!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

seismic1 έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 15:38
George_V έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 15:35
seismic1 έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 15:30 Πάμε στοίχημα?
Μη βαζεις στοιχηματα.

Και για τη δημοσιευση εισουν σιγουρος αλλα πηρες το τριτο το μακρυτερο.
Όχι βάζω στοίχημα Αν σου αποδείξω το λάθος του θα πάρεις εσύ το τρίτο το μακρύτερο δέχεσαι?
Μα δεν χρειαζεται να το αποδειξεις σε μενα. Σε αυτον πρεπει να το αποδειξεις.

Σε μας το μονο που εχεις να δειξεις ειναι το λαθος του καθηγητη και την αλληλογραφια σου μαζι του που του αποδεικνυεις το λαθος και την παραδοχη του καθηγητη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
seismic1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic1 »

George_V έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 15:46
seismic1 έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 15:38
George_V έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 15:35

Μη βαζεις στοιχηματα.

Και για τη δημοσιευση εισουν σιγουρος αλλα πηρες το τριτο το μακρυτερο.
Όχι βάζω στοίχημα Αν σου αποδείξω το λάθος του θα πάρεις εσύ το τρίτο το μακρύτερο δέχεσαι?

Σε μας το μονο που εχεις να δειξεις ειναι το λαθος του καθηγητη και την αλληλογραφια σου μαζι του που του αποδεικνυεις το λαθος και την παραδοχη του καθηγητη.
Οκ. Σε αυτόν του το είπα το λάθος, και το κατάλαβε. Εγώ έκανα την σύμβαση μαζί του, εγώ πλήρωνα την έρευνα, την δική μου ιδέα εξέταζαν.
Τρις ήταν οι καθηγητές. Παπαδρακάκης, Πλεύρης, Φραγκιαδάκης.
Υπάρχουν πολλά λάθη αλλά ένα ήταν αυτό που έκανε μπαμ.
Η ιδέα μου έχει μεγάλη απόδοση στα τοιχώματα παρά στα υποστυλώματα.
Ενώ η σύμβαση έλεγε να τοποθετηθεί σε φρεάτιο ανελκυστήρα το τοποθέτησαν σε υποστυλώματα που δεν έχει απόδοση.
Δεν υπάρχει αλληλογραφία. Στα 4 χρόνια συνάντησα στο γραφείο του στο Μετσόβιο τον Κ. Μ. Παπαδρακάκη 16 φορές για διευκρινήσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic1 την 21 Νοέμ 2024, 16:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

George_V έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 15:21
seismic1 έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 15:19
Lord Brum έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 14:17

όχι
κορυφαίος με 22 papers στα 80 του ε΄χοντας υπάρξει 30 χρόνια καθηγητής δεν υπάρχει. Δες το βιογραφικό του παπαδρακάκη να δεις κάποιον αν όχι κορυφαίο, στο επίπεδο των κορυφαίων με διεθνή αναγνώριση. Τον καρύδη έξω από την ελλάδα δεν τον ξέρει η μάνα του. Το έργο του παπαδρακακη είναι γνωστό, του καρύδη ανύπαρκτο
https://www.researchgate.net/profile/Pa ... is-Manolis
Καλός είναι αλλά του βρήκα λάθη.
Αυτος το ξερει?
τα λάθη το ξέρουν?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
seismic1

Lord Brum έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 16:06
George_V έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 15:21
seismic1 έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 15:19 https://www.researchgate.net/profile/Pa ... is-Manolis
Καλός είναι αλλά του βρήκα λάθη.
Αυτος το ξερει?
τα λάθη το ξέρουν?
Ναι το ξέρουν
Αν θες σου τα λέω ένα ένα αναλυτικά και τεκμηριωμένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic1 την 21 Νοέμ 2024, 16:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

seismic1 έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 15:59
seismic1 έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 15:38 Όχι βάζω στοίχημα Αν σου αποδείξω το λάθος του θα πάρεις εσύ το τρίτο το μακρύτερο δέχεσαι?

Οκ. Σε αυτόν του το είπα το λάθος, και το κατάλαβε. Εγώ έκανα την σύμβαση μαζί του, εγώ πλήρωνα την έρευνα, την δική μου ιδέα εξέταζαν.
Ενώ η σύμβαση έλεγε να τοποθετηθεί σε φρεάτιο ανελκυστήρα το τοποθέτησαν σε υποστυλώματα που δεν έχει απόδοση.
Δεν υπάρχει αλληλογραφία. Στα 4 χρόνια συνάντησα στο γραφείο του στο Μετσόβιο τον Κ. Μ. Παπαδρακάκη 16 φορές για διευκρινήσεις.
βασικά έβαλαν τη δύναμη προέντασης σαν σταθερό φορτίο και πάκτωση στη βάση, άρα καμία σχέση με αυτό που έλεγες. δεν το έκαναν λόγω άγνοιας, το έκαναν για να σε ξεφορτωθούν. Να βάλεις ελέυθερο τένοντα σε κατακόρυφο στοιχίο και να προσομοιώσεις επαφή είναι μανίκι και δεν θα κάθονταν να το κάνουν για κάτι που καταφανώς δεν δουλεύει.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

seismic1 έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 15:38 Όχι βάζω στοίχημα Αν σου αποδείξω το λάθος του θα πάρεις εσύ το τρίτο το μακρύτερο δέχεσαι?

Αρα δεν μπορεις να το αποδειξεις.

Ψευδεσαι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

seismic1 έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 15:41
Λοξίας έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 15:36
seismic1 έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 15:16 Αφού είσαστε στόκοι έχω αρχίσει να διδάσκω την τεχνητή νοημοσύνη.
Μπετόστοκε...ό,τι σου λέω εγώ το πρωί, μου το λές εσύ το βράδυ; Τόσο στόκος;

Θα μας φέρεις τα αποδεικτικά στοιχεία που σε στηρίζουν, όπως ισχυρίζεσαι, ο Παπαδρακάκης και ο Καρύδης;
Στα έχω ζητήσει τρια τεσσερα ποστς πιο πάνω

.
Δεν μπορώ να αποδείξω την παρθενιά μου σε κάποιον που με αποκαλεί πουτάνα γιατί ο σκοπός του είναι να με πηδήξει.
Εγώ απλά σε ρωτάω γιατί είχαν επαφές μαζί μου τόσα χρόνια?
Αποδεικτικό στοιχείο είναι η προσομοίωση του Παπαδρακάκη και η εξέταση που έκανε στην ιδέα μου ο Καρύδης και την βρήκε εξαιρετική.
Και στο είπα: να ΜΗΝ επικαλεστείς την προσομοίωση που σου έκαναν στο ΕΜΠ, διότι ΕΣΥ ο ΙΔΙΟΣ τους κατηγορούσες ότι σου πήραν λεφτά και δεν σου έκαναν την προσομοίωση που έπρεπε. Επομένως: ΣΚΑΤΑ υποστήριξη είχες...μέχρι και αυτοί σε δούλεψαν...κουρόγιδο.

Ρε χαζούλιακα, αν κάποιος επιστήμονας είχε βρει την πατέντα σου "εξαιρετική", θα ήταν τόσοο βλάκας να μην σου προτείνει να την θέσετε σε εφαρμογή και εμπορική εκμετάλλευση; Ποιος στραβός δεν θέλει το φως του;
Η μεγαλύτερη απόδειξη πως η πατέντα σου ΔΕΝ είναι εμπορικά εκμεταλλεύσιμη, είναι ότι κυκλοφορεί εδώ και 15 χρόνια, της έχει γίνει παγκόσμια διαφήμιση και ΚΑΝΕΙΣ, μα ΚΑΝΕΙΣ, δεν έχει ενδιαφερθεί. Ούτε επιστήμονας, ούτε κατασκευαστική εταιρεία.

Ακόμα και τώρα που την έστειλες σε ένα σοβαρό περιοδικό, στην πέταξαν στα μούτρα.

