βεβαιως αν καποιος ηδη ειναι αρρωστος δεν θα βοηθηθει
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν την παλεύω.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: Δεν την παλεύω.
προκειται περι σεμιναριου επιμορφωτικου.
-
Ορέστης 35
Το αλκοολ ριχνει το ανοσοποιητικο. Πειτε μου κι εμενα περαστικα που εχω πυρετο.Naida έγραψε: 14 Δεκ 2019, 19:14 Φυσιολογικό ορό αν αντεχεις. Και με θαλασσινό νερό ακόμα πιο καλά. Ζεστό μπάνιο με ατμούς, κοτόσουπα αυγολέμονο, μανταρίνια, ανανά και πολλά υγρά. Και τσάγια, χαμομήλια, ρακόμελο.
Το ζεστό τσίπουρο με μέλι εμένα με ειχε ανοίξει πάντως. Όπως και το ζεστό κρασί με μέλι.Ορέστης 35 έγραψε: 15 Δεκ 2019, 00:09Το αλκοολ ριχνει το ανοσοποιητικο. Πειτε μου κι εμενα περαστικα που εχω πυρετο.Naida έγραψε: 14 Δεκ 2019, 19:14 Φυσιολογικό ορό αν αντεχεις. Και με θαλασσινό νερό ακόμα πιο καλά. Ζεστό μπάνιο με ατμούς, κοτόσουπα αυγολέμονο, μανταρίνια, ανανά και πολλά υγρά. Και τσάγια, χαμομήλια, ρακόμελο.
Περαστικά σου!!!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Ευχαιστω. Δεν εχω βηχα ή καταρροη αρα ειναι διαφορετικη η εισοδος της μολυνσεως.Naida έγραψε: 15 Δεκ 2019, 00:22Το ζεστό τσίπουρο με μέλι εμένα με ειχε ανοίξει πάντως. Όπως και το ζεστό κρασί με μέλι.Ορέστης 35 έγραψε: 15 Δεκ 2019, 00:09Το αλκοολ ριχνει το ανοσοποιητικο. Πειτε μου κι εμενα περαστικα που εχω πυρετο.Naida έγραψε: 14 Δεκ 2019, 19:14 Φυσιολογικό ορό αν αντεχεις. Και με θαλασσινό νερό ακόμα πιο καλά. Ζεστό μπάνιο με ατμούς, κοτόσουπα αυγολέμονο, μανταρίνια, ανανά και πολλά υγρά. Και τσάγια, χαμομήλια, ρακόμελο.
Περαστικά σου!!!
Δεν σου είπε να το πιεις, τύπε.Ορέστης 35 έγραψε: 15 Δεκ 2019, 00:28Ευχαιστω. Δεν εχω βηχα ή καταρροη αρα ειναι διαφορετικη η εισοδος της μολυνσεως.Naida έγραψε: 15 Δεκ 2019, 00:22Το ζεστό τσίπουρο με μέλι εμένα με ειχε ανοίξει πάντως. Όπως και το ζεστό κρασί με μέλι.Ορέστης 35 έγραψε: 15 Δεκ 2019, 00:09
Το αλκοολ ριχνει το ανοσοποιητικο. Πειτε μου κι εμενα περαστικα που εχω πυρετο.
Περαστικά σου!!!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Δε χρειάζεται να πιστεύεις.
Άμα πιστεύει η γειτόνισσα, φτάνει.
Λάθος, το αντίθετο ισχύει πάντα. Ο "παθών" είναι αυτός που πιστεύει ότι κάποιος τον μάτιασε.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
το ξεματιασμα ειναι απατη,μπαινει σε τριπακι ο αλλος νομιζοντας πως αυτο τον ανακουφισε,αλλα απλα τον παιζει μπεγλερι ενα πνευμα(προφανως κακο),που εξ αρχης αλλωστε δημιουργησε και την αναταραχη.Πανω κατω με τον ιδιο τροπο εχει πεισει πολυ κοσμο πως δεν υφισταται ως παρουσια...ειναι σιγουρα η καλυτερη του αμυνα/επιθεση
Καλά βρε, για να τον πειράξω το είπα εγώ...
πλακα-πλάκα 2 ώρες πριν με πιάσει η ατονία η γειτόνισσα με είπε «που χάθηκες εσυ βρε;»
λες να έλεγε ξόρκια απο μεσα της;
λες να έλεγε ξόρκια απο μεσα της;
Εγώ ματιάζομαι εύκολα. Όλο κάτι ανεξήγητους πονοκεφάλους και κάτι άκυρα φταρνίσματα έχω.
Σκέφτομαι να πάρω και να φοράω κανένα ματόχαντρο τεράστιο, σαν αυτά που είχαν κάτι ταξιτζήδες παλαιότερα.
Σκέφτομαι να πάρω και να φοράω κανένα ματόχαντρο τεράστιο, σαν αυτά που είχαν κάτι ταξιτζήδες παλαιότερα.
Dein Herz, meine Gier
Ντεπόν και ξεσκονόπανο να πάρεις.Feindflug έγραψε: 15 Δεκ 2019, 19:46 Εγώ ματιάζομαι εύκολα. Όλο κάτι ανεξήγητους πονοκεφάλους και κάτι άκυρα φταρνίσματα έχω.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άλλη είναι η λύση, τύπεGReaper έγραψε: 15 Δεκ 2019, 19:55Ντεπόν και ξεσκονόπανο να πάρεις.Feindflug έγραψε: 15 Δεκ 2019, 19:46 Εγώ ματιάζομαι εύκολα. Όλο κάτι ανεξήγητους πονοκεφάλους και κάτι άκυρα φταρνίσματα έχω.
Σκέφτομαι να πάρω και να φοράω κανένα ματόχαντρο τεράστιο, σαν αυτά που είχαν κάτι ταξιτζήδες παλαιότερα.![]()

Dein Herz, meine Gier