Δεν αργω, σε λίγες μερες θα το μαθω.Ζενίθεδρος έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:36Μην αργήσεις όμως. Ανυπομονώ να μάθω αν ο Πολεμαρχος έπαιζε τζουρά ή μπουζουκομάνα.Νατάσα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 13:56Θα παρω τα Χρονικα του Πολεμαρχου και θα ανοιξω θεμα με περισσότερες πληροφοριες! Εχε υπονομη.Ζενίθεδρος έγραψε: 10 Αύγ 2021, 13:53
Έλα τώρα. Έλληνας άγγελος, κάποιο παραδοσιακό όργανο θα έπαιζε. Μπουζούκι, κλαρίνο, τι τέλως πάντων;![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Ο Άγγελος Ταξιδευτής"
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: "Ο Άγγελος Ταξιδευτής"
"Άχρι καιρού..."
ουτε λεξη δεν πιστευει. ουτε μια λεξη.Νατάσα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:49Βρε τα πιστευει και ΠΟΛΥ μαλιστα.Δεν τον εχεις ακουσει να μιλαει σε εκπομπες διαδικτυακου ραδιοφωνου που κανει! Και κει ειναι ολα τζαμπα, δεν πουλαει τιποτα!
καλα καλα δεν μπορει να πιστεψει οτι υπαρχουν ανοητοι που τον πιστευουν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Απ' ό,τι έχω ακούσει, ο Τσιπρας είχε δώσει μια μεγάλη 17ωρη μάχη με κάτι γιγαντιαία μονόφθαλμα θηρία.Νατάσα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:46Θα ξαναβγουν ομως στην εποχη μας και μην νομιζεις, πολεμα και σε ολα τα παραλληλα που δεν ξερουμε τι εχει συμβει εκει!
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ο Τσιπρας μπροστά στον πολεμαρχο είναι ένα κλανιαρικο μαμούνι.Ζενίθεδρος έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:21Απ' ό,τι έχω ακούσει, ο Τσιπρας είχε δώσει μια μεγάλη 17ωρη μάχη με κάτι γιγαντιαία μονόφθαλμα θηρία.
"Άχρι καιρού..."
18ωρη ήταν...μην κλέβεις.Ζενίθεδρος έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:21 Απ' ό,τι έχω ακούσει, ο Τσιπρας είχε δώσει μια μεγάλη 17ωρη μάχη με κάτι γιγαντιαία μονόφθαλμα θηρία.
Εντάξει βρε Νατάσα...αφού ακολουθώντας και πιστεύοντας τον Λιακόπουλο, αισθάνεσαι μπροστά από θεολόγους, φιλοσόσφους κτλ...Νατάσα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:41 Εχω την βεβαια πεποιθηση ότι πιστευω το σωστο και ότι ειμαι μπροστα και απο θεολογους, φιλοσοφους κτλ, χωρις να γίνομαι ψωνιο και να υπερηφανευομαι και γι αυτο σου ειπα ότι θα ειναι αργα για κουβεντα τότε, δεν ειναι απειλη, ειναι προειδοποιηση οπως το ειπες.
Ο Λιακος ειναι φαινομενο της εποχης μας, ε, αν λεει και καμια υπερβολη, δικαιολογειται και συγχωρειται.![]()
Εγώ ό,τι και να πω, περιττεύει.
Λοξίας έγραψε: 10 Αύγ 2021, 20:56Εντάξει βρε Νατάσα...αφού ακολουθώντας και πιστεύοντας τον Λιακόπουλο, αισθάνεσαι μπροστά από θεολόγους, φιλοσόσφους κτλ...Νατάσα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:41 Εχω την βεβαια πεποιθηση ότι πιστευω το σωστο και ότι ειμαι μπροστα και απο θεολογους, φιλοσοφους κτλ, χωρις να γίνομαι ψωνιο και να υπερηφανευομαι και γι αυτο σου ειπα ότι θα ειναι αργα για κουβεντα τότε, δεν ειναι απειλη, ειναι προειδοποιηση οπως το ειπες.
