!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί υπάρχουν ακόμα ΕΠΑΛ;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Γιατί υπάρχουν ακόμα ΕΠΑΛ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Σ' ένα ΓΕΛ που ήμουν παλιά , ο πρόεδρος του 15μελούς έφαγε τα λεφτά της πενθήμερης στα μπουζούκια και στις τραγουδιάρες:μερακλής,ρισπέκτ :blm: Φυσικά πήρε την άγουσα για άλλο σχολείο ..
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Να σημειωθεί βέβαια ότι τις προάλλες που είχε ανέβει Video στο οποίο μια μαύρη καθηγήτρια στις ΗΠΑ είχε πετσόκοψει μια μαθήτρια, πολλούς σας είχε πιάσει ο πόνος χωρίς να ξέρουμε τι είχε προηγηθεί...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Maspoli έγραψε: 26 Ιαν 2020, 12:52 Να σημειωθεί βέβαια ότι τις προάλλες που είχε ανέβει Video στο οποίο μια μαύρη καθηγήτρια στις ΗΠΑ είχε πετσόκοψει μια μαθήτρια, πολλούς σας είχε πιάσει ο πόνος χωρίς να ξέρουμε τι είχε προηγηθεί...
Ναι κι εδώ θα γράφαμε τα ίδια αν η αντίδραση της καθηγήτριας ήταν να τον ρίξει κάτω και να του λιώσει το κεφάλι με το πόδι της.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

hellegennes έγραψε: 26 Ιαν 2020, 12:56
Maspoli έγραψε: 26 Ιαν 2020, 12:52 Να σημειωθεί βέβαια ότι τις προάλλες που είχε ανέβει Video στο οποίο μια μαύρη καθηγήτρια στις ΗΠΑ είχε πετσόκοψει μια μαθήτρια, πολλούς σας είχε πιάσει ο πόνος χωρίς να ξέρουμε τι είχε προηγηθεί...
Ναι κι εδώ θα γράφαμε τα ίδια αν η αντίδραση της καθηγήτριας ήταν να τον ρίξει κάτω και να του λιώσει το κεφάλι με το πόδι της.
Δεν είχε λιώσει κανένα κεφάλι η μαυρούλα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

hellegennes έγραψε: 26 Ιαν 2020, 12:56
Δε νομίζω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Πάντως το 21ο Λύκειο Θεσσαλονίκης ήταν εκκλησία. Δεν θυμάμαι ούτε έναν αλήτη.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Στύγιος έγραψε: 26 Ιαν 2020, 12:48 Σ' ένα ΓΕΛ που ήμουν παλιά , ο πρόεδρος του 15μελούς έφαγε τα λεφτά της πενθήμερης στα μπουζούκια και στις τραγουδιάρες:μερακλής,ρισπέκτ :blm: Φυσικά πήρε την άγουσα για άλλο σχολείο ..
Φοβερή τιμωρία. Και σημαντικό μάθημα ζωής.

Οκ, παιδί μου, πήγαινε σε άλλο δημόσιο γήπεδο να παίξεις, εδώ δεν ανεχόμαστε ελέφαντες στο σπαθί μας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

ST48410 έγραψε: 26 Ιαν 2020, 11:42 Ευτυχώς οι νεότεροι καθηγητές λαμβάνουν όλο και περισσότερα εφόδια και σε μερικά χρόνια δεν θα υπάρχει καθηγητής που να μην έχει κάποιες στοιχειώδης γνώσεις ψυχολογίας ή κάποιες λύσεις για την αντιμετώπιση κρίσεων.
Αυτό δυστυχώς δεν ισχύει. Το όριο των 67 στη σύνταξη είναι τεράστιο αγκάθι στην εκπαίδευση, και είναι και διπλό κακό γιατί οι 50+ που έχουν ακόμα 15 χρόνια μέχρι τη σύνταξη είναι και ανεπαρκείς να διδάξουν αλλά είναι και σκασμένοι που έχουν κολλήσει στη θέση τους και είτε τους στρίβει εντελώς, είτε σταματάνε να ασχολούνται με τη δουλειά εντελώς και κάνουν χαβαλέ.

Το έθιξε και ο στυγιος παραπάνω, οι περισσότεροι απο αυτούς τους νέους που λες, που έχουν πάρει τη σύγχρονη εκπαίδευση παραμένουν αδιόριστοι με το πτυχίο στο χέρι και περιμένουν τους δεινόσαυρους που διορίστηκαν μαζικά επι Αντρέα
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

εθελούσια στην εκπαίδευση λοιπόν - όχι μόνο στις τράπεζες
είναι ένα σημαντικό προβλημα στη β'βάθμια κυρίως στις μεγάλες πολεις να έχεις έφηβους μαθητές με 55+ εκπαιδευτικούς
η κατανόηση χάνεται και επίσης κάθε δυνατότητα ταυτισης και αντλησης παραδειγματος
Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue »

Σχόλιο 1.
Το επαλ υπάρχει για να γίνεται ξεσκατάρισμα από το γυμνάσιο στο λύκειο και να κάνουμε επιτέλους μάθημα. Το δεύτερο ξεσκατάρισμα γίνεται στην τεχνολογική κατεύθυνση όπου πήγαιναν οι περισσότεροι και στην θετική επιτέλους κάναμε ανθρώπινο μάθημα σε αίθουσες των 8 μαθητών.
Σχόλιο 2.
Έχω ακούσει τα χειρότερα για τους καθηγητές των επάλ. Και για τον μικρό τους αναλογικά αριθμό. Τεράστιες αίθουσες με 25 άτομα και με αδιάφορους καθηγητές. Ο πρωταγωνιστής του βίντεο είναι δυσλειτουργικός αλλά το περιβάλλον δεν τον βοηθάει. Πολλοί καθηγητές έχουν το "θα σου βάλω απουσία" την μόνη απάντηση στα πάντα.
Άβαταρ μέλους
ΓΕΣΑΡ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΕΣΑΡ »

Maspoli έγραψε: 26 Ιαν 2020, 09:46 που ξαναλέω ότι έχει ένα υλικό πάνω στο οποίο μπορείς να χτίσεις κάτι θετικό (σε αντίθεση με κάτι άλλα παρατράγουδα του video)
Εύστοχη παρατήρηση αυτή. Έχω και προσωπικές εμπειρίες με τέτοιες περιπτώσεις
Στύγιος

ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2020, 13:15
Στύγιος έγραψε: 26 Ιαν 2020, 12:48 Σ' ένα ΓΕΛ που ήμουν παλιά , ο πρόεδρος του 15μελούς έφαγε τα λεφτά της πενθήμερης στα μπουζούκια και στις τραγουδιάρες:μερακλής,ρισπέκτ :blm: Φυσικά πήρε την άγουσα για άλλο σχολείο ..
Φοβερή τιμωρία. Και σημαντικό μάθημα ζωής.

Οκ, παιδί μου, πήγαινε σε άλλο δημόσιο γήπεδο να παίξεις, εδώ δεν ανεχόμαστε ελέφαντες στο σπαθί μας.
Αυτό προβλεπόταν βάσει νόμου και σύμφωνα με τις εντολές της Δευτεροβάθμιας. Για το ποινικό και για το αν ο δυστυχής πατέρας είχε τρεχάματα λόγω παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου , δε γνωρίζω και φυσικά δεν ενέπιπτε στην αρμοδιότητα μου- μας.
Στύγιος

SuperRogue έγραψε: 26 Ιαν 2020, 13:38 Σχόλιο 1.
Το επαλ υπάρχει για να γίνεται ξεσκατάρισμα από το γυμνάσιο στο λύκειο και να κάνουμε επιτέλους μάθημα. Το δεύτερο ξεσκατάρισμα γίνεται στην τεχνολογική κατεύθυνση όπου πήγαιναν οι περισσότεροι και στην θετική επιτέλους κάναμε ανθρώπινο μάθημα σε αίθουσες των 8 μαθητών.
Σχόλιο 2.
Έχω ακούσει τα χειρότερα για τους καθηγητές των επάλ. Και για τον μικρό τους αναλογικά αριθμό. Τεράστιες αίθουσες με 25 άτομα και με αδιάφορους καθηγητές. Ο πρωταγωνιστής του βίντεο είναι δυσλειτουργικός αλλά το περιβάλλον δεν τον βοηθάει. Πολλοί καθηγητές έχουν το "θα σου βάλω απουσία" την μόνη απάντηση στα πάντα.

Μη γενικεύετε ωρέ, ήρωες είναι( γω είμαι σε γυμνάσιο) και χρήζουν ειδικού επιδόματος βαρέων και ανθυγιεινών συνθηκών.
Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue »

Δεν καταλαβαίνω αν αυτό είναι σαρκασμός ή όχι. Η υπομονή είναι βασικό προσόν ενός εκπαιδευτικού. Αν θέλει κάποιος απλά το δημοσιουπαλληλίκι από αυτή την δουλειά, είναι μέρος του προβλήματος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”