ναι βλήμα, ποτέ δεν ήμουν υπέρ των υποχρεωτικών εμβολιασμών και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν είμαι υπέρ του να εμβολιάζονται 30άρηδες χωρίς προβλήματα υγείαςsys3x έγραψε: 03 Σεπ 2021, 12:55Γιατί κρίμα παιδιά; γιατί γάμησε τα;
Εσείς δεν μιλάτε για ψεκ; διαφωνήσατε ποτέ με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών γενικότερα και ειδικότερα σε αυτές τις ηλικίες;
Φέρατε κάποια αντίρρηση και δεν σας πήρα χαμπάρι;
Τι φάση μαλάκες μου;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έσβησε» ο 31χρονος που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό του με J&J - Ξέσπασε κατά του Κ.Μητσοτάκη πριν πεθάνει
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Δημοκράτης
Re: Έσβησε» ο 31χρονος που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό του με J&J - Ξέσπασε κατά του Κ.Μητσοτάκη πριν πεθάνει
Re: Έσβησε» ο 31χρονος που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό του με J&J - Ξέσπασε κατά του Κ.Μητσοτάκη πριν πεθάνει
Δημοκράτης έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:27
ναι βλήμα, ποτέ δεν ήμουν υπέρ των υποχρεωτικών εμβολιασμών και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν είμαι υπέρ του να εμβολιάζονται 30άρηδες χωρίς προβλήματα υγείας
Εσυ δεν χαιροσουν σε διπλανο νημα που εχασαν τη δουλεια τους 10.000 νοσηλευτες και γιατροι;
.
Μην υποχρεώνεις τότε υγιή πληθυσμό, σε εμβόλια που σκοτώνουν.talaipwros έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:25Τις παρενέργειες /επιπλοκές των αντιθρομβωτικων τις γνωρίζουμε;vagabondo έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:24Και γιατί δεν δίνουν αντιθρομβωτικά, προληπτικά για μερικές μέρες, μετά το εμβόλιο;foscilis έγραψε: 03 Σεπ 2021, 13:52
Τα περιστατικά θρόμβωσης οφείλονται σε μια πολύπλοκη αντίδραση των αιμοπεταλίων με κάποια αντισώματα που δημιουργεί ο αδενοϊός τον οποίον χρησιμοποιούν τα AZ και JJ ως φορέα, η οποία αντίδραση κάνει τα αιμοπετάλια να πήζουν. Δεν υπάρχει τρόπος να το ξέρεις από πριν ότι κάποιος ανήκει στο 0.001% που θα εμφανίσει αυτήν την παρενέργεια, εκτός ίσως αν έχει ιστορικό παρόμοιων αντιδράσεων οπότε θα το ξέρει εκείνος (και έχει το δικαίωμα να κάνει άλλο εμβόλιο). Βέβαια και ο κανονικός Covid προκαλεί θρομβώσεις με έναν διαφορετικό (αλλά παρόμοιας φύσης) μηχανισμό και σε δεκαπλάσιο ποσοστό, οπότε κάποιος που αντιμετωπίζει όντως κίνδυνο θρομβώσεων δε τη γλιτώνει αποφεύγοντας να εμβολιαστεί, παρεκτός κι αν ταμπουρωθεί σπίτι του και δεν έρχεται σε επαφή με κανέναν.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
talaipwros
Δεν σκοτώνουν, προστατεύουν..vagabondo έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:29Μην υποχρεώνεις τότε υγιή πληθυσμό, σε εμβόλια που σκοτώνουν.talaipwros έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:25Τις παρενέργειες /επιπλοκές των αντιθρομβωτικων τις γνωρίζουμε;vagabondo έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:24
Και γιατί δεν δίνουν αντιθρομβωτικά, προληπτικά για μερικές μέρες, μετά το εμβόλιο;
και μπαινουμε στην ψεκ λουπα κλπ κλπ, οποτε υποχρεωτικος ο εμβολιασμός και τελος.