Ο Λιακος ειναι φαινομενο της εποχης μας, ε, αν λεει και καμια υπερβολη, δικαιολογειται και συγχωρειται.![]()
Εγώ ό,τι και να πω, περιττεύει.
Με τον Λιακοπουλο διαφωνουμε μονο πανω στο θεμα της Αιωνιας Επιστροφης, εγω την πιστευω, εκεινος οχι.
Επισης, περιμενω με ανυπομονησια να τον δω να μαρτυρα για τον Χριστο, οπως ειπε θα τον κρεμασουν σε κεντρικη πλατεια της Θεσσαλονικης λόγω Χριστου. Για να δουμε.
Κοιτα Λοξια, 21 χρονια ειναι αυτα, απο το 2000 εχω που τον ακουω και τον πιστευω. Περασα και γω απο την δικη μου μερια μεσα απο σαραντα κυματα και μου συνεβησαν θαυμαστα γεγονότα ΚΑΙ σε σχεση με τον Λιακοπουλο, οποτε εχω πια κατασταλαξει, δεν μπορω να αλλαξω με τιποτα.
Αλλα πιστευω ότι οι περισσότεροι ανθρωποι μετα απο καποια ηλικια δυσκολα αλλαζουν αποψεις. Εδω ειμαστε μονο για ανταλλαγη και προβληματισμο...
"Άχρι καιρού..."
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Πασιφαη...Πασιφαη!Πασιφάη έγραψε: 10 Αύγ 2021, 16:33Ρε πάτε καλά; Τί γράφετε; Ποιοί γίγαντες φυλακίστηκαν στα έγκατα της Γαίας; Ποιά Νεφελίμ; Ποιός Πολέμαρχος;
Συννενόηση ατζέμ πιλάφι. Το λοκντάουν έχει κάνει μη αναστρέψιμη ζημιά.
Βγείτε όξω. Πιείτε κανα ούζο, φάτε κανα μεζέ, ζήστε. Μην καίγεστε με τις μαλακίες του ανακλιντροντιβάνιου απατεώνα.
Ξεχνάς οτι δέχομαι επιρροές απο Γοργία μερια
Μιλάω για αυτά που πιστεύει η Νατάσα η οποία ομολογουμένως ειναι απολαυση
Παρατηρητής...
- ksk
Αιώνια επιστροφή;Νατάσα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 21:05Λοξίας έγραψε: 10 Αύγ 2021, 20:56Εντάξει βρε Νατάσα...αφού ακολουθώντας και πιστεύοντας τον Λιακόπουλο, αισθάνεσαι μπροστά από θεολόγους, φιλοσόσφους κτλ...Νατάσα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:41 Εχω την βεβαια πεποιθηση ότι πιστευω το σωστο και ότι ειμαι μπροστα και απο θεολογους, φιλοσοφους κτλ, χωρις να γίνομαι ψωνιο και να υπερηφανευομαι και γι αυτο σου ειπα ότι θα ειναι αργα για κουβεντα τότε, δεν ειναι απειλη, ειναι προειδοποιηση οπως το ειπες.
Εγώ ό,τι και να πω, περιττεύει.![]()
Με τον Λιακοπουλο διαφωνουμε μονο πανω στο θεμα της Αιωνιας Επιστροφης, εγω την πιστευω, εκεινος οχι.
Επισης, περιμενω με ανυπομονησια να τον δω να μαρτυρα για τον Χριστο, οπως ειπε θα τον κρεμασουν σε κεντρικη πλατεια της Θεσσαλονικης λόγω Χριστου. Για να δουμε.
Κοιτα Λοξια, 21 χρονια ειναι αυτα, απο το 2000 εχω που τον ακουω και τον πιστευω. Περασα και γω απο την δικη μου μερια μεσα απο σαραντα κυματα και μου συνεβησαν θαυμαστα γεγονότα ΚΑΙ σε σχεση με τον Λιακοπουλο, οποτε εχω πια κατασταλαξει, δεν μπορω να αλλαξω με τιποτα.
