γαμημένοι ξένοι μας φόρτωσαν μνημόνιαKauldron έγραψε: 30 Ιουν 2020, 13:55viewtopic.php?f=29&t=22948ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Ιουν 2020, 10:31 δεν είναι καλά ή κακά
δεν καταλαβαίνω την φύση αυτών των ερωτημάτων
τα μνημόνια είναι ένα αναγκαίο και επίπονο μέτρο για να διορθωθούν παθογένειες δεκαετιών
εμείς οι ίδιοι φταίμε πρωτίστως γι'αυτά, όχι οι ξένοι
![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πειτε μου ενα(1)συγκεκριμενο λογο που τα μνημονια ειναι καλο πραγμα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Πειτε μου ενα(1)συγκεκριμενο λογο που τα μνημονια ειναι καλο πραγμα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Πλέον έχω αποφασίσει ότι πρέπει να πληρώσουν τα μουνόπανα για τις επιλογές μου, κυρίως για μία, που δεν έγραψα στον πούτσο μου την όλη φάση εδώ και αποφάσισα να μείνω γιατί πραγματικά νοιάζομαι. Είχα πει από την αρχή ότι μαζί θα τα φάμε τα σκατά, αλλά μαζί ε, όλοι μαζί, όλοι όλοι μαζί.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
...αααα και αρα φταινε οι Βρυξελλες και οχι εμεις για την καταντια μας.sys3x έγραψε: 30 Ιουν 2020, 14:21Άμα είχες κάτι λειτουργικό στην γκλάβα σου θα το καταλάβαινες μόνος σου.
Μπήκαμε στο ευρωσύστημα με μαγειρεμένα στοιχεία για την οικονομία μας, οι Βρυξέλλες όχι μόνον το γνωρίζανε αυτό, όχι μόνον κάνανε τα στραβά μάτια αλλά είχαν και το κατάλληλο αθρωπάριο γι' αυτή τη δουλειά στην Ελλάδα.
Εμεις δεν φταιμε ποτε και σε τιποτα λεμε.
Είσαι ντιπ για ντιπ ε.axilmar έγραψε: 30 Ιουν 2020, 16:15...αααα και αρα φταινε οι Βρυξελλες και οχι εμεις για την καταντια μας.sys3x έγραψε: 30 Ιουν 2020, 14:21Άμα είχες κάτι λειτουργικό στην γκλάβα σου θα το καταλάβαινες μόνος σου.
Μπήκαμε στο ευρωσύστημα με μαγειρεμένα στοιχεία για την οικονομία μας, οι Βρυξέλλες όχι μόνον το γνωρίζανε αυτό, όχι μόνον κάνανε τα στραβά μάτια αλλά είχαν και το κατάλληλο αθρωπάριο γι' αυτή τη δουλειά στην Ελλάδα.
.
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
Έπρεπε να είχαν μπει μαζί με την υπογραφή του Φρύδια για την είσοδο μας στην Ε.Ε!
Θα είχαμε γίνει κράτος σχετικά σωστό!
.
Έπρεπε να είχαν μπει μαζί με την υπογραφή του Φρύδια για την είσοδο μας στην Ε.Ε!
Θα είχαμε γίνει κράτος σχετικά σωστό!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Είπαμε, άλλο ποιοί τα τρώνε, άλλο ποιοί τα πληρώνουν.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιουν 2020, 14:31γαμημένοι ξένοι μας φόρτωσαν μνημόνιαKauldron έγραψε: 30 Ιουν 2020, 13:55viewtopic.php?f=29&t=22948ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Ιουν 2020, 10:31 δεν είναι καλά ή κακά
δεν καταλαβαίνω την φύση αυτών των ερωτημάτων
τα μνημόνια είναι ένα αναγκαίο και επίπονο μέτρο για να διορθωθούν παθογένειες δεκαετιών
εμείς οι ίδιοι φταίμε πρωτίστως γι'αυτά, όχι οι ξένοι
![]()
![]()
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ε ναι δεν φτάνω το μεγαλο σου iq. Είσαι ανώτερο ον, πώς να το κανουμε.sys3x έγραψε: 30 Ιουν 2020, 17:15Είσαι ντιπ για ντιπ ε.axilmar έγραψε: 30 Ιουν 2020, 16:15...αααα και αρα φταινε οι Βρυξελλες και οχι εμεις για την καταντια μας.sys3x έγραψε: 30 Ιουν 2020, 14:21
Άμα είχες κάτι λειτουργικό στην γκλάβα σου θα το καταλάβαινες μόνος σου.
