:-)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Nομικές απειλές από μέλος;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Nομικές απειλές από μέλος;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Οχι εννοειται, βρισε μενα στα @@ μου.Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:22Καλά, αν το 'λεγα σε άντρα θα 'κανες έτσι?Nostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:19Ρε συ σοβαρα τωρα, το ιδιο ειναι; Ελεος δηλαδη....Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:16
Δεν ήταν το μόνο που μου είπε. Και Τραγκοζαίο με είχε πεί, και εθνοζαίο, και άλλα. Κι όλα αυτά χωρίς να ασχοληθώ εγώ μαζί της. Κάνω υπομονή, κάνω υπομονή, γαλαζαία είναι, λέω, αλλά όλα έχουν τα όριά τους.
Κι εγώ έχω αντιδράσει έτσι όπως αντιδράς εσύ, μάλιστα ήσουν εσύ που σε είχαν βρίσει. Είχα πεί στον άλλον "κάνε κράτει, σε κοπέλα απευθύνεσαι", γιατί λόγω νικ σε πέρασα για γυναίκα.
Αλλά να μου λέει οτι είμαι τραγκοζαίος και άλλες τέτοιες ανοησίες, και μάλιστα απρόκλητα, πάει πολύ. Δεν το ΄χει κάνει μόνο μια φορά, και το κάνει κατά κανόνα απρόκλητα, χωρίς εγώ να την κάνω κουόουτ πουθενα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Nostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:23
Και για πες που ειδες να γινεται αναφορα σε μηνυσεις; Διοτι αυτο μονο εσυ το εξελαβες ετσι και μαλιστα για να σε βοηθησω επειδη σε ειδα μπλοκαρισμενο στο εγραψα....
Δες στην πρωτη σελιδα.
Λοιπον αντε ληξε το. Ξεφευγεις και το ξερεις.
παω για φαγητο.
Ας μας απαντησει λοιπον η ιδια η Γαλη αν εννοουσε μηνυσεις ή κατι αλλο και τι ηταν αυτο το αλλο. Μετα το ληγουμε.
.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Half-life (symbol t1⁄2) is the time required for a quantity to reduce to half of its initial value. The term is commonly used in nuclear physics to describe how quickly unstable atoms undergo radioactive decay or how long stable atoms survive.Jolly Roger έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:59 να πούμε εδώ κι ένα Αιωνία Του η μνήμη στον 595ο λογαριασμό του Γιανόπλου, που έζησε μόλις 2 λεπτά...
Όλο και πιο ασταθείς οι γιαννοπουλικοί πυρήνες
(ΑΡΙΣΤΟΣ αριστερα)

https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Χασμουρητο ολογραφως επειδη βαριεμαι για το εικονιδιο.
.
Μπά, το πολύ να φάς ένα ιγκνόρ και να τελειώνουμε. Έτσι κι αλλιώς δεν προσφέρεις τίποτα στις συζητήσεις, παρά μόνο μπούρδες, που, προφανώς κατά την άποψή σου είναι τεράστιες σοφίες για τους πολύ μυημένους. Μου δίνουν την αίσθηση οτι θεωρείς τον εαυτό σου αριστοκράτισσα και χαχανίζεις με τους "κολίγους". Ε, εγώ τους αριστοκράτες δεν τους χώνευα ποτέ, στο κάτω κάτω εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε, οπότε είναι ψευδοαριστοκράτες, έτσι κι αλλιώς. Οπότε ιγκνόρ και τελειώνουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:24Και θα συνεχίσω να το λέω.Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:22Καλά, αν το 'λεγα σε άντρα θα 'κανες έτσι?
Κι εγώ έχω αντιδράσει έτσι όπως αντιδράς εσύ, μάλιστα ήσουν εσύ που σε είχαν βρίσει. Είχα πεί στον άλλον "κάνε κράτει, σε κοπέλα απευθύνεσαι", γιατί λόγω νικ σε πέρασα για γυναίκα.
Αλλά να μου λέει οτι είμαι τραγκοζαίος και άλλες τέτοιες ανοησίες, και μάλιστα απρόκλητα, πάει πολύ. Δεν το ΄χει κάνει μόνο μια φορά, και το κάνει κατά κανόνα απρόκλητα, χωρίς εγώ να την κάνω κουόουτ πουθενα.
Μονοπώλιο στις ισοπεδώσεις και υποτιμητικές εκφράσεις δεν έχει κανείς.
Και σου αρέσει ή όχι θα το ανεχθείς.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
όντως λείπει μια Ναραντζίτα από αυτό το νήμα.
Ο γιαννοπουλος δεν ξεμπαναριστηκε και εκανε και θεμα ?Green Dragon έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:27Half-life (symbol t1⁄2) is the time required for a quantity to reduce to half of its initial value. The term is commonly used in nuclear physics to describe how quickly unstable atoms undergo radioactive decay or how long stable atoms survive.Jolly Roger έγραψε: 08 Μαρ 2021, 20:59 να πούμε εδώ κι ένα Αιωνία Του η μνήμη στον 595ο λογαριασμό του Γιανόπλου, που έζησε μόλις 2 λεπτά...
Όλο και πιο ασταθείς οι γιαννοπουλικοί πυρήνες![]()
Οκ, χελώνε επειδή παίζω τίμια αλλάζω τον τίτλο του σώου σε "Παλλόμενο δάκτυλο".
Εμείς οι δύο θα συνεχίσουμε ως συνήθως.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Green Dragon
Όχι, το μπανάρισμά του είναι οριστικό, ευτυχώς. Θα πήρε το μάτι σου κανένα παλιό που σου βγάζει το phorum στα προτεινόμενα.Νon4me έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:31Ο γιαννοπουλος δεν ξεμπαναριστηκε και εκανε και θεμα ?Green Dragon έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:27 Half-life (symbol t1⁄2) is the time required for a quantity to reduce to half of its initial value. The term is commonly used in nuclear physics to describe how quickly unstable atoms undergo radioactive decay or how long stable atoms survive.
Όλο και πιο ασταθείς οι γιαννοπουλικοί πυρήνες![]()
![]()
Το ότι συνεχίζει να φτιάχνει λογαριασμούς αποδεικνύει ότι έχει πολύ σοβαρά ψυχολογικά ο τύπος, που να μάθεις (αν δεν ξέρεις ήδη) και τι απαιτήσεις είχε από τους συντονιστές.
Γιατι εφαγε οριστικο μπαν ο J.J.?
Tι εκανε???
Tι εκανε???
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Φανταζομαι επειδη ανοιγε συνεχεια νηματα που την ελεγε στους συντονιστες.
.
- Green Dragon
Ήταν σε λάθος μέρος, το ίδρυμα είναι παραδίπλα.
Φίλε, (γιατί σε συμπαθώ και σε θεωρώ όντως φίλο, έστω διαδικτυακό), μου το 'χε πεί ένας στο πχόρουμ, που πλέον έχει πεθάνει, ο άνθρωπος: "το καλό με 'σενα είναι ένα, και μεγάλο, τους τσούζεις πολύ", για τους δεξιούς. Και ισχύει σε μεγάλο βαθμό, απ' ο,τι βλέπω, αν και τότε δεν το είχα καταλάβει πόσο. Μ' έχουν απειλήσει δεξιοί, ανάρχες, μ' έχει προκαλέσει σε τηλεμονομαχία ο ΓιαννόπουλαςNostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:25Οχι εννοειται, βρισε μενα στα @@ μου.Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2021, 21:22Καλά, αν το 'λεγα σε άντρα θα 'κανες έτσι?
Το πασοκ έπεσε, που θα πάει, θα πέσει και η νουδούλα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-