Το είχα ζητήσει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
- Dwarven Blacksmith
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Εγραψα στο fb.
Αν και δεν είμαι ειδικός θα μου φαινόταν ωριμότερο μέτρο η καθολική απαγόρευση της εξόδου των ηλικιωμένων από το σπίτι χωρίς εξαιρέσεις παρά η συλλογική απαγόρευση εξόδου που όμως είναι ΚΟΡΟΙΔΙΑ γιατί όλοι θα την παρακάμπτουν με ένα sms. Σήμερα είδα περισσότερους να κυκλοφορούν από χθες.
.
Αν και δεν είμαι ειδικός θα μου φαινόταν ωριμότερο μέτρο η καθολική απαγόρευση της εξόδου των ηλικιωμένων από το σπίτι χωρίς εξαιρέσεις παρά η συλλογική απαγόρευση εξόδου που όμως είναι ΚΟΡΟΙΔΙΑ γιατί όλοι θα την παρακάμπτουν με ένα sms. Σήμερα είδα περισσότερους να κυκλοφορούν από χθες.
.
Κι ο Πρετεντέρης βρέθηκε με κορονοιο
Αυτό το ξέρω πολύ καλά.Beria έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:28Πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας ούτε τέθηκε σε ισχύ, ούτε προβλέπεταιΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:27Αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει για αμιγώς πρακτικούς λόγους.Σουβλίτσα έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:02 Σιγά σιγά θα επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας, δεν τα περνάνε όλα με τη μία, μπαμ και μέσα
Εκφράζεις κάποιο άγχος για το ότι πρόκειται για κάποιο υποχθόνιο σχέδιο ή μου φαίνεται;![]()
Αφού οι επιχειρήσεις είναι ανοιχτές, πώς θα υπάρξει απαγόρευση
Απλώς πιστεύω ότι πλανιέται και μία συνωμοσιολογική διάθεση στο πλάνο αναφορικά με την κατάλυση των δημοκρατικών ελευθεριών κλπ κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Oι σελεμπριταδες ειναι οι πρωτοι που δεν εφαρμοζουν τα μετρα.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 23 Μαρ 2020, 16:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το είχα προωθήσει
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ήταν δίκαιο, έγινε πράξηLugozzi έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:35Το είχα προωθήσει
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Κανόνισε να ανεβάσεις τη θεωρία συνωμοσίας που είπες
2 μέρες περιμένω
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Eχει αρκετό καιρό επώασης
Το είχε και δε το γνώρισε και προφανώς κόλλησαν κι αλλοι
Πω
Πολύς κόσμος έτσι το είχε και δεν ηξερε
Ελπίζω να σταματήσει η άνοδος που θα εμφανιστεί από τα μέχρι τώρα φαινόμενα
Εγώ ας πούμε ότι δεν αντέχω άλλο ψεκασμό.Σουβλίτσα έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:31Εσύ ας πούμε θα απέκλειες παντελώς το ενδεχόμενο οι έρευνες που γίνονται στα εργαστήρια για βιοχημικά όπλα να μην περιορίζονται για μοναδική χρήση επάνω σε επίλεκτους στρατιωτικούς λολ?ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:27Αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει για αμιγώς πρακτικούς λόγους.Σουβλίτσα έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:02 Σιγά σιγά θα επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας, δεν τα περνάνε όλα με τη μία, μπαμ και μέσα
Εκφράζεις κάποιο άγχος για το ότι πρόκειται για κάποιο υποχθόνιο σχέδιο ή μου φαίνεται;![]()
Ό,τι πήρα, πήρα, ό,τι άντεξα, άντεξα, από ένα σημείο και μετά η μόνη λύση είναι μια πλήρης και απολύτως συνειδητή αποσύνδεση από το συλλογικό σκεπτικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Λογική κίνηση.
Το κακο ειναι οτι δεν ειναι θεωρια συνωμοσιας. Ειναι κατι πολυ πιο φριχτο γιατι ειναι πραγματικο. Τι Λοβκραφτ και πρασινα αλογα μπροστα του. Αλλα θελει δουλεια, λογικα αυριο θα το εχω δημοσιευσει.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 23 Μαρ 2020, 16:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δεν κατάλαβα τί αποσύνδεση εννοείςΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:40Εγώ ας πούμε ότι δεν αντέχω άλλο ψεκασμό.Σουβλίτσα έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:31Εσύ ας πούμε θα απέκλειες παντελώς το ενδεχόμενο οι έρευνες που γίνονται στα εργαστήρια για βιοχημικά όπλα να μην περιορίζονται για μοναδική χρήση επάνω σε επίλεκτους στρατιωτικούς λολ?ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:27
Αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει για αμιγώς πρακτικούς λόγους.
Ό,τι πήρα, πήρα, ό,τι άντεξα, άντεξα, από ένα σημείο και μετά η μόνη λύση είναι μια πλήρης και απολύτως συνειδητή αποσύνδεση από το συλλογικό σκεπτικό.
Για τα δικά μας δεδομένα, των χριστιανών λέω, το θέμα ειναι να αντέξουμε
ο υπομείνας εις τέλους...λέει
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Έλα ρε Αρίστο, δώσε κάτι μέχρι αύριοΑρίστος έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:42
Το κακο ειναι οτι δεν ειναι θεωρια συνωμοσιας. Ειναι κατι πολυ πιο φριχτο γιατι ειναι πραγματικο. Τι Λοβκραφτ και πρασινα αλογα μπροστα του. Αλλα θελει δουλεια, λογικα αυριο θα το εχω δημοσιευσει.
.
ΥΓ: κι εγώ πιστεύω οτι είναι κάτι πολύ πιο φριχτό και πραγματικό
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-