Δεν έγραψα ποτέ για καμμιά κατάντια και σίγουρα δεν είπα ποτέ ότι φταίει κάποιος άλλος (για την κατάντια μας που δεν αναφέρθηκα ποτέ).axilmar έγραψε: 01 Ιούλ 2020, 09:46Ε ναι δεν φτάνω το μεγαλο σου iq. Είσαι ανώτερο ον, πώς να το κανουμε.
Βλέπεις δε χρειάζεται να είναι κάποιος έξυπνος αλλά ηλίθιος μάλλον.
.
.
Ναι αλλα εγω αναφερθηκα στο ποιος φταιει για την καταντια μας, και εσυ μου απαντησες για την Ευρωπη και για τον Σημιτη. Που να καταλαβω οτι αλλαξες θεμα. Δεν εχω το υψηλο σου iq :-).sys3x έγραψε: 01 Ιούλ 2020, 11:14Δεν έγραψα ποτέ για καμμιά κατάντια και σίγουρα δεν είπα ποτέ ότι φταίει κάποιος άλλος (για την κατάντια μας που δεν αναφέρθηκα ποτέ).
Ούτε κ γω έχω, αλλά κάπου μπάστα.axilmar έγραψε: 01 Ιούλ 2020, 13:11Ναι αλλα εγω αναφερθηκα στο ποιος φταιει για την καταντια μας, και εσυ μου απαντησες για την Ευρωπη και για τον Σημιτη. Που να καταλαβω οτι αλλαξες θεμα. Δεν εχω το υψηλο σου iq :-).sys3x έγραψε: 01 Ιούλ 2020, 11:14Δεν έγραψα ποτέ για καμμιά κατάντια και σίγουρα δεν είπα ποτέ ότι φταίει κάποιος άλλος (για την κατάντια μας που δεν αναφέρθηκα ποτέ).axilmar έγραψε: 01 Ιούλ 2020, 09:46
Ε ναι δεν φτάνω το μεγαλο σου iq. Είσαι ανώτερο ον, πώς να το κανουμε.
(:
.
.
Δεν εχεις το υψηλο iq σου;;;;; διχασμενη προσωπικοτητα εισαι;;;; :-)sys3x έγραψε: 01 Ιούλ 2020, 14:04Ούτε κ γω έχω, αλλά κάπου μπάστα.axilmar έγραψε: 01 Ιούλ 2020, 13:11Ναι αλλα εγω αναφερθηκα στο ποιος φταιει για την καταντια μας, και εσυ μου απαντησες για την Ευρωπη και για τον Σημιτη. Που να καταλαβω οτι αλλαξες θεμα. Δεν εχω το υψηλο σου iq :-).sys3x έγραψε: 01 Ιούλ 2020, 11:14
Δεν έγραψα ποτέ για καμμιά κατάντια και σίγουρα δεν είπα ποτέ ότι φταίει κάποιος άλλος (για την κατάντια μας που δεν αναφέρθηκα ποτέ).
(:
Τρι, τριχασμένη.axilmar έγραψε: 01 Ιούλ 2020, 14:15Δεν εχεις το υψηλο iq σου;;;;; διχασμενη προσωπικοτητα εισαι;;;; :-)
.
.
Ευγε, το μονο που μπορω να πω. Αηττητος! εχεις και παντα καποιον να ανταλασσεις αποψεις :-)
Δε τα πάμε και τόσο καλά, μη νομίζεις.
(:
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση