α οκ αλλο καταλαβα συντροφε. Ναι δεν το συζηταμε η Καναδία είναι μια ασυγκριτα καλυτερη περιπτωση απο ολες τις αποψεις. Αλλα ειναι πολυ πολυ πιο μακρια. Κατα τα αλλα ναι, ειναι πολυ καλυτερα.sys3x έγραψε: 18 Μάιος 2018, 19:39Είναι πιο ανεχτική κοινωνία πάντως, δεν είναι τόσο ρατσιστές όσο οι Σουηντοί, είναι περίπου σαν εμάς αλλά όχι τόσο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΟΥΗΔΙΑ. Μία θλιβερή συζήτηση μεταξύ φέηλ στέητ πολιτών
- Οργισμένος
Re: ΣΟΥΗΔΙΑ. Μία θλιβερή συζήτηση μεταξύ φέηλ στέητ πολιτών
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ειδικά το Βανκούβερ γιατρέ, μνημείο πολιτισμού.Οργισμένος έγραψε: 18 Μάιος 2018, 19:49sys3x έγραψε: 18 Μάιος 2018, 19:39Είναι πιο ανεχτική κοινωνία πάντως, δεν είναι τόσο ρατσιστές όσο οι Σουηντοί, είναι περίπου σαν εμάς αλλά όχι τόσο.
α οκ αλλο καταλαβα συντροφε. Ναι δεν το συζηταμε η Καναδία είναι μια ασυγκριτα καλυτερη περιπτωση απο ολες τις αποψεις. Αλλα ειναι πολυ πολυ πιο μακρια. Κατα τα αλλα ναι, ειναι πολυ καλυτερα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Οργισμένος
Συνοψιζοντας , η σωστη και ορθολογικη αποφαση θα ηταν να μεταναστευσω σε Σουηδια, να ξεφτιλιστω για κανα δυο χρονια κι επειτα να απολαμβανω μινιμουμ (ειλικρινα) 7 χιλιαρικα οικογενειακο εισοδημα με παγια εξοδα βαριά 1 χιλιαρικο πλας τα φαγητα, δλδ στη χειροτερη θα ειχα συνολικα παγια εξοδα βαρια 2 χιλιαρικα μαζι με βολτιτσες και σινεμαδακια. Δλδ θα εκαμα 60 χιλιαρικα αποταμιευση το χρονο για πλακα αρχης γενομενης στα 45 μου. Δεν υπολογιζω αυτοκινητα αλλα ακομα κι ετσι στη χειροτερη θα αποταμιευαμε 50 χιλιαρικα το χρονο. Αυτη τη στιγμη ειμαι υπερ στο να μεταναστευσω. Αλλα οι εναλλαγες γνωμης , τοσο της δικης μου οσο και της συζυγου ειναι αλλεπαληλες...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Παντως παιζει ρολο οτι τα χαρακτηριστικα των καναδων ειναι πολυ πιο κοντα σε εμας απο αυτα των σουηδων.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Με μεγαλη πραγματικα θλιψη διαπιστωσα ποσο κοντα ειμαστε ως ποιοτητα με τους σουηδους αλλα και ποσο μακρια οσον αφορα την οργανωση-ρεαλισμο-βαριά βιομηχανια...
Πραγματικα αν οργανωνομασταν ως κοινωνια, κοιτωντας τη ζωη με ρεαλισμο , και καταφερνοντας μακροπροθεσμα να δημιουργησουμε μια εξαγωγικη βαρια βιομηχανια τοτε πραγματι το γραφικο γνωμικο «λιγο να προσεχαμε θα τους «γαμουσαμε» και τους Σουηδους και τους Γερμανους μαζι» δεν θα απειχε απο την πραγματικοτητα. Αυτη ειναι και η κυρια διαπιστωση μου μετα απο το ταξιδι μου. Κριμα ρε βρωμολαικιστες του κωλου...
