Λογικά αυτή είναι η δουλειά του. Πρέπει να είναι αντιπρόσωπος της εταιρείας στην Ολλανδία.Kauldron έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 12:32 Αν ήταν εδώ ο Σατανικός Ποντικός θα διαφήμιζε το πωπωβρυσάκι. Είχε ανοίξει ολόκληρο νήμα παλιότερα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με τι πλένουμε τον πωπό;
- hellegennes
Re: Με τι πλένουμε τον πωπό;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Νομίζω έχει επιστρέψει Ελλάδα ο Μοσχοπόντικας.hellegennes έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:42Λογικά αυτή είναι η δουλειά του. Πρέπει να είναι αντιπρόσωπος της εταιρείας στην Ολλανδία.Kauldron έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 12:32 Αν ήταν εδώ ο Σατανικός Ποντικός θα διαφήμιζε το πωπωβρυσάκι. Είχε ανοίξει ολόκληρο νήμα παλιότερα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Λογικό. Εδώ τα χέρια τους μετά το κατούρημα δεν πλένουν οι Ολλανδοί, θα πλύνουν τον κώλο τους; Θα πρέπει να απέτυχε η προσπάθειά του.Kauldron έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:03Νομίζω έχει επιστρέψει Ελλάδα ο Μοσχοπόντικας.hellegennes έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:42Λογικά αυτή είναι η δουλειά του. Πρέπει να είναι αντιπρόσωπος της εταιρείας στην Ολλανδία.Kauldron έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 12:32 Αν ήταν εδώ ο Σατανικός Ποντικός θα διαφήμιζε το πωπωβρυσάκι. Είχε ανοίξει ολόκληρο νήμα παλιότερα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αηδία.hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:14Λογικό. Εδώ τα χέρια τους μετά το κατούρημα δεν πλένουν οι Ολλανδοί, θα πλύνουν τον κώλο τους; Θα πρέπει να απέτυχε η προσπάθειά του.Kauldron έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:03Νομίζω έχει επιστρέψει Ελλάδα ο Μοσχοπόντικας.hellegennes έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:42
Λογικά αυτή είναι η δουλειά του. Πρέπει να είναι αντιπρόσωπος της εταιρείας στην Ολλανδία.
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
πηγαινε ομως και σε κανενα φαρμακειο εν τω μεταξυ να σου δώσει κάτι. πχ fucidin που είναι για τον σταφυλόκοκκο. θα σου πουν αυτοι αν ειναι εμπειρος ο φαρμακοποιοςπεραστική έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 19:05Σχόλασα στις 4, πήγα για νύχια, αύριο δουλεύω 3:45-11:30 και το βράδυ στις 20:00 πετάω για Αθήνα. Από βδομάδα αναγκαστικάΕλ_ρία έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 11:45βγάλε το σκουλαρίκι, καθαρίσε την πληγή µε αντισηπτικό και πηγαίνε αµέσως στο γιατρό (οχι στον φαρμακοποιό) γιατί η µόλυνση σου χρειάζεται επείγουσα ιατρική αντιμετώπιση . Σίγουρα εχεις κάποια (βακτηριακή λοίμωξη) καλό ειναι να το προλάβεις και ο μόνος που μπορεί να σου δώσει θεραπεία (αντιβιοτικά) για την λοίμωξη αυτή είναι ο γιατρός σου . Μη το καθυστερείςπεραστική έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 23:00 Μπορειτε να βοηθησετε και μενα που εχω σοβαροτερο προβλημα;
Εδω και εναμησι χρονο εκανα 2η τρυπα στον λοβο του αυτιου. Ε πανω απο ενα μηνα τωρα (ενα χρονο μετα παντα) βγαζει πληγες και μου ζουμιζει (πως το λετε εσεις; Βγαζει ασπρο διαφανο υγρο, οχι πυον). Βαζω οκτενισεπτ εδω και ενα μηνα, αλλαζω σκουλαρικια (καινουρια - ασήμι ή χρυσο) και η κατασταση χειροτερευει. Τι αλλο να κανω; Εχω βαλει και καθαρο οινοπνευμα 2 μερες τωρα αλλα τιποτα. Να παω φαρμακειο;![]()
Όλοι μου λένε να βάλω καθαρό οινόπνευμα και θα φύγει σε 5-6 μέρες, μαξ βδομάδα και ότι έπαθαν το ίδιο. Στο κάτω κάτω το δοκιμάζω με καθαρό οινόπνευμα μετά το ταξίδι και αν δεν περάσει θα πάω σε δερματολόγο. Έτσι κι' αλλιώς εξάντλησα τις επισκέψεις που δικαιούμουν από το ΓΕΣΥ (Κύπρος) και πρέπει να κλείσω κανονικά ραντεβού που σίγουρα δεν βρίσκεις και τόσο άμεσα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Δεν ήρθες ποτέ ρε μινάρα. Άσε που έλειπα και θα έπαιρνες μια μάντρα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αφού με παρακρατήσανε σπίτι ρε. Ήρθε η κιθάρα και ο ενισχυτής της μικρής και κολλήσαμε με αυτό όλο το ΣΚΠασιφάη έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:24Δεν ήρθες ποτέ ρε μινάρα. Άσε που έλειπα και θα έπαιρνες μια μάντρα.![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Σωρραίος ρε. Το θέμα είναι οτι γούσταρε το παιδί, κι εσύ που είσαι πιο παιδί, απ'το παιδί σου.Χαοτικός έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 22:37Αφού με παρακρατήσανε σπίτι ρε. Ήρθε η κιθάρα και ο ενισχυτής της μικρής και κολλήσαμε με αυτό όλο το ΣΚ![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
περαστική
Όντως fucidin σκεφτόμουν κι' εγώ. Πήγα και μου λέει βάλε οκτενισεπτ. Του λέω βάζω εδώ και ένα μήνα αλλά τίποτα. Μου λέει τότε οινόπνευμα ή αντιβιωτική κρέμα. Και πήρα οινόπνευμα. Έβαλα 2 μέρες αλλά ακόμα τίποτα. Το πέταξα κιόλας γιατί ήταν πάνω από 100ml και θα μου το πετούσε το σεκιούριτυ. Θα πάω ξανά τώρα που γύρισα να πάρω και την fucidin μπας και ξεμπερδέψω γιατί βαρέθηκα.Naranjita έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 08:34 πηγαινε ομως και σε κανενα φαρμακειο εν τω μεταξυ να σου δώσει κάτι. πχ fucidin που είναι για τον σταφυλόκοκκο. θα σου πουν αυτοι αν ειναι εμπειρος ο φαρμακοποιος
-
περαστική
Πήγα και μου πρότεινε κι' αυτός octeniseptπεραστική έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 15:37Όντως fucidin σκεφτόμουν κι' εγώ. Πήγα και μου λέει βάλε οκτενισεπτ. Του λέω βάζω εδώ και ένα μήνα αλλά τίποτα. Μου λέει τότε οινόπνευμα ή αντιβιωτική κρέμα. Και πήρα οινόπνευμα. Έβαλα 2 μέρες αλλά ακόμα τίποτα. Το πέταξα κιόλας γιατί ήταν πάνω από 100ml και θα μου το πετούσε το σεκιούριτυ. Θα πάω ξανά τώρα που γύρισα να πάρω και την fucidin μπας και ξεμπερδέψω γιατί βαρέθηκα.Naranjita έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 08:34 πηγαινε ομως και σε κανενα φαρμακειο εν τω μεταξυ να σου δώσει κάτι. πχ fucidin που είναι για τον σταφυλόκοκκο. θα σου πουν αυτοι αν ειναι εμπειρος ο φαρμακοποιος
Και πρέπει να βγάλω και το σκουλαρίκι (έβαλα χρυσά επίτηδες για να μην με πειράξουν) και φοβάμαι μην κλείσει η τρύπα αλλά πρέπει να το ρισκάρω.
