!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σχεδόν οι μισοί Έλληνες κάτοχοι διδακτορικού που ζουν στο εξωτερικό, σχεδιάζουν τον επαναπατρισμό τους

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Re: Σχεδόν οι μισοί Έλληνες κάτοχοι διδακτορικού που ζουν στο εξωτερικό, σχεδιάζουν τον επαναπατρισμό τους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

Eχω πολλούς συναδέλφους πολιτικούς μηχανικούς που με την κρίση μετανάστευσαν σε χώρες με δύσκολο κλίμα όπως Αραβία και Καναδάς και σκέφτονται να γυρίσουν. Από το σχεδιάζουν τον επαναπατρισμό τους μέχρι το να βρουν ικανοποιητική δουλειά στην Ελλάδα υπάρχει διαφορά.
Εγώ το έχω μετανιώσει που δε μετανάστευσα, έλεγε η γυναίκα μου ότι θα φτιάξουν τα πράγματα, αλλά τελικά δε φτιάχνουν.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Re: Σχεδόν οι μισοί Έλληνες κάτοχοι διδακτορικού που ζουν στο εξωτερικό, σχεδιάζουν τον επαναπατρισμό τους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Kauldron έγραψε: 02 Δεκ 2021, 12:43 O φουκαράς ο παπαγάλος, του 'χουν φύγει τα πούπουλα απ' τη φάπα.
Πού τις είδες τις φάπες μωρέ; :lol:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Parrot έγραψε: 02 Δεκ 2021, 13:25
Kauldron έγραψε: 02 Δεκ 2021, 12:43 O φουκαράς ο παπαγάλος, του 'χουν φύγει τα πούπουλα απ' τη φάπα.
Πού τις είδες τις φάπες μωρέ; :lol:
Σ' όλο το νήμα, ακόμα και από δικούς σου.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Ίακχος έγραψε: 02 Δεκ 2021, 13:13 Eχω πολλούς συναδέλφους πολιτικούς μηχανικούς που με την κρίση μετανάστευσαν σε χώρες με δύσκολο κλίμα όπως Αραβία και Καναδάς και σκέφτονται να γυρίσουν. Από το σχεδιάζουν τον επαναπατρισμό τους μέχρι το να βρουν ικανοποιητική δουλειά στην Ελλάδα υπάρχει διαφορά.
Εγώ το έχω μετανιώσει που δε μετανάστευσα, έλεγε η γυναίκα μου ότι θα φτιάξουν τα πράγματα, αλλά τελικά δε φτιάχνουν.
Αν επιτρέπεται το μετανιωσες περισσότερο γιατι θα μπορουσες να ειχες βγαλει αρκετα χρήματα σε σχετικά μικρό διάστημα;
Ή για την επαγγελματική σου εξέλιξη ή ως εμπειρία για την ποιότητα ζωής στο εξωτερικό;
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

Zelda έγραψε: 02 Δεκ 2021, 14:03
Ίακχος έγραψε: 02 Δεκ 2021, 13:13 Eχω πολλούς συναδέλφους πολιτικούς μηχανικούς που με την κρίση μετανάστευσαν σε χώρες με δύσκολο κλίμα όπως Αραβία και Καναδάς και σκέφτονται να γυρίσουν. Από το σχεδιάζουν τον επαναπατρισμό τους μέχρι το να βρουν ικανοποιητική δουλειά στην Ελλάδα υπάρχει διαφορά.
Αν επιτρέπεται το μετανιωσες περισσότερο γιατι θα μπορουσες να ειχες βγαλει αρκετα χρήματα σε σχετικά μικρό διάστημα;
Ή για την επαγγελματική σου εξέλιξη ή ως εμπειρία για την ποιότητα ζωής στο εξωτερικό;
Γιατί δε μπορώ να εξασφαλίσω στην Ελλάδα ικανοποιητικό επίπεδο ζωής στην οικογένειά μου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”