!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θάνος Τζήμερος

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Re: Θάνος Τζήμερος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Golden Age έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 17:26
kameron έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 17:05 Ο Τζήμερος συμφώνησε με τον Φαήλο να συνεργασθούν και να κατέβουν μαζί στις εκλογές.
Και απ' ότι διαβάζω θέλουν να πείσουν και το Φραγκούλη Φράγκο. Ας συνεργαστούν και με το Λεβέντη. Όσες συνεργασίες κι αν κάνουν, αν δεν κάνουν τις συνεργασίες που πρέπει, δεν πρόκειται να πάνε πουθενά.
:a040: :a040: :a040: :a040:

Χίλες φορές Λεβέντης. Χίλιες φορές Καρατζαφέρης. Νίκος Νικολόπουλος. Οποιοσδήποτε. Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα. Αλλά Φραγκούλης Φράγκος;;;
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Mitharadir έγραψε: 27 Νοέμ 2020, 10:42
kameron έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 17:05 Ο Τζήμερος συμφώνησε με τον Φαήλο να συνεργασθούν και να κατέβουν μαζί στις εκλογές.
Και απ' ότι διαβάζω θέλουν να πείσουν και το Φραγκούλη Φράγκο. Ας συνεργαστούν και με το Λεβέντη. Όσες συνεργασίες κι αν κάνουν, αν δεν κάνουν τις συνεργασίες που πρέπει, δεν πρόκειται να πάνε πουθενά.
https://www.reader.gr/news/politiki/345 ... zoyn-koini .Θέλουν να βάλουν και τον Φραγκούλη Φράγκο μέσα (αν και αυτός ποτέ ως τώρα δεν έχει συνταχθεί με κάποιο κόμμα).Ακόμα και αν πετύχουν να πείσουν τον Φράγκο θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά αν θα στηριξω το κόμμα αυτό και θα περιμένω να δω το πρόγραμμα του.Προταιροτητα μου εμένα είναι η αντίσταση στην αντζεντα της παγκοσμιοποιητικης/"εκσυχρονιστικης " ελίτ και όχι η αντίσταση στον κομμουνισμό (τον οποίο δεν θεωρώ σοβαρή απειλή στον 21ο αιώνα καθώς έχει περιοριστεί σε Κίνα, Βόρεια Κορέα, Κούβα και Βιετνάμ). Επίσης θα ήθελα να υπήρχε ένα κόμμα που θα είχε στο πρόγραμμα του την μετάβαση απο την κοινοβουλευτική δημοκρατία στην Προεδρικη(τύπου Κύπρου,ΗΠΑ,Λατινοαμερικανικων κρατών κτλ) ή έστω στην ημιπροεδρική δημοκρατία(τύπου Γαλλίας,Σερβίας κτλ) καθώς θεωρώ την κοινοβουλευτική δημοκρατία (Προεδρευόμενη ή Βασιλευομενη) μη παραγωγική για την Ελλάδα για μια σειρά από λόγους. Αλλα αυτό έρχεται σε δεύτερη μοίρα καθώς προταιροτητα δική μου είναι η παγκοσμιοποιητικη ελίτ.

Eξαιρετικος, τα συγχαρητηρια μου. :D

.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Null έγραψε: 27 Νοέμ 2020, 13:16
:a040: :a040: :a040: :a040:

Χίλες φορές Λεβέντης. Χίλιες φορές Καρατζαφέρης. Νίκος Νικολόπουλος. Οποιοσδήποτε. Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα. Αλλά Φραγκούλης Φράγκος;;;

Βρε όλοι μαζί σου λέω εγώ... Το ζητούμενο δεν είναι αυτό...
Άβαταρ μέλους
Golden Age

ST48410 έγραψε: 27 Νοέμ 2020, 13:13
Ασέβαστος έγραψε: 27 Νοέμ 2020, 13:10
Golden Age έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 17:41
Με το Εθνικό Μέτωπο. Όχι όμως απο μόνο του. Θα πρέπει προηγουμένως το Εθνικό Μέτωπο να έχει έλθει σε συμφωνία με ΧΑ, κόμμα Κας και κόμμα Λαγού. Να κατεβάσει υποψηφίους δικά τους άτομα, είτε ως πρόσωπα, είτε ως συνεργαζόμενο μετωπικό σχήμα και να έχει τη στήριξή τους. Στη συνέχεια το ΕΜ να συνεργαστεί με το Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών και υπο τη σκέπη του τελευταίου να συνεργαστούν με Τζήμερο.
ο τζ ειναι τοσο μακρια απο τη χα οσο ειναι και απο το κκε. δεν στεκει πουθενα αυτο που λες.
Επίσης συμφωνώ. Αυτό δεν έπαιζε ούτε τον καιρό που είχαν απήχηση. Ποιος στα καλά του θα πήγαινε τώρα να συνεργαστεί με καταδικασμένους;
Είναι ο μόνος τρόπος να μπει στη βουλή.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Null έγραψε: 27 Νοέμ 2020, 13:12
kameron έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 17:28

