!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μα γιατί;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Μα γιατί;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Πασιφάη έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:36
νύχτα έγραψε: 02 Απρ 2021, 14:46
Πασιφάη έγραψε: 02 Απρ 2021, 14:08 Από πότε η βρώμα που πηγάζει από την ιδρωτίλα, είναι δικαίωμα; Διότι η τρίχα φέρνει δυσοσμία.
Δεν θα κάνουμε και κίνημα metoo σε θέματα υγιεινής. Έλεος.
αποτριχωμένοι όλοι λοιπόν, άνδρες-γυναίκες :smt023
Γιατί δεν μπήκες στον κόπο να σχολιάσεις και αυτά;

Ναύτης έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:30
Εδώ μιλάμε για γυναίκες που επιλέγουν να περιφέρονται μονίμως σαν γέτι από άποψη.
Δικαίωμά τους βεβαίως, για να μην έχουμε άσκοπες παρεξηγήσεις, δικαίωμά μου κι εμένα -ελπίζω μού το αναγνωρίζετε- να τις θεωρώ αισθητικά αποκρουστικές.
Πασιφάη έγραψε: 02 Απρ 2021, 14:15
νύχτα έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:50

απ ό,τι αντιλαμβάνομαι, σας είναι αποκρουστικές οι τρίχες γενικά,
αφού τις συγκρίνετε με μύξες και ακαθαρσίες
Κι εμένα μου είναι αποκρουστικές, να τις βλέπω σε γυναίκα. Θεωρώ πως δεν περιποιείται τον εαυτό της. Τι διαόλο. Μπορεί να βρει λίγο χρόνο για τον εαυτό της, να ξυριστεί, να κάνει κάτι τέλοσπάντων που θα κάνει και την ίδια να νοιώσει καλλίτερα. Γιατί θα πρέπει να ανατρέψουμε αυτή την άποψη;

Ισχύει το ίδιο και για τη Naida
Εγώ σχολίασα. Και για αυτό ρώτησα κιόλας. Εφόσον θεωρείς ότι αυτός που έχει τρίχα είναι μπιχλας, ισχύει ότι και οι άντρες πρέπει να είναι αποτριχωμενοι/ξυρισμένοι κτλ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Πασιφάη έγραψε: 02 Απρ 2021, 14:16
Naida έγραψε: 02 Απρ 2021, 14:14
Πασιφάη έγραψε: 02 Απρ 2021, 14:08 Από πότε η βρώμα που πηγάζει από την ιδρωτίλα, είναι δικαίωμα; Διότι η τρίχα φέρνει δυσοσμία.
Δεν θα κάνουμε και κίνημα metoo σε θέματα υγιεινής. Έλεος.
Και χωρίς τρίχα η ιδωτίλα μυρίζει.
Αν πλένεσαι και βάζεις αποσμητικό, όχι.
Δεν ισχύει. Η ξαδέρφη μου 5 λεπτά μετά το μπάνιο, αν ιδρώσει, μυρίζει. Και ξυρίζεται παντού.

Εφόσον τονίζετε το θέμα της "απλυσιάς", γιατί επικεντρώνεστε μόνο στις γυναίκες; Οι άντρες δεν έχουν τρίχες; Και γιατί μια γυναίκα "για να νιώσει καλύτερα"* θα πρέπει να ξυριστεί; Μπορεί να γουστάρει να βλέπει τον εαυτό της με τρίχες ή απλά να έχει σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθεί από τις τρίχες της και για το πώς θα την χαρακτηρίσει η κοινωνία. Η περιποίηση του εαυτού της κάθε μιας είναι καθαρά προσωπική της υπόθεση. Όπως και του κάθε άντρα βεβαίως βεβαίως.

