Κι εγώ θεωρώ πως υπερβάλει τη στιγμή που η μακίτα πιο πάνω που έχετε βάλει έχει 150 ευρώ και τα κάνει όλα. Αλλά πραγματικά δεν ξέρω. Απλά τόσα χρόνια δεν την αντέχω να την τραβολογάω από δω κι από κει. Θα δείξει.Chilloutbuddy έγραψε: 16 Δεκ 2019, 12:24Αμα δεν κοιμάσαι με ανοιχτές τις πόρτες να μυρίζουν τα γιασεμιά δε βγαίνει καλή ηλεκτρική σκούπαGherschaagk έγραψε: 16 Δεκ 2019, 12:13 Λοιπόν, θα την τσεκάρει. Το κόστος είναι από 30 ευρώ για επισκευή μοτέρ έως 140 ευρώ για αντικατάσταση μοτέρ αν είναι όντως το μοτέρ και αν επισκευάζεται. Μου είπε πως ενώ είναι βαριές και δυσκίνητες, είναι τόσο καλές που προτείνει επισκευή και πως είναι καλύτερη αυτή που είναι παλιά από οποιαδήποτε καινούρια. Επίσης μου είπε πως τα στικς είναι για βοηθητικές - δεύτερες κι όχι για να αντικαταστήσουν μία σαν αυτή που έχω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηλεκτρική σκούπα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Ηλεκτρική σκούπα
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Είναι απ'τις μαλακίες που λένε τα μαστόρια. Επειδή βάζανε 3 κιλά σίδερο όπου έπιανε κάθε βίδα δεν πάει να πει ότι ήταν καλύτερη, βαρύτερη ήταν. Καλά για κατανάλωση ρεύματος, φίλτρα, τι αναπνέεις κλπ ούτε λόγος. Παρόλα αυτά φτιάχτην αν σου βγει φτηνά μια και την έχεις συνηθίσει και σε βολεύει, αλλά αν δεις και κατοσταρίζει προχώρα παρακάτω κατά τη γνώμη μου.Gherschaagk έγραψε: 16 Δεκ 2019, 12:29Κι εγώ θεωρώ πως υπερβάλει τη στιγμή που η μακίτα πιο πάνω που έχετε βάλει έχει 150 ευρώ και τα κάνει όλα. Αλλά πραγματικά δεν ξέρω. Απλά τόσα χρόνια δεν την αντέχω να την τραβολογάω από δω κι από κει. Θα δείξει.Chilloutbuddy έγραψε: 16 Δεκ 2019, 12:24Αμα δεν κοιμάσαι με ανοιχτές τις πόρτες να μυρίζουν τα γιασεμιά δε βγαίνει καλή ηλεκτρική σκούπαGherschaagk έγραψε: 16 Δεκ 2019, 12:13 Λοιπόν, θα την τσεκάρει. Το κόστος είναι από 30 ευρώ για επισκευή μοτέρ έως 140 ευρώ για αντικατάσταση μοτέρ αν είναι όντως το μοτέρ και αν επισκευάζεται. Μου είπε πως ενώ είναι βαριές και δυσκίνητες, είναι τόσο καλές που προτείνει επισκευή και πως είναι καλύτερη αυτή που είναι παλιά από οποιαδήποτε καινούρια. Επίσης μου είπε πως τα στικς είναι για βοηθητικές - δεύτερες κι όχι για να αντικαταστήσουν μία σαν αυτή που έχω.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κι εγώ έτσι σκέφτομαι. Βέβαια δεν την θεώρησα ποτέ βολική.
Δεν διάβασα τί λετε, είδα το νήμα και γράφω γιατί χάλασε μάλλον η σκούπα μου, θερμαίνεται πολύ και καίει και δεν τραβάει.
Την πετάω να ησυχάσω ή αξίζει να τρέχω σε μάστορες κτλ (πείτε να την πετάξω, δεν αντέχω άλλα τρεξίματα)
Την πετάω να ησυχάσω ή αξίζει να τρέχω σε μάστορες κτλ (πείτε να την πετάξω, δεν αντέχω άλλα τρεξίματα)
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να την πας στον μάστορα να σου πει.Σουβλίτσα έγραψε: 16 Δεκ 2019, 15:35 Δεν διάβασα τί λετε, είδα το νήμα και γράφω γιατί χάλασε μάλλον η σκούπα μου, θερμαίνεται πολύ και καίει και δεν τραβάει.
Την πετάω να ησυχάσω ή αξίζει να τρέχω σε μάστορες κτλ (πείτε να την πετάξω, δεν αντέχω άλλα τρεξίματα)![]()
Τελικά 30 ευρώ μου κόστισε η επισκευή της.Chilloutbuddy έγραψε: 16 Δεκ 2019, 12:35
Είναι απ'τις μαλακίες που λένε τα μαστόρια. Επειδή βάζανε 3 κιλά σίδερο όπου έπιανε κάθε βίδα δεν πάει να πει ότι ήταν καλύτερη, βαρύτερη ήταν. Καλά για κατανάλωση ρεύματος, φίλτρα, τι αναπνέεις κλπ ούτε λόγος. Παρόλα αυτά φτιάχτην αν σου βγει φτηνά μια και την έχεις συνηθίσει και σε βολεύει, αλλά αν δεις και κατοσταρίζει προχώρα παρακάτω κατά τη γνώμη μου.
Όλα καλά, σήμερα έχει σκούπισμα.
- hellegennes
Είναι λίγο αποδοτικότερες, όχι ιδιαίτερα, γιατί η τεχνολογία είναι ίδια. Πραγματικά όμως είναι αχρείαστη η πολύ μεγάλη ισχύς, εκτός κι αν θέλεις να ρουφάς σκουπίδια από μεγάλη απόσταση, πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον το σπίτι σου είναι βρόμικο και είναι ένδειξη ότι πρέπει να σκουπίζεις πιο συχνά.ST48410 έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:17 Βλέπω ότι στις περισσότερες έχει το καρτελάκι με την ενεργειακή βαθμίδα. Προφανώς θα είναι πλέον αποδοτικότερες σε σχέση με τις παλιές αλλά η διαφορά παραμένει μεγάλη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 401 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stalker