- hellegennes
Mea culpa, κατάλαβα ότι το θέμα του το δημιούργησε το εμβόλιο.vantono έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:24 Τι του έκανε το εμβόλιο που ακριβώς φοβόταν ότι θα του κάνει, βρε Χελ? Διαβάσες τι έγραψα? Τους κιρσους στο πόδι τους είχε χρόνια, πολύ πριν κάνει το εμβόλιο και πολύ πριν σκάσει ο κορωνοιος. Δεν του προκλήθηκε κάτι από το εμβόλιο, του συγκεκριμένου. Αντιθέτως, (μέχρι στιγμής) δεν του επιδεινώθηκε. Ο γιατρός του είπε ότι θα είναι μια χαρά, και του πρότεινε σαλοσπιρ βέβαια για λίγες μέρες μετα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μέχρι στιγμής στο πχώρουμ νόμιζα ότι δεν θα βρεθεί κάποιος να πλησιάζει ούτε κατά διάνοια τον φίλιπ μόρτιμερ σε κουνουπιδίαση, στα πικ τον έχεις ξεπεράσει ήδη, σε αρεμές τιμές ακόμη σε γαμάει και αυτό πάρτο σαν κοπλιμέντο ντουντ.vantono έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:19Εβραιογερμανοφιλε σταφιτη άλλαξε ποικιλια πάραυτα, σε έχει κάψει μαν μου!sys3x έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:43Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον που πραγματικά πιστεύεις ότι έκανες περίληψη και ότι στατιστικά δεν είσαι και εσύ ένας μαλάκας, γεγονός που σε κάνει ακόμη μεγαλύτερο μαλάκα από τον μέσο όρο, όπως πχ ο βαντόνος.foscilis έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:32
Απλά σου έδωσα περίληψη του τι ισχύει. Δεν είναι δικιά μου απόφαση όλα αυτά. Εγώ ας πούμε αν κάποιος είχε ιστορικό θρόμβωσης δε θα του έδινα το δικαίωμα να κάνει άλλο εμβόλιο γιατί ξέρω ότι κανένα από τα άτομα που με ενδιαφέρουν δεν έχει αυτό το πρόβλημα και ότι οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους στατιστικά είστε μαλάκες.
Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι θα ήτανε καλύτερα μιλούσαμε πιο ανοιχτά μεταξύ μας, να λέμε στα ίσια ο ένας στον άλλον, δεν με νοιάζει αν ψοφήσεις ρε αδερφέ, εγώ κοιτάω την πάρτη μου, δεν με νοιάζει αν καεί ολόκληρη η Ελλάδα αρκεί να μην καεί το σπιτάκι μου, θα κάνεις ότι σου λέω εγώ γιατί το λέω εγώ ή τραβά ψόφα, είναι πιο τίμια ψευδαίσθηση νομίζω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Λέει ο ψέκας σε νήμα για τον θάνατο 31χρονου από εμβόλιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
vantono έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:24 Τι του έκανε το εμβόλιο που ακριβώς φοβόταν ότι θα του κάνει, βρε Χελ? Διαβάσες τι έγραψα? Τους κιρσους στο πόδι τους είχε χρόνια, πολύ πριν κάνει το εμβόλιο και πολύ πριν σκάσει ο κορωνοιος. Δεν του προκλήθηκε κάτι από το εμβόλιο, του συγκεκριμένου. Αντιθέτως, (μέχρι στιγμής) δεν του επιδεινώθηκε. Ο γιατρός του είπε ότι θα είναι μια χαρά, και του πρότεινε σαλοσπιρ βέβαια για λίγες μέρες μετα.
Επειδή τα λες πολύ μπερδεμένα. Έκανε το εμβόλιο και ο γιατρός του πρότεινε σαλοσπιρ για κάποιες μέρες μετα ως πρόληψη;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Dwarven Blacksmith
Το "με βάση αυτό το σκεπτικό" δεν είναι οικουμενικό δυστυχώς.sys3x έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:25Είναι ανούσιο αλλά επειδή ο διάλογος είναι δημόσιος απλά θα αφήσω αυτόν τον προβληματισμό εδώ.Otto Weininger έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:11Aυτό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:55
Συμφωνώ ότι πολιτικοί απαξιώνουν την επιστήμη χάριν της κακώς εννοούμενης "ελευθερίας".
