!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αφγανιστάν όπως Βιετνάμ…
- Otto Weininger
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Αφγανιστάν όπως Βιετνάμ…
Nandros έγραψε: 14 Αύγ 2021, 20:22"We want an Islamic government ruled by the Sharia. We will continue our jihad until they accept our demands."George_V έγραψε: 14 Αύγ 2021, 20:15 Επί δικαίων και αδίκων δεν είναι επιχείρημα. Πυρηνικά σημαίνει πλήρη καταστροφή των πληγεισων περιοχών και διασπορά πυρηνικού υλικού σε εκτάσεις και εκτός Αφγανιστάν.
Δεν είναι λύση αυτή.
Και μετά το jihad θα επεκταθεί εκτός συνόρων.
Μάθε για το dar al islam
Nuke them!
.
Tο γνωρίζω πολύ καλύτερα.
Αλλά όταν θα έχει παθει καρκίνο ή μισή Ασία από τα πυρηνικά που θα χεις ρίξει και όταν θα έχει καταστραφεί η χώρα των υπολοίπων Αφγανων να δω τι θα λέμε μετά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Στην Ιαπωνία με τις 2 πρωτόγονες πυρηνικές ΔΕΝ έπαθαν καρκίνο οι μισοί Γιαπωνέζοι.George_V έγραψε: 14 Αύγ 2021, 21:44Nandros έγραψε: 14 Αύγ 2021, 20:22"We want an Islamic government ruled by the Sharia. We will continue our jihad until they accept our demands."George_V έγραψε: 14 Αύγ 2021, 20:15 Επί δικαίων και αδίκων δεν είναι επιχείρημα. Πυρηνικά σημαίνει πλήρη καταστροφή των πληγεισων περιοχών και διασπορά πυρηνικού υλικού σε εκτάσεις και εκτός Αφγανιστάν.
Δεν είναι λύση αυτή.
Μάθε για το dar al islam
Nuke them!
.
Αλλά όταν θα έχει παθει καρκίνο ή μισή Ασία από τα πυρηνικά που θα χεις ρίξει και όταν θα έχει καταστραφεί η χώρα των υπολοίπων Αφγανων να δω τι θα λέμε μετά.
Τα μοντέρνα τακτικά πυρηνικά είναι πολύ καλύτερα.
Τώρα περίμενε τον ισλαμικό καρκίνο που θα πάθουν τα παιδιά/εγγόνια μας (εγώ ευτυχώς δεν έχω).
.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Η λύση ήταν από την αρχή να σκοτώσουν τον μπιν Λάντεν και να φύγουν και να τους αφήσουν να κάνουν ότι θέλουν.Έτσι κι αλλιώς αυτό θα γίνει μετά από σπατάλη πολλών ετών.George_V έγραψε: 14 Αύγ 2021, 20:15 Επί δικαίων και αδίκων δεν είναι επιχείρημα. Πυρηνικά σημαίνει πλήρη καταστροφή των πληγεισων περιοχών και διασπορά πυρηνικού υλικού σε εκτάσεις και εκτός Αφγανιστάν.
Δεν είναι λύση αυτή.
Εάν επιχειρήσουν νέα τρομοκρατική επίθεση μπορούν να τους βομβαρδίσουν για αντίποινα.Αυτό που κάνει το Ισραήλ δηλαδή.Δεν είπε ποτέ ότι θα κάνει τους Άραβες δημοκράτες,αυτά είναι βλακείες.
-
πατησιωτης
Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα να έχει το Αφγανιστάν ισλαμική κυβέρνηση.Μακριά και αγαπημένοι.
Βέβαια εγώ δεν πιστεύω και στην παγκόσμια διακυβέρνηση
ή τον ποολυπολιτισμό. 
Βέβαια εγώ δεν πιστεύω και στην παγκόσμια διακυβέρνηση
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ο άλλος, ο εραστής των πετσετοκέφαλων, καυλώνει με την ιδέα ότι οι δυτικοί θα τρέξουν γονυπετείς να ζητήσουν συγνώμη και θα αναγνωρίσουν τα τζιχάντια!πατησιωτης έγραψε: 14 Αύγ 2021, 22:04 Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα να έχει το Αφγανιστάν ισλαμική κυβέρνηση.Μακριά και αγαπημένοι.
