!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Με τι πλένουμε τον πωπό;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Με τι πλένετε την (μοχοαναθρεμένη) κωλάρα σας;

Με το χέρι
20
74%
Με το σφουγγάρι
7
26%

Σύνολο ψήφων: 27

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Με τι πλένουμε τον πωπό;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Kauldron έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 12:32 Αν ήταν εδώ ο Σατανικός Ποντικός θα διαφήμιζε το πωπωβρυσάκι. Είχε ανοίξει ολόκληρο νήμα παλιότερα.
Λογικά αυτή είναι η δουλειά του. Πρέπει να είναι αντιπρόσωπος της εταιρείας στην Ολλανδία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

hellegennes έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:42
Kauldron έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 12:32 Αν ήταν εδώ ο Σατανικός Ποντικός θα διαφήμιζε το πωπωβρυσάκι. Είχε ανοίξει ολόκληρο νήμα παλιότερα.
Λογικά αυτή είναι η δουλειά του. Πρέπει να είναι αντιπρόσωπος της εταιρείας στην Ολλανδία.
Νομίζω έχει επιστρέψει Ελλάδα ο Μοσχοπόντικας.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Kauldron έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:03
Λογικό. Εδώ τα χέρια τους μετά το κατούρημα δεν πλένουν οι Ολλανδοί, θα πλύνουν τον κώλο τους; Θα πρέπει να απέτυχε η προσπάθειά του.

Εικόνα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:14
Kauldron έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:03

Λογικό. Εδώ τα χέρια τους μετά το κατούρημα δεν πλένουν οι Ολλανδοί, θα πλύνουν τον κώλο τους; Θα πρέπει να απέτυχε η προσπάθειά του.

Εικόνα
Αηδία. :-?
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Πώς και μου ξέφυγε αυτό το νήμα-διαμάντι;
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

περαστική έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 19:05
Ελ_ρία έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 11:45
περαστική έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 23:00 Μπορειτε να βοηθησετε και μενα που εχω σοβαροτερο προβλημα;
Εδω και εναμησι χρονο εκανα 2η τρυπα στον λοβο του αυτιου. Ε πανω απο ενα μηνα τωρα (ενα χρονο μετα παντα) βγαζει πληγες και μου ζουμιζει (πως το λετε εσεις; Βγαζει ασπρο διαφανο υγρο, οχι πυον). Βαζω οκτενισεπτ εδω και ενα μηνα, αλλαζω σκουλαρικια (καινουρια - ασήμι ή χρυσο) και η κατασταση χειροτερευει. Τι αλλο να κανω; Εχω βαλει και καθαρο οινοπνευμα 2 μερες τωρα αλλα τιποτα. Να παω φαρμακειο;
βγάλε το σκουλαρίκι, καθαρίσε την πληγή µε αντισηπτικό και πηγαίνε αµέσως στο γιατρό (οχι στον φαρμακοποιό) γιατί η µόλυνση σου χρειάζεται επείγουσα ιατρική αντιμετώπιση . Σίγουρα εχεις κάποια (βακτηριακή λοίμωξη) καλό ειναι να το προλάβεις και ο μόνος που μπορεί να σου δώσει θεραπεία (αντιβιοτικά) για την λοίμωξη αυτή είναι ο γιατρός σου . Μη το καθυστερείς :hebit:
Σχόλασα στις 4, πήγα για νύχια, αύριο δουλεύω 3:45-11:30 και το βράδυ στις 20:00 πετάω για Αθήνα. Από βδομάδα αναγκαστικά :roll: Όλοι μου λένε να βάλω καθαρό οινόπνευμα και θα φύγει σε 5-6 μέρες, μαξ βδομάδα και ότι έπαθαν το ίδιο. Στο κάτω κάτω το δοκιμάζω με καθαρό οινόπνευμα μετά το ταξίδι και αν δεν περάσει θα πάω σε δερματολόγο. Έτσι κι' αλλιώς εξάντλησα τις επισκέψεις που δικαιούμουν από το ΓΕΣΥ (Κύπρος) και πρέπει να κλείσω κανονικά ραντεβού που σίγουρα δεν βρίσκεις και τόσο άμεσα.
πηγαινε ομως και σε κανενα φαρμακειο εν τω μεταξυ να σου δώσει κάτι. πχ fucidin που είναι για τον σταφυλόκοκκο. θα σου πουν αυτοι αν ειναι εμπειρος ο φαρμακοποιος
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Χαοτικός έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:37
Πασιφάη έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 13:30 Δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες ρε. Επειδή αυτοσαρκάζεσαι, είπα να κάνω λίγο πλάκα. :a015:
Παρεξηγήθηκα. Θα έρθω από κει και θα γίνει της πουτάνας τώρα. Έρχομαι :8)
Δεν ήρθες ποτέ ρε μινάρα. Άσε που έλειπα και θα έπαιρνες μια μάντρα. :sal9:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Πασιφάη έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:24
Πασιφάη έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 13:30 Δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες ρε. Επειδή αυτοσαρκάζεσαι, είπα να κάνω λίγο πλάκα. :a015:
Αφού με παρακρατήσανε σπίτι ρε. Ήρθε η κιθάρα και ο ενισχυτής της μικρής και κολλήσαμε με αυτό όλο το ΣΚ :sal13:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Χαοτικός έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:37
Πασιφάη έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:24

