OK, thanks για το τιπ. Το έβλεπα στα βιντεοκλάμπ και για κάποιον λόγο δεν μου 'κανε κλικ να το νοικιάσω, αλλά το σκεφτόμουνα.
Τώρα που είδα ότι το θάβεις κι εσύ, ένας λόγος παραπάνω να το προσπεράσω.
Έτσι, έτσι. Αφού λέω ν' αλλάξω το νικ μου σε κοπρόσκυλο (του Παβλόφ).
Μήπως ξέρεις κανένα κόλπο για τη Bianca;
Δεν τρώει ψάρι
Παλιά έτρωγε και τώρα σταμάτησε; Ή ποτέ δεν τα γούσταρε;
enterprise-psi έγραψε: 12 Φεβ 2019, 10:01
Είπε ο παράγωγος στον σεναριογράφο, πάρε οτι γαμάτο υπάρχει σε όλα τα scifi και ένωσε τα , i got this είπε ο σεναριογράφος και βγήκε το Nightflyers
Δες λίγα και κρίνε . Πριν 5 μέρες ήμουν άρρωστος βαριά (δέκατα) και το είδα όλο σε μια μέρα
Atlantis έφυγες νωρίς
ΟΚ, θα περιμένω πότε θα πέσω κι εγώ στο κρεβάτι του πόνου (με 37,1 ξέρω 'γω) για να του δώσω ένα τράι.
Saliveros έγραψε: 12 Φεβ 2019, 10:02
Μήπως ξέρεις κανένα κόλπο για τη Bianca;
Δεν τρώει ψάρι
Παλιά έτρωγε και τώρα σταμάτησε; Ή ποτέ δεν τα γούσταρε;
Ποτέ!
επίσης δεν τρώει τίποτ'άλλο πλην κροκετών και μιας συγκεκριμένης μάρκας τόνου σε νερό.
Αυτό που με τρελαίνει είναι πως, όταν τη μάζεψα από το βούρκο για να την κάνω αρχόντισσα, έτρωγε ενθουσιωδώς ό'τι έβρισκε σε ένα σκουπιδοτενεκέ. Από την επομένη, μου το παίζει γκουρμέ
Apergos8 έγραψε: 04 Ιαν 2019, 18:43
Σκηνές γυμνού και σεξ δεν ειχε στα τουρκικά σίριαλ τουλάχιστον σε αυτά ππυ παίχτηκαν και παίζονται στην Ελλάδα. Πες μου ένα σίριαλ τουρκικό εκτός από τον "Προστάτη" που να έχει γυμνές σκηνές ή σκηνές σεξ.
Σύμφωνα με την ισχύουσα τουρκική νομοθεσία τέτοιες σκηνές, καθώς και άσχημη γλώσσα, υπερβολική βία, κάπνισμα (!) ή πόση αλκοόλ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να παιχτούν στην δημόσια τηλεόραση... Είναι πολλές οι περιπτώσεις που σε παλιότερες ταινίες είτε κόβουν σκηνές είτε βάζουν συννεφάκια είτε κόβουν τον ήχο σε κακές λέξεις..
Όλα αυτά τώρα επί Ερντογάν. Η συγκεκριμένη σειρά παίχτηκε από το netflix, οπότε δεν θεωρείται δημόσια τηλεόραση. Να σημειώσω εδώ ότι δημόσια τηλεόραση στην Τουρκία είναι εκτός από την κρατική και τα ιδιωτικά κανάλια που εκπέμπονται όλα ελεύθερα στην επικράτειά της και από αναμεταδότες αλλά και δορυφορικά.
Δεν ήταν πάντα έτσι όμως. Όπως ορθά λέει και η Γαλή, οι τούρκοι είναι πάρα πολύ μπροστά στις τηλεοπτικές παραγωγές και σε αξιόλογες παλιότερες παραγωγές πριν από 2-3 δεκαετίες δεν υπήρχαν τέτοιες απαγορεύσεις.. Ήδη από τα 80ς μάλιστα ήταν πολύ της μόδας κάποιες παραγωγές ελαφρού πορνό..
Εκτός του νετφλιξ, που η συγκεκριμένη σειρά κάνει την πρώτη εμφάνιση και των δυο συνδρομητικών πλατφορμών, τούρκοι παραγωγοί έχουν συστήσει το puhu.tv (puhutv.com πλέον) μια διαδικτυακή πλατφόρμα που μεταδίδει ελεύθερα στην Τουρκία παραγωγές που δεν έχουν τις παραπάνω απαγορεύσεις. Έχουν και εκείνοι βγάλει πολύ καλές και δημοφιλείς σειρές, που όμως δεν μπορούν να μεταδοθούν από τη δημόσια τηλεόραση.. Fi και Sahsiyet είναι μερικά παραδείγματα...
Σκηνές με υπερβολική βία και γυμνό πράγματι δεν επιτρέπεται να προβληθούν στην Τουρκία αλλά δεν είναι η μόνη χώρα που τα απαγορεύει αυτά στην τηλεόραση.Τα απαγορεύουν και κάποιες λατινοαμερικανικές χώρες και οι χώρες της Κεντρικής Ασίας(και νομίζω και το Αζερμπαϊτζάν) και κάποιες χώρες στην Αφρική και την Ασία.