Θυμάμαι και το ΕΘΕΡ και το ethereal. Κάτι μου λέει ότι σου έχω ξανακάνει αυτήν την ερώτηση πριν χρόνια και μου είπες όχι. Σε θυμάμαι ως και καλό. Ξέρεις. που βλέπεις το νικ ή το άβαταρ του άλλου και νιώθεις ότι είναι ο δικός σου. Αριστερό μάλιστα σε θυμάμαι. Βλέπω τώρα ότι σε λέει νεοδημοκράτη και μπερδεύτηκα. τέλος πάντων.
Έτσι είναι ο κόσμος, όπως το λες και πολύ μου τη σπάει. Θα ήθελα να είναι πιο διαλεκτικοί όλοι. Αλλά ξέρω ότι κι εγώ έτσι έχω φανεί σε άλλους τις στιγμές που επιλέγω να απαντήσω με βρισιές ή τέλος πάντων όχι και τόσο διαλεκτικά. Κι ας με θεωρώ πολύ διαλεκτικό άνθρωπο. Μη σκας. Συνέχισε να κρατάς το επίπεδο που γουστάρεις και κάποια στιγμή θα ικανοποιηθείς από τον κόπο που έκανες. Δηλαδή όχι πολλά. απλά ένας θα συμπληρώσει ωραία τη γνώμη σου και θα νιώσεις κάτι πιο ελπιδοφόρο από το σύνηθες της καθημερινότητας.
Τα κουτάκια στη σκέψη είναι καρκίνος, Θέλει άσκηση η σκέψη δεν είναι παίξε γέλασε. Αλλά κι ο κόσμος δεν μπορεί με τόση βία και τρομοκρατία. Κάπου πρέπει να δείξει, έστω και στον εαυτό του - το ΥΠΕΡΕΓΩ του - ότι είναι ταυτισμένος με την κυρίαρχη νοοτροπία. Θα πρέπει να επιδείξει τον αντανακλαστικό του μηχανισμό ότι μάχεται το εχθρικό και το παράξενο. Αυτό δεν τον αφήνει να ανοίξει το μυαλό του και να τολμάει να ανατρέπει τον εαυτό του κάποιες φορές. Είναι πολύ γενικό αυτό που σου λέω επειδή δεν ξέρω κατά πόσο βαριέσαι να παρακολουθήσεις τη σκέψη μου οπότε δεν αναλύω περαιτέρω. Το αφήνω έτσι κι ότι σου εμπνεύσει - συμφωνία ή διαφωνία.
Σκατά όμως ρε συ! Μιλάμε για κορονοϊό κι αντί να μας πιάσει το "επιστημονικό" μας και να να θέλουμε να μάθουμε τεχνικά και θεωρητικά πράγματα -με τη μορφή σύσκεψης - καθόμαστε και περιμένουμε που θα σκοντάψει ο άλλος να γουστάρουμε. Κινδυνεύουμε με πόλεμο κι αντί να δούμε ότι μας αφορά με τον ίδιο τρόπο και πως να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με ενότητα, κάθονται και πουλάνε πατριωτισμό κι άλλες μαλακίες. Πάλι περιμένουμε που θα σκοντάψει ο άλλος να γουστάρουμε. Άσε με

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.