Khan έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 21:01
Golden Age έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 18:51
Khan έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 17:48
Σοβαρολογείς άνθρωπε μου;Κάνει μπίζνες με τον Αλιγιεφ και μου λες οτι δεν φταίει;Και τι πας και μπερδεύεις την Ουκρανία τώρα;Εδώ μιλάμε για Ααζερμπαιτζάν.
Διαχρονικά στην Αμερική κάνουν μπίζνες με τον Αλίγιεφ. Δεν ξεκίνησε επι Τραμπ.
Ο Τραμπ υποσχέθηκε υποστήριξη στους Αρμένιους.Αυτό λέει πολλά.
Σωστά.Υποσχέθηκε στήριξη και δεν την είδαμε.Μπίζνες με τον ΑΛιγιεφ Ιλχαν όμως είδαμε(και σε μικρότερο βαθμό και με τον Ερντογάν).Αυτό είναι εξοργιστικό.Πλέον τελείωσε η θητεία του Τραμπ και αναλαμβάνει νέος πρόεδρος στις ΗΠΑ ο Μπάιντεν.Είδαμε στήριξη;Καμία.Το μόνο που ελπ΄ζιουμε πια είναι ο νέος πρόεδρος ο Μπάιντεν να αποδειχθεί έστω και λίγο καλύτερος.
Ρε τρόμπα, άσχετα με Τραμπ, Μπαϊντεν κτλ, κούνα το κεφάλι σου και δες λίγο πέρα από το Αρτσάχ. Η χώρα σου είναι ουσιαστικά προτεκτοράτο της Ρωσίας, την οποία εδώ και τουλάχιστον 6 χρόνια (και ίσως και πολύ παραπάνω) το κατεστημένο στην Ουάσιγκτον (και των δύο κομμάτων
και ιδίως της παράταξης του Μπαϊντεν) θεωρεί κάτι σαν τη Μόρντορ. Επίσης βρίσκεσαι στου διαόλου τη μάνα και γειτονεύεις με κράτη πολύ πιο ισχυρά και πλούσια, τα οποία στους γεωστρατηγικούς σχεδιασμούς
όλων στην περιοχή (περιλαμβανομένης και της Ρωσίας) είναι πολύ πιο σημαντικά από τα κατσάβραχα που είναι η πατρίδα σου. Λες για τον Τραμπ που έκανε μπίζνες με τον Αλίεφ. Μα εδώ η Ρωσία, η κατεξοχήν προστάτιδά σου, έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον Αλίεφ και έως τώρα δεν έχει κουνήσει ούτε το δαχτυλάκι της για να σε βοηθήσει. Και περιμένεις κάτι από τον Τραμπ ή τον Μπαϊντεν, που βρίσκονται 10.000 χιλιόμετρα μακριά; Και μάλιστα σε βάρος της ενότητας του ΝΑΤΟ και των σχέσεων με μια εξαιρετικά σημαντική για τους αμερικανικούς σχεδιασμούς χώρα, όπως η Τουρκία; Γιατί να σε βοηθήσουν δηλαδή, σου χρωστάνε τίποτα;
Μην τα πάρεις στραβά αυτά που σου λέω, έχω συμπάθεια για την Αρμενία και δεν γουστάρω καθόλου τους Αζέρους και φυσικά τους Τούρκους. Αλλά οι αυταπάτες που έχεις είναι επικίνδυνες πρώτα από όλα για την ίδια σου την χώρα. Σύνελθε, δεν έχεις να περιμένεις τίποτα από κανέναν στις ΗΠΑ, πέρα από μερικές αόριστες προεκλογικές φανφάρες που στοχεύουν στις ψήφους της αμερικανοαρμενικής μειονότητας. Τα έχουμε φάει κατ'επανάληψη και εμείς σαν Έλληνες αυτά στο παρελθόν και μάλιστα δεν βάζουμε μυαλό. Εμείς όμως τουλάχιστον δεν είμαστε μπλεγμένοι σε αγώνα επιβίωσης.