Νομίζω ότι ο Τζήμερος θα χάσει παρά θα κερδίσει με αυτές τις συνεργασίες, κάνει πάλι το ίδιο λάθος με το 2012 και τον Βαλλιανάτο.
Πω ρε φίλε :cry
Ξέρεις αν ο Κρητικόπουλος είναι ακόμα στην Νέα Δεξιά;
Είχε αποχωρήσει και είχε πάει με Δούμα και ΔΙΕΣΥ. Πλέον νομίζω δεν είναι ούτε εκεί και κάνει εκπομπές με άλλους κύκλους.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Golden Age έγραψε: 27 Νοέμ 2020, 18:20 Είναι ο μόνος τρόπος να μπει στη βουλή.
Δεν θα καθίσει ο Τζήμερος ή κάποιος άλλος να απολογείται για τις δικές σας επιλογές. Μην ελπίζεις. Έχει κάνει και άλλες αυτοκτονικές κινήσεις αλλά αυτό είναι υπερβολικό.

Και στο κάτω κάτω οποιοσδήποτε συνασπισμός/συνεργασίας στα δεξιά της ΝΔ γιατί να μην ελπίζει ότι θα του έρθουν κάποιοι δικοί σας ψήφοι και να πρέπει να τους φέρεται εσείς μαζί σας;

Μια συνεργασία μαζί σας του κόβει οποιαδήποτε ψήφο από μη ακροδεξιό κοινό που θα ήθελε να συμπαραταχθεί μαζί του για το μεταναστευτικό.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

ST48410 έγραψε: 27 Νοέμ 2020, 18:28
Golden Age έγραψε: 27 Νοέμ 2020, 18:20 Είναι ο μόνος τρόπος να μπει στη βουλή.
Δεν θα καθίσει ο Τζήμερος ή κάποιος άλλος να απολογείται για τις δικές σας επιλογές. Μην ελπίζεις. Έχει κάνει και άλλες αυτοκτονικές κινήσεις αλλά αυτό είναι υπερβολικό.

Και στο κάτω κάτω οποιοσδήποτε συνασπισμός/συνεργασίας στα δεξιά της ΝΔ γιατί να μην ελπίζει ότι θα του έρθουν κάποιοι δικοί σας ψήφοι και να πρέπει να τους φέρεται εσείς μαζί σας;

Μια συνεργασία μαζί σας του κόβει οποιαδήποτε ψήφο από μη ακροδεξιό κοινό που θα ήθελε να συμπαραταχθεί μαζί του για το μεταναστευτικό.
Μα δεν θα 'ναι κανονική συνεργασία. Η συνεργασία του θα 'ναι με το Εθνικό Μέτωπο. Και με αυτό, όχι καθαυτού, αλλά ως συνιστώσα του Δικτύου Συντηρητικών (με το οποίο θα έχει την επίσημη συνεργασία). Απο εκεί και πέρα, η ΧΑ και οι διασπάσεις της, θα έχουν μια άτυπη συνεργασία με το Εθνικό Μέτωπο, μέσω υποψηφίων της επιλογής τους (όχι άτομα που έχουν στοχοποιηθεί απο το σύστημα) που θα συνεργάζονται μεμονομένα με αυτό και στις εκλογές θα στηρίζουν αποκλειστικά τους υποψηφίους που θα ανήκουν στο Εθνικό Μέτωπο.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Golden Age έγραψε: 27 Νοέμ 2020, 18:34 Μα δεν θα 'ναι κανονική συνεργασία. Η συνεργασία του θα 'ναι με το Εθνικό Μέτωπο. Και με αυτό, όχι καθαυτού, αλλά ως συνιστώσα του Δικτύου Συντηρητικών (με το οποίο θα έχει την επίσημη συνεργασία). Απο εκεί και πέρα, η ΧΑ και οι διασπάσεις της, θα έχουν μια άτυπη συνεργασία με το Εθνικό Μέτωπο, μέσω υποψηφίων της επιλογής τους (όχι άτομα που έχουν στοχοποιηθεί απο το σύστημα) που θα συνεργάζονται μεμονομένα με αυτό και στις εκλογές θα στηρίζουν αποκλειστικά τους υποψηφίους που θα ανήκουν στο Εθνικό Μέτωπο.
Και περιμένεις ότι τα άλλα κόμματα δεν θα αντιδράσουν; Σε κάθε συνέντευξη θα είναι το νούμερο ένα πράγμα για το οποίο θα τον ρωτάνε. Τεσπά, δεν έχω άκρες σε κόμματα και μηχανισμούς. Εκτιμώ ως παρατηρητής κάτι τέτοιο μου ως δύσκολο.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

ST48410 έγραψε: 27 Νοέμ 2020, 18:37
Golden Age έγραψε: 27 Νοέμ 2020, 18:34 Μα δεν θα 'ναι κανονική συνεργασία. Η συνεργασία του θα 'ναι με το Εθνικό Μέτωπο. Και με αυτό, όχι καθαυτού, αλλά ως συνιστώσα του Δικτύου Συντηρητικών (με το οποίο θα έχει την επίσημη συνεργασία). Απο εκεί και πέρα, η ΧΑ και οι διασπάσεις της, θα έχουν μια άτυπη συνεργασία με το Εθνικό Μέτωπο, μέσω υποψηφίων της επιλογής τους (όχι άτομα που έχουν στοχοποιηθεί απο το σύστημα) που θα συνεργάζονται μεμονομένα με αυτό και στις εκλογές θα στηρίζουν αποκλειστικά τους υποψηφίους που θα ανήκουν στο Εθνικό Μέτωπο.
Και περιμένεις ότι τα άλλα κόμματα δεν θα αντιδράσουν; Σε κάθε συνέντευξη θα είναι το νούμερο ένα πράγμα για το οποίο θα τον ρωτάνε. Τεσπά, δεν έχω άκρες σε κόμματα και μηχανισμούς. Εκτιμώ ως παρατηρητής κάτι τέτοιο μου ως δύσκολο.
Σίγουρα. Αλλά δεν θα συνεργάζεται με τη ΧΑ. Με το Εθνικό Μέτωπο θα συνεργάζεται και με αυτό ως συνιστώσα άλλης δύναμης με της οποίας συνεργάζεται. Το οποίο Εθνικό Μέτπωο, ούψτε για βία το έχει κατηγορήσει ποτέ κανείς, ούτε για "νεοναζισμό". Τώρα εαν θα τον ρωτούν γιατί η ΧΑ και οι διασπάσεις της στηρίζουν τους υποψηφίους του Εθνικού Μετώπου, ε, κάτι θα στηρίξουν και αυτοί.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Golden Age έγραψε: 27 Νοέμ 2020, 18:49
ST48410 έγραψε: 27 Νοέμ 2020, 18:37
Σίγουρα. Αλλά δεν θα συνεργάζεται με τη ΧΑ. Με το Εθνικό Μέτωπο θα συνεργάζεται και με αυτό ως συνιστώσα άλλης δύναμης με της οποίας συνεργάζεται. Το οποίο Εθνικό Μέτπωο, ούψτε για βία το έχει κατηγορήσει ποτέ κανείς, ούτε για "νεοναζισμό". Τώρα εαν θα τον ρωτούν γιατί η ΧΑ και οι διασπάσεις της στηρίζουν τους υποψηφίους του Εθνικού Μετώπου, ε, κάτι θα στηρίξουν και αυτοί.

Eχω χασει τευχη, κατσε να διαβασω τι γραψατε στις προηγουμενες σελιδες.

Πολυ μακιαβελικο αυτο με το "ως συνιστώσα του Δικτύου Συντηρητικών", μου αρεσε πολυ. :D

.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Golden Age έγραψε: 27 Νοέμ 2020, 18:22
Null έγραψε: 27 Νοέμ 2020, 13:12
kameron έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 17:28

Νομίζω ότι ο Τζήμερος θα χάσει παρά θα κερδίσει με αυτές τις συνεργασίες, κάνει πάλι το ίδιο λάθος με το 2012 και τον Βαλλιανάτο.
Πω ρε φίλε :cry
Ξέρεις αν ο Κρητικόπουλος είναι ακόμα στην Νέα Δεξιά;
Είχε αποχωρήσει και είχε πάει με Δούμα και ΔΙΕΣΥ. Πλέον νομίζω δεν είναι ούτε εκεί και κάνει εκπομπές με άλλους κύκλους.
Θετικό αυτό. Ο άνθρωπος ειναι γτπ
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir »

Golden Age έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 17:58
Highlander έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 17:47
Golden Age έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 17:41

Με το Εθνικό Μέτωπο. Όχι όμως απο μόνο του. Θα πρέπει προηγουμένως το Εθνικό Μέτωπο να έχει έλθει σε συμφωνία με ΧΑ, κόμμα Κας και κόμμα Λαγού. Να κατεβάσει υποψηφίους δικά τους άτομα, είτε ως πρόσωπα, είτε ως συνεργαζόμενο μετωπικό σχήμα και να έχει τη στήριξή τους. Στη συνέχεια το ΕΜ να συνεργαστεί με το Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών και υπο τη σκέπη του τελευταίου να συνεργαστούν με Τζήμερο.
:str8jack:
Στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν πιο ετερόκλητες συνεργασίες. Απο Νεοπασόκους εκσυγχρονιστές, μέχρι τα δίκτυα πολιτικών υποστηρικτών της 17Ν.

Αλλά εγώ δεν μιλώ καν για προοπτική σχήματος, απλά για εκλογική συνεργασία.
Δεν είναι δυνατόν να γίνουν οι συνεργασίες που λες για πολλούς και διάφορους λόγους.Πρώτον Ουαί και αλίμονο αν ο χώρος δεξιότερα και συντηρητικοτερα του κέντρου έχει σαν πρότυπο οργάνωσης... τον ΣΥΡΙΖΑ!Δεύτερον αυτοί που αναφέρεις έχουν μεγάλες ιδεολογικές διαφορές(Λαγός και λοιποί) με τον Κρανιδιώτη και τον Στρατηγό Φραγκούλη έχουν σημαντικές ιδεολογικές διάφορες.Καλά με τον Τζημερο δεν το συζητώ. Ο μεν Λαγός σήμερα διέγραψε τον εαυτό του απο την πολιτική σκηνή όταν στο ευρωκοινοβούλιο καταψήφισε(απο τους λόγους ευρωβουλευτές που το έκαναν αυτό) τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας!Κανένας πατριώτης ψηφοφόρος ή πολιτικός δεν γίνεται να συνεργάζεται με άτομο σαν τον Λαγό που στα οικονομικά είναι σχεδόν τόσο αριστερός όσο το ΚΚΕ και απο την άλλη ενώ βρίζει την Τουρκία την μια μέρα την επόμενη καταψηφίζει τις κυρώσεις εναντίον της.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Αρίστος έγραψε: 26 Νοέμ 2020, 20:54 Δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στον Τζημερο αν και πολλες φορες χυνω με αυτα που λεει.

Αντιθετα το Φαηλο τον εκτιμω.

Θα χαντακωθει με αυτη τη συνεργασια.

.
εκεί που πήγαινε τραίνο..
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Mitharadir έγραψε: 27 Νοέμ 2020, 20:22

Ο μεν Λαγός σήμερα διέγραψε τον εαυτό του απο την πολιτική σκηνή όταν στο ευρωκοινοβούλιο καταψήφισε(απο τους λόγους ευρωβουλευτές που το έκαναν αυτό) τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας!Κανένας πατριώτης ψηφοφόρος ή πολιτικός δεν γίνεται να συνεργάζεται με άτομο σαν τον Λαγό που στα οικονομικά είναι σχεδόν τόσο αριστερός όσο το ΚΚΕ και απο την άλλη ενώ βρίζει την Τουρκία την μια μέρα την επόμενη καταψηφίζει τις κυρώσεις εναντίον της.
https://twitter.com/iolagos/status/1332 ... 51713?s=20
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 27 Νοέμ 2020, 20:26
Mitharadir έγραψε: 27 Νοέμ 2020, 20:22

Ο μεν Λαγός σήμερα διέγραψε τον εαυτό του απο την πολιτική σκηνή όταν στο ευρωκοινοβούλιο καταψήφισε(απο τους λόγους ευρωβουλευτές που το έκαναν αυτό) τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας!Κανένας πατριώτης ψηφοφόρος ή πολιτικός δεν γίνεται να συνεργάζεται με άτομο σαν τον Λαγό που στα οικονομικά είναι σχεδόν τόσο αριστερός όσο το ΚΚΕ και απο την άλλη ενώ βρίζει την Τουρκία την μια μέρα την επόμενη καταψηφίζει τις κυρώσεις εναντίον της.
https://twitter.com/iolagos/status/1332 ... 51713?s=20
Το σχέδιο που καταψήφισε προέβλεπε κυρώσεις στην Τουρκία ή όχι;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”