Για πες μας γιατί λέμε τους Σκοπιανούς και Γυφτοσκοπιανούς.Fluffy έγραψε: 16 Δεκ 2019, 19:59 Έχει την δυνατότητα η ελας να ξεκινήσει ανοιχτό ένοπλο κίνημα εναντίον των ρομά; Απλά έχετε υπόψιν πως εκεί δεν είναι εξάρχεια που παραδίνονται, σε περίπτωση που ξεκινήσει κάτι θα γυρνάνε μπάτσοι με σακούλες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπορεί η ελας να ξεκινήσει εμφύλιο με τους ρομά;
Re: Μπορεί η ελας να ξεκινήσει εμφύλιο με τους ρομά;
- blackpaint
παλι μπακουρι θα μεινεις.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Δεκ 2019, 20:16 δεν χρειαζεται ενοπλος αγωνας
απλα ερχεσαι σε διακρατικη συμφωνια με ΒΚ και κινα και πλημμυριζεις την χωρα απο ασιατες κλεινοντας την χωρα αεροστεγως
- Eθνικοκοινωνιστης
σου εφαγε γκομενα μεχρι και ασιατης?blackpaint έγραψε: 16 Δεκ 2019, 20:19παλι μπακουρι θα μεινεις.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Δεκ 2019, 20:16 δεν χρειαζεται ενοπλος αγωνας
απλα ερχεσαι σε διακρατικη συμφωνια με ΒΚ και κινα και πλημμυριζεις την χωρα απο ασιατες κλεινοντας την χωρα αεροστεγως
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
θα σου έλεγα να ρωτήσεις την γιαγιά που πέρασαν με το αμάξι πάνω κάτω για μια αλυσίδα αλλα δεν γίνεται.ρώτα έναν τυχαίο πακιστανό αν πας ποτε εκδρομή στον ασπρόπυργο,δηθενούμπα μου
Ρε Φούφλη έχεις ανεβάσει διάφορες μαλακίες-νήματα. Αλλά ρε μπαγάσα γι αυτό εδώ το νήμα σου αξίζει το χρυσό μετάλλιο μαλακίας. 
Τους είχαν στρώσει οι κομμουνιστές με τον βούρδουλα στην δουλειά και κάποιοι συνήθισαν.panos291 έγραψε: 16 Δεκ 2019, 20:18 Έχω γνωρίσει γύφτους Βούλγαρους και κάποιοι από αυτούς δουλεύουν κανονικά, έστω και αν οι περισσότεροι είναι κοπριτες.
Έλληνα γύφτο να κάνει κανονική δουλειά, δεν έχω δει ακόμη.
Και εδώ υπάρχουν τσιγγάνοι που απομακρύνθηκαν από τους καταυλισμούς, αγόρασαν ή έχτισαν σπίτια, δουλεύουν κανονικά συνήθως σαν έμποροι, έκαναν δύο παιδιά και όχι 10, και τώρα δεν τους ξεχωρίζεις εύκολα. Ξέρω τέτοιους.
- hellegennes
Αν εννοείς τους Homo sapiens, ναι. Αλλιώς γενετικά δεν έχετε σχέση με τους Έλληνες.Οθωμανέλλην έγραψε: 16 Δεκ 2019, 20:09Εννοεί ότι οι Έλληνες και οι τσιγγάνοι(ορθώς) ανήκουν στην ίδια φυλή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έχουν σοβαρό πρόβλημα στα Σκόπια από τους πολλούς τσιγγάνους που έχουν και ψάχνει για λύση.Bandit59 έγραψε: 16 Δεκ 2019, 20:23 Ρε Φούφλη έχεις ανεβάσει διάφορες μαλακίες-νήματα. Αλλά ρε μπαγάσα γι αυτό εδώ το νήμα σου αξίζει το χρυσό μετάλλιο μαλακίας.![]()
To κρατος μπορει να τα βαλει με ολους αρκει να το θελει....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Eθνικοκοινωνιστης
φατε την τωρα που πανηγυριζατε την πτωση του τειχουςΜηχανικός έγραψε: 16 Δεκ 2019, 20:25Τους είχαν στρώσει οι κομμουνιστές με τον βούρδουλα στην δουλειά και κάποιοι συνήθισαν.panos291 έγραψε: 16 Δεκ 2019, 20:18 Έχω γνωρίσει γύφτους Βούλγαρους και κάποιοι από αυτούς δουλεύουν κανονικά, έστω και αν οι περισσότεροι είναι κοπριτες.
