!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΣΟΥΗΔΙΑ. Μία θλιβερή συζήτηση μεταξύ φέηλ στέητ πολιτών

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: ΣΟΥΗΔΙΑ. Μία θλιβερή συζήτηση μεταξύ φέηλ στέητ πολιτών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

sys3x έγραψε: 18 Μάιος 2018, 19:39
Οργισμένος έγραψε: 18 Μάιος 2018, 19:13
sys3x έγραψε: 18 Μάιος 2018, 18:58

Τι όπτιονς υπάρχουν για Καναντά; δέχονται δυ από Ελλάδα;
:shrike:
Είναι πιο ανεχτική κοινωνία πάντως, δεν είναι τόσο ρατσιστές όσο οι Σουηντοί, είναι περίπου σαν εμάς αλλά όχι τόσο.
α οκ αλλο καταλαβα συντροφε. Ναι δεν το συζηταμε η Καναδία είναι μια ασυγκριτα καλυτερη περιπτωση απο ολες τις αποψεις. Αλλα ειναι πολυ πολυ πιο μακρια. Κατα τα αλλα ναι, ειναι πολυ καλυτερα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Οργισμένος έγραψε: 18 Μάιος 2018, 19:49
sys3x έγραψε: 18 Μάιος 2018, 19:39
Οργισμένος έγραψε: 18 Μάιος 2018, 19:13
:shrike:
Είναι πιο ανεχτική κοινωνία πάντως, δεν είναι τόσο ρατσιστές όσο οι Σουηντοί, είναι περίπου σαν εμάς αλλά όχι τόσο.

α οκ αλλο καταλαβα συντροφε. Ναι δεν το συζηταμε η Καναδία είναι μια ασυγκριτα καλυτερη περιπτωση απο ολες τις αποψεις. Αλλα ειναι πολυ πολυ πιο μακρια. Κατα τα αλλα ναι, ειναι πολυ καλυτερα.
Ειδικά το Βανκούβερ γιατρέ, μνημείο πολιτισμού.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Συνοψιζοντας , η σωστη και ορθολογικη αποφαση θα ηταν να μεταναστευσω σε Σουηδια, να ξεφτιλιστω για κανα δυο χρονια κι επειτα να απολαμβανω μινιμουμ (ειλικρινα) 7 χιλιαρικα οικογενειακο εισοδημα με παγια εξοδα βαριά 1 χιλιαρικο πλας τα φαγητα, δλδ στη χειροτερη θα ειχα συνολικα παγια εξοδα βαρια 2 χιλιαρικα μαζι με βολτιτσες και σινεμαδακια. Δλδ θα εκαμα 60 χιλιαρικα αποταμιευση το χρονο για πλακα αρχης γενομενης στα 45 μου. Δεν υπολογιζω αυτοκινητα αλλα ακομα κι ετσι στη χειροτερη θα αποταμιευαμε 50 χιλιαρικα το χρονο. Αυτη τη στιγμη ειμαι υπερ στο να μεταναστευσω. Αλλα οι εναλλαγες γνωμης , τοσο της δικης μου οσο και της συζυγου ειναι αλλεπαληλες...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Παντως παιζει ρολο οτι τα χαρακτηριστικα των καναδων ειναι πολυ πιο κοντα σε εμας απο αυτα των σουηδων.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Με μεγαλη πραγματικα θλιψη διαπιστωσα ποσο κοντα ειμαστε ως ποιοτητα με τους σουηδους αλλα και ποσο μακρια οσον αφορα την οργανωση-ρεαλισμο-βαριά βιομηχανια...

Πραγματικα αν οργανωνομασταν ως κοινωνια, κοιτωντας τη ζωη με ρεαλισμο , και καταφερνοντας μακροπροθεσμα να δημιουργησουμε μια εξαγωγικη βαρια βιομηχανια τοτε πραγματι το γραφικο γνωμικο «λιγο να προσεχαμε θα τους «γαμουσαμε» και τους Σουηδους και τους Γερμανους μαζι» δεν θα απειχε απο την πραγματικοτητα. Αυτη ειναι και η κυρια διαπιστωση μου μετα απο το ταξιδι μου. Κριμα ρε βρωμολαικιστες του κωλου...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Οργισμένος την 18 Μάιος 2018, 20:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Οργισμένος έγραψε: 18 Μάιος 2018, 20:00 Με μεγαλη πραγματικα θλιψη διαπιστωσα ποσο κοντα ειμαστε ως ποιοτητα με τους σουηδους αλλα και ποσο μακρια οσον αφορα την οργανωση-ρεαλισμο-βαριά βιομηχανια...