Κατάλαβέ το, τζίφος, μηδέν, νούλα...
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Λοξίας έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 16:12
seismic1 έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 15:41
Λοξίας έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 15:36
Μπετόστοκε...ό,τι σου λέω εγώ το πρωί, μου το λές εσύ το βράδυ; Τόσο στόκος;

Θα μας φέρεις τα αποδεικτικά στοιχεία που σε στηρίζουν, όπως ισχυρίζεσαι, ο Παπαδρακάκης και ο Καρύδης;
Στα έχω ζητήσει τρια τεσσερα ποστς πιο πάνω

.
Δεν μπορώ να αποδείξω την παρθενιά μου σε κάποιον που με αποκαλεί πουτάνα γιατί ο σκοπός του είναι να με πηδήξει.
Εγώ απλά σε ρωτάω γιατί είχαν επαφές μαζί μου τόσα χρόνια?
Αποδεικτικό στοιχείο είναι η προσομοίωση του Παπαδρακάκη και η εξέταση που έκανε στην ιδέα μου ο Καρύδης και την βρήκε εξαιρετική.
Και στο είπα: να ΜΗΝ επικαλεστείς την προσομοίωση που σου έκαναν στο ΕΜΠ, διότι ΕΣΥ ο ΙΔΙΟΣ τους κατηγορούσες ότι σου πήραν λεφτά και δεν σου έκαναν την προσομοίωση που έπρεπε. Επομένως: ΣΚΑΤΑ υποστήριξη είχες...μέχρι και αυτοί σε δούλεψαν...κουρόγιδο.

Ρε χαζούλιακα, αν κάποιος επιστήμονας είχε βρει την πατέντα σου "εξαιρετική", θα ήταν τόσοο βλάκας να μην σου προτείνει να την θέσετε σε εφαρμογή και εμπορική εκμετάλλευση; Ποιος στραβός δεν θέλει το φως του;
Η μεγαλύτερη απόδειξη πως η πατέντα σου ΔΕΝ είναι εμπορικά εκμεταλλεύσιμη, είναι ότι κυκλοφορεί εδώ και 15 χρόνια, της έχει γίνει παγκόσμια διαφήμιση και ΚΑΝΕΙΣ, μα ΚΑΝΕΙΣ, δεν έχει ενδιαφερθεί. Ούτε επιστήμονας, ούτε κατασκευαστική εταιρεία.

Ακόμα και τώρα που την έστειλες σε ένα σοβαρό περιοδικό, στην πέταξαν στα μούτρα.

Κατάλαβέ το, τζίφος, μηδέν, νούλα...
είπαμε, δεν θα το καταλάβει ποτέ ο δον Σεισμώτης
seismic1

Lord Brum έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 16:09

βασικά έβαλαν τη δύναμη προέντασης σαν σταθερό φορτίο και πάκτωση στη βάση, άρα καμία σχέση με αυτό που έλεγες. δεν το έκαναν λόγω άγνοιας, το έκαναν για να σε ξεφορτωθούν. Να βάλεις ελέυθερο τένοντα σε κατακόρυφο στοιχίο και να προσομοιώσεις επαφή είναι μανίκι και δεν θα κάθονταν να το κάνουν για κάτι που καταφανώς δεν δουλεύει.
1. Έχω προσομοίωση από έναν κορυφαίο καθηγητή τον Μανόλη Παπαδρακάκη. Μπορώ να σου δώσω τον σύνδεσμο. https://www.facebook.com/groups/1227353 ... 0308139133 2. Η προσομοίωση είναι μεν σωστή αλλά έχει δύο βασικά λάθη. Αν δεις τον τίτλο στην πρώτη σελίδα, λέει ότι ο μηχανισμός τοποθετείται σε φρεάτιο ανελκυστήρα στο κέντρο της κατασκευής με προένταση και πάκτωση στις τέσσερις γωνίες. Δεν μου έκανε αυτό. Αντί φρεάτιο το τοποθέτησε σε υποστυλώματα που δεν έχει απόδοση λόγο μικρής διατομής. Όταν το τοποθέτησε σε όλα τα υποστυλώματα τότε είχαμε εξαιρετικά αποτελέσματα γιατί είχαν αυξηθεί προσθετικά οι διατομές. Αν το βάζαμε σε επιμήκη τοιχώματα θα αυξανόταν και η απόδοση. 3. Δεν μου έβαλε τένοντες παρά μόνο θλίψη στην διατομή και πάκτωση ( 0 ) Ο τένοντας αντιδρά ακόμα και αν τα φορτία εφελκυσμού είναι μεγαλύτερα των φορτίων της θλίψης που επιβάλει στην διατομή. Χωρίς τένοντα αυτό δεν γίνεται.
4. Στο υποστύλωμα δεν μπορούμε να έχουμε διπλό τένοντα. Στο υποστύλωμα, λόγω της μικρής διατομής και της συγκέντρωσης των τάσεων, η εφαρμογή διπλού τενόντα είναι πρακτικά προβληματική.
Εφαρμογή σε Επιμήκη Τοιχώματα
Αντίθετα, τα τοιχώματα παρέχουν:
Μεγαλύτερη Διατομή. Επιτρέπουν την τοποθέτηση διπλών τενόντων με ελάχιστη παρεμβολή στη στατική επάρκεια του στοιχείου.
Ομοιόμορφη Κατανομή Τάσεων. Διανέμουν πιο ομοιόμορφα τις δυνάμεις θλίψης και εφελκυσμού, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη σταθερότητα και αντοχή.
Καλύτερη Απόδοση. Η προένταση μπορεί να εφαρμοστεί πιο αποτελεσματικά, αυξάνοντας σημαντικά τη φέρουσα ικανότητα του τοιχώματος σε θλίψη και εφελκυσμό.
Αυτά τα λάθη έκανε.
Με λίγα λόγια μου έκανε μια προσομοίωση με την λιγότερη απόδοση αν και τα αποτελέσματα ακόμα και της μικρής απόδοσης ήταν εξαιρετικά.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

.

ΤΙ γράφει ο άνθρωπος... :smt005: :smt005:

Μαλακία goes cloud...
seismic1

Λοξίας έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 17:38 .

ΤΙ γράφει ο άνθρωπος... :smt005: :smt005:

Μαλακία goes cloud...
Αυτά είναι για άντρες μωρή σουρλουλού.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Συμπέρασμα:
Μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να υπάρχουν επαρκή επιστημονικά δεδομένα ή δοκιμές για να υποστηριχθεί η εγκυρότητα της πατέντας του. Χωρίς ανεξάρτητη αξιολόγηση ή εμπειρικές αποδείξεις, οι ισχυρισμοί του παραμένουν αναπόδεικτοι. Αν ενδιαφέρεται σοβαρά για την εφαρμογή της μεθόδου του, θα ήταν χρήσιμο να συνεργαστεί με αναγνωρισμένους μηχανικούς ή να παρουσιάσει τη δουλειά του σε διεθνή φόρα.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
seismic1

taxalata xalasa έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 17:48 Συμπέρασμα:
Μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να υπάρχουν επαρκή επιστημονικά δεδομένα ή δοκιμές για να υποστηριχθεί η εγκυρότητα της πατέντας του. Χωρίς ανεξάρτητη αξιολόγηση ή εμπειρικές αποδείξεις, οι ισχυρισμοί του παραμένουν αναπόδεικτοι. Αν ενδιαφέρεται σοβαρά για την εφαρμογή της μεθόδου του, θα ήταν χρήσιμο να συνεργαστεί με αναγνωρισμένους μηχανικούς ή να παρουσιάσει τη δουλειά του σε διεθνή φόρα.
Το κάνω. Τώρα ετοιμάζω 1. δική μου προσομοίωση με όλες τις προδιαγραφές.
2. Λογισμικό για την μέθοδό μου. 3. επιχειρηματικό σχέδιο. 4. Ίδρυση εταιρείας.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς δεν είναι γωνία...

Εδώ και 15 χρόνια η πατέντα σου και η ιδέα σου, έχουν γυρίσει όλα τα ελληνικά φόρα.
Έχεις γράψει άρθρα σε δυο τρία περιοδικά και τα έχεις διαφημίσει στο εξωτερικό.
Το αποτέλεσμα είναι που μετράει...
Και το αποτέλεσμα είναι: ΤΖΙΦΟΣ

Όσα κοκοράκια και να κάνεις, όσες φορές και να γράψεις ότι δεν μπορεί κανείς να σε ταπώσει, όσες φορές και να αυτοκαμαρωθείς πως είσαι τάχα μου σπουδαίος και παγκόσμιος καθηγητής...το αποτέλεσμα είναι ένα: ΤΖΙΦΟΣ

Γιάννη, για πες ρε συ αλεύρι...
Ο καθηγητής Κωνσταντίνου σε γυρεύει...
Ξέρεις, αυτός που έβαλε την σφραγίδα...
seismic1

Lord Brum έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 16:09

Μέσα στο κεφάλι σας δεν δουλεύει γιατί είσαστε στόκοι. :102:
ΔΟΥΛΕΎΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΆΞΗ.
https://www.youtube.com/watch?v=3Tc-otj0E7g
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχιτεκτονική”