Εσύ βλέπεις τις "ξεβράκωτες" και ερεθίζεσαι. Εσύ είσαι ο χειρονακτικός!
Και μην ξεχνάς να βάλεις μπούργκες στις γυναίκες σου!
.
Εσύ βλέπεις τις "ξεβράκωτες" και ερεθίζεσαι. Εσύ είσαι ο χειρονακτικός!
Είναι φυσικό ένστικτο το να ερεθίζεται κανείς με το αντίθετο φύλο. Ανωμαλία είναι να ερεθίζεται κανείς με ζώα, παιδιά, άτομα του ίδιου φύλου ή έπιπλα...Nandros έγραψε: 05 Ιουν 2018, 22:37Εσύ βλέπεις τις "ξεβράκωτες" και ερεθίζεσαι. Εσύ είσαι ο χειρονακτικός!![]()
.
Fixed. Οι άσχετες μπούρδες διαγράφονται.Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Ιουν 2018, 11:48Είναι φυσικό ένστικτο το να ερεθίζεται κανείς με το αντίθετο φύλο. Ανωμαλία είναι να ερεθίζεται κανείς με ζώα, παιδιά, άτομα του ίδιου φύλου ή έπιπλα...Nandros έγραψε: 05 Ιουν 2018, 22:37Εσύ βλέπεις τις "ξεβράκωτες" και ερεθίζεσαι. Εσύ είσαι ο χειρονακτικός!![]()
Απλά, επειδή έχω λύση τα προβλήματα εύρεσης συντρόφου και τεκνοποίησης είμαι κατά της πορνείας..
Εσύ από τη μία ισχυρίζεσαι ότι δεν είσαι χειρονακτικός και από την άλλη έχεις ανάγκη για το δημοσιο οφθαλμόλουτρο. Δεν στέκει και πολύ...

Μέλος του κινήματος του LDBTP. Σε πληροφορώ ότι η παιδοφιλία στην Ελλάδα ακόμη είναι ποινικό αδίκημα...Nandros έγραψε: 06 Ιουν 2018, 17:21Fixed. Οι άσχετες μπούρδες διαγράφονται.Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Ιουν 2018, 11:48Είναι φυσικό ένστικτο το να ερεθίζεται κανείς με το αντίθετο φύλο. Ανωμαλία είναι να ερεθίζεται κανείς με ζώα, παιδιά, άτομα του ίδιου φύλου ή έπιπλα...Nandros έγραψε: 05 Ιουν 2018, 22:37Εσύ βλέπεις τις "ξεβράκωτες" και ερεθίζεσαι. Εσύ είσαι ο χειρονακτικός!![]()
Απλά, επειδή έχω λύση τα προβλήματα εύρεσης συντρόφου και τεκνοποίησης είμαι κατά της πορνείας..
Εσύ από τη μία ισχυρίζεσαι ότι δεν είσαι χειρονακτικός και από την άλλη έχεις ανάγκη για το δημοσιο οφθαλμόλουτρο. Δεν στέκει και πολύ...
Χαίρομαι που με συγκρίνεις με τη Μιμή σε αυτό το επίπεδο. Βέβαια, αυτό έρχεται σε αντίθεση με τους προηγούμενους χαρακτηρισμούς ...Nandros έγραψε: 06 Ιουν 2018, 17:21 Βρήκες σύζυγο, τεκνοποίησες και έκλεισες σαν άντρας. Μου θυμίζει την Λιάνη στο ανάποδο.
Συμφωνώ. Στο ανέφερα και εγώ παραπάνω. Απλά όταν προτιμάς να βλέπεις τον κώλο της ωραίας γυναίκας και όχι την προσωπικότητά της την κάνεις αντικείμενο, άρα ανατρέπει όλο τον παραπάνω συλλογισμό σου και φτάνεις να συμφωνείς μαζί μου...Nandros έγραψε: 06 Ιουν 2018, 17:21 Το μάτι στέκει και παραστέκει! Κάθε φυσιολογικός άνδρας, όταν δει μια ωραία γυναίκα θα κοιτάξει. Είναι νόμος της φύσης και ΤΕΛΟΣ!
Είναι LGBTP και το Ρ σημαίνει Pansexual και ΟΧΙ pedophile πανάσχετε, αμόρφωτε που τολμάς και έχεις γνώμη! Και να ΜΗΝ σου πω ΠΟΎ να χώσεις τις απειλές σου. Στα μέζεα μου!Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Ιουν 2018, 19:24Μέλος του κινήματος του LDBTP. Σε πληροφορώ ότι η παιδοφιλία στην Ελλάδα ακόμη είναι ποινικό αδίκημα...
Nandros έγραψε: 06 Ιουν 2018, 17:21Βρήκες σύζυγο, τεκνοποίησες και έκλεισες σαν άντρας. Μου θυμίζει την Λιάνη στο ανάποδο.
Βρε παραδέξου ότι η παντόφλα τσούζει, έχεις κλείσει σαν άντρας, κατά παραδοχή σου, και άσε τις δικαιολογίες!Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Ιουν 2018, 19:24Χαίρομαι που με συγκρίνεις με τη Μιμή σε αυτό το επίπεδο. Βέβαια, αυτό έρχεται σε αντίθεση με τους προηγούμενους χαρακτηρισμούς ...
Nandros έγραψε: 06 Ιουν 2018, 17:21Το μάτι στέκει και παραστέκει! Κάθε φυσιολογικός άνδρας, όταν δει μια ωραία γυναίκα θα κοιτάξει. Είναι νόμος της φύσης και ΤΕΛΟΣ!
