Naida έγραψε: 15 Δεκ 2019, 13:58
Μαρή ντοντ από που κλείνει;να βάλω το 24ωρο;θα ρθει Πάσχα και θα ψηφίζουν ακόμη.
Με επεξεργασία στο αρχικό ποστ και εκεί που λέει πόσες μέρες θα διαρκέσει βάζεις 1 για ένα 24ωρο.
Τώρα όμως πέρασε το χρονικό όριο που είχες δικαίωμα επεξεργασίας του αρχικού ποστ, μπορούμε όμως να σε βοηθήσουμε
Μαρή ντοντ από που κλείνει;να βάλω το 24ωρο;θα ρθει Πάσχα και θα ψηφίζουν ακόμη.
Με επεξεργασία στο αρχικό ποστ και εκεί που λέει πόσες μέρες θα διαρκέσει βάζεις 1 για ένα 24ωρο.
Τώρα όμως πέρασε το χρονικό όριο που είχες δικαίωμα επεξεργασίας του αρχικού ποστ, μπορούμε όμως να σε βοηθήσουμε
Αν βάλουμε αυτά τα παλιά κινέζικα που έπαιζαν και μουσική εγώ δηλώνω υποψηφιότητα και για συντονιστής
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άλλη διάθεση όταν ξυπνάς το πρωί όταν είναι ακόμα το ημίφως και τα λαμπάκια φωτίζουν το δωμάτιο. Σε βάζει σε ευχάριστο mood, πιο εύθυμο
Μπορείς και να αυτοσχεδιάσεις, να στολίσεις μπονζαι, κιθάρα, ακόμα και PC
Παίρνει χρόνο το στόλισμα ξεστολισμα. Επίσης εγώ δεν έχω στολίδια στην Αθήνα που είμαι τώρα. Τα έχω αφήσει στην Πάτρα . Οπότε να πάω να αγοράσω δεν έπαιζε με τίποτα.
Καλά, καλά... Μη στολίσεις!
Στο πολλ για το πχορουμ πάτησες ναι;
Παίρνει χρόνο το στόλισμα ξεστολισμα. Επίσης εγώ δεν έχω στολίδια στην Αθήνα που είμαι τώρα. Τα έχω αφήσει στην Πάτρα . Οπότε να πάω να αγοράσω δεν έπαιζε με τίποτα.
Καλά, καλά... Μη στολίσεις!
Στο πολλ για το πχορουμ πάτησες ναι;
Πατησα ναι μωρε. Πω, είσαι πολύ φορτική.
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει