Η εξουσία ανέκαθεν στην Ιστορία , παρακολουθούσε έλεγχε μετρούσεlonelyrider έγραψε: 15 Δεκ 2019, 20:52Πάνω στο προφανές πατάνε όμως για να σε κάνουν νούμερα και στατιστικές για τις πολυεθνικές, τους κολλοσούς, τις κυβερνήσεις κ.ο.κsouthern έγραψε: 15 Δεκ 2019, 20:50αν εισαι ενας φιλησυχος νοικοκυραίος δεν θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα. εαν είσαι βέβαια στους κυκλους του Ρουβικωνα τοτε πολυ καλα θα κάνουν να σε χακαρουν διοτι εισαι επικινδυνος για τη δημοσια ασφαλειαlonelyrider έγραψε: 15 Δεκ 2019, 20:48
Έτσι ακριβώς σκέφτηκε και ο "αρχιτέκτονας" για να μας φυλακίσει ηλεκτρονικά όλους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Viber και Whatsapp… χακάρονται από την ΕΛΑΣ! Τα νέα συστήματα που θα παρακολουθούν τα πάντα
Re: Viber και Whatsapp… χακάρονται από την ΕΛΑΣ! Τα νέα συστήματα που θα παρακολουθούν τα πάντα
Re: Viber και Whatsapp… χακάρονται από την ΕΛΑΣ! Τα νέα συστήματα που θα παρακολουθούν τα πάντα
I know what you did last summer in IosΟρέστης 35 έγραψε: 15 Δεκ 2019, 19:48 Εγω μπηκα στο ιστορικο τοποθεσιας και ειδα οτι εχουν καταγραφει οι κινησεις μου τα τελευταια 2 χρονια.
sys3x έγραψε: 15 Δεκ 2019, 20:42για το καλό σου γίνονται όλα αυτά.lonelyrider έγραψε: 15 Δεκ 2019, 20:00Και πες ότι τώρα μπορείς να το αποτρέψεις αυτό, μη φέροντας το κινητό μαζί σου.Ορέστης 35 έγραψε: 15 Δεκ 2019, 19:48 Εγω μπηκα στο ιστορικο τοποθεσιας και ειδα οτι εχουν καταγραφει οι κινησεις μου τα τελευταια 2 χρονια.
Στο μέλλον που θα παίζει σφράγισμα στο χέρι και στο μέτωπο δε θα τη γλιτώνει κανείς. Κανονική ηλεκτρονική φυλακή.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
τα ίδια ακριβώς κι εγώ.
άμα γυρίσεις το κινητό σου στα αγγλικά και μπεις ξανά στο /history του gaccount σου θα δεις ότι εκτός από το αρχείο κινήσεων σου έχει καταγεγραμμένα εκατοντάδες snippets με συνομιλίες σου τα οποία τα χρησιμοποιεί για να σου κάνει καλλίτερες προτάσεις στα αποτελέσματα του gsearch και στα βίντεο του yt, για το καλό σου πάλι δηλαδή.Ορέστης 35 έγραψε: 15 Δεκ 2019, 19:48 Εγω μπηκα στο ιστορικο τοποθεσιας και ειδα οτι εχουν καταγραφει οι κινησεις μου τα τελευταια 2 χρονια.
φαν φακτ, αν απενεργοποιήσεις το ιστορικό στο gaccount σου το μόνο που κάνεις είναι να καθιστάς μη προσβάσιμο μόνον σε εσένα το ιστορικό σου, συνεχίζει να καταγράφει δηλαδή τοποθεσίες, συνομιλίες κτλ κτλ κτλ κανονικότατα απλά αποκλείεις την πρόσβαση στον εαυτό σου.
γαμάτο ε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ναι αλλά πλέον δεν ισχύει κάτι τέτοιο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Δεκ 2019, 20:54Η εξουσία ανέκαθεν στην Ιστορία , παρακολουθούσε έλεγχε μετρούσεlonelyrider έγραψε: 15 Δεκ 2019, 20:52Πάνω στο προφανές πατάνε όμως για να σε κάνουν νούμερα και στατιστικές για τις πολυεθνικές, τους κολλοσούς, τις κυβερνήσεις κ.ο.κsouthern έγραψε: 15 Δεκ 2019, 20:50
αν εισαι ενας φιλησυχος νοικοκυραίος δεν θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα. εαν είσαι βέβαια στους κυκλους του Ρουβικωνα τοτε πολυ καλα θα κάνουν να σε χακαρουν διοτι εισαι επικινδυνος για τη δημοσια ασφαλεια
.
.
Και σήμερα ισχύει και στο παρελθόν γινόταν και στο μέλλον θα γίνεταιsys3x έγραψε: 15 Δεκ 2019, 21:12ναι αλλά πλέον δεν ισχύει κάτι τέτοιο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Δεκ 2019, 20:54Η εξουσία ανέκαθεν στην Ιστορία , παρακολουθούσε έλεγχε μετρούσεlonelyrider έγραψε: 15 Δεκ 2019, 20:52
Πάνω στο προφανές πατάνε όμως για να σε κάνουν νούμερα και στατιστικές για τις πολυεθνικές, τους κολλοσούς, τις κυβερνήσεις κ.ο.κ
![]()
Με διαφορετικά μέσα και μεθόδους αλλά ..πάντα γινόταν γίνεται και θα γίνεται
-
Ορέστης 35
Σιγουρα;sys3x έγραψε: 15 Δεκ 2019, 21:10άμα γυρίσεις το κινητό σου στα αγγλικά και μπεις ξανά στο /history του gaccount σου θα δεις ότι εκτός από το αρχείο κινήσεων σου έχει καταγεγραμμένα εκατοντάδες snippets με συνομιλίες σου τα οποία τα χρησιμοποιεί για να σου κάνει καλλίτερες προτάσεις στα αποτελέσματα του gsearch και στα βίντεο του yt, για το καλό σου πάλι δηλαδή.Ορέστης 35 έγραψε: 15 Δεκ 2019, 19:48 Εγω μπηκα στο ιστορικο τοποθεσιας και ειδα οτι εχουν καταγραφει οι κινησεις μου τα τελευταια 2 χρονια.
φαν φακτ, αν απενεργοποιήσεις το ιστορικό στο gaccount σου το μόνο που κάνεις είναι να καθιστάς μη προσβάσιμο μόνον σε εσένα το ιστορικό σου, συνεχίζει να καταγράφει δηλαδή τοποθεσίες, συνομιλίες κτλ κτλ κτλ κανονικότατα απλά αποκλείεις την πρόσβαση στον εαυτό σου.
γαμάτο ε.
![]()
Ορέστης 35 έγραψε: 15 Δεκ 2019, 21:17Σιγουρα;sys3x έγραψε: 15 Δεκ 2019, 21:10άμα γυρίσεις το κινητό σου στα αγγλικά και μπεις ξανά στο /history του gaccount σου θα δεις ότι εκτός από το αρχείο κινήσεων σου έχει καταγεγραμμένα εκατοντάδες snippets με συνομιλίες σου τα οποία τα χρησιμοποιεί για να σου κάνει καλλίτερες προτάσεις στα αποτελέσματα του gsearch και στα βίντεο του yt, για το καλό σου πάλι δηλαδή.Ορέστης 35 έγραψε: 15 Δεκ 2019, 19:48 Εγω μπηκα στο ιστορικο τοποθεσιας και ειδα οτι εχουν καταγραφει οι κινησεις μου τα τελευταια 2 χρονια.
γαμάτο ε.
![]()
.
.
Σήμερα δεν ισχύει κάτι τέτοιο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Δεκ 2019, 21:17Και σήμερα ισχύει και στο παρελθόν γινόταν και στο μέλλον θα γίνεται
Με διαφορετικά μέσα και μεθόδους αλλά ..πάντα γινόταν γίνεται και θα γίνεται
.
.
-
Ορέστης 35
Το καλοκαιρι θα παω Ροδο για δουλεια.Papa John έγραψε: 15 Δεκ 2019, 20:56I know what you did last summer in IosΟρέστης 35 έγραψε: 15 Δεκ 2019, 19:48 Εγω μπηκα στο ιστορικο τοποθεσιας και ειδα οτι εχουν καταγραφει οι κινησεις μου τα τελευταια 2 χρονια.
Θα απενεργοποιω το gps.sys3x έγραψε: 15 Δεκ 2019, 21:18Ορέστης 35 έγραψε: 15 Δεκ 2019, 21:17Σιγουρα;sys3x έγραψε: 15 Δεκ 2019, 21:10
άμα γυρίσεις το κινητό σου στα αγγλικά και μπεις ξανά στο /history του gaccount σου θα δεις ότι εκτός από το αρχείο κινήσεων σου έχει καταγεγραμμένα εκατοντάδες snippets με συνομιλίες σου τα οποία τα χρησιμοποιεί για να σου κάνει καλλίτερες προτάσεις στα αποτελέσματα του gsearch και στα βίντεο του yt, για το καλό σου πάλι δηλαδή.
γαμάτο ε.
![]()
![]()
-
Ορέστης 35
Ειμαστε πιο φακελωμενοι απο τους κομμουνιστες στη χουντα.
καλό είναι αυτό, για την μπαταρία.Ορέστης 35 έγραψε: 15 Δεκ 2019, 21:19Το καλοκαιρι θα παω Ροδο για δουλεια.Papa John έγραψε: 15 Δεκ 2019, 20:56I know what you did last summer in IosΟρέστης 35 έγραψε: 15 Δεκ 2019, 19:48 Εγω μπηκα στο ιστορικο τοποθεσιας και ειδα οτι εχουν καταγραφει οι κινησεις μου τα τελευταια 2 χρονια.
Θα απενεργοποιω το gps.
θέλω να πω, γιατί να είναι ενεργοποιημένο όλη την ώρα αφού όποτε χρειάζεται (για την ασφάλεια σου και το καλό σου γενικότερα) ανοίγει για λιγάκι δίνει στίγμα και κλείνει, όχι να προσπαθεί να συγχρονιστεί κάθε λίγο και λιγάκι και να σου γαμάει και την μπαταρία χωρίς λόγο, εξάλλου κινητό είναι, κι από τις κεραίες σε βρίσκει και από τα τοπικά δίκτυα που συνδέεσαι (καλά ούτε καν να συνδεθείς δεν χρειάζεται αλλά λέμε τώρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 15 Δεκ 2019, 21:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση