!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
- NKVD_SMERSH
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Πήγα Σταθμό Λαρίσης πριν την απαγόρευση δεν μου ζήτησαν τίποτα. Κατέβηκα Λάρισα μπήκα σε ταξί και ήρθα κατ' ευθείαν για δουλειά με τα πόδια από το σπίτι χωρίς ταυτότητα και χαρτιά και δεν με έλεγξε κανείς.
Βρέχει κιόλας!
Βρέχει κιόλας!
“He who controls the spice controls the universe.”
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Παίδες, τις πρώτες μέρες έτσι κι αλλιώς δεν θα ρίξουν πρόστιμα. Συστάσεις θα κάνουν.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Εδώ κάνω εγώ τα 6 χιλιόμετρα πολλές φορές με τα πόδια μια ώρα. Και δεν είμαι αθλητικός.jimdenin έγραψε: 23 Μαρ 2020, 14:28 Δεν τίθεται ζήτημα αστυνομοφοβίας αλλά επίγνωσης των ορίων, που πρέπει να έχει κάποιος. Έχει δίκιο σε αυτό το θέμα ο Stergiosbik. Μια απόσταση από την κατοικία γύρω στο 1.5/1.75 χλμ πήγαινε-έλα (3-3,5 χλμ συνολικά) γίνεται, από εμπειρία και με την προϋπόθεση κάποιος να είναι όχι κατ'ανάγκην αθλητής αλλά να έχει μια καλή φυσική κατάσταση, με περπάτημα γύρω στα 40-45 λεπτά .
Λογικά μια τέτοια ιστορία, αν δεν υπάρχει και υπέρ-βάλλων ζήλος από πλευράς ΕΛΑΣ/δημοτικής αστυνομίας, για 2 φόρες έστω μέσα στην ημέρα πρέπει να θεωρείται αποδεκτή.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Σιγά σιγά θα επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας, δεν τα περνάνε όλα με τη μία, μπαμ και μέσα
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Πήγαμε σήμερα με την κυρά, για ψώνια στο ΣΜ της γειτονιάς... στις 7 ακριβώς. Μέσα ήμασταν μόνο εμείς και οι υπάλληλοι... Άνετα!Gherschaagk έγραψε: 23 Μαρ 2020, 15:18Μου απάντησαν. Πήγα για ψωμί. Ο "κάτω" φούρνος ήταν κλειστός. Πήγα στον "πάνω". Μπαίνω μέσα και είμαι μόνη μου, παράδεισος. Πριν προλάβω να πω τι θέλω από ψωμί σκάνε μύτη μέσα άλλοι 3. Την κάνω κρίση. Φεύγουν αυτοί οι 3 έρχονται άλλοι 2. Μου λέει η κοπέλα το ποσό, της λέω άραξε, θα φύγουν αυτοί που κάθονται ακριβώς μπροστά στο ταμείο, παραχωρώ τη θέση μου, και μετά θα σε πληρώσω. Κάπως έτσι.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Το πρωί στον πεζόδρομο των Πετραλώνων παππούδες από τα μπαλκόνια γαμωσταύριζαν περιπατητές
Ωραίες σκηνές
Ωραίες σκηνές
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει για αμιγώς πρακτικούς λόγους.Σουβλίτσα έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:02 Σιγά σιγά θα επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας, δεν τα περνάνε όλα με τη μία, μπαμ και μέσα
Εκφράζεις κάποιο άγχος για το ότι πρόκειται για κάποιο υποχθόνιο σχέδιο ή μου φαίνεται;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Επιτέλους!
Και εκεί να μείνει.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας ούτε τέθηκε σε ισχύ, ούτε προβλέπεταιΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:27Αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει για αμιγώς πρακτικούς λόγους.Σουβλίτσα έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:02 Σιγά σιγά θα επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας, δεν τα περνάνε όλα με τη μία, μπαμ και μέσα
Εκφράζεις κάποιο άγχος για το ότι πρόκειται για κάποιο υποχθόνιο σχέδιο ή μου φαίνεται;![]()
Αφού οι επιχειρήσεις είναι ανοιχτές, πώς θα υπάρξει απαγόρευση;
Με ολογράμματα θα εργαζόμεθα;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Αν θες να πας σούπερ μάρκετ, φαρμακείο και τράπεζα ή ΚΕΠ, όλα σε κοντινή απόσταση, τι στέλνεις;
Άμα κανείς ακούσει για μπαρμπούτι σε υπόγειο, ας στείλει π.μ..
Ordem e Progresso.
Κι εδώ δε βγήκα σήμερα καθόλου όμως τηλεφώνησα στη φιλη
Κανονικά σα να μη συμβαίνει τίποτα πήγαν στη κοντινή άλλη επαρχια άντρας και γιος
Μου λέει κι όλας έλα για καφέ αύριο
Δε τη παρεξηγώ, αλλά άστο καλύτερα σπίτι
Κανονικά σα να μη συμβαίνει τίποτα πήγαν στη κοντινή άλλη επαρχια άντρας και γιος
Μου λέει κι όλας έλα για καφέ αύριο
Δε τη παρεξηγώ, αλλά άστο καλύτερα σπίτι
Εσύ ας πούμε θα απέκλειες παντελώς το ενδεχόμενο οι έρευνες που γίνονται στα εργαστήρια για βιοχημικά όπλα να μην περιορίζονται για μοναδική χρήση επάνω σε επίλεκτους στρατιωτικούς λολ?ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:27Αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει για αμιγώς πρακτικούς λόγους.Σουβλίτσα έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:02 Σιγά σιγά θα επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας, δεν τα περνάνε όλα με τη μία, μπαμ και μέσα
Εκφράζεις κάποιο άγχος για το ότι πρόκειται για κάποιο υποχθόνιο σχέδιο ή μου φαίνεται;![]()
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-