Πραγματικα αν οργανωνομασταν ως κοινωνια, κοιτωντας τη ζωη με ρεαλισμο , και καταφερνοντας μακροπροθεσμα να δημιουργησουμε μια εξαγωγικη βαρια βιομηχανια τοτε πραγματι το γραφικο γνωμικο «λιγο να προσεχαμε θα τους «γαμουσαμε» και τους Σουηδους και τους Γερμανους μαζι» δεν θα απειχε απο την πραγματικοτητα. Αυτη ειναι και η κυρια διαπιστωση μου μετα απο το ταξιδι μου. Κριμα ρε βρωμολαικιστες του κωλου...
Ειδικά ο πίνκυ τελευταία με έχει απογοητεύσει τα μάλα γιατρέ, χειρότερα κι από εθνολαϊκισμός, γίνεται; ναι γίνεται.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

sys3x έγραψε: 18 Μάιος 2018, 20:09
Οργισμένος έγραψε: 18 Μάιος 2018, 20:00 Με μεγαλη πραγματικα θλιψη διαπιστωσα ποσο κοντα ειμαστε ως ποιοτητα με τους σουηδους αλλα και ποσο μακρια οσον αφορα την οργανωση-ρεαλισμο-βαριά βιομηχανια...

Ειδικά ο πίνκυ τελευταία με έχει απογοητεύσει τα μάλα γιατρέ, χειρότερα κι από εθνολαϊκισμός, γίνεται; ναι γίνεται.
Μηπως και ο κουλης καλυτερα θα τα κανει; Καλα, χειροτερα δεν γινεται αλλα δεν το χει, τι να καμομε...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Πάντως στην Ευρώπη κάνεις δύο τρεις ώρες ταξίδι και βρίσκεσαι με άλλη γλώσσα, με άλλη οργάνωση, με άλλα χαρακτηριστικά ανθρώπων και το λέμε ξενιτιά. Στις ΗΠΑ, Καναδά, Νότια Αφρική, Αυστραλία είναι κάτι κοινό, ένα εσωτερικό ταξίδι, μια εσωτερική μετανάστευση. Όσο μεγαλώνω θέλω μεγαλύτερα σπίτια, μεγαλύτερα κράτη και μεγαλύτερους πλανήτες θα έλεγα.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Antares έγραψε: 18 Μάιος 2018, 20:12 Πάντως στην Ευρώπη κάνεις δύο τρεις ώρες ταξίδι και βρίσκεσαι με άλλη γλώσσα, με άλλη οργάνωση, με άλλα χαρακτηριστικά ανθρώπων και το λέμε ξενιτιά. Στις ΗΠΑ, Καναδά, Νότια Αφρική, Αυστραλία είναι κάτι κοινό, ένα εσωτερικό ταξίδι, μια εσωτερική μετανάστευση. Όσο μεγαλώνω θέλω μεγαλύτερα σπίτια, μεγαλύτερα κράτη και μεγαλύτερους πλανήτες θα έλεγα.
Ναι ομως στην Αμερικη δεν υπαρχει πουθενα φυλετικη ομοιογενεια ενω αντιθετως στην Ευρωπη καθε κρατος ειναι σχετικα εθνικα ομοιογενες.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Antares έγραψε: 18 Μάιος 2018, 20:12 Όσο μεγαλώνω θέλω μεγαλύτερα σπίτια, μεγαλύτερα κράτη και μεγαλύτερους πλανήτες θα έλεγα.
Μόνο μικρότερο αμάξι θέλουμε γιατί βαριόμαστε πιο εύκολα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Σχετικά. Μακάρι να γίνονταν εσωτερικές μεταναστεύσεις και όχι μετανάστευση μουσουλμάνων Ασιατών. Όπου και να πας στην Ευρώπη μουσουλμανία συναντάς. Θέλω να δω Ευρώπη λες και βλέπεις μαντίλες.
Ερμής έγραψε: 18 Μάιος 2018, 20:36
Antares έγραψε: 18 Μάιος 2018, 20:12 Όσο μεγαλώνω θέλω μεγαλύτερα σπίτια, μεγαλύτερα κράτη και μεγαλύτερους πλανήτες θα έλεγα.
Μόνο μικρότερο αμάξι θέλουμε γιατί βαριόμαστε πιο εύκολα.
Ναι ατομικό όχημα με άλλη τεχνολογία όπως το φαντάζομαι. :)
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Οργισμένος έγραψε: 18 Μάιος 2018, 19:55 Συνοψιζοντας , η σωστη και ορθολογικη αποφαση θα ηταν να μεταναστευσω σε Σουηδια, να ξεφτιλιστω για κανα δυο χρονια κι επειτα να απολαμβανω μινιμουμ (ειλικρινα) 7 χιλιαρικα οικογενειακο εισοδημα με παγια εξοδα βαριά 1 χιλιαρικο πλας τα φαγητα, δλδ στη χειροτερη θα ειχα συνολικα παγια εξοδα βαρια 2 χιλιαρικα μαζι με βολτιτσες και σινεμαδακια. Δλδ θα εκαμα 60 χιλιαρικα αποταμιευση το χρονο για πλακα αρχης γενομενης στα 45 μου. Δεν υπολογιζω αυτοκινητα αλλα ακομα κι ετσι στη χειροτερη θα αποταμιευαμε 50 χιλιαρικα το χρονο. Αυτη τη στιγμη ειμαι υπερ στο να μεταναστευσω. Αλλα οι εναλλαγες γνωμης , τοσο της δικης μου οσο και της συζυγου ειναι αλλεπαληλες...

Ρε συ παλιωσε αυτο με την Σουηδια.
Πιο καλο ειναι το παραμυθι με την Veloce που ξεκινησες στο αλλο νημα! :003:
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Όσοι φεύγοουν θέλουν να γυρίσουν
κι όσοι μένουν ψάχνονται να φύγουν

άγνωστα τα μυαλά των ανθρώπων
ανικανοποίητα και ατίθασα

Mπορείς να γράψεις βιβλία για τον παγκόσμιο παθητικόεπιθετικό ρατσισμό, την σεξουαλικότητα και τις τοπικές οικονομικές δομές (δημόσιο vs ιδιωτικός τομέας) ξεκινώντας από την Σουηδία

στο τέλος μπορεί να καταλήξουμε πως ζούμε σε παραδεισένια χώρα και πως δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

stergiosbik έγραψε: 18 Μάιος 2018, 20:44
Οργισμένος έγραψε: 18 Μάιος 2018, 19:55 Συνοψιζοντας , η σωστη και ορθολογικη αποφαση θα ηταν να μεταναστευσω σε Σουηδια, να ξεφτιλιστω για κανα δυο χρονια κι επειτα να απολαμβανω μινιμουμ (ειλικρινα) 7 χιλιαρικα οικογενειακο εισοδημα με παγια εξοδα βαριά 1 χιλιαρικο πλας τα φαγητα, δλδ στη χειροτερη θα ειχα συνολικα παγια εξοδα βαρια 2 χιλιαρικα μαζι με βολτιτσες και σινεμαδακια. Δλδ θα εκαμα 60 χιλιαρικα αποταμιευση το χρονο για πλακα αρχης γενομενης στα 45 μου. Δεν υπολογιζω αυτοκινητα αλλα ακομα κι ετσι στη χειροτερη θα αποταμιευαμε 50 χιλιαρικα το χρονο. Αυτη τη στιγμη ειμαι υπερ στο να μεταναστευσω. Αλλα οι εναλλαγες γνωμης , τοσο της δικης μου οσο και της συζυγου ειναι αλλεπαληλες...

Ρε συ παλιωσε αυτο με την Σουηδια.
Πιο καλο ειναι το παραμυθι με την Veloce που ξεκινησες στο αλλο νημα! :003:
Ισως υπαρξει κονβερτζενς των δυο αυτων θεωριων
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”