Οι άνθρωποι είναι εντελώς ανόητοι. Νομίζουν ότι οι πολιτικοί απαξιώνουν την επιστήμη όντας πιο αυστηροί ενώ η πραγματικότητα είναι πως αν έπαιρνε αποφάσεις μια επιτροπή ειδικών βασισμένοι στην evidence based practice, θα ήταν όλοι σε απομόνωση περιμένοντας τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τους για να βγουν από το κλουβί.
Φαντάσου τι θα έπρεπε να συμβαίνει με την παχυσαρκία, τα τροχαία ατυχήματα κτρ. με βάση αυτό το σκεπτικό άδολε μη κομματόσκυλε αναγνώστη.
Κάποιος ας πούμε μπορεί να νομίζει ότι οι πούτσες πρέπει να αντιμετωπιστούν με το ίδιο σκεπτικό με τις βούρτσες, ενώ άλλος έχει εντοπίσει κρίσιμες διαφορές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 03 Σεπ 2021, 15:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ήταν το παιδί σου, γι΄αυτό πουλάς πνεύμα.talaipwros έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:31Δεν σκοτώνουν, προστατεύουν..vagabondo έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:29Μην υποχρεώνεις τότε υγιή πληθυσμό, σε εμβόλια που σκοτώνουν.talaipwros έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:25
Τις παρενέργειες /επιπλοκές των αντιθρομβωτικων τις γνωρίζουμε;
και μπαινουμε στην ψεκ λουπα κλπ κλπ, οποτε υποχρεωτικος ο εμβολιασμός και τελος.
Occasio facit furem
-
talaipwros
Ναι οκ, δεν εχεις πεθανει εσυ και αυτοι που αγαπάς χαρη στους εμβολιασμους, και τωρα πουλας πνευμα.vagabondo έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:35Δεν ήταν το παιδί σου, γι΄αυτό πουλάς πνεύμα.talaipwros έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:31Δεν σκοτώνουν, προστατεύουν..
Δεν τίθεται θέμα συζήτησης. Οι εμβολιασμοί πρεπει να γίνουν. Οσοι δεν θελουν, ας βρουν μια χωρα που δεν τους ζηταει και ας πανε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 03 Σεπ 2021, 15:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ξέρω αλλά απ' ό,τι θυμάμαι δεν είναι τόσο απλό, για αρχή αυτά που έχουμε εμείς στο μυαλό μας ως "αντιθρομβωτικά" είναι πολλές διαφορετικές κατηγορίες φαρμάκων για πολλά διαφορετικά είδη θρόμβωσης και τα πιο πολλά είναι αρκετά επικίνδυνα και δεν κλάνουν και πολλά στο συγκεκριμένο. Είναι σα να λες γιατί δε βάζουν προληπτικά πάγο στη μούρη πριν πας να παίξεις μπουνιές, επειδή μια μπουνιά ενδεχομένως θα σου πρήξει τη μούρη.vagabondo έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:24Και γιατί δεν δίνουν αντιθρομβωτικά, προληπτικά για μερικές μέρες, μετά το εμβόλιο;foscilis έγραψε: 03 Σεπ 2021, 13:52Τα περιστατικά θρόμβωσης οφείλονται σε μια πολύπλοκη αντίδραση των αιμοπεταλίων με κάποια αντισώματα που δημιουργεί ο αδενοϊός τον οποίον χρησιμοποιούν τα AZ και JJ ως φορέα, η οποία αντίδραση κάνει τα αιμοπετάλια να πήζουν. Δεν υπάρχει τρόπος να το ξέρεις από πριν ότι κάποιος ανήκει στο 0.001% που θα εμφανίσει αυτήν την παρενέργεια, εκτός ίσως αν έχει ιστορικό παρόμοιων αντιδράσεων οπότε θα το ξέρει εκείνος (και έχει το δικαίωμα να κάνει άλλο εμβόλιο). Βέβαια και ο κανονικός Covid προκαλεί θρομβώσεις με έναν διαφορετικό (αλλά παρόμοιας φύσης) μηχανισμό και σε δεκαπλάσιο ποσοστό, οπότε κάποιος που αντιμετωπίζει όντως κίνδυνο θρομβώσεων δε τη γλιτώνει αποφεύγοντας να εμβολιαστεί, παρεκτός κι αν ταμπουρωθεί σπίτι του και δεν έρχεται σε επαφή με κανέναν.vagabondo έγραψε: 03 Σεπ 2021, 13:25 Μήπως τα περιστατικά θρόμβωσης οφείλονται σε λάθος εμβολιασμό οπου ρίχνουν το μπολι σε φλέβα?
Εγώ επειδή δεν θυμάμαι καμμία σου άλλη δημοσίευση που να εκφράζεσαι κατά της υποχρεωτικότητας και άρα δεν μπορώ να σου φέρω τέτοια δημοσίευση παλιότερη από την συγκεκριμένη που κάνω παράθεση, εσύ που ξέρεις καλύτερα από εμένα, έχεις να φέρεις μία δική σου τέτοια δημοσίευση;Δημοκράτης έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:27ναι βλήμα, ποτέ δεν ήμουν υπέρ των υποχρεωτικών εμβολιασμών και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν είμαι υπέρ του να εμβολιάζονται 30άρηδες χωρίς προβλήματα υγείαςsys3x έγραψε: 03 Σεπ 2021, 12:55Γιατί κρίμα παιδιά; γιατί γάμησε τα;
Εσείς δεν μιλάτε για ψεκ; διαφωνήσατε ποτέ με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών γενικότερα και ειδικότερα σε αυτές τις ηλικίες;
Φέρατε κάποια αντίρρηση και δεν σας πήρα χαμπάρι;
Τι φάση μαλάκες μου;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
περαστική
Ψέκας και ο 31χρονος που μόλις έκανε το εμβόλιο, οι γιατροί σφυρίζουν αδιάφορα και που μόλις πέθανε. Ψέκας που εξαγριωμένος γράφει τα γεγονότα σε φίλους του. Δεν θα έπρεπε μιας και το εμβόλιο τον προστάτευσε και ο γιατρός δεν του ζήτησε χιλιάδες για την εγχείριση. Πραγματικά ντροπή όμως να τα γράφετε αυτά εδώ. Το θράσος σας δεν έχει όρια.talaipwros έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:31Δεν σκοτώνουν, προστατεύουν..vagabondo έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:29Μην υποχρεώνεις τότε υγιή πληθυσμό, σε εμβόλια που σκοτώνουν.talaipwros έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:25
Τις παρενέργειες /επιπλοκές των αντιθρομβωτικων τις γνωρίζουμε;
- hellegennes
Αν έπαιρνε αποφάσεις επιτροπή ειδικών με evidence based practice, θα εμβολίαζε αυστηρά μόνο τις ομάδες υψηλού κινδύνου, όπως προτείνει και για το εμβόλιο της γρίπης αλλά και για κάθε άλλο εμβόλιο. Σε κάποιες νόσους υψηλό κίνδυνο έχουν οι πάντες, οπότε συνίσταται ο καθολικός εμβολιασμός. Στον κορωνοϊό δεν έχουν υψηλό κίνδυνο οι πάντες.Otto Weininger έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:11 η πραγματικότητα είναι πως αν έπαιρνε αποφάσεις μια επιτροπή ειδικών βασισμένοι στην evidence based practice, θα ήταν όλοι σε απομόνωση περιμένοντας τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τους για να βγουν από το κλουβί.
Εκτός αν εννοείς επιτροπή για την οποία ακόμη και 0,0001% ρίσκο είναι μη αποδεκτό, οπότε με την ίδια λογική αν έπαιρνε πολεοδομικές αποφάσεις μια επιτροπή σεισμολόγων, με evidence based practice, θα μέναμε όλοι σε σκηνές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-
- 76 Απαντήσεις