:wave:

* απαντώντας σ' αυτό:
Πασιφάη έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:36 Κι εμένα μου είναι αποκρουστικές, να τις βλέπω σε γυναίκα. Θεωρώ πως δεν περιποιείται τον εαυτό της. Τι διαόλο. Μπορεί να βρει λίγο χρόνο για τον εαυτό της, να ξυριστεί, να κάνει κάτι τέλοσπάντων που θα κάνει και την ίδια να νοιώσει καλλίτερα. Γιατί θα πρέπει να ανατρέψουμε αυτή την άποψη;
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

panos291 έγραψε: 02 Απρ 2021, 16:09
Ναύτης έγραψε: 02 Απρ 2021, 13:27 Πρώην, σόρι.
Δεν ξέρω τι να πω, νομίζω είναι σιχαμένο το σκηνικό αυτό (εξ' ου και τα άλλα καθ' υπερβολήν παραδείγματα). Και μού κάνει εντύπωση που το αποδέχτηκε η κοπέλα, έστω και για 2 μήνες.
Τέλος πάντων, εγώ δεν έτυχε ποτέ να συναντήσω τέτοιους τύπους. Ξέρω πολλούς που δεν θέλουν να υπάρχει ούτε υποψία τρίχας πάνω στο γυναικείο κορμί (πλην της κεφαλής βεβαίως). Πιο "φυσιολογικό" το βρίσκω αυτό, εφόσον δεν έχει πρόβλημα η κοπέλα και το αποδέχεται.
Ξέρω, επίσης, αρκετές περιπτώσεις (έχει τύχει και σ' εμένα) γυναικών που επιθυμούν να είναι ξυρισμένη η ευαίσθητη περιοχή του άνδρα (για διάφορους λόγους). Κι αυτό "φυσιολογικό" και αποδεκτό το βρίσκω.
Εικόνα

:smt038
:g030: :+1:
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

- Casper - έγραψε: 02 Απρ 2021, 16:17
Πασιφάη έγραψε: 02 Απρ 2021, 14:16
Naida έγραψε: 02 Απρ 2021, 14:14

Και χωρίς τρίχα η ιδωτίλα μυρίζει.
Αν πλένεσαι και βάζεις αποσμητικό, όχι.
Δεν ισχύει. Η ξαδέρφη μου 5 λεπτά μετά το μπάνιο, αν ιδρώσει, μυρίζει. Και ξυρίζεται παντού.

Εφόσον τονίζετε το θέμα της "απλυσιάς", γιατί επικεντρώνεστε μόνο στις γυναίκες; Οι άντρες δεν έχουν τρίχες; Και γιατί μια γυναίκα "για να νιώσει καλύτερα"* θα πρέπει να ξυριστεί; Μπορεί να γουστάρει να βλέπει τον εαυτό της με τρίχες ή απλά να έχει σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθεί από τις τρίχες της και για το πώς θα την χαρακτηρίσει η κοινωνία. Η περιποίηση του εαυτού της κάθε μιας είναι καθαρά προσωπική της υπόθεση. Όπως και του κάθε άντρα βεβαίως βεβαίως.

:wave:

* απαντώντας σ' αυτό:
Πασιφάη έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:36 Κι εμένα μου είναι αποκρουστικές, να τις βλέπω σε γυναίκα. Θεωρώ πως δεν περιποιείται τον εαυτό της. Τι διαόλο. Μπορεί να βρει λίγο χρόνο για τον εαυτό της, να ξυριστεί, να κάνει κάτι τέλοσπάντων που θα κάνει και την ίδια να νοιώσει καλλίτερα. Γιατί θα πρέπει να ανατρέψουμε αυτή την άποψη;
Μα αυτό ρωτάω κι εγώ. Αλλο να μην αρέσει αισθητικά σε κάποιον, κάτι το οποίο είναι απόλυτα αποδεκτό κι άλλο να τίθεται θέμα απλησιάς και βρώμας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Ναύτης έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:37
stella έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:25
stergiosbik έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:22

Ελα ρε,δεν παιζει αυτο.
Μου έχει πει φίλη ότι γι' αυτό σταμάτησε να ξυρίζει μασχάλη, άρεσε στον πρώην (ευτυχώς) να χώνει μύτη εκεί και να χαϊδεύει παιχνιδιάρικα. Κι ωραίος γκόμενος, γμτ. Τέσπα, δυο μήνες άντεξε η έρμη.