Αλλα πιστευω ότι οι περισσότεροι ανθρωποι μετα απο καποια ηλικια δυσκολα αλλαζουν αποψεις. Εδω ειμαστε μονο για ανταλλαγη και προβληματισμο...
Τι ειν τούτο;
Παρατηρητής...
- ksk
Γω νομίζω οτι ηταν δυο μερόνυχτα...Λοξίας έγραψε: 10 Αύγ 2021, 20:5418ωρη ήταν...μην κλέβεις.Ζενίθεδρος έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:21 Απ' ό,τι έχω ακούσει, ο Τσιπρας είχε δώσει μια μεγάλη 17ωρη μάχη με κάτι γιγαντιαία μονόφθαλμα θηρία.
Παρατηρητής...
- ksk
Νατάσα εδω γελάμε βρε...Νατάσα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 20:19Ο Τσιπρας μπροστά στον πολεμαρχο είναι ένα κλανιαρικο μαμούνι.Ζενίθεδρος έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:21Απ' ό,τι έχω ακούσει, ο Τσιπρας είχε δώσει μια μεγάλη 17ωρη μάχη με κάτι γιγαντιαία μονόφθαλμα θηρία.Νατάσα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:46
Θα ξαναβγουν ομως στην εποχη μας και μην νομιζεις, πολεμα και σε ολα τα παραλληλα που δεν ξερουμε τι εχει συμβει εκει!
Παρατηρητής...
Το να ζεις ξανά και ξανά τα ίδια κάθε φορά που γεννιέται ο κόσμος και ζει κι αυτός τα ίδια και τα ίδια.ksk έγραψε: 10 Αύγ 2021, 22:08Αιώνια επιστροφή;Νατάσα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 21:05Λοξίας έγραψε: 10 Αύγ 2021, 20:56
Εντάξει βρε Νατάσα...αφού ακολουθώντας και πιστεύοντας τον Λιακόπουλο, αισθάνεσαι μπροστά από θεολόγους, φιλοσόσφους κτλ...
Εγώ ό,τι και να πω, περιττεύει.![]()
Αλλα πιστευω ότι οι περισσότεροι ανθρωποι μετα απο καποια ηλικια δυσκολα αλλαζουν αποψεις. Εδω ειμαστε μονο για ανταλλαγη και προβληματισμο...![]()
Τι ειν τούτο;
"Άχρι καιρού..."
- ksk
Αφου δεν ξέρουμε τι εχει συμβεί εκεί...πως ξέρουμε οτι πολεμα σε ολα τα παράλληλα...Νατάσα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:46Θα ξαναβγουν ομως στην εποχη μας και μην νομιζεις, πολεμα και σε ολα τα παραλληλα που δεν ξερουμε τι εχει συμβει εκει!
Δηλ για να καταλάβω ολα τα παράλληλα φλεγονται
Νατάσα μην φύγεις γρήγορα ρε...
Παρατηρητής...
- ksk
Παγιδευμένος στο χωροχρόνο;Νατάσα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 22:13Το να ζεις ξανά και ξανά τα ίδια κάθε φορά που γεννιέται ο κόσμος και ζει κι αυτός τα ίδια και τα ίδια.ksk έγραψε: 10 Αύγ 2021, 22:08Αιώνια επιστροφή;Νατάσα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 21:05
![]()
Αλλα πιστευω ότι οι περισσότεροι ανθρωποι μετα απο καποια ηλικια δυσκολα αλλαζουν αποψεις. Εδω ειμαστε μονο για ανταλλαγη και προβληματισμο...![]()
Τι ειν τούτο;
Δύσκολα ε;;;
Παρατηρητής...
Κάτσε να πάρω τα Χρονικά του Πολεμαρχου και να σας γράψω κάτι από κει...ksk έγραψε: 10 Αύγ 2021, 22:16Αφου δεν ξέρουμε τι εχει συμβεί εκεί...πως ξέρουμε οτι πολεμα σε ολα τα παράλληλα...
Δηλ για να καταλάβω ολα τα παράλληλα φλεγονται;;
Νατάσα μην φύγεις γρήγορα ρε...
"Άχρι καιρού..."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 1398 Προβολές
-