Θα παρω τα Χρονικα του Πολεμαρχου και θα ανοιξω θεμα με περισσότερες πληροφοριες! Εχε υπονομη.Ζενίθεδρος έγραψε: 10 Αύγ 2021, 13:53Έλα τώρα. Έλληνας άγγελος, κάποιο παραδοσιακό όργανο θα έπαιζε. Μπουζούκι, κλαρίνο, τι τέλως πάντων;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Ο Άγγελος Ταξιδευτής"
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: "Ο Άγγελος Ταξιδευτής"
"Άχρι καιρού..."
Το φοβέρα, το έβαλα σε εισαγωγικά, για να μειώσω την αρνητική σημασία της λέξης. Παρ' ολ'α αυτά, η φράση σου "αλλά θα είναι αργά για κουβέντα τότε", ενέχει ένα είδος "προειδοποιητικής απειλής", πως να το κάνουμε;Νατάσα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 13:53 Δεν ειπα καμια φοβερα, απλα γραφω όλα αυτα που πιστευω, ελπιζω και φωτιζομαι να πω, ουτε μου αρεσει να με λενε "εκλεκτη"...
Και το εκλεκτή, το έβαλα και αυτό σε εισαγωγικά, για να μην το πάρεις σαν κυριολεξία.
Αλλά αφού σε πείραξε, το αποσύρω.
Νατάσα μου, ο Λιακόπουλος περιμένουμε να φανεί "αληθινός" από το 2008!
Τότε που έγραφε ότι όλα τελειώνουν το 2009 και να τον "θυμηθούμε καθώς θα βγει αληθινός"!
Και καθώς το 2009 πέρασε και δεν συνέβη απολύτως τίποτα από όλα αυτά που έγραφε ότι θα συμβούν, πολλοί οπαδοί του άρχισαν αν τον κατακρίνουν...ξέρεις λοιπόν ΤΙ έγραψε το 2010, σαν εξήγηση για το ότι δεν βγήκε απολύτως τίποτε από αυτά που είχε πει για το τέλος του κόσμου το 2009;
Λοιπόν, στο επόμενο βιβλίο του έγραψε (με δικά μου λόγια, διότι δεν θυμάμαι την ακριβή ορολογία που χρησιμοποίησε):
"Πράγματι ο κόσμος μας τελείωσε το 2009, πράγματι ο Θεός τελείωσε τον κόσμο μας. Αλλά επειδή όλοι οι γεροντάδες τον παρακαλούσαν να ανακαλέσει την απόφασή του και να μην το κάνει, ο Θεός απεφάσισε να τους κάνει το χατήρι. Και ναι μεν τελείωσε τον κόσμο μας, αλλά αμέσως μετά πάτησε το reset και επανέφερε τον κόσμο μας ένα δευτερόλεπτο πριν τον τελειώσει. Για αυτό και εμείς δεν καταλάβαμε τίποτα"
Δεν μπορώ παρά να υποκλιθώ στην ευφυία του Λιακόπουλου!
Με μια καταπληκτική και απίστευτη κωλοτούμπα, ξαναμάζεψε ολα τα πρόβατα στο μαντρί...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Πως το ακολουθείς δλδ; Δεν σε κατανοώ...εκτός κι αν ειναι σχήμα λόγου και εννοείς οτι συμφωνείς.Νατάσα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 13:26Μηπως δεν καταλαβες τι εγραψα;ksk έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:14Δεν συμφωνώ με το σκεπτικό αυτο..Η ένωση με το Θειον ειναι καθαρά υπόθεση της Ψυχής.Νατάσα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:06
Α, τα παραλληλα τα πιστευω ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ! Ειναι δικη μου συλληψη και φωτισμος και επιπλεον πιστευω και τον Δημοσθενη Λιακοπουλο που τα πιστευει και αυτος και μας λεει ότι το σκεπτικο των παραλληλων συμπαντων ειναι ότι ο Θεος θελει να σωθει καθε ψυχη δινοντας της χιλιαδες ευκαιριες και ετσι να την βαλει στον παραδεισο. Αν σωθεις σε οποιοδηποτε κοσμο, τότε ολοι οι αλλοι ακυρωνονται, δεν εχει δηλ νοημα να υπαρχεις εκει για να αρπαξεις την δυνατότητα να σωθεις. Καταλαβαίνεις Λοξια μου;Συνεπως, δεν διακειμαι θετικα σε ό,τι να ναι, ή όπως λες σε ό,τι με εξιταρει, αλλα ακολουθω το Πνευμα!
Υ.Γ Ποιο Πνεύμα;
Το αγιο Πνευμα εννοω.
Ο επιθετικός προσδιορισμός επρεπε να μπει καθώς με σκέτο τον όρο Πνεύμα νοούνται διαφορα.
Παρατηρητής...
- ksk
Νατάσα, μου ελλειψες...Την επόμενη φορα που θα την κοπανήσεις, φρόντισε να ειναι για μικρό διάστημα. 
Παρατηρητής...
- ksk
Πολεμα ακομη τους γίγαντες;Νατάσα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 13:30Λεγεται πολεμαρχος γιατι δεν εχασε ποτε ΚΑΜΙΑ μαχη απο τότε που του δοθηκε η δυναμη να πολεμα τους νεφελίμ...ksk έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:24Δηλ ηταν παλαιότερα ανθρωπος...Νατάσα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:11 Ο αγγελος παντως ταξιδευτης, ο Πολεμαρχος δηλαδη, εκει που ζουσε ηταν φυσικος και μουσικος και ΒΡΗΚΕ τροπο να ταξιδεψει στο παρελθον και να σωσει τους ανθρωπους απο τους νεφελιμ. Δεν ξερουμε τελικα τι παιζει με την γνωση του χρονου, μπορει και μεις καπου αλλου να εχουμε την δυνατότητα να μαθουμε παρελθον ή μελλον!...
Γιατί τον αποκαλείτε πολέμαρχο...
Καλα αυτοί δεν φυλακίστηκαν στα έγκατα της γης;
Παρατηρητής...
Ρε πάτε καλά; Τί γράφετε; Ποιοί γίγαντες φυλακίστηκαν στα έγκατα της Γαίας; Ποιά Νεφελίμ; Ποιός Πολέμαρχος;ksk έγραψε: 10 Αύγ 2021, 15:12Πολεμα ακομη τους γίγαντες;
Καλα αυτοί δεν φυλακίστηκαν στα έγκατα της γης;![]()
Συννενόηση ατζέμ πιλάφι. Το λοκντάουν έχει κάνει μη αναστρέψιμη ζημιά.
Βγείτε όξω. Πιείτε κανα ούζο, φάτε κανα μεζέ, ζήστε. Μην καίγεστε με τις μαλακίες του ανακλιντροντιβάνιου απατεώνα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ο λιακο δεν τα πιστευει. απλως τα εμπορευεται.Νατάσα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:06
Α, τα παραλληλα τα πιστευω ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ! Ειναι δικη μου συλληψη και φωτισμος και επιπλεον πιστευω και τον Δημοσθενη Λιακοπουλο που τα πιστευει και αυτος
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μην αργήσεις όμως. Ανυπομονώ να μάθω αν ο Πολεμαρχος έπαιζε τζουρά ή μπουζουκομάνα.Νατάσα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 13:56Θα παρω τα Χρονικα του Πολεμαρχου και θα ανοιξω θεμα με περισσότερες πληροφοριες! Εχε υπονομη.Ζενίθεδρος έγραψε: 10 Αύγ 2021, 13:53Έλα τώρα. Έλληνας άγγελος, κάποιο παραδοσιακό όργανο θα έπαιζε. Μπουζούκι, κλαρίνο, τι τέλως πάντων;![]()
![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Εχω την βεβαια πεποιθηση ότι πιστευω το σωστο και ότι ειμαι μπροστα και απο θεολογους, φιλοσοφους κτλ, χωρις να γίνομαι ψωνιο και να υπερηφανευομαι και γι αυτο σου ειπα ότι θα ειναι αργα για κουβεντα τότε, δεν ειναι απειλη, ειναι προειδοποιηση οπως το ειπες.Λοξίας έγραψε: 10 Αύγ 2021, 14:15Το φοβέρα, το έβαλα σε εισαγωγικά, για να μειώσω την αρνητική σημασία της λέξης. Παρ' ολ'α αυτά, η φράση σου "αλλά θα είναι αργά για κουβέντα τότε", ενέχει ένα είδος "προειδοποιητικής απειλής", πως να το κάνουμε;Νατάσα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 13:53 Δεν ειπα καμια φοβερα, απλα γραφω όλα αυτα που πιστευω, ελπιζω και φωτιζομαι να πω, ουτε μου αρεσει να με λενε "εκλεκτη"...![]()
Και το εκλεκτή, το έβαλα και αυτό σε εισαγωγικά, για να μην το πάρεις σαν κυριολεξία.
Αλλά αφού σε πείραξε, το αποσύρω.
Νατάσα μου, ο Λιακόπουλος περιμένουμε να φανεί "αληθινός" από το 2008!
Τότε που έγραφε ότι όλα τελειώνουν το 2009 και να τον "θυμηθούμε καθώς θα βγει αληθινός"!
Και καθώς το 2009 πέρασε και δεν συνέβη απολύτως τίποτα από όλα αυτά που έγραφε ότι θα συμβούν, πολλοί οπαδοί του άρχισαν αν τον κατακρίνουν...ξέρεις λοιπόν ΤΙ έγραψε το 2010, σαν εξήγηση για το ότι δεν βγήκε απολύτως τίποτε από αυτά που είχε πει για το τέλος του κόσμου το 2009;
Λοιπόν, στο επόμενο βιβλίο του έγραψε (με δικά μου λόγια, διότι δεν θυμάμαι την ακριβή ορολογία που χρησιμοποίησε):
"Πράγματι ο κόσμος μας τελείωσε το 2009, πράγματι ο Θεός τελείωσε τον κόσμο μας. Αλλά επειδή όλοι οι γεροντάδες τον παρακαλούσαν να ανακαλέσει την απόφασή του και να μην το κάνει, ο Θεός απεφάσισε να τους κάνει το χατήρι. Και ναι μεν τελείωσε τον κόσμο μας, αλλά αμέσως μετά πάτησε το reset και επανέφερε τον κόσμο μας ένα δευτερόλεπτο πριν τον τελειώσει. Για αυτό και εμείς δεν καταλάβαμε τίποτα"
Δεν μπορώ παρά να υποκλιθώ στην ευφυία του Λιακόπουλου!
Με μια καταπληκτική και απίστευτη κωλοτούμπα, ξαναμάζεψε ολα τα πρόβατα στο μαντρί...![]()
Ο Λιακος ειναι φαινομενο της εποχης μας, ε, αν λεει και καμια υπερβολη, δικαιολογειται και συγχωρειται.
"Άχρι καιρού..."
Ακολουθια αγιου Πνευματος....ειναι μεγαλη υποθεση...το Πνευμα μεσα στον καθενα πιστο διαφορετικα εμπνεει και ομιλει. Ας μιλησουμε γι αυτο όμως σε ενα αλλο θεμα...ksk έγραψε: 10 Αύγ 2021, 15:08Πως το ακολουθείς δλδ; Δεν σε κατανοώ...εκτός κι αν ειναι σχήμα λόγου και εννοείς οτι συμφωνείς.
Ο επιθετικός προσδιορισμός επρεπε να μπει καθώς με σκέτο τον όρο Πνεύμα νοούνται διαφορα.
Για μενα ΕΝΑ ειναι το Πνευμα, το αγιο, το πνευμα του Θεου! Και γι αυτο το εγραψα με κεφαλαιο πι.
"Άχρι καιρού..."
ksk έγραψε: 10 Αύγ 2021, 15:10 Νατάσα, μου ελλειψες...Την επόμενη φορα που θα την κοπανήσεις, φρόντισε να ειναι για μικρό διάστημα.![]()
"Άχρι καιρού..."
fixedΠασιφάη έγραψε: 10 Αύγ 2021, 16:33 ...
Βγείτε όξω. Σηκωθείτε από καναπέδες,καρέκλες,ανάκλιντρα,σκαμπό,κρεβάτια,πατώματα,γήπεδα μπάσκετ,πισίνες,spa,γήπεδα τένις,φλοκάτες,μοκέτες,χαγιάτια,ανώγεια,κατώγεια...
Θα ξαναβγουν ομως στην εποχη μας και μην νομιζεις, πολεμα και σε ολα τα παραλληλα που δεν ξερουμε τι εχει συμβει εκει!ksk έγραψε: 10 Αύγ 2021, 15:12Πολεμα ακομη τους γίγαντες;
Καλα αυτοί δεν φυλακίστηκαν στα έγκατα της γης;![]()
"Άχρι καιρού..."
Πασιφάη έγραψε: 10 Αύγ 2021, 16:33Ρε πάτε καλά; Τί γράφετε; Ποιοί γίγαντες φυλακίστηκαν στα έγκατα της Γαίας; Ποιά Νεφελίμ; Ποιός Πολέμαρχος;
Συννενόηση ατζέμ πιλάφι. Το λοκντάουν έχει κάνει μη αναστρέψιμη ζημιά.
Βγείτε όξω. Πιείτε κανα ούζο, φάτε κανα μεζέ, ζήστε. Μην καίγεστε με τις μαλακίες του ανακλιντροντιβάνιου απατεώνα.
"Άχρι καιρού..."
Βρε τα πιστευει και ΠΟΛΥ μαλιστα.
"Άχρι καιρού..."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 1398 Προβολές