Εγώ δεν το κατάλαβα καλά. Το βίντεο με τον Ταμήλο ισχύει όμως.nowhere έγραψε: 14 Δεκ 2019, 23:35ούτε ο οπ δεν το κατάλαβε αλλά χτυπιέται.σεμινάριο για εκπαιδευτικούς είναι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Δήμαρχος γλυφάδας διέκοψε επιμόρφωση
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο Δήμαρχος γλυφάδας διέκοψε επιμόρφωση
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
ouranio toxo
Μπράβο στον δήμαρχο.
-
ouranio toxo
και από κάτω υπότιτλος : κι οι μπασκέτες μέσα
χοΑχοχοΑχοχοΑχοχοΑχοχοΑχοχοΑχοχοΑχοχοΑχο
Έγκλημα θα ήταν εάν συνέχιζε ο δήμαρχος αυτό το πρόγραμμα!!!
Επιτέλους κάποιοι πολίτες αντιδρούν στον βόθρο που σπέρνουν ψυχοπροβληματικοί!!!!
.
Επιτέλους κάποιοι πολίτες αντιδρούν στον βόθρο που σπέρνουν ψυχοπροβληματικοί!!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
ξέχασα ποιος ήμουν στο παλιό
Μπράβο στα συριζανωμαλάκια. Δεν χρειάζεται να σπρώχνουμε το ΣΥΡΙΖΑ (βασικά το παλιό... καλό... ανώμαλο ΠΑΣΟΚ είναι) στον βόθρο της διαστροφής, πέφτει από μόνο του μέσα στον τόσο οικείο του τόπο...
PIC ΤΗΣ ΜΟΥΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ OR DIDNT HAPPEN
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ανοησίες. Έχει ήδη λεχθεί πολλές φορές ότι οι εκπαιδευτικοί στην Ελλάδα έχουν μηδαμινή έως ελάχιστη γνώση εξειδικευμένων γνώσεων σε θέματα ψυχολογίας και διαχείρισης των παιδιών που έχουν προβλήματα συμπεριφοράς. Και αυτό είναι καταγεγραμμένο. Σ' αυτό το πλαίσιο λοιπόν, είναι πραγματικά αστείο να δημιουργούνται αντιδράσεις για την διακοπή σεμιναρίων που αφορούν σε τελείως αποσπασματικές δράσεις, που αφορούν μόνον σε ένα πεδίο, ειδικώς στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι χάσιμο χρόνου και σπατάλη χρημάτων (πλην αυτών που επωφελούνται).
Γενικώς, η τακτική του να παίρνει κάποιος που βρίσκεται στο στάδιο Β προγράμματα ή τάσεις που χρησιμοποιεί η εκπαίδευση σε άλλες χώρες που βρίσκονται στο Κ ή στο Ρ, είναι τουλάχιστον αστεία και δημιουργεί μεγαλύτερο χάος. Αλλά αυτός ο ό,τι να 'ναι μιμητισμός, έτσι για να 'χουμε να λέμε, είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά της ελληνικής διοίκησης σε όλους τους τομείς.
Γενικώς, η τακτική του να παίρνει κάποιος που βρίσκεται στο στάδιο Β προγράμματα ή τάσεις που χρησιμοποιεί η εκπαίδευση σε άλλες χώρες που βρίσκονται στο Κ ή στο Ρ, είναι τουλάχιστον αστεία και δημιουργεί μεγαλύτερο χάος. Αλλά αυτός ο ό,τι να 'ναι μιμητισμός, έτσι για να 'χουμε να λέμε, είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά της ελληνικής διοίκησης σε όλους τους τομείς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πάλι θέλουν προσοχή οι λουγκρες?
