!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί υπάρχουν ακόμα ΕΠΑΛ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατί υπάρχουν ακόμα ΕΠΑΛ;
Σ' ένα ΓΕΛ που ήμουν παλιά , ο πρόεδρος του 15μελούς έφαγε τα λεφτά της πενθήμερης στα μπουζούκια και στις τραγουδιάρες:μερακλής,ρισπέκτ
Φυσικά πήρε την άγουσα για άλλο σχολείο ..
Να σημειωθεί βέβαια ότι τις προάλλες που είχε ανέβει Video στο οποίο μια μαύρη καθηγήτρια στις ΗΠΑ είχε πετσόκοψει μια μαθήτρια, πολλούς σας είχε πιάσει ο πόνος χωρίς να ξέρουμε τι είχε προηγηθεί...
- hellegennes
Ναι κι εδώ θα γράφαμε τα ίδια αν η αντίδραση της καθηγήτριας ήταν να τον ρίξει κάτω και να του λιώσει το κεφάλι με το πόδι της.Maspoli έγραψε: 26 Ιαν 2020, 12:52 Να σημειωθεί βέβαια ότι τις προάλλες που είχε ανέβει Video στο οποίο μια μαύρη καθηγήτρια στις ΗΠΑ είχε πετσόκοψει μια μαθήτρια, πολλούς σας είχε πιάσει ο πόνος χωρίς να ξέρουμε τι είχε προηγηθεί...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Δεν είχε λιώσει κανένα κεφάλι η μαυρούλα.hellegennes έγραψε: 26 Ιαν 2020, 12:56Ναι κι εδώ θα γράφαμε τα ίδια αν η αντίδραση της καθηγήτριας ήταν να τον ρίξει κάτω και να του λιώσει το κεφάλι με το πόδι της.Maspoli έγραψε: 26 Ιαν 2020, 12:52 Να σημειωθεί βέβαια ότι τις προάλλες που είχε ανέβει Video στο οποίο μια μαύρη καθηγήτρια στις ΗΠΑ είχε πετσόκοψει μια μαθήτρια, πολλούς σας είχε πιάσει ο πόνος χωρίς να ξέρουμε τι είχε προηγηθεί...
Δε νομίζω.hellegennes έγραψε: 26 Ιαν 2020, 12:56Ναι κι εδώ θα γράφαμε τα ίδια αν η αντίδραση της καθηγήτριας ήταν να τον ρίξει κάτω και να του λιώσει το κεφάλι με το πόδι της.Maspoli έγραψε: 26 Ιαν 2020, 12:52 Να σημειωθεί βέβαια ότι τις προάλλες που είχε ανέβει Video στο οποίο μια μαύρη καθηγήτρια στις ΗΠΑ είχε πετσόκοψει μια μαθήτρια, πολλούς σας είχε πιάσει ο πόνος χωρίς να ξέρουμε τι είχε προηγηθεί...
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πάντως το 21ο Λύκειο Θεσσαλονίκης ήταν εκκλησία. Δεν θυμάμαι ούτε έναν αλήτη.
- Λίνο Βεντούρα
;Maspoli έγραψε: 26 Ιαν 2020, 12:52 Να σημειωθεί βέβαια ότι τις προάλλες που είχε ανέβει Video στο οποίο μια μαύρη καθηγήτρια στις ΗΠΑ είχε πετσόκοψει μια μαθήτρια, πολλούς σας είχε πιάσει ο πόνος χωρίς να ξέρουμε τι είχε προηγηθεί...
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Φοβερή τιμωρία. Και σημαντικό μάθημα ζωής.Στύγιος έγραψε: 26 Ιαν 2020, 12:48 Σ' ένα ΓΕΛ που ήμουν παλιά , ο πρόεδρος του 15μελούς έφαγε τα λεφτά της πενθήμερης στα μπουζούκια και στις τραγουδιάρες:μερακλής,ρισπέκτΦυσικά πήρε την άγουσα για άλλο σχολείο ..
Οκ, παιδί μου, πήγαινε σε άλλο δημόσιο γήπεδο να παίξεις, εδώ δεν ανεχόμαστε ελέφαντες στο σπαθί μας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Nero
Αυτό δυστυχώς δεν ισχύει. Το όριο των 67 στη σύνταξη είναι τεράστιο αγκάθι στην εκπαίδευση, και είναι και διπλό κακό γιατί οι 50+ που έχουν ακόμα 15 χρόνια μέχρι τη σύνταξη είναι και ανεπαρκείς να διδάξουν αλλά είναι και σκασμένοι που έχουν κολλήσει στη θέση τους και είτε τους στρίβει εντελώς, είτε σταματάνε να ασχολούνται με τη δουλειά εντελώς και κάνουν χαβαλέ.ST48410 έγραψε: 26 Ιαν 2020, 11:42 Ευτυχώς οι νεότεροι καθηγητές λαμβάνουν όλο και περισσότερα εφόδια και σε μερικά χρόνια δεν θα υπάρχει καθηγητής που να μην έχει κάποιες στοιχειώδης γνώσεις ψυχολογίας ή κάποιες λύσεις για την αντιμετώπιση κρίσεων.