Πραγματικα αν οργανωνομασταν ως κοινωνια, κοιτωντας τη ζωη με ρεαλισμο , και καταφερνοντας μακροπροθεσμα να δημιουργησουμε μια εξαγωγικη βαρια βιομηχανια τοτε πραγματι το γραφικο γνωμικο «λιγο να προσεχαμε θα τους «γαμουσαμε» και τους Σουηδους και τους Γερμανους μαζι» δεν θα απειχε απο την πραγματικοτητα. Αυτη ειναι και η κυρια διαπιστωση μου μετα απο το ταξιδι μου. Κριμα ρε βρωμολαικιστες του κωλου...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Οργισμένος την 18 Μάιος 2018, 20:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ειδικά ο πίνκυ τελευταία με έχει απογοητεύσει τα μάλα γιατρέ, χειρότερα κι από εθνολαϊκισμός, γίνεται; ναι γίνεται.Οργισμένος έγραψε: 18 Μάιος 2018, 20:00 Με μεγαλη πραγματικα θλιψη διαπιστωσα ποσο κοντα ειμαστε ως ποιοτητα με τους σουηδους αλλα και ποσο μακρια οσον αφορα την οργανωση-ρεαλισμο-βαριά βιομηχανια...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Οργισμένος
Μηπως και ο κουλης καλυτερα θα τα κανει; Καλα, χειροτερα δεν γινεται αλλα δεν το χει, τι να καμομε...sys3x έγραψε: 18 Μάιος 2018, 20:09Ειδικά ο πίνκυ τελευταία με έχει απογοητεύσει τα μάλα γιατρέ, χειρότερα κι από εθνολαϊκισμός, γίνεται; ναι γίνεται.Οργισμένος έγραψε: 18 Μάιος 2018, 20:00 Με μεγαλη πραγματικα θλιψη διαπιστωσα ποσο κοντα ειμαστε ως ποιοτητα με τους σουηδους αλλα και ποσο μακρια οσον αφορα την οργανωση-ρεαλισμο-βαριά βιομηχανια...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Πάντως στην Ευρώπη κάνεις δύο τρεις ώρες ταξίδι και βρίσκεσαι με άλλη γλώσσα, με άλλη οργάνωση, με άλλα χαρακτηριστικά ανθρώπων και το λέμε ξενιτιά. Στις ΗΠΑ, Καναδά, Νότια Αφρική, Αυστραλία είναι κάτι κοινό, ένα εσωτερικό ταξίδι, μια εσωτερική μετανάστευση. Όσο μεγαλώνω θέλω μεγαλύτερα σπίτια, μεγαλύτερα κράτη και μεγαλύτερους πλανήτες θα έλεγα.
- Οργισμένος
Ναι ομως στην Αμερικη δεν υπαρχει πουθενα φυλετικη ομοιογενεια ενω αντιθετως στην Ευρωπη καθε κρατος ειναι σχετικα εθνικα ομοιογενες.Antares έγραψε: 18 Μάιος 2018, 20:12 Πάντως στην Ευρώπη κάνεις δύο τρεις ώρες ταξίδι και βρίσκεσαι με άλλη γλώσσα, με άλλη οργάνωση, με άλλα χαρακτηριστικά ανθρώπων και το λέμε ξενιτιά. Στις ΗΠΑ, Καναδά, Νότια Αφρική, Αυστραλία είναι κάτι κοινό, ένα εσωτερικό ταξίδι, μια εσωτερική μετανάστευση. Όσο μεγαλώνω θέλω μεγαλύτερα σπίτια, μεγαλύτερα κράτη και μεγαλύτερους πλανήτες θα έλεγα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Μόνο μικρότερο αμάξι θέλουμε γιατί βαριόμαστε πιο εύκολα.Antares έγραψε: 18 Μάιος 2018, 20:12 Όσο μεγαλώνω θέλω μεγαλύτερα σπίτια, μεγαλύτερα κράτη και μεγαλύτερους πλανήτες θα έλεγα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σχετικά. Μακάρι να γίνονταν εσωτερικές μεταναστεύσεις και όχι μετανάστευση μουσουλμάνων Ασιατών. Όπου και να πας στην Ευρώπη μουσουλμανία συναντάς. Θέλω να δω Ευρώπη λες και βλέπεις μαντίλες.

Ναι ατομικό όχημα με άλλη τεχνολογία όπως το φαντάζομαι.