Βέβαια εγώ δεν πιστεύω και στην παγκόσμια διακυβέρνησηή τον ποολυπολιτισμό.
![]()
.
Μονο που δεν θελαν να σκοτωσουν τον Μπιν Λαντεν(και δεν τον σκοτωσαν στην ουσια).Θελαν να ειχαν στρατιωτικη παρουσια στο υπογαστριο Ρωσσιας-Κινας και απετυχαν σε αυτο.πατησιωτης έγραψε: 14 Αύγ 2021, 22:02Η λύση ήταν από την αρχή να σκοτώσουν τον μπιν Λάντεν και να φύγουν και να τους αφήσουν να κάνουν ότι θέλουν.Έτσι κι αλλιώς αυτό θα γίνει μετά από σπατάλη πολλών ετών.George_V έγραψε: 14 Αύγ 2021, 20:15 Επί δικαίων και αδίκων δεν είναι επιχείρημα. Πυρηνικά σημαίνει πλήρη καταστροφή των πληγεισων περιοχών και διασπορά πυρηνικού υλικού σε εκτάσεις και εκτός Αφγανιστάν.
Δεν είναι λύση αυτή.
Εάν επιχειρήσουν νέα τρομοκρατική επίθεση μπορούν να τους βομβαρδίσουν για αντίποινα.Αυτό που κάνει το Ισραήλ δηλαδή.Δεν είπε ποτέ ότι θα κάνει τους Άραβες δημοκράτες,αυτά είναι βλακείες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Ακομα δεν ειμαι βεβαιος οτι ο Μπιν Λαντεν ηταν υπευθηνος για την 11 Σεπτεμβριου. O Καλιντ Σειχ Μοχαμεντ γιατι δεν εχει περασει απο δικη ακομα? Ειναι 15 χρονια ανευ δικης στο Γκουανταναμο και θεωρειται ο βασικος υπευθηνος για την 11η Σεπτεμβριου
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Το θεμα ειναι οι μετριοπαθεις αφγανοι και γυναικες που πίστεψαν τοσα χρονια οτι τελειωσαν με τους ταλιμπαν και τωρα επιστρεφει ο εφιάλτης.πατησιωτης έγραψε: 14 Αύγ 2021, 22:04 Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα να έχει το Αφγανιστάν ισλαμική κυβέρνηση.Μακριά και αγαπημένοι.
Βέβαια εγώ δεν πιστεύω και στην παγκόσμια διακυβέρνησηή τον ποολυπολιτισμό.
![]()
Οι αμερικανοι πρεπει ειτε να κατσουν και να τους προστατεψουν ή να τους παρουν μαζι τους.
Ειναι ντροπη που τους παρατανε.
-
πατησιωτης
Αυτό θα ήταν πολύ πιο εύκολο με μια συμμαχία με τους Ταλιμπάν.zteo έγραψε: 14 Αύγ 2021, 22:08 Θελαν να ειχαν στρατιωτικη παρουσια στο υπογαστριο Ρωσσιας-Κινας και απετυχαν σε αυτο.
-
πατησιωτης
Σωστό είναι αυτό και κάποιους θα πάρουν βέβαια.Οι άλλοι πρέπει να ξέρουν ότι σε μια χώρα πρέπει κάποιος να επικρατεί με εσωτερικές δυνάμεις μακροπρόθεσμα.20 χρόνια έμειναν.Πόσα χρόνια ακόμη πρέπει να περάσουν;nick έγραψε: 14 Αύγ 2021, 22:14 Οι αμερικανοι πρεπει ειτε να κατσουν και να τους προστατεψουν ή να τους παρουν μαζι τους.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ίσως έπρεπε να είχες.Nandros έγραψε: 14 Αύγ 2021, 21:53Στην Ιαπωνία με τις 2 πρωτόγονες πυρηνικές ΔΕΝ έπαθαν καρκίνο οι μισοί Γιαπωνέζοι.George_V έγραψε: 14 Αύγ 2021, 21:44Nandros έγραψε: 14 Αύγ 2021, 20:22
"We want an Islamic government ruled by the Sharia. We will continue our jihad until they accept our demands."
Μάθε για το dar al islam
Nuke them!
.
Τα μοντέρνα τακτικά πυρηνικά είναι πολύ καλύτερα.
Τώρα περίμενε τον ισλαμικό καρκίνο που θα πάθουν τα παιδιά/εγγόνια μας (εγώ ευτυχώς δεν έχω).
.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Οι καλύτερες λύσεις είναι οι απλές λύσεις.
Αμόλα καλούμπα.
ΞΕΦΟΡΤΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΚ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΫΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΟΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ!
Τι θα τις κάνετε τις πυρηνικές κεφαλές, στον τάφο σας θα τις πάρετε;
Τα λεφτά και τα ψάρια τρώγονται ΦΡΕΣΚΑ. Το ίδιο και τα πυρηνικά όπλα.
Αμόλα καλούμπα.
ΞΕΦΟΡΤΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΚ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΫΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΟΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ!
Τι θα τις κάνετε τις πυρηνικές κεφαλές, στον τάφο σας θα τις πάρετε;
Τα λεφτά και τα ψάρια τρώγονται ΦΡΕΣΚΑ. Το ίδιο και τα πυρηνικά όπλα.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Δεν νομιζω οι Ταλιμπαν δεν θεωρούνται αξιοπιστοι για συμφωνια απο τους Αμερικανους ετσι ειναι αλλιως θα το ειχαν πετυχει τοσα χρονια.Το να κρατουν στρατευματα σε μη ασφαλη χωρα και να μην πετυχαινουν τον σκοπο τους ειναι στην ουσια για τους αμερικανους ενα βαρελι διχως πατο στο οποιο πρεπει να πετανε μυρια δολλαρια.Κατι που εχει αρχισει να μην αντεχει η οικονομια τους πλεον.πατησιωτης έγραψε: 14 Αύγ 2021, 22:15Αυτό θα ήταν πολύ πιο εύκολο με μια συμμαχία με τους Ταλιμπάν.zteo έγραψε: 14 Αύγ 2021, 22:08 Θελαν να ειχαν στρατιωτικη παρουσια στο υπογαστριο Ρωσσιας-Κινας και απετυχαν σε αυτο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Τί σε κάνει όμως να πιστεύεις ότι οι Ταλιμπάν δεν θα συνεργαστούν με τους Ουιγούρους;Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Αύγ 2021, 20:51 Η θέση της Κίνας είναι ξεκάθαρη. Δεν την νοιάζει ποιός κυβερνάει, αρκεί να μην υπάρχει καμία ανοχή στο ΕΤΙΜ (το ισλαμιστικό κίνημα αυτονομιστών της Xinjiang). Σε αντάλλαγμα δεν πρόκειται να αναμιχθεί στα εσωτερικά και θα κάνει και επενδύσεις.
Αν οι Ταλιμπάν τηρήσουν αυτόν τον ένα και μοναδικό όρο τον οποίο λένε ότι δέχονται, δεν θα έχουν κάτι να φοβηθούν από πλευράς Κίνας.
Δεν σου κάνει εντύπωση που οι Αμερικάνοι ουσιαστικά "τους δίνουν" το Αφγανιστάν; Μέχρι και τον οπλισμό τους "τους αφήνουν".
Το 'χω ξαναγράψει και αλλού. Θα κάνουν μια μπούκα οι Ρώσοι με πρόσχημα την ασφάλεια της στρατιωτικής τους βάσης στο Τατζικιστάν, το οποίο θα έλεθει σε σύγκρουση με τους Ταλιμπάν. Και μετά οι Κινέζοι που θέλουν να πλέον αν δείξουν ότι είναι υπερδύναμη θα συνδράμμουν τους Ρώσους στΡατιωτικά με πρόσχημα καμμιά υποστήριξη των Ταλιμπάν στο ΕΤΙΜ. Οι Ρώσοι, αφού πάρουν μια "εκδίκηση" για τα '80s, θα την κάνουν και θα μείνουν οι Κινέζοι να προσπαθήσουν να βγάλπυον το φίδι απο την τρύπα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1423 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plebsareneeded
-
- 30 Απαντήσεις