Το έθιξε και ο στυγιος παραπάνω, οι περισσότεροι απο αυτούς τους νέους που λες, που έχουν πάρει τη σύγχρονη εκπαίδευση παραμένουν αδιόριστοι με το πτυχίο στο χέρι και περιμένουν τους δεινόσαυρους που διορίστηκαν μαζικά επι Αντρέα
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
εθελούσια στην εκπαίδευση λοιπόν - όχι μόνο στις τράπεζες
είναι ένα σημαντικό προβλημα στη β'βάθμια κυρίως στις μεγάλες πολεις να έχεις έφηβους μαθητές με 55+ εκπαιδευτικούς
η κατανόηση χάνεται και επίσης κάθε δυνατότητα ταυτισης και αντλησης παραδειγματος
είναι ένα σημαντικό προβλημα στη β'βάθμια κυρίως στις μεγάλες πολεις να έχεις έφηβους μαθητές με 55+ εκπαιδευτικούς
η κατανόηση χάνεται και επίσης κάθε δυνατότητα ταυτισης και αντλησης παραδειγματος
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Σχόλιο 1.
Το επαλ υπάρχει για να γίνεται ξεσκατάρισμα από το γυμνάσιο στο λύκειο και να κάνουμε επιτέλους μάθημα. Το δεύτερο ξεσκατάρισμα γίνεται στην τεχνολογική κατεύθυνση όπου πήγαιναν οι περισσότεροι και στην θετική επιτέλους κάναμε ανθρώπινο μάθημα σε αίθουσες των 8 μαθητών.
Σχόλιο 2.
Έχω ακούσει τα χειρότερα για τους καθηγητές των επάλ. Και για τον μικρό τους αναλογικά αριθμό. Τεράστιες αίθουσες με 25 άτομα και με αδιάφορους καθηγητές. Ο πρωταγωνιστής του βίντεο είναι δυσλειτουργικός αλλά το περιβάλλον δεν τον βοηθάει. Πολλοί καθηγητές έχουν το "θα σου βάλω απουσία" την μόνη απάντηση στα πάντα.
Το επαλ υπάρχει για να γίνεται ξεσκατάρισμα από το γυμνάσιο στο λύκειο και να κάνουμε επιτέλους μάθημα. Το δεύτερο ξεσκατάρισμα γίνεται στην τεχνολογική κατεύθυνση όπου πήγαιναν οι περισσότεροι και στην θετική επιτέλους κάναμε ανθρώπινο μάθημα σε αίθουσες των 8 μαθητών.
Σχόλιο 2.
Έχω ακούσει τα χειρότερα για τους καθηγητές των επάλ. Και για τον μικρό τους αναλογικά αριθμό. Τεράστιες αίθουσες με 25 άτομα και με αδιάφορους καθηγητές. Ο πρωταγωνιστής του βίντεο είναι δυσλειτουργικός αλλά το περιβάλλον δεν τον βοηθάει. Πολλοί καθηγητές έχουν το "θα σου βάλω απουσία" την μόνη απάντηση στα πάντα.
Εύστοχη παρατήρηση αυτή. Έχω και προσωπικές εμπειρίες με τέτοιες περιπτώσειςMaspoli έγραψε: 26 Ιαν 2020, 09:46 που ξαναλέω ότι έχει ένα υλικό πάνω στο οποίο μπορείς να χτίσεις κάτι θετικό (σε αντίθεση με κάτι άλλα παρατράγουδα του video)
Αυτό προβλεπόταν βάσει νόμου και σύμφωνα με τις εντολές της Δευτεροβάθμιας. Για το ποινικό και για το αν ο δυστυχής πατέρας είχε τρεχάματα λόγω παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου , δε γνωρίζω και φυσικά δεν ενέπιπτε στην αρμοδιότητα μου- μας.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2020, 13:15Φοβερή τιμωρία. Και σημαντικό μάθημα ζωής.Στύγιος έγραψε: 26 Ιαν 2020, 12:48 Σ' ένα ΓΕΛ που ήμουν παλιά , ο πρόεδρος του 15μελούς έφαγε τα λεφτά της πενθήμερης στα μπουζούκια και στις τραγουδιάρες:μερακλής,ρισπέκτΦυσικά πήρε την άγουσα για άλλο σχολείο ..
Οκ, παιδί μου, πήγαινε σε άλλο δημόσιο γήπεδο να παίξεις, εδώ δεν ανεχόμαστε ελέφαντες στο σπαθί μας.
SuperRogue έγραψε: 26 Ιαν 2020, 13:38 Σχόλιο 1.
Σχόλιο 2.
Μη γενικεύετε ωρέ, ήρωες είναι( γω είμαι σε γυμνάσιο) και χρήζουν ειδικού επιδόματος βαρέων και ανθυγιεινών συνθηκών.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Δεν καταλαβαίνω αν αυτό είναι σαρκασμός ή όχι. Η υπομονή είναι βασικό προσόν ενός εκπαιδευτικού. Αν θέλει κάποιος απλά το δημοσιουπαλληλίκι από αυτή την δουλειά, είναι μέρος του προβλήματος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
-
- 0 Απαντήσεις