κοριτσι κλεισε με δερματολογο, δεν ειναι να παιζει κανεις με τον σταφυλόκοκκο και ειδικα στο κεφαλι.περαστική έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 18:03Πήγα και μου πρότεινε κι' αυτός octeniseptπεραστική έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 15:37Όντως fucidin σκεφτόμουν κι' εγώ. Πήγα και μου λέει βάλε οκτενισεπτ. Του λέω βάζω εδώ και ένα μήνα αλλά τίποτα. Μου λέει τότε οινόπνευμα ή αντιβιωτική κρέμα. Και πήρα οινόπνευμα. Έβαλα 2 μέρες αλλά ακόμα τίποτα. Το πέταξα κιόλας γιατί ήταν πάνω από 100ml και θα μου το πετούσε το σεκιούριτυ. Θα πάω ξανά τώρα που γύρισα να πάρω και την fucidin μπας και ξεμπερδέψω γιατί βαρέθηκα.Naranjita έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 08:34 πηγαινε ομως και σε κανενα φαρμακειο εν τω μεταξυ να σου δώσει κάτι. πχ fucidin που είναι για τον σταφυλόκοκκο. θα σου πουν αυτοι αν ειναι εμπειρος ο φαρμακοποιοςτου είπα τα ίδια και μου λέει δεν χρειάζεται να βάλεις οινόπνευμα, να το καθαρίζεις με octenisept και να βάζεις fucidin. Για να δούμε
Και πρέπει να βγάλω και το σκουλαρίκι (έβαλα χρυσά επίτηδες για να μην με πειράξουν) και φοβάμαι μην κλείσει η τρύπα αλλά πρέπει να το ρισκάρω.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Ναι, έτσι ακριβώς. Τρίψιμο όσο έντονα χρειάζεται αρκεί οριακά να μην μπει δάχτυλο μέσα. Και μετά ξέπλυμα με το "τηλέφωνο", σε ρύθμιση "τζετ" αν αυτή είναι διαθέσιμη.Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:42 Βάζεις τα δάχτυλα και τρίβεις; και αισθάνεσαι αυτό το πράγμα εσωτερικά στα κωλομέρια και την υφή της κλειστής κωλοτρυπίδας που κάνει κάτι ανάγλυφο στην αφή; Μπορείτε ρε; Αν ναι μέχρι ποιο βαθμό; Ξύνετε ας πούμε μπόλικες φορές τα πλαϊνά; Τρίβεται την κωλοτρυπίδα περήφανα;
Σφουγγάρι ποτέ, για το λόγο που εξήγησες ήδη:
Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:42 Αυτό που την επόμενη φορά θα τρίψεις και το σώμα σου. Καλά ΟΚ θα το έχεις πλύνει καλά. Αλλά την επόμενη φορά...θα έκανες και τα μάγουλά σου;
- Allah
- Επικοινωνία:
Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:23 Δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ χαρτί για να μην ξύνει την επιδερμίδα.
- Allah
- Επικοινωνία:
Μάλλον ο ίδιος που χρησιμοποιεί σφουγγάρι και στην κωλοχαραμάδα.hellegennes έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 04:36Ποιος χρησιμοποιεί σφουγγάρι στο πρόσωπο;Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:42 Κάποια στιγμή ήσασταν μεγάλοι και δεν σκουπίζατε μια δυο φορές τον κώλο σας με το χαρτί πεισμένοι ότι δεν έχει άλλο κακάκια και φοράγατε τα βρακιά σας με αποτέλεσμα ένα εξπρεσιονιστικό ζωγραφικό έργο σε γήινα χρώματα. Τον σαπουνίζατε μόνο όταν θα κάνατε μπάνιο.
Πως;
Βάζεις τα δάχτυλα και τρίβεις; και αισθάνεσαι αυτό το πράγμα εσωτερικά στα κωλομέρια και την υφή της κλειστής κωλοτρυπίδας που κάνει κάτι ανάγλυφο στην αφή; Μπορείτε ρε; Αν ναι μέχρι ποιο βαθμό; Ξύνετε ας πούμε μπόλικες φορές τα πλαϊνά; Τρίβεται την κωλοτρυπίδα περήφανα; ή η αίσθηση είναι κάπως περίεργη ψυχολογικά και κάνετε ένα ανεπαίσθητο περασματάκι σιχαινόμενοι επιπροσθέτως την ιδέα των μικροβίων στο χέρι που πιαθανά να μην φύγουν σαν τη ραδιενέργεια. Αν συμβαίνει αυτό δεν είναι καλύτερα με,
το σφουγγάρι;Αυτό που την επόμενη φορά θα τρίψεις και το σώμα σου. Καλά ΟΚ θα το έχεις πλύνει καλά. Αλλά την επόμενη φορά...
θα έκανες και τα μάγουλά σου;