Μπα, δεν χρειάζεται...αρκεί να μας φέρεις εσύ τις αποδείξεις πως ο Παπαδρακάκης συμφωνεί μαζί σου.seismic1 έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 13:53Μ.Παπαδρακάκης είναι κορυφαίος καθώς και τον γίγαντα Παναγιώτη Καρύδη.Λοξίας έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 13:42 Μα αυτή είναι η τακτική του εδώ και χρόνια.
Στα φόρα των πολιτικών μηχανικών (πριν πολλά χρόνια), δημοσίευε τους υπολογισμούς του, στην κυριολεξία 1 μήλο συν δύο μήλα ίσον 4 μήλα!
Του έλεγαν ότι είναι λανθασμένοι, αυτός άρχιζε την κλάψα να του διορθώσου διότι δεν έχει το κατάλληλο λογισμικό. Την πάταγαν στην αρχή και του τα διόρθωναν. Μόλις καλυτέρευε τα γραπτά του, τους άρχιζε αν βρουν τα λάθη του! Του τα έβρισκαν, αλλά έπεφταν στην σεισμίκια λούπα:
Γιάννης: Μπορείτε να μου βρείτε που έχω λάθος;
ΠολΜηχ: Εδώ και εδώ.
Γιάννης: Δεν απαντάς! Γιατί δεν απαντάς; Γιατί δεν μπορείς να βρεις λάθος, άρα είσαι κατώτερός μου. Είμαι ανώυτερος του καθηγητή.
Με αυτά και αυτά, πέρναγαν τα χρόνια, τον Γιάννη τον μπανάρισαν από όλα τα φόρα της Ελλάδας (και από κάνα δυο ξένα) και φτάσαμε σήμερα, που παίζεται το ίδιο έργο εδώ και πάνω από 12 χρόνια...
Όμως, αυτή είναι η ζωή του, αυτή είναι η καθημερινότητά του. Ζει για να μπαίνει στο φόρουμ και να πουλάει μούρη. Αφού η ιδέα του, η πατέντα του έχουν πάει κουβά, βρίσκει καταφύγιο στο φόρουμ που μπορεί να παριστάνει τον "παγκόσμιο καθηγητή", όπως έχει πει...
Πάρε τους τηλέφωνο να μιλήσεις μαζί τους και θα σε βάλουν στην θέση σου.
Και ΜΗΝ μας φέρεις πάλι την αστεία προσομοίωση που σου έκαναν στο ΕΜΠ και που ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ τους κατηγορούσες ότι και σου πήραν λεφτά και σου έκαναν μσή δουλειά.
Και για φέρε μας αποδείξεις ότι και ο Καρύδης συμφωνεί μαζί σου.
Και ΜΗΝ μας φέρεις πάλι εκείνη την κωμωδία που έλαβε μέρος ο αδελφός σου και ο Καρύδης που δεν ήξερε που να κρυφτεί...