ΥΓ: Ναύτη, έναν!!!
Συγγνώμη, για να καταλάβω.
Ο μπόιφρεντ της φίλης σου χώνει την μύτη του μέσα στην αξούριστη μασχάλη της και χαϊδεύει παιχνιδιάρικα τον θάμνο; :o
Και για να τού κάνει το χατήρι (!) κάθισε εκείνη με τον θάμνο δυο μήνες; :lol:
Μήπως τού άρεσε επίσης να βγάζει και τις μυξούλες από τη μύτη του και το κεχράκι από τ' αυτάκια του, με το μακρύ νυχάκι που είχε αφήσει στο μικρό του δαχτυλάκι, να τα κάνει μπαλίτσες και μετά να τις της πετάει -παιχνιδιάρικα- στα μούτρα της;
Ρε τι γίνεται στον κόσμο τούτο...

.

Φαντάσου τώρα οτι υπάρχει η παροιμία.....

Ο καθένας τη μύξα του.....τη βλέπει γιά βούτυρο..... :roll:

.

Εικόνα

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Ναύτης έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:37
stella έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:25
stergiosbik έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:22

Ελα ρε,δεν παιζει αυτο.
Μου έχει πει φίλη ότι γι' αυτό σταμάτησε να ξυρίζει μασχάλη, άρεσε στον πρώην (ευτυχώς) να χώνει μύτη εκεί και να χαϊδεύει παιχνιδιάρικα. Κι ωραίος γκόμενος, γμτ. Τέσπα, δυο μήνες άντεξε η έρμη.

ΥΓ: Ναύτη, έναν!!!
Συγγνώμη, για να καταλάβω.
Ο μπόιφρεντ της φίλης σου χώνει την μύτη του μέσα στην αξούριστη μασχάλη της και χαϊδεύει παιχνιδιάρικα τον θάμνο; :o
Και για να τού κάνει το χατήρι (!) κάθισε εκείνη με τον θάμνο δυο μήνες; :lol:
Μήπως τού άρεσε επίσης να βγάζει και τις μυξούλες από τη μύτη του και το κεχράκι από τ' αυτάκια του, με το μακρύ νυχάκι που είχε αφήσει στο μικρό του δαχτυλάκι, να τα κάνει μπαλίτσες και μετά να τις της πετάει -παιχνιδιάρικα- στα μούτρα της;
Ρε τι γίνεται στον κόσμο τούτο...

.

Παρεπιπτώντος συνάδελφε τη ξυρίζεις τη μασχάλη ;;; ... :roll:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Nostalgia έγραψε: 02 Απρ 2021, 13:01
νύχτα έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:56
Nostalgia έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:52Υπαρχει και λειζερ μανδαμ, δεν ειμαστε στο 1970.
σαφώς, πονάει, δεν είναι δωρεάν, και δεν μπορεί να εφαρμοστεί
τους καλοκαιρινούς μήνες

έχεις δοκιμάσει ο ίδιος;

αν όχι, απλά δοκίμασε να τραβήξεις μια τρίχα από τα φρύδια* σου με τσιμπιδάκι

*ή αλλού :lol:
Εφερες τον χρονο ως δικαιολογια και σου απαντησα οτι με λειζερ ξεμπερδευεις. Εναλλακτικα σιλκ επιλ οπου μετα απο ορισμενες χρησεις η τριχα αδυνατει, βγαινει πιο αργα και πιο λεπτη.

.

Επειδή βλέπω να έχεις κάποια εμπειρία στην αποτρίχωση συνάδελφε..... :003:

Αυτό με τό Σίλκ που λές λειτουργεί καί με τα γένεια μας ;;;

.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 02 Απρ 2021, 17:39
νύχτα έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:56

σαφώς, πονάει, δεν είναι δωρεάν, και δεν μπορεί να εφαρμοστεί
τους καλοκαιρινούς μήνες

έχεις δοκιμάσει ο ίδιος;

αν όχι, απλά δοκίμασε να τραβήξεις μια τρίχα από τα φρύδια* σου με τσιμπιδάκι

*ή αλλού :lol:
Εφερες τον χρονο ως δικαιολογια και σου απαντησα οτι με λειζερ ξεμπερδευεις. Εναλλακτικα σιλκ επιλ οπου μετα απο ορισμενες χρησεις η τριχα αδυνατει, βγαινει πιο αργα και πιο λεπτη.

.

.
Δεν θα το προτεινα. Μιλαμε πρεπει να εισαι σκληρος καριολης επιπεδου Τ. Νορις....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Nostalgia έγραψε: 02 Απρ 2021, 17:48
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 02 Απρ 2021, 17:39

.

.
Δεν θα το προτεινα. Μιλαμε πρεπει να εισαι σκληρος καριολης επιπεδου Τ. Νορις....

.

Λόγω φυσικής αυξημένης τεστοστερόνης τά γένεια μου βγαίνουν ξανά μετά απο 10 ώρες.....

και οι κατά καιρούς γυναίκες μου παραπονιόντουσαν οτι τούς γρατζουνάνε.....

Γιαυτό καί ξυριζόμουν 2 φορές τη μέρα.....

Ειπα μήπως μάς βρήκες μιά κάποια λύση.....

.

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Naida έγραψε: 02 Απρ 2021, 17:00 Μα αυτό ρωτάω κι εγώ. Αλλο να μην αρέσει αισθητικά σε κάποιον, κάτι το οποίο είναι απόλυτα αποδεκτό κι άλλο να τίθεται θέμα απλησιάς και βρώμας.
Ναι συμφωνώ. Και άλλο να μην σου αρέσει κάτι στην εμφάνιση, όπως μπορεί να μην σου αρέσουν οι πανύψηλες ή οι πολύ αδύνατες (και είναι δικαίωμα στον καθένα αυτό), και άλλο να χαρακτηρίζεις ανθρώπους (με τους συγκκριμένους χαρακτηρισμούς που ειπώθηκαν) με μοναδικό κριτήριο...τις τρίχες τους :lol:

Είχα 2 συνάδελφους παρεπιπτόντως (σε ξεχωριστές δουλειές) που μύριζαν πάρα πολύ οι μασχάλες τους. Ο ένας ξυριζόταν και ο άλλος όχι. Και οι 2 μπανιαρισμένοι πριν έρθουν στην δουλειά, με το αποσμητικό τους. Δεν είναι θέμα απλυσιάς λοιπόν. Το δέρμα του κάθε ανθρώπου μυρίζει διαφορετικά. Παίζει ρόλο και η διατροφή νομίζω.
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

zoltan έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:52 Η τριχοφυία συνδέεται με την τεστοστερόνη. Ναι, και το γυναικείο σώμα παράγει τεστοστερόνη αλλά γενικώς συνδέεται με τον ανδρισμό. Για την μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων ισχύει ότι οι άντρες έλκονται από θυληπρεπείς γυναίκες και οι γυναίκες από αντροπρεπείς άντρες.
Οι γυναίκες ξυρίζονται γιατί θέλουν να γίνουν πιο ελκυστικές όχι γιατί τους το επιβάλει κάποιος.
Αυτό ακριβώς
:+1:
Yippie Kay Yay
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Πασιφάη έγραψε: 02 Απρ 2021, 15:36 Γιατί δεν μπήκες στον κόπο να σχολιάσεις και αυτά;

Ναύτης έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:30
Εδώ μιλάμε για γυναίκες που επιλέγουν να περιφέρονται μονίμως σαν γέτι από άποψη.
Δικαίωμά τους βεβαίως, για να μην έχουμε άσκοπες παρεξηγήσεις, δικαίωμά μου κι εμένα -ελπίζω μού το αναγνωρίζετε- να τις θεωρώ αισθητικά αποκρουστικές.
Πασιφάη έγραψε: 02 Απρ 2021, 14:15
νύχτα έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:50

απ ό,τι αντιλαμβάνομαι, σας είναι αποκρουστικές οι τρίχες γενικά,
αφού τις συγκρίνετε με μύξες και ακαθαρσίες
Κι εμένα μου είναι αποκρουστικές, να τις βλέπω σε γυναίκα. Θεωρώ πως δεν περιποιείται τον εαυτό της. Τι διαόλο. Μπορεί να βρει λίγο χρόνο για τον εαυτό της, να ξυριστεί, να κάνει κάτι τέλοσπάντων που θα κάνει και την ίδια να νοιώσει καλλίτερα. Γιατί θα πρέπει να ανατρέψουμε αυτή την άποψη;

Ισχύει το ίδιο και για τη Naida
τί να πρωτοσχολιάσω βρε Πασιφάη μου

ότι οι γυναίκες που δεν είναι αποτριχωμένες, θεωρούνται
αφρόντιστες, απεριποίητες, γέτι και ακούρευτες προβατίνες;

ότι τρίχα= βρωμιά; (μόνο για τις γυναίκες)

ότι ναι μεν δεν έχουμε πρόβλημα και ο καθένας έχει δικαίωμα
να κάνει ό,τι γουστάρει αλλά εμείς θα τον χαρακτηρίζουμε όπως θέλουμε
;

ότι ο άλλος θεωρεί σχεδόν παραφιλία το να γουστάρει κάποιος να μυρίζει
την μασχάλη του εραστή του και άλλοι γουρλώνουν τα μάτια έκπληκτοι στην
πληροφορία ότι άλλοι γουστάρουν θάμνους; (δουλευόμαστε ομαδικώς)

ότι σε κάποιους όλα μοιάζουν φυσιολογικά εκτός από τα απολύτως φυσικά;

κι άλλα που δε θυμάμαι τώρα

για να γίνει αντιληπτό το νόημα της παρέμβασής μου, έγραψα
την εξής απλή [ειρωνική] πρόταση:
"αποτρίχωση όλοι, άνδρες-γυναίκες, προκειμένου να θεωρουμαστε
άπαντες καθαροί, περιποιημένοι και εντός νόρμας"

δεν το διανοούμαι πλέον, ότι η γυναίκα οφείλει να ξυρίζει τις μασχάλες
της για να φαίνεται καθαρή, γιατί σε άλλη περίπτωση θεωρείται βρωμιάρα,
μα στον άνδρα θεωρείται αυτονόητο πως δεν έχει καμιά τέτοια υποχρέωση,
ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τα ποσοστά των ανδρών που μετά από
πίεση έχουν μάθει να χρησιμοποιούν αποσμητικό, γιατί φοβόταν
μη χάσουν την αρρενωπότητά τους

τα έχω γράψει αρκετές φορές, και επιμένω να τα γράφω
γιατί δικαίωμα έχει ο καθένας να περιφέρει τον εαυτό του
όπως επιθυμεί, αλλά είναι ανεπίτρεπτο να χαρακτηρίζεται άσχημα
από εκείνους που δεν συμμερίζονται τις απόψεις του, εν έτει 2021
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
άγνωστος γνωστός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από άγνωστος γνωστός »

Καραμελίτσα έγραψε: 02 Απρ 2021, 11:24 Όταν διάβασα για το βιβλίο είπα τί βλακείες είναι αυτές, αλλά αυτό το νήμα με κάνει να αναθεωρώ.

Σοβαρά; Η κριτική ενός βιβλίου είναι η εμφάνιση του συγγραφέα; Ή αυτό αφορά μόνο γυναίκες;
Έλα άστα τώρα. Κι εσύ για γκόμενο έναν φαλοκράτη γουστάρεις με απόψεις του 1500.
άγνωστος γνωστός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από άγνωστος γνωστός »

Ναύτης έγραψε: 02 Απρ 2021, 11:40
Naida έγραψε: 02 Απρ 2021, 11:26
Καραμελίτσα έγραψε: 02 Απρ 2021, 11:24 Όταν διάβασα για το βιβλίο είπα τί βλακείες είναι αυτές, αλλά αυτό το νήμα με κάνει να αναθεωρώ.

Σοβαρά; Η κριτική ενός βιβλίου είναι η εμφάνιση του συγγραφέα; Ή αυτό αφορά μόνο γυναίκες;
Ε το φόρουμ είναι και λίγο φωλιά.
Της πατριαρχικής άποψης υπέρ των ξουρισμένων γυναικείων μασχαλών; :lol:
Μα σε παρακαλώ, ειλικρινά τώρα: είναι φεμινιστικό να κυκλοφορεί μια νέα γυναίκα σαν γέτι;
Δεν είναι εντελώς μπλιαξ η φάση δηλαδή;
Δηλαδή κι εσύ αποτριχώνεσαι για να μην είσαι σαν γέτι;
Ή είσαι σαν γέτι;
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Δεν έχω καταλάβει το νόημα του νήματος
Μία γυναίκα "Μισεί τους άνδρες"

Ε σαν άνδρας της απαντω
Στα @@ μας .. :smt005: :003:

Ούτε ή μοναδική ούτε ή πιο όμορφη γυναίκα είναι πάνω στον πλανήτη γη ..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”