-
stergiosbik
Οργισμένος έγραψε: 18 Μάιος 2018, 19:55 Συνοψιζοντας , η σωστη και ορθολογικη αποφαση θα ηταν να μεταναστευσω σε Σουηδια, να ξεφτιλιστω για κανα δυο χρονια κι επειτα να απολαμβανω μινιμουμ (ειλικρινα) 7 χιλιαρικα οικογενειακο εισοδημα με παγια εξοδα βαριά 1 χιλιαρικο πλας τα φαγητα, δλδ στη χειροτερη θα ειχα συνολικα παγια εξοδα βαρια 2 χιλιαρικα μαζι με βολτιτσες και σινεμαδακια. Δλδ θα εκαμα 60 χιλιαρικα αποταμιευση το χρονο για πλακα αρχης γενομενης στα 45 μου. Δεν υπολογιζω αυτοκινητα αλλα ακομα κι ετσι στη χειροτερη θα αποταμιευαμε 50 χιλιαρικα το χρονο. Αυτη τη στιγμη ειμαι υπερ στο να μεταναστευσω. Αλλα οι εναλλαγες γνωμης , τοσο της δικης μου οσο και της συζυγου ειναι αλλεπαληλες...
Ρε συ παλιωσε αυτο με την Σουηδια.
Πιο καλο ειναι το παραμυθι με την Veloce που ξεκινησες στο αλλο νημα!
Όσοι φεύγοουν θέλουν να γυρίσουν
κι όσοι μένουν ψάχνονται να φύγουν
άγνωστα τα μυαλά των ανθρώπων
ανικανοποίητα και ατίθασα
Mπορείς να γράψεις βιβλία για τον παγκόσμιο παθητικόεπιθετικό ρατσισμό, την σεξουαλικότητα και τις τοπικές οικονομικές δομές (δημόσιο vs ιδιωτικός τομέας) ξεκινώντας από την Σουηδία
στο τέλος μπορεί να καταλήξουμε πως ζούμε σε παραδεισένια χώρα και πως δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα
κι όσοι μένουν ψάχνονται να φύγουν
άγνωστα τα μυαλά των ανθρώπων
ανικανοποίητα και ατίθασα
Mπορείς να γράψεις βιβλία για τον παγκόσμιο παθητικόεπιθετικό ρατσισμό, την σεξουαλικότητα και τις τοπικές οικονομικές δομές (δημόσιο vs ιδιωτικός τομέας) ξεκινώντας από την Σουηδία
στο τέλος μπορεί να καταλήξουμε πως ζούμε σε παραδεισένια χώρα και πως δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Οργισμένος
Ισως υπαρξει κονβερτζενς των δυο αυτων θεωριωνstergiosbik έγραψε: 18 Μάιος 2018, 20:44Οργισμένος έγραψε: 18 Μάιος 2018, 19:55 Συνοψιζοντας , η σωστη και ορθολογικη αποφαση θα ηταν να μεταναστευσω σε Σουηδια, να ξεφτιλιστω για κανα δυο χρονια κι επειτα να απολαμβανω μινιμουμ (ειλικρινα) 7 χιλιαρικα οικογενειακο εισοδημα με παγια εξοδα βαριά 1 χιλιαρικο πλας τα φαγητα, δλδ στη χειροτερη θα ειχα συνολικα παγια εξοδα βαρια 2 χιλιαρικα μαζι με βολτιτσες και σινεμαδακια. Δλδ θα εκαμα 60 χιλιαρικα αποταμιευση το χρονο για πλακα αρχης γενομενης στα 45 μου. Δεν υπολογιζω αυτοκινητα αλλα ακομα κι ετσι στη χειροτερη θα αποταμιευαμε 50 χιλιαρικα το χρονο. Αυτη τη στιγμη ειμαι υπερ στο να μεταναστευσω. Αλλα οι εναλλαγες γνωμης , τοσο της δικης μου οσο και της συζυγου ειναι αλλεπαληλες...
Ρε συ παλιωσε αυτο με την Σουηδια.
Πιο καλο ειναι το παραμυθι με την Veloce που ξεκινησες στο αλλο νημα!![]()
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 882 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
-
- 0 Απαντήσεις