Αφού με παρακρατήσανε σπίτι ρε. Ήρθε η κιθάρα και ο ενισχυτής της μικρής και κολλήσαμε με αυτό όλο το ΣΚ :sal13:
Σωρραίος ρε. Το θέμα είναι οτι γούσταρε το παιδί, κι εσύ που είσαι πιο παιδί, απ'το παιδί σου. :smt023
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
περαστική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστική »

Naranjita έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 08:34 πηγαινε ομως και σε κανενα φαρμακειο εν τω μεταξυ να σου δώσει κάτι. πχ fucidin που είναι για τον σταφυλόκοκκο. θα σου πουν αυτοι αν ειναι εμπειρος ο φαρμακοποιος
Όντως fucidin σκεφτόμουν κι' εγώ. Πήγα και μου λέει βάλε οκτενισεπτ. Του λέω βάζω εδώ και ένα μήνα αλλά τίποτα. Μου λέει τότε οινόπνευμα ή αντιβιωτική κρέμα. Και πήρα οινόπνευμα. Έβαλα 2 μέρες αλλά ακόμα τίποτα. Το πέταξα κιόλας γιατί ήταν πάνω από 100ml και θα μου το πετούσε το σεκιούριτυ. Θα πάω ξανά τώρα που γύρισα να πάρω και την fucidin μπας και ξεμπερδέψω γιατί βαρέθηκα.
περαστική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστική »

περαστική έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 15:37
Naranjita έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 08:34 πηγαινε ομως και σε κανενα φαρμακειο εν τω μεταξυ να σου δώσει κάτι. πχ fucidin που είναι για τον σταφυλόκοκκο. θα σου πουν αυτοι αν ειναι εμπειρος ο φαρμακοποιος
Όντως fucidin σκεφτόμουν κι' εγώ. Πήγα και μου λέει βάλε οκτενισεπτ. Του λέω βάζω εδώ και ένα μήνα αλλά τίποτα. Μου λέει τότε οινόπνευμα ή αντιβιωτική κρέμα. Και πήρα οινόπνευμα. Έβαλα 2 μέρες αλλά ακόμα τίποτα. Το πέταξα κιόλας γιατί ήταν πάνω από 100ml και θα μου το πετούσε το σεκιούριτυ. Θα πάω ξανά τώρα που γύρισα να πάρω και την fucidin μπας και ξεμπερδέψω γιατί βαρέθηκα.
Πήγα και μου πρότεινε κι' αυτός octenisept :lol: του είπα τα ίδια και μου λέει δεν χρειάζεται να βάλεις οινόπνευμα, να το καθαρίζεις με octenisept και να βάζεις fucidin. Για να δούμε :-?

