Δεν το είπα για σένα προσωπικά. Σχολιάζω την στάση των υπολοίπων υπευθύνων δημοκρατικών δυνάμεων στο πχορουμ που μίλησαν πρώτοι για αφαίρεση δικαιωμάτων ενω σε άλλο νήμα σφάζονται. και ήρθες εσύ να μου πεις τι μπορεί να σημαίνει ένα σχόλιο του ταλαίπωρου που βλέπει παντού κομμουνιστές από την Αγγλία και του Οτο που είναι πιο νεοδημοκρατης από τους νεοδημοκρατες όπως δήλωσε ( γελαει λίγο ο κόσμος γιατί την τελευταία φορά που είδα Άδωνι έλεγε ότι ως νεοδημοκρατης απεχθάνεται την χούντα. Αν έχεις υπομονή θες λίγο κάτι νήματα που έχει ανοίξει ο νεοδημοκρατης ότι )... Και ναι αυτοί έχουν τους χρήσιμους ηλίθιους μια ζωή για αυτό μια ζωή κυβερνούν είτε πράσινα ειτε γαλάζια ειτε ροζ παιδιά.ST48410 έγραψε: 15 Αύγ 2020, 22:08Δεν μπορεί να πιστεύεις ότι διεκδικώ για τον εαυτό μου το δικαίωμα να κρίνει ποιος είναι ικανός ή όχι να ψηφίσει. Άλλο λέω. Ότι κάθε φορά που ανήγει η συζήτηση για το δικαίωμα της ψήφου στους εφήβους ή για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης σε μικρότερες ηλικίες ακούγονται πολλές φωνές υπέρ και σωρεία επιχειρημάτων. Τώρα που έχουμε πανδημία η οποία διασπείρεται και από συγκεκριμένες συνήθειες των νέων, ξαφνικά έγιναν ανίκανα παιδάκια που δεν φέρουν καμία ευθύνη.Gewponos90 έγραψε: 15 Αύγ 2020, 18:03 Σωστό. Αλλά και πάλι δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε κανέναν Τσίπρα, Μητσοτακη, Ταλαίπωρο ST8441 Όττο ,Γεωπόνο κτλ να κρίνει ποιος είναι ικανός να ψηφίσει και ποιος όχι.
Εγώ ας πούμε λέω να αφαιρεθεί όχι μόνο το δικαίωμα ψήφου σε όσους πήγαν και κοινωνησαν μέσα στον χαμό αλλά να κλειστούν και σε ιδρυμα. Μέσα; Γουστάρουμε;
Προσωπικά θα ήθελα κάποιες άκρως αντικοινωνικές συμπεριφορές που γίνονται συνειδητά με σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα ή και για πλάκα, να οδηγούν σε στέρηση του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι.
Εσύ είσαι σίγουρος ότι θέλεις να μπεις σε αυτό το τριπακι; Να σου καθορίσει οποιαδήποτε κυβέρνηση αν μπορείς να έχεις πολιτικά δικαιώματα η όχι;