Δεν ξέρω. Εγώ δεν το βρίσκω σέξι. Ίσως λίγο κιουτ, σαν παιδάκι που φοράει τα ρούχα του μπαμπά, αλλά μέχρι εκεί.Ίφιδα έγραψε: 14 Μάιος 2018, 18:21 Πώς το εξηγείτε ότι ήμαστε τόσο σέκσυ με ανδρικά φανελάκια-πουκάμισα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ
- hellegennes
Re: ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 14 Μάιος 2018, 18:22έχουμε κι εδώ ένα αγόρι που του πάει το ξύλινο παπιγιόν!!Ίφιδα έγραψε: 14 Μάιος 2018, 18:19 εμένα μ αρέσουν τα ξύλινα παπιγιόν, όπως και τα ξύλινα ρολόγια-γυαλιά ηλίου![]()
![]()
που θα μου πάει, ψάξε-ψάξε στο αρχειο ολο και καπου θα τη βρω την επίμαχη φωτο.
- hellegennes
Θα είναι τα παππουδίστικα, της δεκαετίας του '80.under έγραψε: 14 Μάιος 2018, 18:24Φοραω τζην σχεδον καθημερινα.hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2018, 18:18Μάλλον έχεις να φορέσεις τζην από το '83.under έγραψε: 14 Μάιος 2018, 18:01 Αν μιλαμε για ραμμενο κουστουμι δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης.
Σιγουρα θα ειναι καλυτερο επανω σου απο ενα οποιοδηποτε τζην.
Τα ποδια σου θα φαινονται αδυνατα οποιο τζην και αν φορεσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Μάιος 2018, 18:13 Αν ο άντρας βάλει το στριγκακι όμως σας κακοφαινεται.
hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2018, 18:25 Δεν ξέρω. Εγώ δεν το βρίσκω σέξι. Ίσως λίγο κιουτ, σαν παιδάκι που φοράει τα ρούχα του μπαμπά, αλλά μέχρι εκεί.

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- hellegennes
Χαλάω την σούπα που λέει ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε μια μάζα και πρέπει να συμφωνούμε με το τι βρίσκει η μάζα σέξι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κατι αρμανι λενε πανω,του παππου μου ηταν.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Υδράργυρος
Ετσι σπασικλας ησουν παντα;hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2018, 18:31 Χαλάω την σούπα που λέει ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε μια μάζα και πρέπει να συμφωνούμε με το τι βρίσκει η μάζα σέξι;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Η γυναίκα αν είναι σέξι, θα παραμείνει σέξι οτι και αν φορέσει.
The business man whose master plan controls the world each day,
Πραγματικά ανεξήγητοΊφιδα έγραψε: 14 Μάιος 2018, 18:21Πώς το εξηγείτε ότι ήμαστε τόσο σέκσυ με ανδρικά φανελάκια-πουκάμισα;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- hellegennes
Θεωρώ αντιαισθητικό και γελοίο να φοράει μια γυναίκα ρούχα που φτιάχτηκαν για σωματότυπο άντρα. Σόρι. Πριν κάποια χρόνια, μια πρώην μου με ξύπνησε με πρωινό στο κρεβάτι -σούπερ ουάο, πρώτη και τελευταία φορά που μου συνέβη- και θεώρησε ότι θα ήταν σέξι να μου το σερβίρει φορώντας δικά μου εσώρουχα. Μου φάνηκε τρομερά γελοίο, γιατί στο κέντρο του επίμαχου σημείου το ύφασμα έκανε «σακούλα»· χώρια που δεν της έκανε στην μέση. Φορούσε κάτι κάλτσες μου που πρέπει να είχαν μείνει στο συρτάρι μου από το δημοτικό (απορίας άξιον πώς τις ανακάλυψε) και ένα φανελάκι μου που της έφτανε ως τον αφαλό, γιατί τα φοράω κοντά.
Περιττό να πω ότι γέλασα με την εμφάνισή της (καλοπροαίρετα), αλλά εκείνη ενοχλήθηκε. Όχι, δεν χωρίσαμε εκείνην την μέρα αλλά ούτε και κάναμε αυτά που είχε στο μυαλό της γιατί προσβλήθηκε.
Περιττό να πω ότι γέλασα με την εμφάνισή της (καλοπροαίρετα), αλλά εκείνη ενοχλήθηκε. Όχι, δεν χωρίσαμε εκείνην την μέρα αλλά ούτε και κάναμε αυτά που είχε στο μυαλό της γιατί προσβλήθηκε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Εννοείται και το ίδιο ισχύει και για τον άντρα.enterprise-psi έγραψε: 14 Μάιος 2018, 18:35 Η γυναίκα αν είναι σέξι, θα παραμείνει σέξι οτι και αν φορέσει.
Ναι.Υδράργυρος έγραψε: 14 Μάιος 2018, 18:33Ετσι σπασικλας ησουν παντα;hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2018, 18:31 Χαλάω την σούπα που λέει ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε μια μάζα και πρέπει να συμφωνούμε με το τι βρίσκει η μάζα σέξι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2018, 18:40 ένα φανελάκι μου που της έφτανε ως τον αφαλό, γιατί τα φοράω κοντά.
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
εχω περάσει παρόμοια φάση. Με ξυπνάει με κοντινένταλ μπρέκφαστ ενώ της είχα πει πεντακοσχιες φορές ότι προτιμώ αμέρικαν, φορώντας μονο μια μπλουζα μου κοντομάνικη που πάνω της ήταν σαν φόρεμα. Καλό ήταν,δε με χάλασε. Το επομενο πρωί της έκανα κι εγώ αντίστοιχη φάση,φορώντας μόνο τις γόβες της. Δε γέλασε!hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2018, 18:40 Θεωρώ αντιαισθητικό και γελοίο να φοράει μια γυναίκα ρούχα που φτιάχτηκαν για σωματότυπο άντρα. Σόρι. Πριν κάποια χρόνια, μια πρώην μου με ξύπνησε με πρωινό στο κρεβάτι -σούπερ ουάο, πρώτη και τελευταία φορά που μου συνέβη- και θεώρησε ότι θα ήταν σέξι να μου το σερβίρει φορώντας δικά μου εσώρουχα. Μου φάνηκε τρομερά γελοίο, γιατί στο κέντρο του επίμαχου σημείου το ύφασμα έκανε «σακούλα»· χώρια που δεν της έκανε στην μέση. Φορούσε κάτι κάλτσες μου που πρέπει να είχαν μείνει στο συρτάρι μου από το δημοτικό (απορίας άξιον πώς τις ανακάλυψε) και ένα φανελάκι μου που της έφτανε ως τον αφαλό, γιατί τα φοράω κοντά.
- Cecily Anne
Εν τω μεταξύ προσπαθώ να σκεφτώ, αν θα ξεκα....σει, αν εμφανιστώ με το σώβρακό του και το σακούλι στην άκρη..
Μπα...Ούτε καν.
Ο μόνος τρόπος να τον ξενερώσω τελείως και να μην κάνει όσα έχει στο μυαλό του/μου/μας είναι να είναι να βάλω το βρακί του και να είμαι αξύριστη κάνα τριβδόμαδο στα πόδια.
Μπα...Ούτε καν.
Ο μόνος τρόπος να τον ξενερώσω τελείως και να μην κάνει όσα έχει στο μυαλό του/μου/μας είναι να είναι να βάλω το βρακί του και να είμαι αξύριστη κάνα τριβδόμαδο στα πόδια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 14 Μάιος 2018, 18:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
πφφφφ λίγο ξενέρωτηvantono έγραψε: 14 Μάιος 2018, 18:46εχω περάσει παρόμοια φάση. Με ξυπνάει με κοντινένταλ μπρέκφαστ ενώ της είχα πει πεντακοσχιες φορές ότι προτιμώ αμέρικαν, φορώντας μονο μια μπλουζα μου κοντομάνικη που πάνω της ήταν σαν φόρεμα. Καλό ήταν,δε με χάλασε. Το επομενο πρωί της έκανα κι εγώ αντίστοιχη φάση,φορώντας μόνο τις γόβες της. Δε γέλασε!hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2018, 18:40 Θεωρώ αντιαισθητικό και γελοίο να φοράει μια γυναίκα ρούχα που φτιάχτηκαν για σωματότυπο άντρα. Σόρι. Πριν κάποια χρόνια, μια πρώην μου με ξύπνησε με πρωινό στο κρεβάτι -σούπερ ουάο, πρώτη και τελευταία φορά που μου συνέβη- και θεώρησε ότι θα ήταν σέξι να μου το σερβίρει φορώντας δικά μου εσώρουχα. Μου φάνηκε τρομερά γελοίο, γιατί στο κέντρο του επίμαχου σημείου το ύφασμα έκανε «σακούλα»· χώρια που δεν της έκανε στην μέση. Φορούσε κάτι κάλτσες μου που πρέπει να είχαν μείνει στο συρτάρι μου από το δημοτικό (απορίας άξιον πώς τις ανακάλυψε) και ένα φανελάκι μου που της έφτανε ως τον αφαλό, γιατί τα φοράω κοντά.
Περιττό να πω ότι γέλασα με την εμφάνισή της (καλοπροαίρετα), αλλά εκείνη ενοχλήθηκε. Όχι, δεν χωρίσαμε εκείνην την μέρα αλλά ούτε και κάναμε αυτά που είχε στο μυαλό της γιατί προσβλήθηκε.![]()