Lord Brum έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 16:09
seismic1 έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 15:59
George_V έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 15:46
Μα δεν χρειαζεται να το αποδειξεις σε μενα. Σε αυτον πρεπει να το αποδειξεις.
Σε μας το μονο που εχεις να δειξεις ειναι το λαθος του καθηγητη και την αλληλογραφια σου μαζι του που του αποδεικνυεις το λαθος και την παραδοχη του καθηγητη.
Οκ. Σε αυτόν του το είπα το λάθος, και το κατάλαβε. Εγώ έκανα την σύμβαση μαζί του, εγώ πλήρωνα την έρευνα, την δική μου ιδέα εξέταζαν.
Τρις ήταν οι καθηγητές. Παπαδρακάκης, Πλεύρης, Φραγκιαδάκης.
Υπάρχουν πολλά λάθη αλλά ένα ήταν αυτό που έκανε μπαμ.
Η ιδέα μου έχει μεγάλη απόδοση στα τοιχώματα παρά στα υποστυλώματα.
Ενώ η σύμβαση έλεγε να τοποθετηθεί σε φρεάτιο ανελκυστήρα το τοποθέτησαν σε υποστυλώματα που δεν έχει απόδοση.
Δεν υπάρχει αλληλογραφία. Στα 4 χρόνια συνάντησα στο γραφείο του στο Μετσόβιο τον Κ. Μ. Παπαδρακάκη 16 φορές για διευκρινήσεις.
βασικά έβαλαν τη δύναμη προέντασης σαν σταθερό φορτίο και πάκτωση στη βάση, άρα καμία σχέση με αυτό που έλεγες. δεν το έκαναν λόγω άγνοιας, το έκαναν για να σε ξεφορτωθούν. Να βάλεις ελέυθερο τένοντα σε κατακόρυφο στοιχίο και να προσομοιώσεις επαφή είναι μανίκι και δεν θα κάθονταν να το κάνουν για κάτι που καταφανώς δεν δουλεύει.
1. Έχω προσομοίωση από έναν κορυφαίο καθηγητή τον Μανόλη Παπαδρακάκη. Μπορώ να σου δώσω τον σύνδεσμο.
https://www.facebook.com/groups/1227353 ... 0308139133 2. Η προσομοίωση είναι μεν σωστή αλλά έχει δύο βασικά λάθη. Αν δεις τον τίτλο στην πρώτη σελίδα, λέει ότι ο μηχανισμός τοποθετείται σε φρεάτιο ανελκυστήρα στο κέντρο της κατασκευής με προένταση και πάκτωση στις τέσσερις γωνίες. Δεν μου έκανε αυτό. Αντί φρεάτιο το τοποθέτησε σε υποστυλώματα που δεν έχει απόδοση λόγο μικρής διατομής. Όταν το τοποθέτησε σε όλα τα υποστυλώματα τότε είχαμε εξαιρετικά αποτελέσματα γιατί είχαν αυξηθεί προσθετικά οι διατομές. Αν το βάζαμε σε επιμήκη τοιχώματα θα αυξανόταν και η απόδοση. 3. Δεν μου έβαλε τένοντες παρά μόνο θλίψη στην διατομή και πάκτωση ( 0 ) Ο τένοντας αντιδρά ακόμα και αν τα φορτία εφελκυσμού είναι μεγαλύτερα των φορτίων της θλίψης που επιβάλει στην διατομή. Χωρίς τένοντα αυτό δεν γίνεται.
4. Στο υποστύλωμα δεν μπορούμε να έχουμε διπλό τένοντα. Στο υποστύλωμα, λόγω της μικρής διατομής και της συγκέντρωσης των τάσεων, η εφαρμογή διπλού τενόντα είναι πρακτικά προβληματική.
Εφαρμογή σε Επιμήκη Τοιχώματα
Αντίθετα, τα τοιχώματα παρέχουν:
Μεγαλύτερη Διατομή. Επιτρέπουν την τοποθέτηση διπλών τενόντων με ελάχιστη παρεμβολή στη στατική επάρκεια του στοιχείου.
Ομοιόμορφη Κατανομή Τάσεων. Διανέμουν πιο ομοιόμορφα τις δυνάμεις θλίψης και εφελκυσμού, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη σταθερότητα και αντοχή.
Καλύτερη Απόδοση. Η προένταση μπορεί να εφαρμοστεί πιο αποτελεσματικά, αυξάνοντας σημαντικά τη φέρουσα ικανότητα του τοιχώματος σε θλίψη και εφελκυσμό.
Αυτά τα λάθη έκανε.
Με λίγα λόγια μου έκανε μια προσομοίωση με την λιγότερη απόδοση αν και τα αποτελέσματα ακόμα και της μικρής απόδοσης ήταν εξαιρετικά.