Το ονοματου δημαρχου ειναι Γιωργος Παπανικολαου.Ανεπαγγελτος χωρις να εχει κολλησει ουτε μισο ενσημο στην ζωη του ηταν προεδρος της ΟΝΝΕΔ.Αυτη ειναι η ((αναπτυξη)) της ΝΔ.Ο τυπος μαλλον ετοιμαζεται να κανει ιερες μπιζνες γιαυτο και κανει τα ρουσφετακια στους Ταλιμπαν της ορθοδοξιας. 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Το ότι αυτά τα προγράμματα επιμόρφωσης είναι μια παπαριά και μισή, δεν έχει να κάνει με την ικανότητα του δημάρχου και τους ταλιμπάν της ορθοδοξίας.zteo έγραψε: 15 Δεκ 2019, 09:29 Το ονοματου δημαρχου ειναι Γιωργος Παπανικολαου.Ανεπαγγελτος χωρις να εχει κολλησει ουτε μισο ενσημο στην ζωη του ηταν προεδρος της ΟΝΝΕΔ.Αυτη ειναι η ((αναπτυξη)) της ΝΔ.Ο τυπος μαλλον ετοιμαζεται να κανει ιερες μπιζνες γιαυτο και κανει τα ρουσφετακια στους Ταλιμπαν της ορθοδοξιας.![]()
Μπαίνετε αυτομάτως στη διαδικασία ιδεολογικής (τρομάρα σας) αιτιολόγησης και χάνετε τα βασικά σημεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μπορει και να ειναι αλλα αυτο θα το αποφασισει το υπουργειο οχι ο δημαρχακος της ρεμουλας και της απατης.Η κινηση του περιεχει σκοπιμοτητα και προσδοκια για προσωπικο οφελος εναντι των πολιτων της Γλυφαδας.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Δεκ 2019, 09:33Το ότι αυτά τα προγράμματα επιμόρφωσης είναι μια παπαριά και μισή, δεν έχει να κάνει με την ικανότητα του δημάρχου και τους ταλιμπάν της ορθοδοξίας.zteo έγραψε: 15 Δεκ 2019, 09:29 Το ονοματου δημαρχου ειναι Γιωργος Παπανικολαου.Ανεπαγγελτος χωρις να εχει κολλησει ουτε μισο ενσημο στην ζωη του ηταν προεδρος της ΟΝΝΕΔ.Αυτη ειναι η ((αναπτυξη)) της ΝΔ.Ο τυπος μαλλον ετοιμαζεται να κανει ιερες μπιζνες γιαυτο και κανει τα ρουσφετακια στους Ταλιμπαν της ορθοδοξιας.![]()
Μπαίνετε αυτομάτως στη διαδικασία ιδεολογικής (τρομάρα σας) αιτιολόγησης και χάνετε τα βασικά σημεία.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τζάμπα φασαρία. Κάποιοι βρήκαν τρόπο να τσιμπήσουν ζεστό χρήμα και κάποιος άλλος έκοψε τη ροή. Κλάιν
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Και από που προκύπτει ότι υπάρχει μεγαλύτερη σοβαρότητα στο υπουργείο;zteo έγραψε: 15 Δεκ 2019, 09:36Μπορει και να ειναι αλλα αυτο θα το αποφασισει το υπουργειο οχι ο δημαρχακος της ρεμουλας και της απατης.Η κινηση του περιεχει σκοπιμοτητα και προσδοκια για προσωπικο οφελος εναντι των πολιτων της Γλυφαδας.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Δεκ 2019, 09:33Το ότι αυτά τα προγράμματα επιμόρφωσης είναι μια παπαριά και μισή, δεν έχει να κάνει με την ικανότητα του δημάρχου και τους ταλιμπάν της ορθοδοξίας.zteo έγραψε: 15 Δεκ 2019, 09:29 Το ονοματου δημαρχου ειναι Γιωργος Παπανικολαου.Ανεπαγγελτος χωρις να εχει κολλησει ουτε μισο ενσημο στην ζωη του ηταν προεδρος της ΟΝΝΕΔ.Αυτη ειναι η ((αναπτυξη)) της ΝΔ.Ο τυπος μαλλον ετοιμαζεται να κανει ιερες μπιζνες γιαυτο και κανει τα ρουσφετακια στους Ταλιμπαν της ορθοδοξιας.![]()
Μπαίνετε αυτομάτως στη διαδικασία ιδεολογικής (τρομάρα σας) αιτιολόγησης και χάνετε τα βασικά σημεία.![]()
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα.
Μόνον και μόνο που η επιμόρφωση έπαιξε ως ελπιδοφόρο πρόγραμμα στη... Γλυφάδα, δείχνει που πατάνε και που βρίσκονται οι ιθύνοντες. Αλλά είπαμε, όποιος βλέπει φως ανεβαίνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το τι διδασκεται στα σχολεια πρεπει να ειναι αρμοδιοτητα αποκλειστικα του υπουργειου.Δεν εχει καμια δουλεια ο δημαρχος.Αυτο λεω Γαλη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-