Ο μεν Λαγός σήμερα διέγραψε τον εαυτό του απο την πολιτική σκηνή όταν στο ευρωκοινοβούλιο καταψήφισε(απο τους λόγους ευρωβουλευτές που το έκαναν αυτό) τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας!Κανένας πατριώτης ψηφοφόρος ή πολιτικός δεν γίνεται να συνεργάζεται με άτομο σαν τον Λαγό που στα οικονομικά είναι σχεδόν τόσο αριστερός όσο το ΚΚΕ και απο την άλλη ενώ βρίζει την Τουρκία την μια μέρα την επόμενη καταψηφίζει τις κυρώσεις εναντίον της.
Ο μεν Λαγός σήμερα διέγραψε τον εαυτό του απο την πολιτική σκηνή όταν στο ευρωκοινοβούλιο καταψήφισε(απο τους λόγους ευρωβουλευτές που το έκαναν αυτό) τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας!Κανένας πατριώτης ψηφοφόρος ή πολιτικός δεν γίνεται να συνεργάζεται με άτομο σαν τον Λαγό που στα οικονομικά είναι σχεδόν τόσο αριστερός όσο το ΚΚΕ και απο την άλλη ενώ βρίζει την Τουρκία την μια μέρα την επόμενη καταψηφίζει τις κυρώσεις εναντίον της.
Green Dragon έγραψε: 27 Νοέμ 2020, 21:16
Ήμουν 100% σίγουρος ότι υπήρχε κάποιο σκεπτικό από πίσω. Αλλιώς γιατί να κάνει κάτι τέτοιο;
Για τον ίδιο λόγο που συνήθως ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ καταψηφίζουν και τις αυξήσεις που δίνει η κυβέρνηση : επειδή είναι λίγες.
Σχέδιο Ανάν φυσικά δεν υπάρχει τώρα.Ούτε ο ίδιος ο Ανάν.
Green Dragon έγραψε: 27 Νοέμ 2020, 21:16
Ήμουν 100% σίγουρος ότι υπήρχε κάποιο σκεπτικό από πίσω. Αλλιώς γιατί να κάνει κάτι τέτοιο;
Για τον ίδιο λόγο που συνήθως ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ καταψηφίζουν και τις αυξήσεις που δίνει η κυβέρνηση : επειδή είναι λίγες.
Σχέδιο Ανάν φυσικά δεν υπάρχει τώρα.Ούτε ο ίδιος ο Ανάν.
Δεν είπα ότι του δίνω δίκιο. Ούτε άδικο του δίνω, δεν ξέρω, θέλω να το σκεφτώ.
Αυτό που είπα είναι ότι η τσεκουράτη καταδίκη του από άλλους εδώ μέσα ήταν μάλλον βιαστική.
Θα ξεφύγουμε όωμς απο το θέμα του νήματος εαν συνεχίσουμε τη συζήτηση για αυτό εδώ.
Ου αι και αλίμονο αλίμονο αν γίνεται σύγκριση με την ΝΔ(ένα κόμμα που δεν τολμά να αμφισβητήσει την παγκοσμιοποιητικη ελίτ αλλά ούτε καν την ιδεολογική κυριαρχία του ΚΚΕ).Οσο για το τι λέει για την Κύπρο το ψήφισμα αυτή τη στιγμή είναι δευτερεύων εφόσον περιεχει κυρώσεις που τσουζουν την Τουρκία.Σε αυτό ο Λαγός δείχνει καθαρά μη ρεαλιστης(αν και η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν τον πήγαινα κυρίως για τις χιτλερικες αναφορές του και το γεγονός ότι οι θέσεις του για την οικονομια ανταγωνίζονται το ΚΚΕ για το ποιες είναι αριστερότερα).