιτήρηση.Leporello έγραψε: 07 Δεκ 2021, 15:03Εν αντιθέσει με ποιό εμβόλιο άλλης ασθένειας; Και τι αποτέλεσμα έδειξε εκείνη η μελέτη;hellegennes έγραψε: 07 Δεκ 2021, 13:01Εγώ δεν ξέρω αν είναι πιο ασφαλές, ξέρω ότι τα κριτήρια όπως διατυπώνονται θα έπρεπε να το καθιστούν αυτομάτως το ίδιο ασφαλές.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Δεκ 2021, 12:50 Το ερώτημα είναι γιατί το κινεζοεμβόλιο με τον ίδιο αριθμό δόσεων θεωρείται πιο ασφαλές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
μόνο το τζόκερ δεν μπορώ να πετύχω
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση