Eχω πολλούς συναδέλφους πολιτικούς μηχανικούς που με την κρίση μετανάστευσαν σε χώρες με δύσκολο κλίμα όπως Αραβία και Καναδάς και σκέφτονται να γυρίσουν. Από το σχεδιάζουν τον επαναπατρισμό τους μέχρι το να βρουν ικανοποιητική δουλειά στην Ελλάδα υπάρχει διαφορά.
Εγώ το έχω μετανιώσει που δε μετανάστευσα, έλεγε η γυναίκα μου ότι θα φτιάξουν τα πράγματα, αλλά τελικά δε φτιάχνουν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σχεδόν οι μισοί Έλληνες κάτοχοι διδακτορικού που ζουν στο εξωτερικό, σχεδιάζουν τον επαναπατρισμό τους
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σχεδόν οι μισοί Έλληνες κάτοχοι διδακτορικού που ζουν στο εξωτερικό, σχεδιάζουν τον επαναπατρισμό τους
Πού τις είδες τις φάπες μωρέ;Kauldron έγραψε: 02 Δεκ 2021, 12:43 O φουκαράς ο παπαγάλος, του 'χουν φύγει τα πούπουλα απ' τη φάπα.
Re: Σχεδόν οι μισοί Έλληνες κάτοχοι διδακτορικού που ζουν στο εξωτερικό, σχεδιάζουν τον επαναπατρισμό τους
Σ' όλο το νήμα, ακόμα και από δικούς σου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αν επιτρέπεται το μετανιωσες περισσότερο γιατι θα μπορουσες να ειχες βγαλει αρκετα χρήματα σε σχετικά μικρό διάστημα;Ίακχος έγραψε: 02 Δεκ 2021, 13:13 Eχω πολλούς συναδέλφους πολιτικούς μηχανικούς που με την κρίση μετανάστευσαν σε χώρες με δύσκολο κλίμα όπως Αραβία και Καναδάς και σκέφτονται να γυρίσουν. Από το σχεδιάζουν τον επαναπατρισμό τους μέχρι το να βρουν ικανοποιητική δουλειά στην Ελλάδα υπάρχει διαφορά.
Εγώ το έχω μετανιώσει που δε μετανάστευσα, έλεγε η γυναίκα μου ότι θα φτιάξουν τα πράγματα, αλλά τελικά δε φτιάχνουν.
Ή για την επαγγελματική σου εξέλιξη ή ως εμπειρία για την ποιότητα ζωής στο εξωτερικό;
Γιατί δε μπορώ να εξασφαλίσω στην Ελλάδα ικανοποιητικό επίπεδο ζωής στην οικογένειά μου.Zelda έγραψε: 02 Δεκ 2021, 14:03Αν επιτρέπεται το μετανιωσες περισσότερο γιατι θα μπορουσες να ειχες βγαλει αρκετα χρήματα σε σχετικά μικρό διάστημα;Ίακχος έγραψε: 02 Δεκ 2021, 13:13 Eχω πολλούς συναδέλφους πολιτικούς μηχανικούς που με την κρίση μετανάστευσαν σε χώρες με δύσκολο κλίμα όπως Αραβία και Καναδάς και σκέφτονται να γυρίσουν. Από το σχεδιάζουν τον επαναπατρισμό τους μέχρι το να βρουν ικανοποιητική δουλειά στην Ελλάδα υπάρχει διαφορά.
Ή για την επαγγελματική σου εξέλιξη ή ως εμπειρία για την ποιότητα ζωής στο εξωτερικό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 318 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
-
- 1 Απαντήσεις