!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Supreme leader Trump

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Supreme leader Trump

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Khan έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 17:48
Golden Age έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 16:30
Khan έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 16:22
Η ανοιχτή υποστήριξη του Αζερμπαιτζάν και οι μπίζνες με τον δικτάτορα Αλιγιεφ δεν είναι θεωρίες για τρολοοπαδούς του Μπάιντεν.Είναι εχθρικές σε βάρος της Αρμενίας και του Αρτσαχ.Ο φίλος του εχθρού μου είναι εχθρός μου το έχεις ακουστά;Ε,κατι τέτοιο ισχύει και τώρα.

Δεν υπάρχει καμμία υποστήριξη του ΑζερμπαΪτζάν φνερή ή κρυφή απο τις ΗΠΑ.

Οι μπίζνες των Αμρικάνων αφορούν το 2019. Το ίδιο είχε γίνει και επι Ομπάμα. Και επι Μπους επίσης... Δηλαδή επι των κύκλων που είναι το Μπάιντεν.

Να, πρόσφατα βγήκε στις ΗΠΑ σκάνδαλο με το γιο του Μπάιντεν που κάνει μπίζνες στην Ουκρανία. Δεν φταίει ο Τραμπ για αυτό...
Σοβαρολογείς άνθρωπε μου;Κάνει μπίζνες με τον Αλιγιεφ και μου λες οτι δεν φταίει;Και τι πας και μπερδεύεις την Ουκρανία τώρα;Εδώ μιλάμε για Ααζερμπαιτζάν.
Διαχρονικά στην Αμερική κάνουν μπίζνες με τον Αλίγιεφ. Δεν ξεκίνησε επι Τραμπ.

Ο Τραμπ υποσχέθηκε υποστήριξη στους Αρμένιους. Οι άλλοι πρόεδροι συνήθως τους λέγαν "βρείτε τα με την Τουρκία". Αυτό λέει πολλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 03 Νοέμ 2020, 19:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Khan έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 16:22
Η ανοιχτή υποστήριξη του Αζερμπαιτζάν και οι μπίζνες με τον δικτάτορα Αλιγιεφ δεν είναι θεωρίες για τρολοοπαδούς του Μπάιντεν.Είναι εχθρικές σε βάρος της Αρμενίας και του Αρτσαχ.Ο φίλος του εχθρού μου είναι εχθρός μου το έχεις ακουστά;Ε,κατι τέτοιο ισχύει και τώρα.

Οι μπίζνες των Αμρικάνων αφορούν το 2019. Το ίδιο είχε γίνει και επι Ομπάμα. Και επι Μπους επίσης... Δηλαδή επι των κύκλων που είναι το Μπάιντεν.

Να, πρόσφατα βγήκε στις ΗΠΑ σκάνδαλο με το γιο του Μπάιντεν που κάνει μπίζνες στην Ουκρανία. Δεν φταίει ο Τραμπ για αυτό...
Σοβαρολογείς άνθρωπε μου;Κάνει μπίζνες με τον Αλιγιεφ και μου λες οτι δεν φταίει;Και τι πας και μπερδεύεις την Ουκρανία τώρα;Εδώ μιλάμε για Ααζερμπαιτζάν.
και η Ελλαδα εκανε δουλειες με τους Αζερους ... μηπως φταιμε και εμεις για τον πολεμο στο Καραμπαχ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Khan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Khan »

Golden Age έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 18:51

Ο Τραμπ υποσχέθηκε υποστήριξη στους Αρμένιους. Οι άλλοι πρόεδροι συνήθως τους λέγαν "βρείτε τα με την Τουρκία". Αυτό λέει πολλά.
Φιλαράκο εμένα με νοιάζει νε εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των Αμρενίων.Δεν δίνω δεκάρα για ιδεολογικά κτλ καθώς δεν ζω στις ΗΠΑ.Το 2016 είχα προβλέψει νίκη Τραμπ ακι τον στήριξα επειδή ήταν πολλα υποσχόμενος.Τελικά δεν είδα θεαματική αλλαγή στην πολιτική του απέναντι στους Αρμένιους.Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ ο Μπάιντεν ελπίζω να μην με απαγοητεύσει κι αυτός.
Karabakh is Armenian Land,not Azeri/Turkish Land
Άβαταρ μέλους
Khan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Khan »