Δεν είμαι εγώ που ενοχλούμαι από τις "ξεβράκωτες". Δικά σου τα λόγια, εσύ ενοχλήθηκες και να πας στη Σαουδαραβία, όπου θα βρεις τους ομοϊδεάτες σου. Τα υπόλοιπα λόγια να λέμε!Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Ιουν 2018, 19:24Συμφωνώ. Στο ανέφερα και εγώ παραπάνω. Απλά όταν προτιμάς να βλέπεις τον κώλο της ωραίας γυναίκας και όχι την προσωπικότητά της την κάνεις αντικείμενο, άρα ανατρέπει όλο τον παραπάνω συλλογισμό σου και φτάνεις να συμφωνείς μαζί μου...
θα τις βαλουν,η σοβιετια πηγε στον διατανο,η αλβανια του χοτζα,η κινα του μαοNandros έγραψε: 05 Ιουν 2018, 22:37Εσύ βλέπεις τις "ξεβράκωτες" και ερεθίζεσαι. Εσύ είσαι ο χειρονακτικός!![]()
.
akirav έγραψε: 06 Ιουν 2018, 22:22 Γουσταρετε καποιοι που σε λιγο θα μιλαμε για Ενωμενα Ευρωπαικα Εμιρατα.
Η πληρωνεστε η μιλαμε για εγκεφαλο στρακαστρουκα
Μην εξάπτεσαι, pedophile σημαίνει. Αλλά και pansexual να σήμαινε, τι θα πει pansexual; Ότι γαμάς τα πάντα, από κομμοδίνα κλειδαρότρυπες έως σκύλους και παιδιά...Nandros έγραψε: 06 Ιουν 2018, 19:41Είναι LGBTP και το Ρ σημαίνει Pansexual και ΟΧΙ pedophile πανάσχετε, αμόρφωτε που τολμάς και έχεις γνώμη! Και να ΜΗΝ σου πω ΠΟΎ να χώσεις τις απειλές σου. Στα μέζεα μου!Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Ιουν 2018, 19:24Μέλος του κινήματος του LDBTP. Σε πληροφορώ ότι η παιδοφιλία στην Ελλάδα ακόμη είναι ποινικό αδίκημα...![]()
Αν πληρωνεσε καλα, οκ.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Ιουν 2018, 14:17akirav έγραψε: 06 Ιουν 2018, 22:22 Γουσταρετε καποιοι που σε λιγο θα μιλαμε για Ενωμενα Ευρωπαικα Εμιρατα.
Η πληρωνεστε η μιλαμε για εγκεφαλο στρακαστρουκα![]()
Ωραία η ιδέα σου αλλά το όνομα θέλει λίγη δουλίτσα.
Θα προτιμούσα κάτι σε Ισλαμική Ομοσπονδία της Ευρώπης.¨
Θα το βρούμε το όνομα, μην ανησυχείς.
Μπα, τζάμπα. Αλλά όταν με τον καιρό γίνει η Ισλαμική Ομοσπονδία της Ευρώπης, θα γίνω πρωθυπουργός σε κάποια ομόσπονδη περιοχή και μετά μαύρο φίδι που έφαγε όσους γουστάρουν την πορνεία, την παιδοφιλία, την ομοφυλοφιλία, το μπάφο και τους τόκους... Άντε να κάνω μία εξαίρεση για το αλκοόλ...akirav έγραψε: 07 Ιουν 2018, 18:37Αν πληρωνεσε καλα, οκ.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Ιουν 2018, 14:17akirav έγραψε: 06 Ιουν 2018, 22:22 Γουσταρετε καποιοι που σε λιγο θα μιλαμε για Ενωμενα Ευρωπαικα Εμιρατα.
Η πληρωνεστε η μιλαμε για εγκεφαλο στρακαστρουκα![]()
Ωραία η ιδέα σου αλλά το όνομα θέλει λίγη δουλίτσα.
Θα προτιμούσα κάτι σε Ισλαμική Ομοσπονδία της Ευρώπης.¨
Θα το βρούμε το όνομα, μην ανησυχείς.
Αν σου δινουν φραγκοδιφραγκα, μυαλο στρακαστρουκα
Στην ΕΕ μπορείς να κάνεις γάμο με ένα ποτό κεράσει, για μισή ώρα.akirav έγραψε: 07 Ιουν 2018, 23:44 πλακα εχεις.
Στο Μουσουλμανισταν μπορεις να κανεις γαμο για 3 μερες, 1 βδομαδα κτλ.
Κατι για πορνεια ειπες.
https://www.militaire.gr/i-aystria-klei ... -imamides/Η Αυστρία κλείνει τζαμιά και απελαύνει ιμάμηδες
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ρε τύπε, χωρίς ίχνος προσβολής, μήπως έχεις κόρες και σε έχει πιάσει τέτοια λύσσα με τις "ξεβράκωτες" δυτικές;Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Ιουν 2018, 21:43Στην ΕΕ μπορείς να κάνεις γάμο με ένα ποτό κεράσει, για μισή ώρα.akirav έγραψε: 07 Ιουν 2018, 23:44πλακα εχεις.
Στο Μουσουλμανισταν μπορεις να κανεις γαμο για 3 μερες, 1 βδομαδα κτλ.
Κατι για πορνεια ειπες.
Και πάλι καλύτερα με ισλάμ...