Έλληνα γύφτο να κάνει κανονική δουλειά, δεν έχω δει ακόμη.![]()
Και εδώ υπάρχουν τσιγγάνοι που απομακρύνθηκαν από τους καταυλισμούς, αγόρασαν ή έχτισαν σπίτια, δουλεύουν κανονικά συνήθως σαν έμποροι, έκαναν δύο παιδιά και όχι 10, και τώρα δεν τους ξεχωρίζεις εύκολα. Ξέρω τέτοιους.
δικαιη τιμωρια για τους ελληνιαρηδες μικροαστους που πανηγυριζαν σαν αποβλακωμενοι πιθηκοι
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- hellegennes
Μόνο ρατσιστές χρησιμοποιούν τον όρο «αντίστροφος ρατσισμός». Για τον φυσιολογικό, υπόλοιπο κόσμο υπάρχει απλώς «ρατσισμός». Ρατσισμός είναι η διάκριση με βάση την φυλή κατά την πρώτη έννοια και οποιαδήποτε είδους διάκριση έναντι κοινωνικής ομάδας κατ' επέκταση. Η πράξη δεν ορίζεται από τον δράστη της.blackpaint έγραψε: 16 Δεκ 2019, 20:15δεν υπαρχει αντιστροφος ρατσισμος, ρατσιστακο.nowhere έγραψε: 16 Δεκ 2019, 20:10 αν είχες λίγη επαφή με την πραγματικότητα θα ήξερες ότι οι γύφτοι είναι ρατσιστές χ10 και γι αυτούς είσαι απλά κυνήγι τρολαριστερούλη
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Eθνικοκοινωνιστης
συμφωνα με τον μπλακι πολλες κοινωνικες ομαδες θεωρουνται εν δυναμει εγκληματιας και πρεπει να ασκουνται προληπτικα μετρα εις βαρος τους
αυτη ειναι η υποκρισια των δηθεν προοδευτικων
αυτη ειναι η υποκρισια των δηθεν προοδευτικων
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
blackpaint έγραψε: 16 Δεκ 2019, 20:15δεν υπαρχει αντιστροφος ρατσισμος, ρατσιστακο.nowhere έγραψε: 16 Δεκ 2019, 20:10 αν είχες λίγη επαφή με την πραγματικότητα θα ήξερες ότι οι γύφτοι είναι ρατσιστές χ10 και γι αυτούς είσαι απλά κυνήγι τρολαριστερούλη
- blackpaint
και τι θα μου πει ο πακιστανος ρε πουθενα; πως μισει τους ελληνες; Σωστο και λογικο τον βρισκω. Αλιμονο στον εργατη που δε μισει τ αφεντικα του. Λες να υπαρχει κανενας στις μανωλαδες της ελλαδας σου που να μη μισει τ αφεντικα του; Και παλι, δεν ειναι ρατσισμος αυτος, και αντιστροφος ρατσισμος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.nowhere έγραψε: 16 Δεκ 2019, 20:22θα σου έλεγα να ρωτήσεις την γιαγιά που πέρασαν με το αμάξι πάνω κάτω για μια αλυσίδα αλλα δεν γίνεται.ρώτα έναν τυχαίο πακιστανό αν πας ποτε εκδρομή στον ασπρόπυργο,δηθενούμπα μου
- blackpaint
οι τριανταπενταρηδες/σαρανταρηδες παρθενοι ειναι κοινωνικη ομαδα τωρα;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Δεκ 2019, 20:32 συμφωνα με τον μπλακι πολλες κοινωνικες ομαδες θεωρουνται εν δυναμει εγκληματιας και πρεπει να ασκουνται προληπτικα μετρα εις βαρος τους
αυτη ειναι η υποκρισια των δηθεν προοδευτικων![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1834 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από adon99
-
- 140 Απαντήσεις