Ο Τραμπ υποσχέθηκε υποστήριξη στους Αρμένιους.Αυτό λέει πολλά.
Σωστά.Υποσχέθηκε στήριξη και δεν την είδαμε.Μπίζνες με τον ΑΛιγιεφ Ιλχαν όμως είδαμε(και σε μικρότερο βαθμό και με τον Ερντογάν).Αυτό είναι εξοργιστικό.Πλέον τελείωσε η θητεία του Τραμπ και αναλαμβάνει νέος πρόεδρος στις ΗΠΑ ο Μπάιντεν.Είδαμε στήριξη;Καμία.Το μόνο που ελπ΄ζιουμε πια είναι ο νέος πρόεδρος ο Μπάιντεν να αποδειχθεί έστω και λίγο καλύτερος.
Karabakh is Armenian Land,not Azeri/Turkish Land
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Khan έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 21:01

Σωστά.Υποσχέθηκε στήριξη και δεν την είδαμε.Μπίζνες με τον ΑΛιγιεφ Ιλχαν όμως είδαμε(και σε μικρότερο βαθμό και με τον Ερντογάν).Αυτό είναι εξοργιστικό.Πλέον τελείωσε η θητεία του Τραμπ και αναλαμβάνει νέος πρόεδρος στις ΗΠΑ ο Μπάιντεν.Είδαμε στήριξη;Καμία.Το μόνο που ελπ΄ζιουμε πια είναι ο νέος πρόεδρος ο Μπάιντεν να αποδειχθεί έστω και λίγο καλύτερος.
Ρε τρόμπα, άσχετα με Τραμπ, Μπαϊντεν κτλ, κούνα το κεφάλι σου και δες λίγο πέρα από το Αρτσάχ. Η χώρα σου είναι ουσιαστικά προτεκτοράτο της Ρωσίας, την οποία εδώ και τουλάχιστον 6 χρόνια (και ίσως και πολύ παραπάνω) το κατεστημένο στην Ουάσιγκτον (και των δύο κομμάτων και ιδίως της παράταξης του Μπαϊντεν) θεωρεί κάτι σαν τη Μόρντορ. Επίσης βρίσκεσαι στου διαόλου τη μάνα και γειτονεύεις με κράτη πολύ πιο ισχυρά και πλούσια, τα οποία στους γεωστρατηγικούς σχεδιασμούς όλων στην περιοχή (περιλαμβανομένης και της Ρωσίας) είναι πολύ πιο σημαντικά από τα κατσάβραχα που είναι η πατρίδα σου. Λες για τον Τραμπ που έκανε μπίζνες με τον Αλίεφ. Μα εδώ η Ρωσία, η κατεξοχήν προστάτιδά σου, έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον Αλίεφ και έως τώρα δεν έχει κουνήσει ούτε το δαχτυλάκι της για να σε βοηθήσει. Και περιμένεις κάτι από τον Τραμπ ή τον Μπαϊντεν, που βρίσκονται 10.000 χιλιόμετρα μακριά; Και μάλιστα σε βάρος της ενότητας του ΝΑΤΟ και των σχέσεων με μια εξαιρετικά σημαντική για τους αμερικανικούς σχεδιασμούς χώρα, όπως η Τουρκία; Γιατί να σε βοηθήσουν δηλαδή, σου χρωστάνε τίποτα; :lol:
Μην τα πάρεις στραβά αυτά που σου λέω, έχω συμπάθεια για την Αρμενία και δεν γουστάρω καθόλου τους Αζέρους και φυσικά τους Τούρκους. Αλλά οι αυταπάτες που έχεις είναι επικίνδυνες πρώτα από όλα για την ίδια σου την χώρα. Σύνελθε, δεν έχεις να περιμένεις τίποτα από κανέναν στις ΗΠΑ, πέρα από μερικές αόριστες προεκλογικές φανφάρες που στοχεύουν στις ψήφους της αμερικανοαρμενικής μειονότητας. Τα έχουμε φάει κατ'επανάληψη και εμείς σαν Έλληνες αυτά στο παρελθόν και μάλιστα δεν βάζουμε μυαλό. Εμείς όμως τουλάχιστον δεν είμαστε μπλεγμένοι σε αγώνα επιβίωσης.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Khan έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 21:01

Μα τη στήριξη τώρα την υποσχέθηκε. Πότε να την υλοποιήσει; Παραμονές εκλογών;

Οι μπζίνες ήταν business as ususal και φυσικά το ίδιο γινόταν και με τους άλλους Αμερικανούς προέδρους. Και επι Ομπάμα τα ίδια. Ο δε Μπους πίεζε την Ελλάδα να ακυρώσει τον αγωγό Μπουρκάς Αλεξανδρούπολης και να συμμετάσχει σε έναν άλλο αγωγό που θα ξεκινούσε απο το ΑζερμπαΪτζάν...

Αυτό ακριβώς είναι το κατεστημένο που εκπροπσωπεί ο Μπάιντεν... Σε αυτόν έχεις εναποθέσει τις ελπίδες σου.

Ο Τραμπ θα είναι ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος που θα στηρίξει την Αρμενία. Ο Μπάιντεν θα βλέπει το Αζερμπαϊτζάν σαν "στρατηγικό εταίρο" κατα της Ρωσίας. Πάρτο απόφαση.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

το twitter λογοκρίνει τον Τράμπ

https://twitter.com/realDonaldTrump
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

dna replication έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 23:24 το twitter λογοκρίνει τον Τράμπ

Κομμένο το τουιτερ στη φυλακή
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Τραμπ θα λετε και θα κλαιτε κινεζικα μποτ ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Golden Age

dna replication έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 23:24 το twitter λογοκρίνει τον Τράμπ

Και μόνο στην ιδέα μιας ψεύτικης νίκης άρχισαν τη..."δημοκρατία". Σκέψου να κέρδιζαν στ' αλήθεια τί θα γινόταν και τί θα περίμενε τις ΗΠΑ.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Επιστροφή λίγο και στην πεζή καθημερινότητα των ΗΠΑ, για πρώτη φορά σπάει το φράγμα των 100 χιλιάδων νέων κρουσμάτων σε μια μέρα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Ο Μπάιντεν που έκανε ελάχιστη και αδυναμη προεκλογική εκστρατεία και δεν μπορούσε να αρθρώσει δύο κουβέντες πήρε 75+ εκατομμύρια.
Ο Τραμπ πέτυχε το αρνητικό ρεκόρ να χάσει σε δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις τη λαϊκή ψήφο και να γίνει ο πρώτος πρόεδρος που έχασε εκλογες μετά τον Μπους σενιορ
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Highlander έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 11:51
Ο Μπάιντεν που έκανε ελάχιστη και αδυναμη προεκλογική εκστρατεία και δεν μπορούσε να αρθρώσει δύο κουβέντες πήρε 75+ εκατομμύρια.
Ο Τραμπ πέτυχε το αρνητικό ρεκόρ να χάσει σε δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις τη λαϊκή ψήφο και να γίνει ο πρώτος πρόεδρος που έχασε εκλογες μετά τον Μπους σενιορ
δεν ξέρω τι έκανε ο Μπάιντεν, αυτό που ξέρω και το ξέρει όλος ο πλανήτης είναι ότι ο Τραμπ είχε απέναντί του ένα πανίσχυρο κατεστημένο, ένα βαθύ σύστημα εξουσίας.
και πάλι, μόνο με νοθεία καταφέρανε να τον ρίξουνε, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα δεδομένα
στο δικαστήριο θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 12:56
Highlander έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 11:51
δεν ξέρω τι έκανε ο Μπάιντεν, αυτό που ξέρω και το ξέρει όλος ο πλανήτης είναι ότι ο Τραμπ είχε απέναντί του ένα πανίσχυρο κατεστημένο, ένα βαθύ σύστημα εξουσίας.
και πάλι, μόνο με νοθεία καταφέρανε να τον ρίξουνε, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα δεδομένα
Δεν υπήρξε καμία νοθεία, νοθεία επιχείρησε βασικά ο Τραμπ που ήθελε να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων μετά την ημέρα των εκλογών. Επίσης αν δεν κάνω λάθος αυτός ήταν που είχε πει στους ψηφοφόρους του να κανουν νοθεία.

Ο Τραμπ που εκπροσωπει το παλιο σύστημα επιχείρησε να το επαναφέρει και απέτυχε, ο κόσμος τους έχει ξεπεράσει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”