Και πρέπει να βγάλω και το σκουλαρίκι (έβαλα χρυσά επίτηδες για να μην με πειράξουν) και φοβάμαι μην κλείσει η τρύπα αλλά πρέπει να το ρισκάρω.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

περαστική έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 18:03
περαστική έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 15:37
Πήγα και μου πρότεινε κι' αυτός octenisept :lol: του είπα τα ίδια και μου λέει δεν χρειάζεται να βάλεις οινόπνευμα, να το καθαρίζεις με octenisept και να βάζεις fucidin. Για να δούμε :-?

Και πρέπει να βγάλω και το σκουλαρίκι (έβαλα χρυσά επίτηδες για να μην με πειράξουν) και φοβάμαι μην κλείσει η τρύπα αλλά πρέπει να το ρισκάρω.
κοριτσι κλεισε με δερματολογο, δεν ειναι να παιζει κανεις με τον σταφυλόκοκκο και ειδικα στο κεφαλι. :102:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah »

Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:42 Βάζεις τα δάχτυλα και τρίβεις; και αισθάνεσαι αυτό το πράγμα εσωτερικά στα κωλομέρια και την υφή της κλειστής κωλοτρυπίδας που κάνει κάτι ανάγλυφο στην αφή; Μπορείτε ρε; Αν ναι μέχρι ποιο βαθμό; Ξύνετε ας πούμε μπόλικες φορές τα πλαϊνά; Τρίβεται την κωλοτρυπίδα περήφανα;
Ναι, έτσι ακριβώς. Τρίψιμο όσο έντονα χρειάζεται αρκεί οριακά να μην μπει δάχτυλο μέσα. Και μετά ξέπλυμα με το "τηλέφωνο", σε ρύθμιση "τζετ" αν αυτή είναι διαθέσιμη.

Σφουγγάρι ποτέ, για το λόγο που εξήγησες ήδη:
Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:42 Αυτό που την επόμενη φορά θα τρίψεις και το σώμα σου. Καλά ΟΚ θα το έχεις πλύνει καλά. Αλλά την επόμενη φορά... :c040: θα έκανες και τα μάγουλά σου;
Άβαταρ μέλους
Allah
Επικοινωνία:

Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:23 Δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ χαρτί για να μην ξύνει την επιδερμίδα.
Άβαταρ μέλους
Allah
Επικοινωνία:

hellegennes έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 04:36
Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:42 Κάποια στιγμή ήσασταν μεγάλοι και δεν σκουπίζατε μια δυο φορές τον κώλο σας με το χαρτί πεισμένοι ότι δεν έχει άλλο κακάκια και φοράγατε τα βρακιά σας με αποτέλεσμα ένα εξπρεσιονιστικό ζωγραφικό έργο σε γήινα χρώματα. Τον σαπουνίζατε μόνο όταν θα κάνατε μπάνιο.
Πως;
Βάζεις τα δάχτυλα και τρίβεις; και αισθάνεσαι αυτό το πράγμα εσωτερικά στα κωλομέρια και την υφή της κλειστής κωλοτρυπίδας που κάνει κάτι ανάγλυφο στην αφή; Μπορείτε ρε; Αν ναι μέχρι ποιο βαθμό; Ξύνετε ας πούμε μπόλικες φορές τα πλαϊνά; Τρίβεται την κωλοτρυπίδα περήφανα; ή η αίσθηση είναι κάπως περίεργη ψυχολογικά και κάνετε ένα ανεπαίσθητο περασματάκι σιχαινόμενοι επιπροσθέτως την ιδέα των μικροβίων στο χέρι που πιαθανά να μην φύγουν σαν τη ραδιενέργεια. Αν συμβαίνει αυτό δεν είναι καλύτερα με,

το σφουγγάρι; :102: Αυτό που την επόμενη φορά θα τρίψεις και το σώμα σου. Καλά ΟΚ θα το έχεις πλύνει καλά. Αλλά την επόμενη φορά... :c040: θα έκανες και τα μάγουλά σου;
Ποιος χρησιμοποιεί σφουγγάρι στο πρόσωπο;
Μάλλον ο ίδιος που χρησιμοποιεί σφουγγάρι και στην κωλοχαραμάδα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”